Poisto System Healer (Ilmaiset Ohjeet) - elo 2017 päivitys

System Healer Poisto-ohje

Mikä on System Healer?

Mikä on System Healer?

System Healer

System Healer EI OLE haittaohjelma. Tätä ohjelmaa pidetään potentiaalisesti ei toivottuna ohjelmana (PUP) jota, virukset.fi asiantuntijoiden mukaan, kannattaa välttää useasta syystä.

Ei ole väliä vaikka System Healer kehittäjä Tech Sp. Zo.o. on promotoinut sitä aktiivisesti virallisen sivustonsa kautta, se voi myös päästä tietokoneellesi ilman sinun lupaasi. Tässä tapauksessa sinun kannattaa miettiä kolmannen osapuolen ohjelmia joita olet viimeaikoina ladannut.

Voi olla, että olet ohittanut ruksin joka sanoo, että haluat asentaa tämän kyseenalaisen optimointi työkalun valinnaisena komponenttina kun asennat tätä ohjelmaa. Tässä tapauksessa sinun kannattaa miettiä System Healerin poistamista.

Sinun tulee myös pitää mielessäsi, että tätä sovellusta tarjotaan PC:n optimointi työkaluna. Vaikka ”System Healer cleanup console” ja vastaavat termit tuntuvat houkuttelevilta niin tämä ohjelma tuskin parantaa Mac koneesi nopeutta. Sen tietokanta ei ole tarpeeksi kattava parantamaan koneesi suorituskykyä ja se raportoi vain evästeistä, välimuisti tiedostoista ja vastaavista komponenteista.

Lopuksi, System Healer ei ole reilu koska se pyytää maksua palveluistaan, joka on kyseenalaista. Kuten voit huomata, se on kohtalaisen kyseenalainen optimointi työkalu joka ei eroa muista. Vaikka voit löytää erilaisia System Healer arvosteluja ja erilaisia mielipiteitä Internetistä, me luulemme että sinun kannattaa välttää tätä työkalua.

Jos siis olet tarjouksen asentaa tämä PC optimoijan, kieltäydy tarjouksesta ja etsi luotettavampi työkalu. Jos sinulla kuitenkin on tämä työkalu jo tietokoneellasi niin sinun kannattaa poistaa System Healer virus heti. Saadaksesi enemmän selville sen levityksestä, lue tämä artikkeli loppuun ja saat enemmän tietoa siitä.

Kuinka System Healer voi saastuttaa tietokoneeni?

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä, System Healer ei ole yhteensopiva Mac Käyttöjärjestelmän kanssa. Se tukee kaikkia Windows järjestelmiä (7, 8, 8.1, XP, Vista, 10), jos siis käytät yhtä niistä, ole varovainen. Kuten me olemme jo kertoneet System Healeriä promotoidaan sen virallisella sivulla ja se voidaan ladata suoraan sieltä. Ihmiset eivät kuitenkaa usein lataa sitä vapaaehtoisesti.

Suurin osa uhreista ovat asentaneet tämän sovelluksen muiden ilmaisohjelmien mukana (esim. latausmanagerit, tiedostojen kutistajat, media soittimet, jne.) täysin huomaamatta. Jos et halua kokea tätä, asenna ilmaisohjelmat huolellisemmin. Sanomalla 'huolellisemmin' me tarkoitamme, että sinun pitää unohtaa pika/perus/ensisijainen asennustapa.

Näiden asennustapojen sijaan sinun tulee tottua lukemaan Loppukäyttäjän Lisenssisopimus (EULA), Yksityisyyden Suoja ja muut tärkeät tiedot, sen lisäksi sinun tulee valita Edistynyt/Kustomoitu asennustapa. Tällä tavalla voit nähdä ja poistaa 'valinnaiset lataukset', kuten System Healer haittaohjelman koeversio. System Healer

Mitä tapahtuu jos System Healer PUP on asennettuna?

System Healerin väitetään omaavan “nopeamman ja tehokkaamman tavan löytää ja poistaa ongelmat joita muut PC:n puhdistajat eivät voi huomata.” Siksi on luonnollista, että ensimmäinen asia jonka huomaat heti asennuksen jälkeen on tämän optimoijan järjestelmän tarkistukset. Me haluamme varoittaa sinua, että System Healer haittaohjelma näyttää ammattimaiselta.

Tämän lisäksi, sen tarkistus tulokset voivat kertoa kymmenistä virheistä, ongelmista, tartunnoista, jne. Sinun kannattaa olla varovainen, että nämä tulokset voivat olla keksittyjä. Tarkistaaksesi sen, me suosittelemme sinua käyttämään toista PC optimoijaa. Vaikuttaa siltä, että tämä vaarallinen optimoija kertoo tekaistuista järjestelmän ongelmista. ÄLÄ siis lankea ostamaan System Healerin lisenssiä.

Se on hyödytön ohjelma joka ei voi parantaa PC:n suorituskykyä. Kontrastina, jatkuvat järjestelmän tarkistukset voivat heikentää PC:si suorituskykyä ja voit ärsyyntyä jatkuvista hälytyksistä. Jos et siis halua menettää rahojasi turhaan ja haluat pitää huolta PC:stä, käynnistä Malwarebytes (Mac OS X) tai FortectIntego (Windows), ja poista System Healer virus tietokoneeltasi.

Tämän kaiken lisäksi, System Healer arvostelujen mukaan vaikuttaa siltä, että tämä työkalu voi olla myös mukana online huijauksissa. Kun se on asennettu niin se voi alkaa näyttämään pop-up mainoksia jotka väittävät PC:si tarvitsevan apua. Siksi sinulle voidaan tarjota mukama ilmaista ammatti teknikkojen puhelinnumeroa.

Älä lankea System Healer huijaukseen koska voit saada suuremman puhelinlaskun tai kokea muita ongelmia tulevaisuudessa. Jos tämä sovellus on siis jo tietokoneellasi niin mene sivulle 2 ja löydät manuaaliset poisto-ohjeet.

Kuinka voin poistaa System Healer viruksen tietokoneeltani?

System Healer poisto voidaan suorittaa manuaalisesti Lisää/Poista Sovellus listalta. Tämän tekemiseksi, sinun pitää:

  • Klikkaa 'Start' ja valitse 'Control Panel'.
  • Klikkaa 'Uninstall a Program' osiosta 'Programs'.
  • Klikkaa 'System Healer' ja valitse 'Uninstall/Change' vaihtoehto.
  • Klikkaa 'Yes' ja 'OK' tallentaaksesi muutokset.

Tämän jälkeen me kuitenkin suosittelemme suorittamaan täyden järjestelmän tarkistuksen ohjelmalla, kuten FortectIntego, Malwarebytes tai jollain muulla ammattilaisten haittaohjelman poistajalla jotta voit poistaa kaikki muut potentiaalisesti ei toivotut/haitalliset ohjelmat.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä