Vakavuus luokka:  
  (88/100)

Poista Azer virus (Salauksen Poistoaskeleet Mukana) - Viruksen Poisto-opas

kirjoittanut Gabriel E. Hall - -   Azer ransomware | Tyyppi: Lunnasohjelma

CryptoMix Azer lunnasohjelma versio ilmaantuu heti Mole02 viruksen häviön jälkeen

Azer ransomware virus

Azer lunnasohjelma on päivitetty Cryptomix virus versio, joka lisää .azer tiedoston päätteen salattuihin tiedostoihin. Se pudottaa lunnasviestin nimeltä _INTERESTING_INFORMACION_FOR_DECRYPT.TXT työpöydälle.

Lunnasviestissä on lyhyt viesti, joka pyytää ottamaan yhteyttä verkkorikollisiin webmafia@asia.com tai donald@trampo.info sähköpostien kautta. Jos huomaat tämän lunnasohjelman tietokoneellasi, aloita azer poisto niin pian kuin mahdollista.

Azer Cryptomix lunnasohjelma virus ilmaantui pian sen jälkeen, kun Mole02 lunnasohjelman salauksen poistaja julkaistiin. Tämä lunnasohjelma on päivitetty versio Cryptomix haittaohjelmasta. Tällainen skenaario on tyypillinen lunnasohjelman kehittäjille – he päivittävät viruksen ja jatkavat se levittämistä, jotta tiedostojen palautus työkalusta tulee hyödytön.

Lunnasohjelma on selkeästi sukua Webmafia@asia.com lunnasohjelmalle sekä Donald Trampo lunnasohjelmalle, koska annetut sähköpostiosoitteet ovat vain hieman erilaiset kuin aikaisemmissa kampanjoissa.

Vaarallinen virus saastuttaa alkuperäisen tiedostonimen kokonaan, sitten se laittaa niihin yhden seuraavista tiedoston päätteistä:

 • .-email-[webmafia@asia.com].AZER;
 • .-email-[donald@trampo.info.AZER;

Kaiken tämän lisäksi, meidän on pakko lisätä, että tämä lunnasohjelma ei kommunikoi Command & Control palvelimen kanssa, kuten useimmat virukset tekevät. Se toimii offline tilassa ja sillä on kymmenen ainutlaatuista RSA-1024 salausavainta, joita käytetään salaamaan AES avain, jota käytetään tiedostojen salauksessa.

Azer malware (Cryptomix version)

Kun me katsomme aikaisempia yrityksiä poistaa CryptoMix lunnasohjelman salaus, niin me toivomme haittaohjelmatutkijoiden tutkijoiden voivan ottaa oppia vanhoista versioista ja luovat ilmaisen salauksen poistajan nopeasti. Älä siis maksa lunnaita vaan poista Azer lunnasohjelma ReimageIntego ohjelmalla tai muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla.

Azer leviää, kuten CryptoMix lunnasohjelma virukset

CryptoMix versioita levitetään haitallisilla roskaposteilla, exploit kiteillä, RDP hyökkäyksillä ja muilla perinteisillä lunnasohjelman levitystavoilla. Tästä syystä sinun kannattaa tehdä kaikki mahdollinen suojellaksesi PC:tä sen hyökkäykseltä.

Ensimmäiseksi, me ehdotamme hyvän haittaohjelman poistajan asentamista. Toinen asia tärkeiden tehtävien listalla on varmuuskopioiden luominen. Pidä aina mielessäsi, että varmuuskopiot tulee tallettaa ulkoiselle laitteelle ja se tulee pitää irti tietokoneesta!

Lopuksi, me ehdotamme välttämään hämäriä nettisivuja, sähköposteja tuntemattomilta lähettäjiltä, ja tietenkin laittomia ohjelmia. Tällaisen materiaalin kanssa tekemisissä oleminen voi johtaa nopeasti ei toivottuun lunnasohjelma hyökkäykseen. Jos haluat oppia jotain upeaa tietokoneen turvallisuustempuista, niin käy NoVirus.uk sivulla.

Poista AZER virus saastuneelta PC:ltä

Poista lunnasohjelma haittaohjelman poistajalla. Poistaaksesi Azer viruksen kokonaan, käynnistä PC vikasietotilaan ensin. Me todella suosittelemme valitsemaan Vikasietotilan Verkolla. Löydät ohjeet sen tekemiseen alta.

Onnistuneen Azer poiston jälkeen, ala miettiä mahdollisia tiedoston palautuksen mahdollisuuksia. Yleensä me suosittelemme varmuuskopioita, use<t käyttäjät eivät kuitenkaan luo niitä etukäteen. Tässä tapauksessa, voit kokeilla alla olevia vaihtoehtoja.

Ole hyvä ja pidä mielessäsi, että lunnasohjelma saastuttaa tiedot todella turvallisesti, ja useimmissa tapauksissa, tiedostojen palautus on mahdotonta. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun kannattaisi maksaa lunnaita, koska verkkorikolliset voivat varastaa rahasi ja eivät anna tiedoston palautus työkalua.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Azer lunnasohjelma virus kuvankaappaus
Azer lunnasohjelma virus

Manuaalinen Azer viruksen Poisto-ohje:

Poista Azer käyttäen Safe Mode with Networking

Azer poistoon, asenna hyvä haittaohjelman tai vakoiluohjelman poistaja. Jos sinulla ei ole sellaista, niin me suosittelemme käynnistämään PC:n Vikasietotilaan Verkolla ensin. Lataa työkalu vain Vikasietotilassa. Jos sinulla on haittaohjelman poistaja, niin me suosittelemme käynnistämään sen kerrotussa tilassa, koska sinun pitää päivittää se enne järjestelmän tarkistusta.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Azer

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Azer poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Azer käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Azer pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Azer on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Azer tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos sinulla on varmuuskopiot, niin poista virus ja tuo tiedostot varmuuskopioista takaisin tietokoneellesi. Jos olet huolissasi tiedostoistasi, niin me ehdotamme luomaan varmuuskopion turvalliselle PC:lle. 

Jos sinulla ei ole varmuuskopioita, niin kokeile yhtä annetuista tekniikoista.

Jos tiedostosi ovat joutuneet Azer salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Palauta tiedostot tiedostojen palautustyökaluilla

Data Recovery Pro on perustyökalu, joka onnistuneesti palauttaa erilaisia saastuneita tai jopa poistettuja tiedostoja. Me ehdotamme sen kokeilemista .azer tiedoston pääte tiedostoihin.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Azer lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Windows Previous Versions tapa

Kokeile tätä tapaa, jos olet luonut Järjestelmän Palautuspisteen aikaisemmin.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Azer ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-azer-ransomware-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Azer ransomware virus