Google uudelleenohjaus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja
12

Google uudelleenohjaus ongelmat ja sen yleisyys

Turvallisuusasiantuntijat ovat saanet selville, että viimeisen kolmen vuoden aikana, Google uudelleenohjaukset ovat tulleet verkkomaailman vakavimmiksi ongelmiksi. Eniten valitetaan URL uudelleenohjauksista Google sivuille ja vastaaville jotka saavuttivat meidät vuonna 2012. Tätä ongelmaa pidetään kuitenkin yhä ajankohtaisena koska se jatkaa tietokoneisiin vaikuttamista (Windows and Mac OS) päivittäin.

Jos olet kärsinyt Google uudelleenohjauksista Yahoo sivulle tai muulle sivustolle (nämä sivut voivat olla tuntemattomia tai tuttuja sinulle) niin on hyvin todennäköistä, että olet yksi niistä epäonnisista PC käyttäjistä jotka ovat saaneet Google Redirect viruksen. Aivan kuten Yahoo Uudelleenohjaus virus sekä Bing Uudelleenohjaus virus, se on myös leimattu selaimen kaappajaksi ja potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi. ongelmana on sen poisto – Google uudelleenohjaus virus (tai selaimen kaappaaja) voi piileskellä eri nimen alla joten sen poistaminen manuaalisesti voi olla vaikeaa. Kun yrität korjata tietokonettasi ilman asiantuntijoiden apua voit poistaa hyödyllisiä komponentteja tietokoneeltasi. Kukaan ei halua tätä? Voidaksesi välttää kaikki PC ongelmat niin sinun kannattaa valita automaattinen poistotapa. Reimage sovellusta pidetään tehokkaimpana haittaohjelman poistajana Google Redirect viruksen poistamisessa.

Ongelmat joita selaimen kaappaaja aiheuttaa

Vaikka useimmat ihmiset luulevat, että selaimen kaappaajat ovat vaarattomia niin turvallisuusasiantuntijat suosittelevat välttämään Google uudelleenohjaus virusta ja vastaavia potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia koska useimmat niistä voivat saastuttaa PC järjetelmän. Tässä ovat tämän haittaohjelman ylesimmin aiheuttamat ongelmat:

 • Google uudelleenohjaukset Comcast, Bing, Yahoo ja vastaaville sivuille. Meidän on pakko varoittaa, että sinut voidaan ohjata mille tahansa sivustolle, vaaralliselle tai turvalliselle. Kun tietokokne on Google uudelleenohjauksen kaappaama niin voit myös huomata ongelmia kaikilla nettiselaimilla. Voit kärsiä pysäyttämättömistä uudelleenohjauksista kun käytät Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari ja muita selaimia.
 • Muutokset selainten ja järjestelmän asetuksissa. Yleensä tämä virus vaihtaa aloitussivun, ensisijaisen hakukoneen, uuden välilehden sivun, kirjanmerkkien listan ja muita asetuksia. nämä kaikki tehdään ilman käyttäjän lupaa.
 • Uhrin hakujen seassa tullaan näyttämään valtava määrä kaupallistaa materiaalia. Selaimen kaappaajat eivät vaikuta ainoastaan järjestelmäsi asetuksiin. Ne voivat vaikuttaa myös hakutuloksiisi ja käyttää niitä aiheuttamaan uudelleenohjauksia Yahoo ja vastaaville sivustoille kaikilla selaimilla.
 • Ihmisten nettiselaamisen seuraaminen ja heidän hakusanojen sekä vastaavien tietojen kerääminen. Yleensä, Google uudelleenohjaus virus kerää tietoja käyttäjän useimmiten vierailluista verkkosivuista, niille annetuista tiedoista, PC:n IP-osoite, sijainti, sähköpostiosoite ja vastaavat tiedot.

Kuten voit huomata, Google uudelleenohjauksia ei voida jättää huomiotta koska ne voivat johtaa muiden virusten pääsyyn tietokoneelle. Tämä asia ei todellakaan takaa turvallista selaamista, ja vaikka sinulla on maineikas haittaohjelman poistaja, et voi koskaan olla varma tietokoneesi turvallisuudesta. Miksi Google Uudelleenohjaus virus on tullut niin suosituksi? Vastaus on yksinkertainen – rahan ansaitseminen uudelleenohjauksista ennalta määrätyille sivustoille. Kuten me olemme jo maininneet, jotkut niistä voivat olla täysin turvallisia (Yahoo, Bing, Facebook tai Comcast), kaikki sivut eivät kuitenkaan ole samanlaisia.

Kuinka uudelleenohjaus virus leviää ja pääsee tietokoneille?

Voi ensi vilkaisulla vaikuttaa siltä, että ei ole ollenkaan vaarallista asentaa ilmaisohjelmia tarkistamatta niiden sisältöä. Me emme kuitenkaa suositte sen tekemistä koska jokainen sovellus voi olla täynnä epäilyttäviä komponentteja, kuten selaimen kaappaajia, mainosohjelmia ja vastaavia viruksia. Joten tärkein asia joka sinun pitää tehdä kun asennat freeware ja shareware ohjelmia on valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa. Varo myös sitä, että tällaiset potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat voivat tunkeutua huonosti suojattuihin järjestelmiin, sinun kannattaa siis miettiä maineikkaan haittaohjelman poistajan asennusta. Pysy myös erossa epäilyttävistä pop-up mainoksista ja julisteista joita voidaan näyttää melkein kaikilla sivustoilla. Jos luulet, että Google uudelleenohjaus virus on kaapannut tietokoneesi niin sinun kannattaa seurata alla annettuja ohjeita.

Google uudelleenohjaus viruksen poisto saastuneesta järjestelmästä

Jos kärsit Google uudelleenohjauksista Bing, Yahoo tai muille sivuille niin se tarkoittaa, että olet tekemisissä selaimen kaappaajan kanssa. tämän uhan pääsy tietokoneelle laittaa sinut mietimään mitä ilmaisohjelmia olet juuri asentanut tietokoneellesi koska, kuten olemme varoittaneet, selaimen kaappaajat, kuten Google uudelleenohjaus virus, ovat levinneet aktiivisesti ohjelma nippujen avulla. yksi asia on varmaa, sinun pitää poistaa epäilyttävät komponentit tietokoneeltasi. sitä ei kuitenkaan ole helppoa poistaa manuaalisten poisto-ohjeiden avulla. siksi me suosittelemme käyttää yhtä alla annetuista haittaohjelman poistajista.

Voit poistaa Google ohjelman yhdellä näistä ohjelmista: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware. Me suosittelemme näitä sovelluksia sillä ne voivat helposti poistaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia sekä viruksia, mukaanlukien tiedostot ja rekisterimerkinnät jotka niihin liittyvät.

tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Google uudelleenohjaus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
Reimage on suositeltu ohjelma Google uudelleenohjaus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Plumbytes Anti-Malware
Me olemme testanneen Plumbytes Anti-Malware:n tehokkuuden Google uudelleenohjaus poistamisessa (2017-04-04)
Malwarebytes Anti Malware
Me olemme testanneen Malwarebytes Anti Malware:n tehokkuuden Google uudelleenohjaus poistamisessa (2017-04-04)
Hitman Pro
Me olemme testanneen Hitman Pro:n tehokkuuden Google uudelleenohjaus poistamisessa (2017-04-04)
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
Me olemme testanneen Webroot SecureAnywhere AntiVirus:n tehokkuuden Google uudelleenohjaus poistamisessa (2017-04-04)
Google uudelleenohjaus kuvankaappaus
Google uudelleenohjaus kuvankaappausGoogle uudelleenohjaus kuvankaappaus

Manuaalinen Google uudelleenohjauksen Poisto-ohje:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Google Windows järjestelmistä

Reimage on haittaohjelmien löytämiseen.
Sinun pitää ostaa sen Täysi versio jotta voit poistaa tartuntoja.
Lisätietoja Reimage sovelluksesta.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Google sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Google tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Google selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Google Mac OS X järjestelmästä

Reimage on haittaohjelmien löytämiseen.
Sinun pitää ostaa sen Täysi versio jotta voit poistaa tartuntoja.
Lisätietoja Reimage sovelluksesta.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Google tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash.Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Google Internet Explorer (IE) selaimelta

Reimage on haittaohjelmien löytämiseen.
Sinun pitää ostaa sen Täysi versio jotta voit poistaa tartuntoja.
Lisätietoja Reimage sovelluksesta.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Google sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Google poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Google uudelleenohjaus Microsoft Edge selaimesta

Reimage on haittaohjelmien löytämiseen.
Sinun pitää ostaa sen Täysi versio jotta voit poistaa tartuntoja.
Lisätietoja Reimage sovelluksesta.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Google pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Google Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Reimage on haittaohjelmien löytämiseen.
Sinun pitää ostaa sen Täysi versio jotta voit poistaa tartuntoja.
Lisätietoja Reimage sovelluksesta.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Google sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Google poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Google Google Chrome selaimelta

Reimage on haittaohjelmien löytämiseen.
Sinun pitää ostaa sen Täysi versio jotta voit poistaa tartuntoja.
Lisätietoja Reimage sovelluksesta.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Google sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Google poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Google Safari selaimelta

Reimage on haittaohjelmien löytämiseen.
Sinun pitää ostaa sen Täysi versio jotta voit poistaa tartuntoja.
Lisätietoja Reimage sovelluksesta.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Google tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Google on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Google poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Google rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus tai Malwarebytes Anti Malware.
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Lähde: http://www.2-spyware.com/remove-google-redirect.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä