Vakavuus luokka:  
  (12/100)

Poisto BikaQ RSS Reader (Ilmaiset Ohjeet) - Yksinkertaiset Poisto-ohjeet

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Asoita jotka tulee tietää BikaQ RSS Reader mainosohjelmasta ja miksi se pitää poistaa

BikaQ RSS Reader virus on todella epäluotettava ilmaisohjelma, joka tunnetaan myös WizzRSS nimellä. Yleensä se tunkeutuu järjestelmään viekkaalla levitystavalla, kuten ohjelmien niputus, joka auttaa vakuuttamaan käyttäjät asentamaan sen tietämättään. Tämä ohjelma vaikuttaa olevan yhteydessä tunnettuun mainosohjelma loiseen, kuten Winsnare tai aMuleC, on siis selvää, että sen oleminen järjestelmässä ei ole suotavaa. Tämän ohjelmiston tehtävä on häiritä käyttäjän selaamista ja pakottaa hänet kohtaamaan ärsyttäviä mainoksia, jotka promotoivat kolmansien osapuolien tuotteita ja palveluita. On selvää, että tällaiset aktiviteetit heikentävät nettiselaamista, koska uhrin pitää kuluttaa aikaa näiden mainosten sulkemiseen, jotka ennemmin tai myöhemmin palaavat. Toisin sanoen, jos haluat taistella ja poistaa BikaQ RSS Reader mainokset vain sulkemalla ne, niin lankeat lopulliseen kierteeseen ilman tuloksia. Siksi mainosohjelman ja siihen liittyvien komponenttien poistaminen on pakollista. Sinun kannattaa käyttää ReimageIntego ohjelmaa sen tekemiseen.
BikaQ RSS ReaderErilaiset mainokset joita BikaQ RSS Reader ja muut siihen liittyvät ohjelmat näyttävät tietokoneen käyttäjälle.

On tärkeää ymmärtää, että BikaQ mainosohjelma ei ole virus ja toistaiseksi ei ole todisteita, että se voidaan leimata mainosohjelmaksi. Tästä huolimatta, se voi aiheuttaa vaaran tietokoneesi järjestelmään. Kuten me sanoimme, kuvailtu mainosohjelma koettaa liittää kolmansien osapuolien mainoksia kaikkiin sivuihin joilla vierailet, joka ei ole vain ärsyttävää vaan myös vaarallista. Jotkut käyttäjät tunnistavat mainokset jotka eivät tule heidän vierailemilta sivuilta, muut eivät ehkä ymmärrä sitä ja klikkaavat niitä. Tällaiset epämääräiset mainokset voivat odottamatta heittää sinut sivuille, jotka voivat olla vaarallisia, joten älä toimi sokeasti ja älä kiirehdi kanssakäymiseen näiden ulkoisten sivujen materiaalin kanssa. me todella suosittelemme pysymään erossa sivuista, jotka tarjoavat tekaistuja latauspainikkeita, suuren määrän mainoksia, mielipidekyselyitä ja vastaavaa epäilyttävää materiaalia. Jos toimit hätäisesti, voit saada viruksen nopeasti ja sekoittaa tietokonejärjestelmäsi huomaamattasi. Toinen haitta tässä mainosohjelmassa on, että se voi koettaa kerätä tietoja sinun nettiselaamisesta kaikessa hiljaisuudessa. Ole varuillasi, koska se voi koettaa selvittää, millä sivuilla vierailet, mitä hakusanoja käytät ja vastaavia tietoja. Kerättyihin tietoihin perustuen, tämä hämärä mainosohjelma alkaa luultavasti lähettämään sinulle tusinoittain pop-up mainoksia päivittäin. Tämän lisäksi, hämärä ohjelma voi hidastaa PC:tä ja vaikuttaa muiden ohjelmien aktiviteetteihin ja sen seurauksena muut ohjelmat voivat alkaa kaatumaan tai hyytymään. kaikkien näiden tietojen pitäisi vakuuttaa sinut poistamaan BikaQ RSS Reader mainosohjelma.

En asentanut tätä ohjelmaa – miten se siis pääsi PC:lle?

Kuvailtu ohjelma voi päästä tietokoneelle ohjelmistojen niputuksella, joka antaa ohjelmien kehittäjien yhdistää ohjelmia ja piilottaa ne tunnettuihin ilmaisohjelmiin. Jos olet siis päättänyt ladata suositun ilmaisohjelman helpottamaan arkeasi, niin ole varuillasi sillä sinulle luultavasti tarjotaan kaikessa hiljaisuudessa ylimääräisiä ohjelmia, joita et odottanut saavasi. Voit paljastaa niputetut ohjelmat valitsemalla Kustomoidun tai Edistyneen asennustavan ja lukemalla ohjelmien Yksityisyyden Suojan. Jos näet mainintoja yllä mainituista ohjelmista, poista ruksi niiden kohdalta ja ne eivät tule koneellesi.

BikaQ RSS Reader tulee aina takaisin – miten poistan sen kokonaan?

On valitettavaa, että BikaQ RSS onnistuu muokkaamaan Windows Rekisteriä pitääkseen itsensä tietokoneen järjestelmässä kauemmin. Siksi yritykset poistaa tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma eivät onnistu. Poistaaksesi BikaQ RSS Reader viruksen lopullisesti, sinun kannattaa käyttää haittaohjelman poistajaa. Ole hyvä ja älä koeta muokata Windows Rekisteriä, koska voi vahingossa muokata jotain väärällä tavalla, sitten kärsit seuraamuksista, kuten tietokoneen epävakaus ja vikaviestit. Jos kuitenkin haluat koettaa poistaa tämän ohjelman itse, niin seuraa BikaQ RSS Reader poisto-ohjeita alla.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen BikaQ RSS Reader Poisto-ohje:

Poista BikaQ RSS Reader Windows järjestelmistä

Voit koettaa löytää ja poistaa BikaQ RSS Reader viruksen manuaalisesti, mutta me todella suosittelemme, että suoritat järjestelmän täyden tarkistuksen myöhemmin. Vaikuttaa siltä, että tämä hämärä ohjelma tekee muutoksia Windows Rekisteriin, ja me emme suosittele koskemaan tähän paneelin, jos et ole perillä tietokoneen järjestelmästä ja olet jo tehnyt muutoksia siihen. Tämän lisäksi, BikaQ mainitaan usein, kun puhutaan paljon vaarallisemmista ohjelmista, kuten aMuleC ja WinSnare, me siis todella suosittelemme, että tarkistat järjestelmäsi automaattisesti ja selvität ovatko nämä ohjelmat PC:llä juuri tällä hetkellä.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista BikaQ RSS Reader sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi BikaQ RSS Reader tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista BikaQ RSS Reader Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi BikaQ RSS Reader tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista BikaQ RSS Reader Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi BikaQ RSS Reader sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi BikaQ RSS Reader poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista BikaQ RSS Reader Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin BikaQ RSS Reader pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista BikaQ RSS Reader Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Firefox voidaan saastuttaa tällä epäilyttävällä ohjelmalla, seuraa siis näitä askeleita poistaaksesi kaikki siihen liittyvät laajennukset.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse BikaQ RSS Reader sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita BikaQ RSS Reader poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista BikaQ RSS Reader Google Chrome selaimelta

Poista laajennukset, joita et tunnista. Jos et ole manuaalisesti asentanut jotain Chrome laajennusta, poista se heti tämän ohjeen avulla.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse BikaQ RSS Reader sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi BikaQ RSS Reader poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista BikaQ RSS Reader Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi BikaQ RSS Reader tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi BikaQ RSS Reader poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan BikaQ RSS Reader rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä