Poista Google uudelleenohjaus (Viruksen Poisto-opas) - päivitetty maalis 2021

kirjoittanut Jake Doevan - -   Google hijacker | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Google uudelleenohjauksen Poisto-ohje

Mikä on Google uudelleenohjaus?

Google uudelleenohjaus ongelma on yhä elossa

Google Uudelleenohjaus virus (hakutulokset)

Google uudelleenohjaus määrittelee haittaohjelman tai useita niistä, koska se uudelleenohjaa hämärille sivuille. Haittaohjelmasta on tullut yksi vakavimmista ongelmista verkkomaailmassa. Tästä ohjelmasta huolimatta, Google on saanut riittävästi kritiikkiä käyttäjien vakoilusta hakutuloksissa.

Eniten valitetaan URL uudelleenohjauksista Google sivuille ja vastaaville jotka saavuttivat meidät vuonna 2012. Tätä ongelmaa pidetään kuitenkin yhä ajankohtaisena koska se ilmaantuu maisemiin silloin tällöin. Sekä Windows 10, Linux että Mac OS käyttäjät voivat joutua uhreiksi. PIdä mielessäsi, että Google viruksesta löytyy myös iPhone ja Android versiot. Vaihtoehtoisesti tämä virus tunnetaan nimellä Chrome uudelleenohjaus virus.

Jos olet kärsinyt Google uudelleenohjauksista Yahoo sivulle tai muulle sivustolle (nämä sivut voivat olla tuntemattomia tai tuttuja sinulle), niin sinun kannattaa tarttua toimeen ongelman ratkaisemiseksi. Aivan kuten Yahoo Uudelleenohjaus virus sekä Bing Uudelleenohjaus virus, se toimii selaimen kaappaajana ja potentiaalisesti ei toivottuna ohjelmana.

Suurin ongelma on sen poisto – tartunta voi piileskellä minkä tahansa URL nimen alla, joten sen poistaminen manuaalisesti voi olla vaikeaa. ReimageIntego tai Malwarebytes nopeuttavat Google uudelleenohjaus viruksen poistoa. Ne säästävät myös aikaasi puhdistamalla kaikki verkkoskriptit ja ”avustaja objektit”. On todella tärkeää ”poistaa” ne, jotta tämä ongelma ei palaa.

Haittaohjelman tulokset

”Onko Google uudelleenohjaus virus vaarallinen”? Tämä on kysymys, jonka uteliaat haluavat kysyä. Teknisesti se ei ole monimutkainen, kuten Petna tai Cerber haittaohjelma, niin sen seuraukset voivat olla yhtä ärsyttäviä kuin aikaisemmilla uhilla.

Ennen kuin me keskustelemme selaimen kaappaajien estämisestä, katsotaan muutamia tämän tartunnan yleisiä oireita:

 • Google uudelleenohjaukset Comcast, Bing, Yahoo ja vastaaville sivuille. Se voi myös laukaista pop-up hälytyksiä. Tällainen käytös kertoo, että selaimessa on tartunta.
 • Muutokset selainten ja järjestelmän asetuksissa. Yleensä tämä virus vaihtaa ensisijaisen hakukoneen, uuden välilehden sivun ja kotisivun. Se voi myös lisätä ylimääräisiä laajennuksia.
 • Kaupallisen materiaalin lisääminen hakutuloksiin. Jos Google hakukone on muuttunut hämäräksi Ask tai PlusNetwork työkaluksi, niin voit huomata kaupallisia mainoksia hakutuloksissa.
 • Online aktiviteettiesi seuraaminen. Aggressiivisemmat versio Google uudelleenohjaus viruksesta eivät ehkä kerää tietoja vain useimmin vierailluista sivuista ja hakusanoista, se voi kerätä myös henkilökohtaisia tietoja, kuten nimi, sähköposti, IP- ja kotiosoite, sitten se voi vaihtaa nämä tiedot yhteistyökumppanien kanssa.

Tällaista ilmiötä ei tule jättää huomiotta, vaikka valtava määrä mainoksia ei häiritse sinua. Tällä ongelmalla ei ole mitään tekemistä turvallisen nettiselaamisen kanssa ja, vaikka sinulla on maineikas haittaohjelman poistaja tietokoneella, pysy tarkkana, kun lisäät uusia työkalupalkkeja tai selaimen laajennuksia. Google Uudelleenohjaus virusGoogle Uudelleenohjaus viruksella on useita valeasuja. Helpoin tapa Google Uudelleenohjaus virus on tarkistaa järjestelmä päivitetyllä turvallisuusohjelmalla.

Miksi Google uudelleenohjaus huijauksesta tullut niin suosittu?

Raha ajaa rikolliset tämän huijauksen pariin. Jotkut Google uudelleenohjaus huijauksen kirjoittajista tekevät yhteystyötä online mainostajien tai määrättyjen kolmansien osapuolien kanssa. Ohjaamalla käyttäjät määrätyille sivuille, he saavat osan verkkoliikenteen voitoista.

Kuten me olemme maininneet, jotkut näistä sivuista ovat vaarattomia (Yahoo, Bing, Facebook tai Comcast), tämä ei kuitenkaan päde niihin kaikkiin.

Vihjeet ärsyttävän haittaohjelman välttämiseen

Ensisilmäyksellä voi vaikuttaa siltä, että ilmaisohjelman asennus luotettavasta lähteestä välttää PUP ja haittaohjelmat. Monet käyttäjät eivät kuitenkaan tajua, että jopa varomaton Skype tai Java asennus voi johtaa ei toivottuihin elementteihin, kuten mainosohjelmat sekä selaimen kaappaajat .

Mitä sinun tulee tehdä, kun asennat freeware ja shareware ohjelmia, on asennuksen seuraaminen tarkasti. Valitse ”Kustomoitu” tai ”Edistynyt” asennustapa. Se näyttää valinnaiset latauksen vaihtoehdot. Poista ruksit turhista lisäosista ja sitten voit painaa ”Install (Asenna)” painiketta.

Se joustavuuden ansiosta, haittaohjelma voi toimia myös verkkoskriptien kautta. Tässä tapauksessa, et ehkä huomaa mitään muutoksia selaimessa. Onneksi, jopa silloin on olemassa ratkaisu. Jatka Google uudelleenohjaus poisto-osioon.

Poista Google uudelleenohjaus virus

Voidaksesi poistaa tartunnan lopullisesti, muutaman eri tavan käyttö on paras vaihtoehto. Käynnistä vakoiluohjelman poistaja aloittaaksesi Google uudelleenohjaus viruksen poistoprosessi. Ohjelma myös löytää ja poistaa rekisteriavaimet, jotka liittyvät tähän uhkaan. Tarkistuksen jälkeen, sinun kannattaa lukea manuaaliset ohjeet. Ne kertovat miten poistat ei toivotut ja epäilyttävät selaimen lisäosat.

Täysi selaimen resetointi auttaa myös Google uudelleenohjauksen poistossa. Jos sinua yhä vaivaavat satunnaiset uudelleenohjaukset, muuta lupa-asetuksia. Voit löytää tarkat ohjeet selaimeesi Verkosta. Mene nyt alla oleviin ohjeisiin. Safari käyttäjät voivat löytää myös Google uudelleenohjaus huijauksen poisto-ohjeet selaimeensa.

Vaikka tartunta on levinnyt laajalle ja toimii jo useille käyttäjille, se voi pitää enemmän määrättyjen maiden asukkaista, kuten Saksa.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Google uudelleenohjauksen Poisto-ohje

Poista Google Windows järjestelmistä

Päästäksesi eroon Google uudelleenohjaus ongelmasta, sinun kannattaa poistaa ohjelmat/sovellukset, jotka vaikuttavat epäilyttäviltä. Sinun kannattaa myös poistaa ohjelmat, joita et muista asentaneesi tietokoneelle.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Google sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Google tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Google Mac OS X järjestelmästä

Korjataksesi Mac OS X laitteesi, sinun kannattaa ensin löytää kaikki merkinnät, jotka vaikuttavat tuntemattomilta. Kaikki sovellukset joita et muista asentaneesi, tulee poistaa.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Google tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Google uudelleenohjaus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Google pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Google Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Google sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Google poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Google Google Chrome selaimelta

Korjataksesi Google Chrome nettiselaimen ja unohtaaksesi uudelleenohjaukset tuntemattomille sivuille, sinun kannattaa tarkistaa laajennuksesi. Muista varmistaa, että poistat kaikki epäilyttävät merkinnät, joita et muista asentaneesi selaimellesi:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Google sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Google poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Google Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Google tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Google poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Google rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä