Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista 1.0.0.1 YeaDesktop verification code virus (Parannellut Ohjeet) - Ilmainen Opas

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Mainosohjelma

1.0.0.1 YeaDesktop Verification Code pop-up estää käyttäjää poistamasta haittaohjelman tietokoneelta

1.0.0.1 YeaDesktop verification code virus

1.0.0.1 YeaDesktop Verification Code on vaivalloinen mainosohjelma. Se on 1.0.0.1 versio pahamaineisesta Yea Desktop mainosohjelmasta. Useat ihmiset ovat törmänneet ongelmiin, kun he koettavat poistaa sen Ohjauspaneelin kautta. Tämän lisäksi tutkijat näyttävät, että se hyökkää useimmin Intialaisiin ja Kiinalaisiin tietokoneen käyttäjiin.

Mainosohjelma pyytää antamaan vahvistuskoodin, joka on kirjoitettu Kiinalaisilla kirjaimilla, joka estää käyttäjää poistamasta sitä. Tässä artikkelissa me kerromme miten poistaa 1.0.0.1 YeaDesktop Verification Code virus ja miksi sinun tehdä se HETI.

Kerrottu mainosohjelma on asetettu kommunikoimaan xiaobingdou.com sivuston kanssa ja se näyttää kaikkea sieltä ladattua materiaalia. Tällä tavalla mainosohjelma näyttää mainoksia, pop-uppeja ja aiheuttaa uudelleenohjauksia kolmansien osapuolien sivuille.

YeaDesktop mainokset ovat todella epäluotettavia ja mikä pahinta, kuvailtu mainosohjelma voi asettaa YeaDesktop.com ensisijaiseksi aloitus/uuden välilehden sivuksi kaikilla nettiselaimillasi. Tämä hakusivu on täynnä mainoksia, ja se uudelleenohjaat käyttäjien haut heti popular123.com hakukoneelle, joka näyttää enimmäkseen sponsoroituja hakutuloksia.

Verkkoturvallisuusasiantuntijat eivät suosittele sen käyttöä, sillä nämä tulokset voivat linkittää todella vaarallisille kolmansien osapuolien sivuille. Jotkut niistä voivat koettaa vakuuttaa käyttäjät asentamaan uusia ohjelmia tai selaimen lisäosia, jotka uhkaavat käyttäjän yksityisyyttä tai ärsyttää uhrin hengiltä.

On sanomattakin selvää, tämä mainosten tukema ohjelma on todella epäluotettava ja koettaa tarjota sponsoroitua materiaalia, eikä vain pop-up mainoksina vaan myös hakutuloksina. Se ei selvästikään tue tai välitä materiaalin luotettavuudesta, jota se promotoi, se välittää vain maksu-klikkauksesta tuloista.

1.0.0.1 YeaDesktop verification code haittaohjelmaKäyttäjillä on vaikeuksia poistaa 1.0.0.1 YeaDesktop, koska "Verification Code" pop-up ilmaantuu ja vaatii käyttäjää antamaan epäilyttävän sanan/lauseen Kiinan kielellä.

Jos et halua käyttää tietokonetta, joka on saastunut tällä epäilyttävällä vakoiluohjelmalla, niin poista se niin pian kuin mahdollista. On valitettavaa, mutta käyttäjät jotka koettavat poistaa sen, usein törmäävät esteeseen, joka estää heitä suorittamasta 1.0.0.1 YeaDesktop verification code viruksen poiston. Ongelma voidaan kuitenkin ratkaista kohtalaisen helposti. Voit poistaa ohjelman manuaalisesti tai käyttää vakoiluohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego sen tekemiseen.

YeaDesktop mainosohjelma levitystavat

Voit saada tämän ärsyttävän mainosohjelman asentamalla ei toivotun ohjelman kiireessä. Jos sinulla on tapana valita Perus/Pika asennustapa, kun asennat uusia latauksia, ja jos et tarkista pienellä kirjoitettuja tietoja, niin on hyvin todennäköistä saada tietokoneelle samanlainen vakoiluohjelman tyyppinen ohjelma.

Ole hyvä ja kiinnitä tarkkaa huomiota, joita ohjelman asennusvelho tarjoaa. Ota myös tavaksi muuttaa asennustavaksi Kustomoitu tai Edistynyt, eikä Perus/Pika/Ensisijainen.

Tällä tavalla saat pääsyn lisämateriaaliin, joka on niputettu latauksesi kanssa, ja sitten sinulla on mahdollisuus estää niiden asennus. Sinun pitää vain poistaa niistä ruksi yksi toisensa jälkeen.

Poista 1.0.0.1 Verification Code virhe, poistaaksesi YeaDesktop mainosohjelman

Sinun pitää poistaa määrätyt kansiot tietokoneeltasi voidaksesi poistaa 1.0.0.1 YeaDesktop verification code viruksen kokonaan. Jos luulet tämän tehtävät olevan sinulle vaikea, niin voit aina käyttää haittaohjelman poistajaa ja antaa sen huolehtia poistosta.

Me kuitenkin ehdotamme, että koetat näitä 1.0.0.1 YeaDesktop verification code pop-up poisto-ohjeita, jotka tiimimme on valmistellut. Ne ohjaavat sinut läpi mainosohjelman poistoprosessin.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen 1.0.0.1 YeaDesktop verification code viruksen Poisto-ohje:

Poista 1.0.0.1 YeaDesktop verification code Windows järjestelmistä

Ennen kuin koetat poistaa 1.0.0.1 jäänteet Ohjauspaneelin kautta, sinun pitää ensin poistaa tälle ohjelmalle kuuluvan kansion. Sen tekemiseksi sinun pitää mennä seuraavaan kansioon:

Ensin, mene Local Disk C. Mene sitten Program Files (x86) kansioon. Täällä, etsi ja poista YeaDesktop kansio. Muista aina varmistaa, että sinulla on Järjestelmänvalvojan oikeudet ennen kansion poistamista.

Käytä sitten alla olevia ohjeita ja poista 1.0.0.1 sekä YeaDesktop jäänteet Ohjelmat ja Ominaisuudet listasta, kuten alla on näytetty. Tarkista myös selaimen pikakuvakkeet onko niissä epäilyttäviä linkkejä Kohde kentässä.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista 1.0.0.1 YeaDesktop verification code sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi 1.0.0.1 YeaDesktop verification code tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista 1.0.0.1 YeaDesktop verification code selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista 1.0.0.1 YeaDesktop verification code Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi 1.0.0.1 YeaDesktop verification code tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista 1.0.0.1 YeaDesktop verification code Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi 1.0.0.1 YeaDesktop verification code sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi 1.0.0.1 YeaDesktop verification code poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista 1.0.0.1 YeaDesktop verification code virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin 1.0.0.1 YeaDesktop verification code pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista 1.0.0.1 YeaDesktop verification code Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Poista Firefox lisäosa, joka lisättiin selaimelle ilman sinun tietämystäsi.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse 1.0.0.1 YeaDesktop verification code sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita 1.0.0.1 YeaDesktop verification code poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista 1.0.0.1 YeaDesktop verification code Google Chrome selaimelta

Poista kaikki Chrome laajennukset, jotka voivat olla yhteydessä mainosohjelmaan, jota yrität poistaa.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse 1.0.0.1 YeaDesktop verification code sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi 1.0.0.1 YeaDesktop verification code poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista 1.0.0.1 YeaDesktop verification code Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi 1.0.0.1 YeaDesktop verification code tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos 1.0.0.1 YeaDesktop verification code on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi 1.0.0.1 YeaDesktop verification code poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-1-0-0-1-yeadesktop-verification-code-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta 1.0.0.1 YeaDesktop verification code virus