Poista Android Police virus

Android Police viruksen Poisto-ohje

Mikä on Android Police Virus?

Mikä on Android Police Virus?

Android Police Virus (tai Android virus) on vaarallinen tartunta joka julkaistiin ensimmäisen kerran Internetissä Toukokussa 2014. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että se on lähiaikoina päivitetty ja, tämän artikkelin kirjoitushetkellä, leviää aktiivisesti Internetissä. Jotkut itseasiassa pitävät sitä lunnasohjelmana, kuten FBI virus. Android Police Viruksella ja lunnasohjelmilla on yksi kriittinen ero, Android virus voi vaikuttaa vain älypuhelimiin ja tabletteihin joissa on Android käyttöjärjestelmä. Tämän lisäksi turvallisuusasiantuntijat pitävät sitä vähemmän vaarallisena.

Android Police Virus on sukua Koler.A BKA Troijalaiselle joka yleensä aktivoituu heti kun korruptoitu sovellus on asennuttu epäilyttävältä verkkosivulta tai tiedostojenjako ohjelmalta, kun on klikattu media player päivitystä aikussivustolla vieraillessa tai kun on klikattu saastunutta linkkiä. Kun Troijalainen on aktivoitu niin se lukitsee laitteen välittömästi ja toimittaa tekaistun hälytyksen joka syyttää sinua vakavista verkkorikoksista ja siksi tietokoneesi on lukittu. Esimerkki Android Police Viruksen hälytyksestä:

ATTENTION!
Your phone has been blocked up for safety reasons listed below.
All the actions performed on this phone are fixed.
All your files are encrypted.
CONDUCTED AUDIO AND VIDEO.

Tämä viesti on säädelty PC:si sijainnin mukaan, se voidaan päätellä GPS:n ja langattoman datan avulla Android laitteelta. Tämän seurauksena viesti voidaan näyttää usealla kielellä. Sen lähettäjän pitäisi olla GVU (Gesellschaft zur Verfolgung von Urheberrechtsverletzungen), se on organisaatio joka työskentelee tekijänoikeuksien rikkomista vastaan. Koska ihmisiä yleensä syytetään tiedostojen laittomasta lataamisesta ja heidät pelotellaan luulemaan jos he eivät maksa sakkoja, joka on 300$ Amerikkalaisille uhreille, kansallinen turvapalvelu rankaisee heitä laittomista aktiviteeteista, tämä usein pelottaa ihmiset maksamaan. Sinun kannattaa kuitenkin pitää mielessäsi, että se on vain huijaus jolla ei ole mitään tekemistä lainvalvojien kanssa. Lunnaan maksamisen jälkeen et ainoastaan menetä rahojasi, voit myös menettää luottokortti tietosi verkkorikollisille, tämä voi kannustaa heitä uusin rikoksiin.

Kuinka Android Police Virus voi saastuttaa puhelimeni?

Löytyy useita tapoja joilla verkkorikolliset levittävät tartuntoja, kuten Android Police Virus. Tällaiset tartunnal tulevat yleensä kun vieraillaan laittomilla sivuilla tai pornosivuilla mobiililaitteilla. Tällaiset verkkosivut voivat sisältää epäilyttävää materiaalia, kuten tekaistut ohjelmistopäivitykset, saastuneet linkit, jne., jotka klikattuna voivat aktivoida Troijalaisen ja saastuttaa laitteese Android Police Viruksella. Tämän lisäksi, tutkimukset ovat näyttäneet, että tämä haittaohjelma tunkeutuu laitteille saastuneiden sovellusten avulla. Ei kuitenkaan ole kovinkaan todennäköistä, että asennat sovelluksen haitallisella koodilla Play Storesta. Jos kuitenkin lataat mielummin sovelluksia tuntemattomista lähteistä tai epäluotettavista tiedostojenjako ohjelmista, voit saada tietokone viruksen. Jos siis haluat pitää laitteesi turvassa niin pysy erossa epäilyttävistä sivustoista, ÄLÄ koskaan klikkaa epäilyttäviä linkkejä, hälytyksiä, mainoksia ja vastaavia asioita kun selaat nettiä ja lataa sovellukset vain luotettavista lähteistä. Sinun kannattaa myös ladata tehokas haittaohjelman poistaja ja pitää se päivitettynä.

Kuinka poistaa Android Police Virus virus?

Jos luulet, että Android Police virus on jo piilossa laitteellasi, me suosittelemme laitteesi tarkistamista BullGuard Mobile Security ohjelmalla. Se on tehokas antivirus joka pystyy havaitsemaan vaaralliset tiedostot ja muut viruksen komponentit. Joskus virukset blokkaavat turvallisuusohjelmia voidakseen välttää omaa poistoaan. Tässä tapauksessa sinun kannattaa buutata Android laitteesi Vikasietotilaan ennen kuin käynnistät BullGuard Mobile Security ohjelman:

  1. Etsi virtanappi ja paina sitä muutama sekunti kunnes näet menun. Napauta Power off.
  2. Oun näet keskusteluikkunan joka tarjoaa Android käynistystä Safe Modeen, valitse tämä vaihtoehto ja OK.

Jos tämä ei toiminut sinulle niin sammuta laitteesi ja käynistä se taas. Kun se aktivoituu paina nappeja Menu, Volume Down, Volume Up tai Volume Down and Volume Up yhdessä jotta näet Safe Moden.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä