Poista DoubleLocker virus (Ilmainen Opas) - Viruksen Poisto-ohjeet

DoubleLocker viruksen Poisto-ohje

Mikä on DoubleLocker lunnasohjelma virus?

DoubleLocker – uusi Android virus, joka lukitsee laitteen näytön ja vaatii lunnaiden maksua

DoubleLocker lunnasohjelma viruksen kuva

DoubleLocker on lunnasohjelma tyyppinen mobiilivirus, jonka kohteena on Android käyttöjärjestelmät. Tämä versio Android viruksesta leviää tekaistuna Adobe Flash päivityksenä. Tunkeutumisen jälkeen se salaa tiedostot ja muuttaa PIN koodin. Haittaohjelma koettaa hakkeroida uhrien pankkitilin ja vaatii maksamaan 0.0130 Bitcoinia.

Tärkeä DoubleLocker lunnasohjelman ominaisuus on, että se on ”kaksivaiheinen” haittaohjelma. Ensimmäinen tehtävä, jonka se tekee kohdelaitteella, on hakkeroida uhrin PayPal tai pankkitili. Sitten se aloittaa tiedostojen salauksen, lukitsee matkapuhelimen ja vaatii lunnaiden maksua. Siksi siinä on pankkitroijalaisen tiedostoja salaavan viruksen ominaisuudet.

Verkkotutkijoiden mukaan, se on ensin mobiili lunnasohjelma, joka käyttää hyväkseen Andoid pääsyä tällä tavalla. Viruksen odotetaan kuitenkin päivittyvän ja käytettävän vain huijaamaan rahaa online pankkitileiltä. Siksi, hyökkäyksen sattuessa, uhreja neuvotaan poistamaan DoubleLocker heti FortectIntego ohjelmalla tai muulla mobiiliystävällisellä haittaohjelman poistajalla.

Kun DoubleLocker pääsee Android laitteelle, se vaatii pääsyä “Google Play Services” ominaisuuteen. Jos käyttäjä antaa tämän luvan, niin haittaohjelma saa järjestelmänvalvojan oikeudet puhelimeen. Sitten se asettaa itsensä ensisijaiseksi kotisovellukseksi, toisin sanoen käynnistäjäksi.

Käyttäjät jotka asensivat tekaistun Adobe Flash päivityksen, eivät tiedä tämän vaarallisesta aktiviteetista. Kun uhri klikkaa koti painiketta, niin hän aktivoi tiedostoja salaavan haittaohjelman. Sitten laite lukitaan. Ongelmana on, että DoubleLocker muuttaa PIN koodin. Siksi uhri menettää pääsyn puhelimeensa.

Tällä välin lunnasohjelma salaa kaikki tallennetut tiedot ja vaatii lunnaiden maksua 24 tunnin kuluttua. Kun hyökkääjät saavat rahat, niin laitteen lukitus poistetaan ja tiedostot salataan automaattisesti. Hyökkääjiin luottaminen ei ole kuitenkaan viisas päätös.

On parasta keskittyä DoubleLocker poistoon ja palauttaa tiedostot varmuuskopioista. Toivottavasti laitteesi luo varmuuskopiot automaattisesti ja varastoi ne pilveen. Ei ole tietoa, että haittaohjelma voisi salata tiedostot pilvessä. Poista siis haittaohjelma ja älä riskeeraa rahojesi menetystä.

DoubleLocker lunnasohjelma hyökkäyksen kuvaDoubleLocker lunnasohjelma virus levittää tekaistua Adobe Flash päivitystä ja tunkeutumisen jälkeen se vaatii lunnaiden maksamista.

Älä asenna päivityksiä valtuuttamattomista lähteistä välttääksesi hyökkäyksen

Kuten me olemme jo maininneet, tämä Android lunnasohjelma leviää tekaistuna Adobe Flash päivityksenä saastuneilla sivuilla. Siksi sinun kannattaa pysyä Google Play Kaupassa, jos haluat asentaa joitain ohjelmia. Muista myös, että haittaohjelma voi ohittaa turvallisuuden ja toimia laillisen sovelluksen tavoin. Sinun kannattaa kuitenkin aina ladata ohjelmat varmistetusta lähteestä.

Tämän lisäksi, saatavilla olevat sovellusten päivitykset voivat tulla pop-up ilmoituksina, tai voit myös löytää ne Google Play Kaupasta. Asenna ne vain sieltä. Muut lähteet levittävät erilaisia haittaohjelmia.

Turvallisuusasiantuntijat Ruotsista muistuttavat myös, että sinun kannattaa olla varovainen muiden klikattavien materiaalien kanssa, jotta voit suojata mobiililaitettasi haittaohjelmilta. Älä siis klikkaa epäilyttäviä linkkejä ja mainoksia. Älä myöskään lataa tuntemattomia sovelluksia tai turvatyökaluja, joita promotoidaan pop-upeilla.

Vihjeet DoubleLocker poistoon

DoubleLocker poisto voi olla vaikeaa, jos sinulla on roottaamaton Android laite. Uhrit voivat poistaa puhelimen lukituksen vain resetoimalla puhelimen tehdasasetuksiin. Sitten on mahdollista poistaa virus turvaohjelmalla, kuten FortectIntego.

Jos haittaohjelma hyökkäsi rootattuun Android puhelimeen, jossa on debugging model käytössä, niin voidaan käyttää Android Debug Bridge (ADB) työkalua. Sitten heidän ei tarvitse resetoida puhelinta tehdasasetuksiin DoubleLocker poistoa varten. Kun puhelimen PIN on resetoitu, niin uhrit voivat poistaa lunnasohjelman mobiiliystävällisellä turvaohjelmalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä