Vakavuus luokka:  
  (12/100)

Poisto Google Lead Services (Chrome, Firefox, IE, Edge) - Viruksen Poisto-ohjeet

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Google Lead Services on tekaistu online mainosalusta, jolla ei ole mitään samaa Googlen kanssa

Google Lead Services kuva

Google Lead Services, tunnetaan myös nimellä GoogleLeadService.com, on petollinen mainosalusta, joka voi näyttää osalta laillista Google mainosverkostoa. Tämä palvelu on kuitenkin rikollisten suunnittelema, jotka tarjoavat hämäriä online mainosratkaisuja.

GoogleLeadService.com sivuston lopusta löydät ehdot, jotka on kirjoitettu pienillä kirjaimilla, jossa kerrotaan, ettei tämä mainospalvelu ei ole sukua hakujättiläiselle:

We are not affiliated with or related to Google Lead Services™ in any way. The term ”Google” is used as a synonym for “Search”

Meidän pitää olla rehellisiä; me harvoin luemme sivustojen alla olevia pieniä kirjaimia. Siksi harhaanjohtava nimi Google Lead Services voi huijata useita ihmisiä. Tämä ohjelma tarjoaa kuitenkin hämäriä ratkaisuja.

Jos ole kiinnostunut, miten Google Lead Services toimii, me voimme lyhyesti selittää, että tämä alusta tarjoaa ylä- ja sivujulisteita, “Google Style Link with Description,” tavallisia linkkejä tai koko sivun mainoksia. Yleensä tätä kaupallista materiaalia näytetään mainosohjelmien avulla.

Google Lead Services mainosohjelma leviää yleensä freeware tai shareware ohjelmien avulla. Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) voi vaikuttaa mihin tahansa suosittuun nettiselaimeen Windows, Mac, iOS sekä Android laitteilla.

Tunkeutumisen jälkeen, Google Lead Services virus häiritsee heti uhrien nettiselaamista liittämällä julisteita ja koko sivun mainoksia, tai muuttamalla satunnaisen tekstin hyperlinkeiksi, joissa mainostetaan useita tuotteita ja palveluksia. Tämä aktiviteetti vaikeuttaa nettiselaamista ja voi asettaa käyttäjät alttiiksi vaaralle.

LosVirus.es asiantuntijat varoittavat, että Google Lead Services mainokset voivat olla vaarallisia, kertoa olemattomista tietokoneviruksista, jotka löydettiin tietokoneeltasi tai mainostaa tekaistua PC optimointi ohjelmaa. Pidä mielessäsi, että tällaiset hämärät palvelut ovat usein verkkorikollisten hyväksi käyttämiä.

Käyttäjät, jotka ovat asentaneet mainosohjelman vahingossa laitteelleen, usein löytävät Google Lead Services poiston vaikeaksi. Tämä voi johtua seuraavista syistä:

 • mainosohjelma voi muokata järjestelmän asetuksia, kuten Windows Rekisteri;
 • myös selaimen asetuksia voidaan muokata;
 • PUP asensi kolmansien osapuolien lisäosia, laajennuksia tai helper objekteja saastuneilla selaimilla;
 • muita ei toivottuja ohjelmia voidaan asentaa tietokoneelle tai älypuhelimelle, mainosohjelman suojelemiseksi.

Estääksesi siis Google Lead Services viruksen, sinun pitää tarkistaa ja korjata kaikki yllä mainitut ongelmat. Voit tietenkin tehdä sen manuaalisesti; on kuitenkin helpompaa käyttää ReimageIntego tai muuta haittaohjelman poistajaa ja poistaa mainosten tukema sovellus.

Voit saada lisätietoja, miten poistaa Google Lead Services Windows, Android, Mac ja iOS laitteilta, tämän artikkelin lopusta. Tämän lisäksi, virus on läheistä sukua Google uudelleenohjaus virukselle, voit siis pitää tämän haittaohjelman poisto-ohjeita hyödyllisinä.

Kuva Google Lead Services viruksestaGoogle Lead Services on epäilyttävä mainosalusta, joka ei ole sukua Google sivulle.

Mainosohjelmat voivat levitä luvattomilla ilmaisohjelmien lataussivuilla tai sovelluskaupoissa

Kuten voit jo huomata, syy miksi näet GoogleLeadServices.com mainoksia, on mainosohjelma tartunta. Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma yleensä pääsee laitteelle, kun asennat epäilyttäviä ohjelma paketteja.

Tällaiset verkkouhat yleensä leviävät nipussa freeware ja shareware ohjelmien kanssa. Tietokoneen käyttäjät, jotka eivät tunne turvallisia ohjelman asennustapoja, yleensä aiheuttavat itselleen selaimeen liittyviä ongelmia. Tällä välin, mainosohjelma voi päästä älypuhelimelle, kun käyttäjä lataa sovelluksia kolmansien osapuolien kaupoista.

Ei toivottujen sovellusten tunkeutuminen voidaan kuitenkin pysäyttää seuraavilla, yleisillä turvaohjeilla:

 • Valitse vain laillisia latauslähteitä. Asenna ohjelmat vai kehittäjän viralliselta sivulta tai sovelluskaupasta.
 • Ohjelman asentamiseen, valitse Edistynyt/Kustomoitu asennustapa, ei koskaan Pika/Suositeltu. Vain Edistynyt asennustapa paljastaa ”ylimääräiset lataukset”, jotka pitää poistaa asennuksen aikana.
 • Lue sovelluksen luvat ennen kuin asennat sovelluksia puhelimellesi.
 • Lue käyttäjien arvostelut ohjelmasta, jonka olet lataamassa.
 • Negatiivisen palautteen pitäisi pysäyttää sinut.
 • Lue EULA, Yksityisyyden Suoja tai muut dokumentit, jotta voit olla varma kehittäjien luotettavuudesta.

Google Lead Services poisto-ohjeet

Jos olet etsinyt vastausta kysymykseen “kuinka poistaa Google Lead Services?”, niin tulit oikeaan paikkaan. Tässä osiossa me kerromme, miten poistaa ärsyttävät mainokset, pysäyttää uudelleenohjaukset ja poistaa mainosohjelma laitteelta.

Jos etsit tapoja poistaa Google Lead Services tietokoneelta, voit valita kahden tavan välillä – manuaalinen ja automaattinen. Voit löytää manuaaliset poisto-ohjeet artikkelin lopusta. Me haluamme kuitenkin mainita, että tämä tapa voi olla monimutkainen.

Tästä syystä me suosittelemme valitsemaan automaattisen Google Lead Service poistotavan. Tämä tapaa vaatii saastuneen laitteen tarkistuksen päivitetyllä haittaohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego. Pidä mielessäsi, että tämä tapa toimii, jos olet tekemisissä viruksen mobiiliversion kanssa.

Poista GoogleLeadServices iPhone ja Android laitteilta

Jos etsit tapoja poistaa Google Lead Services iPhone version, sinun kannattaa kokeilla näitä tapoja:

 • puhdista historia ja sivutiedot;
 • poista epäilyttävät sovellukset;
 • palauta iPhone varmuuskopioista;
 • palauta älypuhelin tehdasasetuksiin;
 • nollaa iPhone.

Voit myös tarkistaa iPhone viruksen poistotavat. On silti suositeltavaa tarkistaa älypuhelin päivitetyllä turvaohjelmalla.

Jos sinun pitää poistaa Google Lead Services Android versio, sinun kannattaa seurata  Android viruksen poisto-ohjeita jotka ehdottavat vaarallisen sovelluksen poistoa Vikasietotilassa tai suorittamaan nollauksen tehdasasetuksiin. Tarkistus haittaohjelman poistajalla on kuitenkin paras tapa korjata saastunut älypuhelin tai tabletti.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Google Lead Services Poisto-ohje:

Poista Google Lead Services Windows järjestelmistä

Poista Google Lead Services mainosohjelma Windows tietokoneelta seuraamalla alla olevia ohjeita. Nollaa sitten saastuneet nettiselaimet.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Google Lead Services sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Google Lead Services tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Google Lead Services Mac OS X järjestelmästä

Poista Google Lead Services mainokset ja uudelleenohjaukset poistamalla epäilyttävät sovellukset, kuten alla on selitetty. Nollaa sitten saastuneet nettiselaimet.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Google Lead Services tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Google Lead Services Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Google Lead Services sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Google Lead Services poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Google Lead Services Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Google Lead Services pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Google Lead Services Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Google Lead Services sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Google Lead Services poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Google Lead Services Google Chrome selaimelta

Poista kyseenalaiset laajennukset ja nollaa Google Chrome, kuten alla on näytetty:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Google Lead Services sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Google Lead Services poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Google Lead Services Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Google Lead Services tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Google Lead Services poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-google-lead-services.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Google Lead Services