Poista Arcade Yum virus

Arcade Yum viruksen Poisto-ohje

Mikä on Arcade Yum virus?

Mikä on Arcade Yum?

Arcade Yum on jälleen yksi mainosohjelman tyylinen sovellus, joka vaikuttaa olevan samanlainen kuin mikä tahansa mainosohjelma. Todellisuudessa se voi aiheuttaa vain ei toivottuja aktiviteetteja tietokoneellasi, joten sinun tulee miettiä kahdesti ennen kuin lataat sen järjestelmääsi. Ei ole väliä vaikka sitä mainostetaan luotettavana työkaluna, sillä on virallinen kotisivu jne., sinun tulee aina tarkistaa erilaisia tietoja ohjelmista kuten tämä ohjelma. Tämä auttaa sinua varmistamaan, että haluamasi ohjelma on turvallinen ja vaaraton. Jos luet tämän otteen Arcade Yumin Yksityisyyden ehdoista, niin saat sen selville:

”TÄMÄ OHJELMA VOI MUUTTAA SELAINTESI ASETUKSIA AUTOMAATTISESTI NIIN FIREFOX KUIN INTERNET EXPLORER SELAIMILLAKIN SALLIAKSEEN VAATIMAMME LISÄOSAN JOTTA SINUN EI TARVITSE HYVÄKSYÄ SITÄ MANUAALISESTI. JOS ET SUOSTU NÄIHIN KÄYTTÖEHTOIHIN, MUKAANLUKIEN TIETOJESI KÄYTTÖ JONKA ANNAT YKSITYISYYDEN SUOJAN MUKAAN NIIN SINULLA EI OLE LUPAA PELATA PREMIUM PELEJÄ”

„THE SOFTWARE MAY AUTOMATICALLY MODIFY YOUR BROWSER SETTINGS WITH FIREFOX AND INTERNET EXPLORER TO ENABLE OUR REQUESTED ADD-ON RATHER THAN REQUIRING YOU TO MANUALLY ENABLE IT. IF YOU DO NOT AGREE TO THESE TERMS AND CONDITIONS, INCLUDING OUR USE OF YOUR INFORMATION AS PROVIDED IN THE ARCADEYUM PRIVACY POLICY, YOU ARE NOT ENTITLED TO PLAY PREMIUM GAMES.“

Siinä sanotaan selvästi, että ohjelma ei vaadi sinun lupaasi tietokonettasi käyttääkseen. Toisin sanoen, jos asennat tämän ohjelman niin hyväksyt määrätyt järjestelmän muutokset. Joten ei ole yllättävää, että tämän ohjelman asennuksen jälkeen, se jättää rekisteri merkintänsä ja asentaa kolmannen osapuolen mainosten koodin. Tämän seurauksena nettiselaimesi voi alkaa näyttämään kaupallisia mainoksia joka kerta kun avaat sen. Nämä mainokset voivat olla vaarallisia sillä ne voivat sisältää ei toivottuja linkkejä erilaisille sponsoroiduille verkkosivuille. Tästä johtuen niiden klikkaaminen voi johtaa ei toivottuihin uudelleenohjauksiin epäilyttäville joissa on kyseenalaista materiaalia. Yleensä nämä Arcade Yum mainokset ilmestyvät pop-uppeina, mainosjulisteina tai tekstiin sisällytettyinä linkkeinä. Tämän lisäksi ote Yksityisyyden ehdoista paljastaa, että se voi käyttää tietojasi. Tiedätkö mitä tämä tarkoittaa? Se tarkoittaa ei henkilökohtaisten sekä henkilökohtaisten tietojesi olevan vaarassa. Yleensä tällaiset ohjelmat asentavat myös seuranta evästeen jotta ne voivat seurata nettiselaamistasi. Ne ovat erityisen kiinnostuneita ihmisten hakuehdoista, useimmiten vierailluista verkkosivuista, sähköpostiosotteista jne. Kuten voit jo huomata, vaikka Arcade Yum ohjelmaa mainostetaan ja levitetään laillisena sekä kätevänä työkaluna pelien pelaamiseen, on täysin selvää että se käyttää epäreiluja tapoja päästäkseen käyttäjän tietokoneelle ja sitten aiheuttaa ei toivottuja aktiviteetteja voidakseen tuottaa rahaa kolmansille osapuolille. Tästä syystä on sanomattakin selvää, että tämä lisäosa tulee poistaa järjestelmästä niin pian kuin mahdollista.

Kuinka Arcade Yum voi kaapata tietokoneeni??

Jos vierailisit Arcade Yumin virallisella verkkosivulla, löytäisit luultavasti aktiivisen latauspainikkeen ja voisit jopa kokeilla sen lataamista. Mutta kuten olet jo varmaan huomannut, että me emme suosittele sen lataamista. Itseasiassa tämä ohjelma ei useinkaan pääse käyttäjien tietokoneille tarkoituksella. Useimmissa tapauksissa Arcade Yum mainokset ilmaantuvat nettiselaimille kun on asennettu freeware tai shareware ohjelmia. Tämä on niin kutsuttu ’niputus’ levitystapa, joka sallii useiden ohjelmien niputuksen yhteen ja sitten niitä voidaan levittää yhdessä. Kun lataat minkä tahansa ohjelman epäilyttävän näköiseltä verkkosivulta ja asennat sen niin on hyvin mahdollista, että Arcade Yum tai mikä tahansa mainosohjelma asennetaan samaan aikaan selkäsi takana. Välttääksesi tätä, sinun ei kannattaisi ladata tuntemattomia ohjelmia sivustoilta joilla on kyseenalainen maine. Jos sinulla ei ole mitään muuta vaihtoehtoa niin pidä asennusprosessia todella tarkasti simällä. Älä hypi asennusvaiheiden yli ja lue kaikki ilmoitukset joita sinulle annetaan. Voidaksesi välttää tuntemattomia ohjelmia jotka haluamasi ohjelman mukana tulevat niin sinun tulee aina valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa jos mahdollista. Tämä sallii sinun näkevän kaikki vaihtoehdot ja estää erilaisten laajennusten, lisäosien tai liitteiden asennuksen. Jos huomasit jonkun ylimääräisen ohjelman asentuneen ohjelmasi mukana ja et huomannut sitä – älä anna sen jäädä tietokoneellesi sillä se voi olla Arcade Yum tai mikä tahansa potentiaalisesti ei toivottu ohjelma. Jos se on jo liian myöhäistä ja tietokoneesi on jo saastunut, suorita vaadittavat toimenpiteet ja poista tämä sovellus välittömästi.

Kuinka poistaa Arcade Yum virus tietokoneelta?

Jos tämä potentiaalisesti ei toivottu sovellus on jo päässyt tietokoneellesi ja kaapannut kaikki nettiselaimesi, sinun ei tule odottaa enää hetkeäkään. Turvallisuusasiantuntijamme ovat laatineet yksityiskohtaisen oppaan jota sinun tulee seurata tarkasti ja poistaa Arcade Yum virus.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Arcade Yum viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Arcade Yum virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Arcade Yum virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Arcade Yum Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Arcade Yum tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Arcade Yum virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Arcade Yum virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Arcade Yum virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Arcade Yum virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Arcade Yum rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä