Poista 1.0.0.1 YeaDesktop verification code virus (Parannellut Ohjeet) - Ilmainen Opas

1.0.0.1 YeaDesktop verification code viruksen Poisto-ohje

Mikä on 1.0.0.1 YeaDesktop verification code virus?

1.0.0.1 YeaDesktop Verification Code pop-up estää käyttäjää poistamasta haittaohjelman tietokoneelta

1.0.0.1 YeaDesktop verification code virus

1.0.0.1 YeaDesktop Verification Code on vaivalloinen mainosohjelma. Se on 1.0.0.1 versio pahamaineisesta Yea Desktop mainosohjelmasta. Useat ihmiset ovat törmänneet ongelmiin, kun he koettavat poistaa sen Ohjauspaneelin kautta. Tämän lisäksi tutkijat näyttävät, että se hyökkää useimmin Intialaisiin ja Kiinalaisiin tietokoneen käyttäjiin.

Mainosohjelma pyytää antamaan vahvistuskoodin, joka on kirjoitettu Kiinalaisilla kirjaimilla, joka estää käyttäjää poistamasta sitä. Tässä artikkelissa me kerromme miten poistaa 1.0.0.1 YeaDesktop Verification Code virus ja miksi sinun tehdä se HETI.

Kerrottu mainosohjelma on asetettu kommunikoimaan xiaobingdou.com sivuston kanssa ja se näyttää kaikkea sieltä ladattua materiaalia. Tällä tavalla mainosohjelma näyttää mainoksia, pop-uppeja ja aiheuttaa uudelleenohjauksia kolmansien osapuolien sivuille.

YeaDesktop mainokset ovat todella epäluotettavia ja mikä pahinta, kuvailtu mainosohjelma voi asettaa YeaDesktop.com ensisijaiseksi aloitus/uuden välilehden sivuksi kaikilla nettiselaimillasi. Tämä hakusivu on täynnä mainoksia, ja se uudelleenohjaat käyttäjien haut heti popular123.com hakukoneelle, joka näyttää enimmäkseen sponsoroituja hakutuloksia.

Verkkoturvallisuusasiantuntijat eivät suosittele sen käyttöä, sillä nämä tulokset voivat linkittää todella vaarallisille kolmansien osapuolien sivuille. Jotkut niistä voivat koettaa vakuuttaa käyttäjät asentamaan uusia ohjelmia tai selaimen lisäosia, jotka uhkaavat käyttäjän yksityisyyttä tai ärsyttää uhrin hengiltä.

On sanomattakin selvää, tämä mainosten tukema ohjelma on todella epäluotettava ja koettaa tarjota sponsoroitua materiaalia, eikä vain pop-up mainoksina vaan myös hakutuloksina. Se ei selvästikään tue tai välitä materiaalin luotettavuudesta, jota se promotoi, se välittää vain maksu-klikkauksesta tuloista.

1.0.0.1 YeaDesktop verification code haittaohjelmaKäyttäjillä on vaikeuksia poistaa 1.0.0.1 YeaDesktop, koska "Verification Code" pop-up ilmaantuu ja vaatii käyttäjää antamaan epäilyttävän sanan/lauseen Kiinan kielellä.

Jos et halua käyttää tietokonetta, joka on saastunut tällä epäilyttävällä vakoiluohjelmalla, niin poista se niin pian kuin mahdollista. On valitettavaa, mutta käyttäjät jotka koettavat poistaa sen, usein törmäävät esteeseen, joka estää heitä suorittamasta 1.0.0.1 YeaDesktop verification code viruksen poiston. Ongelma voidaan kuitenkin ratkaista kohtalaisen helposti. Voit poistaa ohjelman manuaalisesti tai käyttää vakoiluohjelman poistajaa, kuten FortectIntego sen tekemiseen.

YeaDesktop mainosohjelma levitystavat

Voit saada tämän ärsyttävän mainosohjelman asentamalla ei toivotun ohjelman kiireessä. Jos sinulla on tapana valita Perus/Pika asennustapa, kun asennat uusia latauksia, ja jos et tarkista pienellä kirjoitettuja tietoja, niin on hyvin todennäköistä saada tietokoneelle samanlainen vakoiluohjelman tyyppinen ohjelma.

Ole hyvä ja kiinnitä tarkkaa huomiota, joita ohjelman asennusvelho tarjoaa. Ota myös tavaksi muuttaa asennustavaksi Kustomoitu tai Edistynyt, eikä Perus/Pika/Ensisijainen.

Tällä tavalla saat pääsyn lisämateriaaliin, joka on niputettu latauksesi kanssa, ja sitten sinulla on mahdollisuus estää niiden asennus. Sinun pitää vain poistaa niistä ruksi yksi toisensa jälkeen.

Poista 1.0.0.1 Verification Code virhe, poistaaksesi YeaDesktop mainosohjelman

Sinun pitää poistaa määrätyt kansiot tietokoneeltasi voidaksesi poistaa 1.0.0.1 YeaDesktop verification code viruksen kokonaan. Jos luulet tämän tehtävät olevan sinulle vaikea, niin voit aina käyttää haittaohjelman poistajaa ja antaa sen huolehtia poistosta.

Me kuitenkin ehdotamme, että koetat näitä 1.0.0.1 YeaDesktop verification code pop-up poisto-ohjeita, jotka tiimimme on valmistellut. Ne ohjaavat sinut läpi mainosohjelman poistoprosessin.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen 1.0.0.1 YeaDesktop verification code viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Ennen kuin koetat poistaa 1.0.0.1 jäänteet Ohjauspaneelin kautta, sinun pitää ensin poistaa tälle ohjelmalle kuuluvan kansion. Sen tekemiseksi sinun pitää mennä seuraavaan kansioon:

Ensin, mene Local Disk C. Mene sitten Program Files (x86) kansioon. Täällä, etsi ja poista YeaDesktop kansio. Muista aina varmistaa, että sinulla on Järjestelmänvalvojan oikeudet ennen kansion poistamista.

Käytä sitten alla olevia ohjeita ja poista 1.0.0.1 sekä YeaDesktop jäänteet Ohjelmat ja Ominaisuudet listasta, kuten alla on näytetty. Tarkista myös selaimen pikakuvakkeet onko niissä epäilyttäviä linkkejä Kohde kentässä.

Poistaaksesi 1.0.0.1 YeaDesktop verification code virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät 1.0.0.1 YeaDesktop verification code virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista 1.0.0.1 YeaDesktop verification code Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi 1.0.0.1 YeaDesktop verification code tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista Firefox lisäosa, joka lisättiin selaimelle ilman sinun tietämystäsi.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy 1.0.0.1 YeaDesktop verification code virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos 1.0.0.1 YeaDesktop verification code virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa 1.0.0.1 YeaDesktop verification code virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista kaikki Chrome laajennukset, jotka voivat olla yhteydessä mainosohjelmaan, jota yrität poistaa.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy 1.0.0.1 YeaDesktop verification code virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan 1.0.0.1 YeaDesktop verification code rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä