CryptoMix lunnasohjelma virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat
12

Kuinka vaarallinen on CryptoMix lunnasohjelma?

CryptoMix virusta kutsutaan joskus myös nimellä CryptMix, se on lunnasohjelman tyyppinen sovellus jossa yhdistyvät muiden saman kategorian virusten ominaisuudet, kuten CryptoWall 3.0, CryptoWall 4.0 tai CryptXXX. Aivan kuten mainitut ohjelmat, CryptoMix tunkeutuu viekkaasti uhrien tietokoneelle, löytää määrätyt tiedostot ja salaa ne edistyneellä RSA-2048 algorytmillä. Koska tämä koodi on murtamaton tavalliselle käyttäjälle ja jopa asiantuntijoilla on vaikeuksia sen murtamisessa, ainoa tapa palauttaa salatut tiedostot on hankkia erityinen salauksen poistoavain. Tämä avain on yleensä tallennettu jollekin etäpalvelimelle ja sen saamiseksi uhrin pitää maksaa lunnasohjelman luojille suuri määrä rahaa. yksinkertaisesti sanottuna, uhrin pitää maksaa lunnaat tiedostojen avaamisesta. Edellämainituista ohjelmista eroten, CryptoMix väittää käyttävänsä kerätyt voitot hyvään tarkoitukseen. Lunnasohjelman kehittäjät, jotka kutsuvat itseään nimellä Charity Team, lupaavat lähettää osan kerätyistä rahoista lasten hyväntekeväisyyteen. Ironiaa on, että uhrille tarjotaan myös ”Ilmainen Tekninen Tuki” jos he maksavat. Kun laitetaan nämä kaikki oudot lupaukset yhteen niin sinun kannattaa muistaa, että olet tekemisissä verkkorikollisten kanssa, ei siis ole takuita että he tekevät mitä lupaavat. Vaikka päätät ostaa tiedostosi takaisin niin sinulle ei ehkä anneta pääsyä salauksen poistoavaimeen tai avain itse voi olla saastunut. On parasta poistaa CryptoMix tietokoneelta ennen kuin se tekee enemmän tuhoa. Sinun kannattaa poistaa se vain ammattilaisten anti-virus työkalulla, kuten Reimage.

An illustration of the CryptoMix ransomware virus

Viruksen sanotaan salaavan vaikuttavan 862 tiedosto tyyppiä saastuneella tietokoneella ja kun se on tehnyt tämän, saastuneisiin tiedostoihin voidaan lisätä .code liite. Se pudottaa myös heti .html ja .txt tiedostot kaikkiin kansioihin joissa on saastuneita tiedostoja. Näissä tiedostoissa on kaksi sähköpostia xoomx[@]dr.com ja xoomx[@]usa.com tiedostojen palauttamiseksi. Kun hakkereille on lähetetty sähköposti niin uhrille lähetetään linkki ja salasana One Time Secret palvelu sivulle, jossa uhri ja rikolliset voivat lähettää nimettömiä viestejä. Ensimmäiseksi, hakkerit voivat koettaa saada uhrin maksamaan hyväntekeväisyyden takia. Ei kukaan tietenkään halua siirtää 5 Bitcoinia lunnaita joka on noin $2,200 USD jollekin epäilyttävälle tilille. Kun uhri epäröi niin rikolliset alkavat uhkailemaan summan tuplauksella jos lunnaita ei makseta 24 tunnin kuluttua. Me emme suosittele menemään niin pitkälle. Sinun kannattaa suorittaa poistaa CryptoMix poisto heti kun huomaat ettet pääse käsiksi tiedostoihisi. Sinun kannattaa kuitenkin muistaa, että viruksen poistaminen ei palauta tiedostojasi, joten paras tapa on pitää tiedostosi turvassa. Tartu siis toimeen ennen kuin lunnasohjelma pääsee tietokoneellesi.

Tavat jolla lunnasohjelma voi tunkeutua tietokoneellesi.

Ei ole yhtään ainoaa tekniikkaa jolla CryptoMix virus pääsee tietokoneellesi. Voit saastua klikkaamalla epäilyttävää ilmoitusta, lataus painiketta, saada sen P2P (peer-to-peer) tiedoston jako verkoissa, useimmiten voit kuitenkin ladata sen tietämättäsi sähköpostin liitteenä. Siksi on todella tärkeää hankkia tehokas anti-virus järjestelmään ja toivoa parasta. Voit myös tehdä asioita itse, analysoimalla sähköpostit, suorittamalla ylimääräisiä tarkistuksia uusille ohjelmille ja tarkistamalla vierailemiesi sivujen luotettavuus tai lataat ohjelmia. Käytä aikaa asentaessasi uusia latauksia, se voi auttaa sinua välttämään Troijalaisten pääsyn koneelle, jotka voivat sisältää tämän viruksen.

Onko mahdollista poistaa CryptoMix?

Se ei ole vain mahdollista mutta CryptoMix on pakko poistaa saastuneelta koneelta. Muussa tapauksessa myös tulevat tiedostosi voivat olla vaarassa. Meidän on pakko varoittaa sinua, että lunnasohjelmien poisto voi joskus olla vaikeaa. Nämä vaaralliset ohjelmat voivat koettaa estää anti-virustasi tarkistamasta järjestelmää. Tällaisessa tapauksessa, sinun pitää hallita virus manuaalisesti jotta anti-viruksesi voi käynnistyä. Löydät asiantuntijatiimimme laatimat manuaaliset CryptoMix poisto-ohjeet tämän artikkelin alta. Älä myöskään epäröi lähettää meille viestiä jos sinulla on vaikeuksia poistaa tämä virus.

tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan CryptoMix lunnasohjelma virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
Reimage on suositeltu ohjelma CryptoMix lunnasohjelma virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Plumbytes Anti-Malware
Me olemme testanneen Plumbytes Anti-Malware:n tehokkuuden CryptoMix lunnasohjelma virus poistamisessa (2016-05-26)
Malwarebytes Anti Malware
Me olemme testanneen Malwarebytes Anti Malware:n tehokkuuden CryptoMix lunnasohjelma virus poistamisessa (2016-05-26)
Hitman Pro
Me olemme testanneen Hitman Pro:n tehokkuuden CryptoMix lunnasohjelma virus poistamisessa (2016-05-26)
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
Me olemme testanneen Webroot SecureAnywhere AntiVirus:n tehokkuuden CryptoMix lunnasohjelma virus poistamisessa (2016-05-26)

Manuaalinen CryptoMix viruksen Poisto-ohje:

Poista CryptoMix käyttäen Safe Mode with Networking

Reimage on haittaohjelmien löytämiseen.
Sinun pitää ostaa sen Täysi versio jotta voit poistaa tartuntoja.
Lisätietoja Reimage sovelluksesta.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto CryptoMix

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita CryptoMix poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista CryptoMix käyttäen System Restore

Reimage on haittaohjelmien löytämiseen.
Sinun pitää ostaa sen Täysi versio jotta voit poistaa tartuntoja.
Lisätietoja Reimage sovelluksesta.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen CryptoMix pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että CryptoMix on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi CryptoMix ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus tai Malwarebytes Anti Malware.

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Lähde: http://www.2-spyware.com/remove-cryptomix-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä