Poista Android virus (Poisto-ohjeet) - päivitetty maalis 2020

Android viruksen Poisto-ohje

Mikä on Android virus?

Android virus jatkaa hyökkäyksiä 2020

Android virus

Vaarallisten sovellusten lista, jotka kuuluvat Android virusten ryhmään kasvaa yhä. Turvallisuusasiantuntijat väittävät, että yksi kymmenestä sovelluksesta on Android haittaohjelman saastuttama. On valitettavaa, että useat näistä ohjelmista voidaan ladata Google Play kaupasta. Google kuitenkin näkee paljon vaivaa suojatakseen käyttäjiään ja estääkseen vaarallisia sovelluksia ohittamaan turvatoimensa. Suurin saastuneiden ohjelmien lähde on kolmannet osapuolet tai tiedostojen jako sivustot. Ne eivät kuitenkaan ole ainoat tavat joilla Android virus voi saastuttaa laitteen.

Helmikuussa 2016, Android virus version huomattiin leviävän tekstiviestillä ja se salli laittomat yhteydet. Kaikkein vaarallisimmat haittaohjelman versiot ovat kiinnostuneita uhrien henkilökohtaisista tiedoista ja niihin usein kuuluu luottokortti tiedot, käyttäjänimet ja salasanat. Muut versiot aiheuttavat vähemmän vahinkoa, kuten kontaktilistan jako, keskustelujen nauhoitus, pop-up mainosten näyttö, uudelleenohjaukset tai laitteen saastuttaminen muilla haittaohjelmilla.

Vuonna 2017, uuden version huomattiin käyttävän edistynyttä sosiaalista manipulaatiota päästäkseen laitteille trojalaisella sovelluksella. Siksi sinun pitää olla todella varovainen, kun asennat uusia sovelluksia. Jos kuitenkin huomaat, että tablettisi tai puhelimesi käyttäytyy oudosti, niin sinun ei kannata jättää näitä oireita huomiotta.

Jos olet kärsinyt hidastumisista, epäilyttävistä hälytyksistä, uudelleenohjauksista ja kasvaneesta puhelinlaskusta, niin sinun kannattaa tarkistaa laitteesi haittaohjelmien varalta, koska nämä ovat merkkejä, että laitteesi on saastunut . Android viruksen poistamiseen voit käyttää FortectIntego ohjelmaa.

Android virus tutkimus:

Android virus tartunta on taatusti ärsyttävä kokemus. Tunkeilevat mainokset ovat merkki, että Android laitteessasi on jotain vialla. Turvallisuustutkijat todella suosittelevat välttämään lotto teemaisia ja vastaavia mainoksia, jotka alkavat vaivaamaan sinua heti, kun aloitat laitteen käytön.

Tämän lisäksi, sinun tulee kiinnittää huomiota merkkeihin, kuten laitteen jatkuvat hyytymiset. Jos puhelimesi tai muu Android laitteesi on alkanut hyytymään ja lopettamaan toimintansa, kun selaat nettiä, niin sinun kannattaa asentaa Android antivirus ja tarkistaa se. Kiinnitä myös huomiota puhelinlaskuusi ja seuraa numeroita.

Jos olet alkanut saamaan kohonneita puhelinlaskuja, sinun kannattaa tarkistaa sen kuukauden raportti. On hyvin todennäköistä, että tartunta on rekisteröinyt sinut johonkin premium palveluun. Rahan säästämiseksi, sinun pitää poistaa Android virus laitteeltasi. Estääksesi tällaiset uhat, sinun kannattaa miettiä Android antivirus ohjelmaa. Jotkut asiantuntijat kuitenkin väittävät, että haittaohjelmien esto ei vaadi turvaohjelmia, koska Android on turvallisempi kuin muut käyttöjärjestelmät. He kuitenkin ovat samaa mieltä, että sinun kannattaa miettiä estotekniikoita, jotta voit säästää itsesi tällaisilta viruksilta.

Android haittaohjelman levitystavat

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä, Android virus leviää kolmansien osapuolien sovelluksien avulla, jotka on asennettava puhelimeen manuaalisesti. Uusia levitystapoja tälle uhalle on kuitenkin alkanut ilmaantumaan ja nykyään voit saada tämän viruksen myös saastuneen linkin kautta. Useimmissa tapauksissa, ihmiset lataavat tämän uhan laitteelleen nipussa lisensoimattoman tai kokeellisen ohjelman kanssa, joita promotoidaan Google Play kaupassa ja vastaavissa paikoissa.

Voidaksesi välttää tämän, me suosittelemme lataamaan sovelluksesi vain laillisilta sovellus sivuilta jotka tarkistavat kaikki sovellukset ennen kuin he promotoivat niitä. Google Play Store, Amazon ja Samsung ovat luotettavia. Tästä huolimatta, vaikka olet valinnut yhden näistä sovelluskaupoista niin sinun kannattaa aina tarkistaa sovelluksesi kahdesti ennen sen lataamista laitteellesi koska et voi koskaan tietää mitä se sisältää.

Jos olet kiinnostunut verkkoturvallisuudesta niin olet ehkä kuullut, että hakkerit ovat jo onnistuneet lisäämään haitalliset sovelluksensa Google Play kauppaan ja keränneet yli 10.000 latausta ennen kuin heidät paljastettiin. Olemme myös kuulleet raportteja saastuneista sivustoista jotka voivat automaattisesti ladata saastuneen sovelluksen puhelimelle.

Jos haluat pitää puhelimesi turvassa ja saada suojan Android virusta vastaa niin sinun ei kannata vierailla epäilyttävillä/laittomilla sivuilla, eikä koskaan klikata linkkejä jotka ilmaantuvat kun vierailet niillä. Lopuksi, me uskomme että on aika miettiä mobiili haittaohjelman poistajaa joka voi auttaa ihmisiä estämään haitallisten sovellusten, kuten Android haittaohjelman asennuksen.

Android virus esimerkit

Android virus versiot:

LokiBot virus. Infostealer.Lokibot on vaarallinen sovellus, joka on suunniteltu Android älypuhelimille. Kun se pääse uhrin laitteelle, se voi lähettää tekstiviestejä ja vastata niihin, käyttää mobiiliselainta, osoitteita ja asentaa SOCKS5 palvelimen.

Tämän tuloksena uhrin ulosmenevä liikenne voidaan ohjata uudelleen. Virus voi myös tehdä ja näyttää tekaistuja ilmoituksia käyttäjälle, kehottaen uhria avaamaan pankkitilin. Heti kun uhri tekee tämän, virus lataa tekaistun kirjautumissivun ja kerää kaikki kirjautumistiedot, jotka uhrin antaa.

Tämän Troijalaisen leviäminen on nopeaa, koska sitä myydään pimeässä verkossa $2000 hintaan, joten rikolliseksi haluavat voivat ostaa sen ja levittää sitä.

Lokakuussa 2017, LokiBot haittaohjelmasta tuli mahdollinen lunnasohjelma virus. Tämä ominaisuus aktivoituu kuitenkin vasta, jos uhri huomaa Infostealer.LokiBot tiedoston ja koettaa poistaa sen. Vaarallinen sovellus ei tarjoa salausta uhrien tiedostoille mutta näyttää ruudun lukitusviestin siitä huolimatta. Se sanoo ”Your phone is locked for viewing child p0rnography (Puhelimesi on lukittu lapsip0rnon katsomisen takia),” ja vaatii maksamaan $100, 48 tunnin sisällä. Muuten, viruksen mukaan, tapaus ”will be handed over to the police (annetaan poliisille).”

Com.google.provision virus toimii vaarallisena skriptinä, joka lataa ja asentaa tuntemattomia sovelluksia Android järjestelmään. Tartunta ei vain kohdista Android käyttäjiä, sillä on myös versiot PC ja tabletti laitteille.

Sen jälkeen, kun Device Administration työkalu esiteltiin Android 2.2 versioon, tämä Android haittaohjelma on saanut useampia mahdollisuuksia riehua järjestelmässä. Et luultavasti huomaa sitä itse.

Tällä hetkellä ainoa luotettava tapa poistaa virus, on asentaa haittaohjelman poistajan mobiiliversio ja poistaa sen. Tehdasasetuksiin nollaus ei valitettavasti poista tartuntaa, voit silti koettaa sitä.

DoubleLocker lunnasohjelma virus. Syyskuussa 2017, haittaohjelmatutkijat löysivät uuden version mobiilihaittaohjelmasta. Se leviää tekaistuna Adobe Flash päivityksenä. Hyökkäyksen jälkeen se lukitsee laitteen vaihtamalla PIN koodin. Sitten se laukaisee tiedostojen salauksen ja vaati 0.0130 Bitcoinia laitteen lukituksen poistamiseksi ja tiedostojen palauttamiseksi.

Tämän lisäksi, haittaohjelma voi varastaa rahaa PayPal- ja pankkitileiltä. Siksi viruksen poisto kannattaa suorittaa HETI. Reitittämättömän laitteen omistajat voivat joutua nollaamaan puhelimen tehdasasetuksiin sen avaamiseksi. Reititettyä laitetta käyttävät voivat käyttää Android Debug Bridge (ADB) työkalua. Sen lisäksi, DoubleLocker poisto tulee viimeistellä turvaohjelmalla.

NotCompatible virus on vaarallinen Android virus joka toimii kuin välityspalvelin. Heti kun se pääsee kohdejärjestelmään niin se yhdistää itsensä serveriin ja odottaa määrättyjä komentoja. On ollut useita spekulaatioita siitä, että pystyykö tämä haittaohjelma yhdistämään saastuneet laitteet botnettiin ja siten muuntamaan ne spämmikoneiksi.

Jotkut turvallisuusasiantuntijat ovat myös varoittaneet, että NotCompatible haittaohjelmaa voidaan helposti käyttää myös varastamaan henkilökohtaisia tietoja puhelimesta ja vastaavasta laitteesta. Voidaksesi suojella itseäsi näiltä ongelmilta, me suosittelemme mobiili haittaohjelman poistajan lataamista. Se auttaa sinua estämään tällaisten ja vastaavien uhkien pääsyn tietokoneelle.

Lastacloud virus on Troijalainen hevonen joka tunnetaan nimellä Android.Lastacloud. Se on aktiivisesti levinnyt WhatsApp ja Android Browser päivityksissä jotka esittelevät itsensä nimillä Updatecom.whatsapp.update ja com.androidbrowser.update.

Kun se on päässyt laitteelle niin se koettaa varastaa henkilökohtaisia tietoja, kuten yhtystiedot, laitteen tilit, kaikki tallennuspaikat ja vastaavat tiedot. se voi tämän lisäksi koettaa saastuttaa järjestelmän myös muilla verkkouhilla. Melkein kaikki maineikkaat Android antivirus ohjelmat voivat auttaa sinua poistamaan Lastacloud viruksen järjestelmästä. Ole hyvä ja ÄLÄ viivytä sen poistoa sillä tämä virus voi johtaa vakaviin ongelmiin.

Android Police Virus on uudelleen suunniteltu versio FBI viruksesta, joka pystyy saastuttamaan Android Käyttöjärjestelmät. se on tällä hetkellä kaikkein vaarallisin esimerkki Android viruksesta koska se voi blokata koko järjestelmän ja salata kaikki sillä olevat tiedostot.

Se voi myös aiheuttaa varoitusviestejä ja uudelleenohjauksia vaarallisille sivustoille kun se koettaa pakottaa ihmiset maksamaan lunnaite sen kehittäjille. Tämän viruksen olemassaoloa ei ole vaikeaa huomata. Jos olet saastunut niin sinun kannattaa välttää sivustoja jotka vaativat salasanan antamista. Sinun pitää tietenkin poistaa Android haittaohjelma HETI.

Android lunnasohjelma on vaarallinen matkapuhelin uhka, joka käyttää kaappaus tekniikkaa saamaan järjestelmänvalvojan oikeudet uhrin Android laitteelle.

Se voi kuitenkin päästä laitteelle myös saastuneen sovelluksen, kuten Porn ‘O’ Mania kautta. Välttääksesi saastuneet sovellukset, sinun kannattaa käyttää vain virallisia kauppoja, kuten Google Play ja Appstore. Kun Android lunnasohjelma saastuttaa järjestelmän, se salaa uhrin tiedostot ja lukitsee sen. Se uhkaa myös käyttäjää ja väittää jakavansa uhrin tiedot ja selaushistorian kontaktilistan kanssa. Tämä virus pitää poistaa heti.

Svpeng virus on Android lunnasohjelma, joka esiteltiin vuonna 2014. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että se on yhä aktiivinen. Vuonna 2016 Android käyttäjiin iskettiin suurella tämän viruksen aallolla, tämä aiheutti suuria ongelmia puhelimiin ja tabletteihin. Mitä tämä haittaohjelma aiheuttaa?

Se on tyypillinen ”lukitusnäyttö” loinen, joka lukitsee puhelimen näytön tekaistulla FBI varoituksella. Todellisuudessa, ihmiset jotka ovat Svpeng lunnasohjelman takana eivät ole missää tekemisissä FBI:n kanssa. He koettavat vain huijata uhrinsa maksamaan tekaistut lunnaat. Ole hyvä ja ÄLÄ lankea näihin väittämiin. Sinun pitää poistaa Svpeng järjestelmästä, resetoimalla Android laitteesi tehdasasetuksiin.

Mazar haittaohjelma ei ole perinteinen Android virus. Tämä uhka leviää teksitiviestillä, joka on täynnä saastuneita linkkejä. Kun uhri klikkaa tällaista laillisen näköistä linkkiä, niin Android OS saa vaarallisen ohjelman, joka aloittaa vaarallisten aktiviteettien suorittamisen selkäsi takana.

Yleensä se alkaa seuraamaan puhelinta tai muuta Android laitetta, muuttaa sen asetukset tarpeidensa mukaan, lähettää tekstiviestin premium numeroihin ja avaa laittomia yhteyksiä Internetiin. Henkilöt jotka ovat siihen yhteydessä saavat järjestelmänvalvojan oikeudet, joten he voivat tehdä mitä tahansa. Ei ole mitään epäilystä, sinun pitää poistaa Mazar virus laitteeltasi. Muussa tapauksessa voit menettää pankkitietosi ja vastaavat tiedot.

Smart cars-hacking Android haittaohjelma esiteltiin virustutkijoiden toimesta Marraskuussa 2016. Promon nimisen yrityksen mukaan, sitä käytettiin heidän toimesta hakkeroimaan viralliseen Tesla Android sovellukseen, joka salli auton löytämisen, sen oven avaamisen ja moottorin käynnistämisen.

Näiden komentojen suorittamiseksi, Android haittaohjelma muokkaa ensin virallisen Tesla sovelluksen lähdekoodia. Sitten se jakaa uhrin käyttäjänimen ja salasanan hyökkääjille ja auttaa heitä varastamaan auton. Virus, jonka Promon tutkijat testasivat, ei luota mihinkään Tesla sovelluksen turva-aukkoon. Yrityksen mukaan se pitää asentaa manuaalisesti sosiaalisen manipulaation tai vastaavan tekniikan avulla.

Gooligan haittaohjelma on saastuttanut yli 86 sovellusta, kuten Youtube Downloader, Kiss Browser, Memory booster, Demo, Perfect Cleaner, Battery Monitor, System Booster, jne. Vaikuttaa siltä, että kaikki järjestelmän suorituskyky ja selainkeskeiset ohjelmat ja pelit, sekä pornosovellukset voivat kantaa Gooligan virusta.

Yli 74% Android puhelimista voi olla alttiita tälle viruksen uudelle versiolle. Kun tartunta on suoritettu, niin haittaohjelma iskee juurensa laitteeseen ja sallii täyden pääsyn asentaa lisää vaarallisia elementtejä. Tällainen aktiviteetti tehdään vain, että voidaan varastaa henkilökohtaisia tietojasi, kuten kirjautumistietosi pankkitilille. On kiinnostavaa, että Ghost Push virus, joka tuli markkinoille viime vuonna, tarjosi alustan tälle haittaohjelmalle.

On sanomattakin selvää, että paranneltu versio on paljon vaarallisempi. Käyttäjä joilla on Android OS Ice Cream Sandwich, Jellybean tai Kitkat versio, voivat olla tämän haittaohjelman uhreja, koska se vaikuttaa suureen osan markkinoiden suosituimmista järjestelmistä. Vaikka Google on jo tarttunut toimeen poistaakseen kaikki ohjelmat, joihin tämä virus on vaikuttanut, niin löytyy yhä useita saastuneita kolmansien osapuolien sovelluksia. Yli miljoonaan käyttäjään on kerrottu hyökätyn tämän haittaohjelman toimesta.

HummingWhale virus. Tämä vaarallinen virus on kopio HummingBad haittaohjelmasta, joka tunnetaan massiivisesta hyökkäyksestä Android käyttäjiä vastaan. Vuonna 2016, tämä virus onnistui aiheuttamaan tuhoa liki 10 miljoonassa Android laitteessa. Viime aikoina, HummingBad ilmaantui uudessa muodossa ja sen nimeksi vaihdettiin HummingWhale haittaohjelma.

HummingWhale haittaohjelma oli ilmeisesti saatavilla Google Play Kaupassa jonkin aikaa 20 sovelluksen muodossa, useimmat niistä nimeltä [satunnainen sana] Camera. Examples include Rainbow Camera, Whale Camera, Ice Camera, Hot Camera, ja vastaavat. Haittaohjelmaa käytettiin ottamaan käyttöön virtuaalinen laite saastuneella laitteella, asentaa lisäohjelmia salaa ja näyttää ärsyttäviä mainoksia käyttäjälle. Kun käyttäjä sulkee mainoksen, niin haittaohjelma latasi jo asennetun hämärän ohjelman virtuaalisella laitteelle luoden tekaistun suosituksen, jota käytetään tulojen luomiseen.

HummingBad virus. Se löydettiin ensimmäisen kerran Helmikuussa 2016, tämä haittaohjelma on saastuttanut yli 10 miljoonaa Android käyttäjää. Haittaohjelmaa on levitetty ”Drive-by lataus hyökkäyksinä” ja käyttäjät saavat tartunnan, kun hän vierailee vaarallisella sivulla.

Tammikuussa 2017, haittaohjelman huomattiin jälleen leviävän aktiivisesti Google Play kaupassa, HummingWhale sovelluksena. Tunkeutumisen jälkeen, HummingBad haittaohjelma saa pääsyn puhelimen järjestelmän ytimeen. Sitten se alkaa näyttämään harhaanjohtavia mainoksia ja näyttämään hälytyksiä pakollisista päivityksistä. Kun käyttäjä klikkaa näitä mainoksia, niin kehittäjät saavat tuloja.

Se ei kuitenkaan ole pääongelma. Haittaohjelma saa myös täyden pääsyn saastuneelle laitteelle ja voi varastaa käyttäjän henkilökohtaisia tietoja, kuten yhteystiedot, käyttäjänimet, luottokortti ja pankkitiedot. Tästä syystä on tärkeää poistaa HummingBad heti, kun se ilmaantuu laitteelle.

Lockdroid lunnasohjelma. Tunnetaan myös nimellä Android.Lockdroid.E, haittaohjelma leviää pornosovelluksena “Porn ‘O’ Mania”. Virus käyttää sosiaalista manipulaatiota saadakseen järjestelmänvalvojan oikeudet laitteelle. Se koettaa saavuttaa tämän maalin käyttämällä tekaistua pakettilatausta.

Heti kun asennus on valmis, Lockdroid virus saa täyden pääsyn laitteelle ja salaa tiedot. Tämän lisäksi, se vaihtaa PIN koodin ja lukitsee laitteen. Tällä tavalla haittaohjelman poistosta tulee ongelmallista. Haittaohjelma käyttää klikkaus kaappausta ja hyökkää älypuhelimiin ja tabletteihin joissa on Android 5.0 tai uudempi OS. Googlen mukaan, tätä vaarallista sovellusta ei voida ladata Google Play Kaupasta.

Poista Android haittaohjelma ja korjaa laitteesi

Kun laitteessasi on Android virus, voit kohdata näitä ongelmia:

 • Arkaluontoisten tietojen menetys. Vaaralliset sovellukset joita käytetään saastuttamaan Android Käyttöjärjestelmiä keräävät erilaisia tietoja. Näihin tietoihin kuuluvat yhteystiedot, kirjautumistiedot, sähköpostiosoitteet ja vastaavat tiedot jotka ovat tärkeitä hyökkääjille.
 • Rahojen menetys. Useimmat Android haittaohjelmat pystyvät lähettämään viestejä kalliisiin nimeroihin tai tilaamaan kalliita palveluita. Tämä voi johtaa rahojen menetykseen tai vastaaviin ongelmiin.
 • Haittaohjelmien pääsy tietokoneelle. Android virus voi koettaa ottaa laitteesi haltuun ja saastuttaa sen toisella haittaohjelmalla. Se voi myös aiheuttaa ärsyttäviä mainoksia, pop-up ilmoituksia ja tekaistuja varoituksia.
 • Ongelmat suorituskyvyssä. Kun sinulla on laitteessa tällainen uhka niin voit huomata järjestelmän epävakautta, hidastumisia ja muita ongelmia.

Jos luulet, että Android virus on jo piilossa laitteellasi, me suosittelemme laitteesi tarkistamista FortectIntego ohjelmalla. Ne ovat tehokkaita antiviruksia jotka pystyvät havaitsemaan vaaralliset tiedostot ja muut viruksen komponentit. Joskus virukset blokkaavat turvallisuusohjelmia voidakseen välttää omaa poistoaan. Tässä tapauksessa sinun kannattaa buutata Android laitteesi Vikasietotilaan ennen kuin käynnistät android Mobile Security ohjelman:

 1. Etsi virtanappi ja paina sitä muutama sekunti kunnes näet menun. Napauta Power off.
 2. Kun näet keskusteluikkunan joka tarjoaa Android käynistystä Safe Modeen, valitse tämä vaihtoehto ja OK.

Jos tämä ei toiminut sinulle niin sammuta laitteesi ja käynistä se taas. Kun se aktivoituu paina nappeja Menu, Volume Down, Volume Up tai Volume Down and Volume Up yhdessä jotta näet Safe Moden.

Voit myös koettaa suorittaa Android virus poiston manuaalisesti poistamalla sovelluksen itse. Sinun pitää kuitenkin olla todella varovainen sillä voit vahingossa poistaa hyödyllisiä tiedostoja ja sovelluksia. Android viruksen manuaaliseen poistoon, seuraa näitä ohjeita:

 1. Käynnistä laitteesi vikasietotilaan yllä olevien askeleiden avulla.
 2. Kun Safe Modessa, mene Settings. Kun siellä niin klikkaa Apps tai Application manager (tämä vaihtelee laitekohtaisesti).
 3. Täällä, etsi haitalliset sovellukset ja poista ne.

Me suosittelemme myös sammuttamaan vaihtoehdon, joka sallii sovellusten asentamisen, jotka kuuluvat tuntemattomille lähteille. Sen tekemiseksi, mene Settings -> Security. Kun olet siellä, niin sammuta tämä vaihtoehto.

Päivitetyt Android virus poisto-ohjeet:

Jos mikään ei auta sinua poistamaan Android haittaohjelmaa puhelimelta tai tabletilta, niin sinun kannattaa resetoida se tehdasasetuksiin. Tämän tekemiseksi, sinun pitää suorittaa nämä askeleet:

 1. Klikkaa Settings kuvaketta laitteellasi. Voit löytää sen sovellusten joukosta.
 2. Valitse Privacy (tai Personal) ja Factory reset (voit löytää sen myös nimellä Factory data reset, Backup & reset, jne.). Me suosittelemme valitsemaan Back up my data suojataksesi sitä menetyksiltä.
 3. Klikkaa Reset device poistaaksesi Android viruksen ja muut virukset laitteeltasi.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä