Poista BeethoveN virus (Helpot Poisto-ohjeet) - Ilmainen Opas

BeethoveN viruksen Poisto-ohje

Mikä on BeethoveN lunnasohjelma virus?

BeethovenN lunnasohjelma aloittaa “sinfonian” soiton tiedostoillasi

“BeethovenN virus” on lunnasohjelma, joka tunkeutuu tietokoneelle ja lisää .beethoveN tiedoston päätteen salattuihin tiedostoihin. Vaikka uhan nimi tuo hymyn IT-asiantuntijoiden huulille, niin saastuneet käyttäjät eivät ehkä ole kovinkaan iloisia. Se on täysin ymmärrettävää, koska se on tietokone virus, joka aiheuttaa tuhoa järjestelmässä. Haittaohjelma on jälleen yksi esimerkki, joka perustuu HiddenTear virukseen. Vaikuttaa myös siltä, että haittaohjelmaa kehitetään yhä. Tämän lisäksi, lunnasohjelma näyttää sen kirjoittajilla olleen hauskaa, kun he ohjelmoivat tätä haittaohjelmaa, koska jokainen lunnasohjelman lause päättyy nuottiin pisteen sijaan. Rikolliset jättävät myös rekisteriavaimensa järjestelmä tiedostoihin, esim. HKCU\Environment\SAVETHETREES. Vaikuttaa siltä, että rikollinen ei ole vain Beethovenin musiikin ystävä, mutta suosii myös ekologiaa. Kun jätetään ammatilliset kiinnostukset sivuun, niin olet varmasti kiinnostunut yhdestä asiasta – BeethovenN lunnasohjelman poistosta. BeethoveN viruksen kuvankaappaus

Lisätutkimus paljastaa myös viittauksia Chopin nimiseen säveltäjään. Käyttäjän sovelluksen lisäksi, FILEUST.txt on asetettu paikalliseen kansioon ja työpöydälle. Se sisältää samat tiedot kuin ohjelma itse. Se tervehtii käyttäjää ystävällisesti ja kertoo, että hänen tiedostonsa on salattu AES-256 ja RSA-2048 salauksella. Se jatkaa varoittaen käyttäjää, että salauksen poisto on mahdotonta ilman yksityistä avainta. On kiinnostavaa, että se mainitsee varmuuskopioiden oleva ainoa tapa tiedostojen palauttamiseen. Uhrien pitäisi ottaa yhteyttä annettuun verkko-osoitteeseen ja siirtää lunnaat. Tämän jälkeen käyttäjä voi mennä ohjelman toiselle sivulle, jossa kehittäjä mollaten kiittää salauksen poistosta. Lunnasviesti kertoo, että käyttäjän tulee kiirehtiä, sillä avainta säilytetään vain 168 tuntia. Se antaa myös mahdollisuuden ”tarkistaa uudelleen”, jos kaikkien tiedostojen salausta ei onnistuttu poistamaan ensimmäisellä kerralla. Tämä lisäksi, BeethoveN haittaohjelma antaa myös toisen osoitteen https://soltec6d5qinsppi.hiddenservice.net/. Kumpikaan sivuista ei kuitenkaan toimi, siksi lunnaiden maksaminen voi olla täysin turhaa. Sen sijaan sinun kannattaa jatkaa BeethovenN viruksen poisto-ohjeisiin. Kuva joka näyttää BeethoveN haittaohjelmanBeethoveN rikolliset eivät kerro mitään tarkkaa lunnassummaa ohjelmiston käyttöliittymässä.

Haittaohjelma levitystavat

Kun puhutaan sen levitystavoista, virus ei sisällä mitään erityisiä ominaisuuksia. Se vaanii uhrejaan, kun he selaavat saastuneilla sivuilla, esimerkiksi torrent tai peli sivuilla. Älä jätä roskaposteja myöskään huomiotta. Tämän lisäksi, sen BeethoveN.Infected.Final.NoObfustication.exe tiedosto voi olla piilotettuna tekaistun ohjelman päivityksen mukaan. Älä kiirehdi avaamaan roskaposteja välttääksesi BeethovenN lunnasohjelma kaappauksen. Samanlaiset sähköpostit voivat yllyttää sinut avaamaan liitetyt tiedostot. Ole tarkkana ja varmista, että päivität turvaohjelmasi, sekä järjestelmä sovelluksesi. Esimerkiksi FortectIntego tai Malwarebytes ohjelma auttaa sinua poistamaan tartunnan ja korjaamaan myös rekisterin.

BeethovenN poistoaskeleet

Vaikka rikolliset selvästi tekivät tämän haittaohjelman vitsinä, niin heillä on silti hyvä käsitys ohjelmoinnista. Siksi haittaohjelma voi yhä tehdä tuhoa laitteeseen ja henkilökohtaisiin tiedostoihin. Ennen kuin etenet poistotapoihin, varmista että poistat BeethovenN viruksen ensin. Voit käyttää haittaohjelman poistotyökaluja lunnasohjelman poistoon. Jos et voi suorittaa BeethovenN poistoa kokonaan, niin lue alla olevat ohjeet.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen BeethoveN viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Jos et voi käynnistää haittaohjelman poistajaa, niin käytä Vikasietotilaa. Se antaa sinulle rajatun pääsyn tärkeisiin järjestelmän ominaisuuksiin ja sitten voit käynnistää turvaohjelman ja lopulta poistaa BethoveN viruksen.

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista BeethoveN käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen BeethoveN pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että BeethoveN on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan BeethoveN tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet BeethoveN salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Kuinka hyödyllinen on Data Recovery Pro?

Voit koettaa palauttaa tiedostojasi tällä ohjelmalla. Se on kätevä tiedostojen palauttamiseen järjestelmän kaatumisen jälkeen.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka BeethoveN lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Mikä on Windows Previous Versions ominaisuus?

Jos Järjestelmän Palautus on ollut käytössä, voit palauttaa kaikki tiedostot manuaalisesti.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

ShadowExplorer tapa

Tämä sovellus palauttaa tiedostot varjokopioista. Voit ehkä poistaa salauksen .bethoveN päätteellä varustetuista tiedostoista.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi BeethoveN ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä