Vakavuus luokka:  
  (67/100)

Poista LeakerLocker virus (Viruksen Poisto-ohjeet) - Opas

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Haittaohjelma

LeakerLocker – Android haittaohjelma, jonka huomattiin leviävän Google Play kaupassa

LeakerLocker lunnasohjelma viruksen kuva

LeakerLocker on uusi version Android lunnasohjelmasta, jonka on huomattu leviävän kahden sovelluksen kautta Google Play kaupassa – ”Wallpapers Blur HD” sekä ”Booster & Cleaner Pro.“ Tämä mobiililaitteen haittaohjelma ei voi salata tiedostoja, mutta se uhkaa arkaluontoisia tietoja uhrista, jos hän ei maksa $50 lunnaita 72 tunnin kuluessa.

LeakerLocker virus lukitsee laitteen näytön ja toimittaa pop-up ikkunan, heti kun käyttäjä lataa yhden saastuneista sovelluksista. Se sanoo, että haittaohjelman sisältö tullaan lähettämään jokaiseen puhelin- ja sähköpostikontaktiin, jos verkkorikolliset eivät saa ”vaatimattomia lunnaita” määräajan kuluessa:

 • Personal photos;
 • Contact numbers;
 • Send and received SMS;
 • Phone calls history;
 • Facebook messages;
 • Chrome visits history;
 • Full email texts;
 • GPS location history.

Rikolliset väittävät, että kaikki henkilökohtaiset tiedot siirrettiin heidän turvattuun pilvipalveluun. Siksi LeakerLocker lunnasohjelman poisto ei suojaa henkilökohtaisia tietojasi ja tiedostojasi. Nämä sanat voivat kuitenkin olla vain uhkataktiikka, jota verkkorikolliset käyttävät saadakseen, niin paljon lunnaita kuin mahdollista. Siksi sinun ei kannata kiirehtiä painamaan “Procceed” painiketta maksun suorittamiseksi.

Kukaan ei tiedä kopioivatko rikolliset tiedostosi, voivatko he julkaista nämä tiedot tai pitävätkö he sanansa, kun he saavat lunnaat. Tutkimus on näyttänyt, että haittaohjelma voi päästä käsiksi määrättyihin tiedostoihin kommunikoimalla sen Command and Control (C&C) palvelimen kanssa. Tilanne ei kuitenkaan vaikuta siltä mitä rikolliset haluavat sinun uskovan.

Tämän lisäksi, vaikka maksat lunnaat, niin he voivat pyytää lisää rahaa myöhemmin. Siksi heidän vaatima $50 voi olla vain alku rahahuijaukselle. On siis parasta poistaa LeakerLocker Android laitteelta ja toivoa parasta.

LeakerLocker poisto ei vaadi vain vaarallisen sovelluksen poistoa, mutta sinun pitää myös tarkistaa järjestelmä muiden epäilyttävien komponenttien varalta. Tämä tehtävä voi olla monimutkainen, joten me suosittelemme automaattista poistotapaa mobiililaitteen turvaohjelmalla, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego.

LeakerLocker kuvaLeakerLocker uhkaa paljastaa arkaluontoisia tietoja, jos uhri ei maksa lunnaita 72 tunnin kuluessa.

Kaksi vaarallista sovellusta oli saatavilla Google Play kaupassa

Tämä versio Android viruksesta leviää kahden sovelluksen kautta virallisessa kaupassa:

 • Wallpapers Blur HD;
 • Booster & Cleaner Pro.

Tutkijat ilmoittivat näistä sovelluksista ja Google poisti ne. Ne voivat kuitenkin levitä epävirallisten sivustojen ja kauppojen kautta. Sen jälkeen, kun McAfee tutkija tiimi löysi LeakerLocker viruksen, näitä vaarallisia sovelluksia oli jo ladattu tuhansia kertoja.

Analyysin mukaan, “Wallpapers Blur HD” ladattiin 5,000 – 10,000 kertaa. Kun taas “Booster & Cleaner Pro” latausmäärä on pienempi. Tämä vaarallinen sovellus ladattiin vain 1,000 – 5,000 kertaa. Jälkimmäisen sovelluksen arvostukset ovat kohtalaisen hyvät. Mutta arvosteluista päätellen on selvää, että ne ovat tekaistuja.

Tästä huolimatta, “Wallpapers Blur HD” käyttäjät ilmoittavat, että sovellus vaatii pääsyn erilaisiin tietoihin, kuten yhteystiedot, puhelutiedot tai tekstiviestit. Me haluamme kertoa, että on tärkeää lukea sopimustiedot ennen sovelluksen asennusta.

Jos valitsemasi sovellus pyytää paljon tietoja, jotka eivät ole tärkeitä käytön kannalta, niin sinun ei kannata antaa pääsyä näihin tietoihin. Tässä tapauksessa on selvää, että taustakuva sovelluksen ei tarvitse saada pääsyä yhteystietoihin toimiakseen.

Ei ole vielä selvää mitkä maat kärsivät eniten tästä mobiili haittaohjelmasta. Alkuperäisten tietojen mukaan, Yhdysvallat, Kanada sekä Iso-Britannia voivat olla listan kärjessä.

Poista LeakerLocker Android älypuhelimeltasi

On täysin selvää, että LeakerLocker poisto vaatii sinua poistamaan “Wallpapers Blur HD” ja “Booster & Cleaner Pro” sovellukset puhelimelta. Me kuitenkin suosittelemme tarkistamaan järjestelmän turvaohjelmalla ja poistamaan kaikki haittaohjelmaan liittyvät komponentit kokonaan.

Haittaohjelma voi kuitenkin estää Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelman ja muut turvaohjelmat. Tässä tapauksessa, sinun pitää käynnistää Android laitteesi Vikasietotilaan näiden askeleiden avulla:

 1. Paina virtapainiketta ja pidä se painettuna, kunnes näet valikon. Klikkaa Sammuta vaihtoehtoa.
 2. Saat valintaikkunan, joka pyytää laitteen käynnistystä Vikasietotilaan. Sitten, paina OK.

Jos et voi käynnistää laitettasi uudelleen tai poistaa LeakerLocker manuaalisesti, ole hyvä ja tarkista manuaaliset Android viruksen poisto-ohjeet täältä.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-leakerlocker-ransomware-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta LeakerLocker ransomware virus