Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Globe3 lunnasohjelma virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Viimeiset tiedot Globe3 lunnasohjelma viruksesta

Globe3 virus on viimeisin ilkeä keksintö hakkerien tiimiltä, jotka ovat jo luoneet kaksi versiota tästä haittaohjelmasta, mukaan lukien Globe virus ja sen seuraaja Globe2 lunnasohjelma. Siitä huolimatta viimeinen vuosi ei ole ollut menestyksekäs Globe kehittäjille. Molemmat versiot ovat tulleet virus asiantuntijoiden purkamiksi, joten uhrit ovat saaneet takaisin tuhansien dollarien arvosta tiedostoja maksamatta penniäkään haittaohjelman luojille. Kiristäjät ovat arvatenkin päättäneet tehdä paluun Globe 3 lunnasohjelmalla. Ovatko he onnistuneet? Eivät aivan. Netissä on jo Globe3 salauksen poistaja Emsisoftilta, mutta löytyy useita asioita, jotka antavat lunnasohjelman luojille toivoa. Ensimmäiseksi, virus on kohtalaisen uusi ja sen levitystavat ovat osittain hämärän peitossa, joten käyttäjät voivat päästää sen tietokoneilleen vahingossa. Toiseksi, pelotustekniikat joita Globe3 käyttää voivat todella pelottaa kokemattomia käyttäjiä ja sitten he maksavat vaaditut lunnaat miettimättä muita vaihtoehtoja. Jos olet joskus tilanteessa, että tietokoneessasi on lunnasohjelma, niin pidä pääsi kylmänä. Voi olla, että sinun pitää vain ladata salauksen poistotyökalu ja sitten kaikki ongelmasi ovat ratkaistu. Kun suunnittelet salauksen poistoa tässä tapauksessa, niin sinun pitää poistaa Globe3 tietokoneelta ensin. Reimage haittaohjelman poistaja tulee hyvään käyttöön tässä kohtaa.

Image of the Globe 3 ransomware virus

Globe 3 viruksen analysoinnin jälkeen saatiin selville, että tiedostojen salauksen aloitti system32.exe — vaarallinen prosessi joka teeskentelee olevansa laillinen Windows järjestelmä tiedosto . Yksi uusi ominaisuus tässä loisessa on sen käyttämä AES-256 salaus eikä Blowfish, RC4 ja XOR joita edelliset Globe versiot käyttivät . Tästä huolimatta, kuten sen edeltäjät, Globe3 perustuu lunnasohjelman rakentajaan joka sallii helpon haittaohjelman luonnin kustomoiduilla muuttujille. Tähän versioon hakkerit ovat valinneet salata tiedostot .decrypt2017 ja .hnumkhotep päätteillä ja kohdistaa kovalevy kansiot, liitetyt ulkoiset laitteet ja verkkojaot. Salauksen jälkeen virus pudottaa pitkän lunnasviestin, jokaiseen saastuneeseen kansioon:

Your files are encrypted!
Your personal ID
[IDENTIFIER]
Your documents, photos, databases, save games and other important data has been encrypted.
Data recovery is required interpreter.
To get the interpreter should pay its costs: 3 Bitcoin (3 BTC).
Cash must be translated into Bitcoin-purse: [removed]
If you have no Bitcoin
Create a wallet Bitcoin: https://blockchain.info/ru/wallet/new
Get cryptocurrency Bitcoin:
https://localbitcoins.com/ru/buy_bitcoins (Visa/MasterCard, QIWI Visa Wallet \xE8 \xE4\xF0.)
https://ru.bitcoin.it/wiki/\xCF\xF0\xE8\xEE\xE1\xF0\xE5\xF2\xE5\xED\xE8\xE5_\xE1\xE8\xF2\xEA\xEE\xE9\xED\xEE\xE2(instruction for beginners)
Send 3 BTC bitcoin address 18XXV3h9zzzJ1R4v6DiGmfgcooG1Vk9B1m
After the payment, send an e-mail address decrypt2017@india.com. In a letter to indicate your personal identifier.
In a response letter you will receive a program to decrypt.
After start-interpreter program, all your files will be restored.
Attention!
Do not attempt to remove the program or run the anti-virus tools
Attempts to self-decrypting files will result in the loss of your data
Decoders are not compatible with other users of your data because each user’s unique encryption key

Älä seuraa kiristäjien sääntöjä ja älä maksa älyttömiä lunnaita joita he vaativat. Sinä VOIT poistaa salauksen ilmaiseksi ja jatkaa tietokoneesi käyttöä ilman ylimääräistä tuhlausta. Löydät linkin ilmaiseen salauksen poistajaan aivan Globe3 manuaalisten poisto-ohjeiden alta.

GLOBE3 lunnasohjelma muutokset

Uusi Globe3 lunnasohjelma variantti on ilmaantunut ja haittaohjelma asiantuntijat ovat löytäneet sen nopeasti. Tämä on nimeltään Wuciwug Globe3 lunnasohjelma, johtuen päätteestä jonka se laittaa salattuihin tiedostoihin. Tämä version on vain hieman paranneltu, mutta pääero on, että se erottaa sen muista Globe viruksista, jotka käyttävät eri lunnasviestiä. Wuciwug Globe3 virus yleensä lisää .wuciwug file päätteen salattuihin tiedostoihin ja jättää sitten READ_ME_TO_DECRYPT_YOU_INFORMA.jjj tiedoston, joka on lunnasviesti. Rikolliset jotka ovat kehittäneet viruksen kertovat uhreille ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen, joka on lunnasviestissä KarlTruluck@india.com. Tämän lunnasohjelmien uhrien ei kannata kiirehtiä maksamaan lunnaita vaan koettaa Globe3 salauksen poistajaa tiedostojen palauttamiseen. On sanomattakin selvää, että uhrien pitää poistaa Wuciwug lunnasohjelma ennen kuin he koettavat palauttaa tiedostoja.

Viruksen toimintatavat

Globe3 virus voi saastuttaa tietokoneet usealla tavalla. Se on tehokas Troijalainen, joka voi teeskennellä olevansa laillinen sovellus, järjestelmän optimoija tai tavallinen liite jonka saat sähköpostissa. Itseasiassa, vaaralliset roskaposti kampanjat ovat yleisin levitystekniikka jota Globe3 ja muut lunnasohjelman kehittäjät käyttävät. Vaarallinen lasti voi olla satunnaisen tiedoston alla ja se voi teeskennellä laillista dokumenttia, online ostovahvistusta, laskutustietoja, jne. Yleensä hakkereilla on vakuuttava tarina miksi liite kannattaa ladata tietokoneelle. Tapa jolla voit estää kaappauksen sähköpostin kautta on ymmärtää, että kaikki saamasi sähköpostit eivät ole vaarattomia tai hyödyllisiä. Siksi sinun pitää olla todella varovainen kun avaat sähköposteja tuntemattomilta lähettäjiltä. Sitäkin tärkeämpää on unohtaa satunnaisten liitteiden lataaminen ennen kuin varmistat niiden turvallisuuden.

Globe3 poisto selitetty

Globe3 virus voi olla pahin painajaisesi jos sinulla ei ole taitoja ja kykyjä poistaa sitä. Onneksi virukset.fi tiimi on auttamassa sinua. Kaikkein tärkeintä on hankkia luotettava antivirus ohjelma tai päivittää olemassa oleva uusimpaan versioon. Sitten sinun pitää suorittaa täysi järjestelmän tarkistus ja poistaa Globe3. Pidä kuitenkin mielessäsi, että virus voi koettaa estää sen poiston blokkaamalla haittaohjelman poistajan käynnistämisen. Tässä tapauksessa sinun kannata selata alemmas ja seurata viruksen vaikutuksen poisto-ohjeita. Sinun tulee kuitenkin pitää mielessä, että tämä ei ole Globe3 poisto-ohje ja sinun pitää yhä puhdistaa laitteesi tehokkaalla haittaohjelman poistajalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen Globe3 viruksen Poisto-ohje:

Poista Globe3 käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Globe3

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Globe3 poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Globe3 käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Globe3 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että Globe3 on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Globe3 tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Globe3 salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Free Globe3 decrypter

Voit ladata Ilmaisen Globe3 salauksen poistajan klikkaamalla linkkiä tai vierailemalla virallisella Emsisoft sivulla. Sivustolta löydät myös askel-askeleelta ohjeet työkalun käyttöön.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Globe3 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-globe3-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä