Vakavuus luokka:  
  (96/100)

Poista NotCompatible virus

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

Mikä on NotCompatible virus?

NotCompatible virus on vaarallinen verkkotartunta joka on suunniteltu saastuttamaan Android laitteita sekoittaakseen ne sitten haitallisiin aktiviteetteihin. Miksi se luotiin? Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, se antaa etähyökkääjälle mahdollisuuden käyttää saastunutta laitetta välityspalvelimena. Tästä uhasta on kuitenkin useita spekulaatioita. Muut turvallisuusasiantuntijat väittävät, että se luotiin samaan tarkoitukseen kuin Zeus troijalainen. Kun se on päässyt järjestelmään niin sen väitetään yhdistävän puhelimen botnettiin. Jos et tiedä mikä botnet on niin me sanomme, että se on saastuneiden laitteiden ryhmä jotka on asetettu hakkereiden tarpeiden mukaan. On myös sanottu, että tämä Android virus voi helposti muuntaa puhelimen spämmilaitteeksi, työkaluksi joka pystyy vaikuttamaan wordpress blogeihin tai muihin haitallisiin laitteisiin. Tämän lisäksi, sen on väitetty voivan varastaa uhrien henkilökohtaiset tiedot, pankkitiedot, käyttäjänimet ja muita asioita. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä, sen uskotaan olevan yksi sivistyneimmistä mobiiliuhista joita netissä leviää. On myös ilmoitettu, että NotCompatible haittaohjelma on jo saastuttanut miljoonia laitteita ja tämä numero kasvaa tasaisesti. Jos olet huomannut patterisi kestävyyden heikentyneen niin sinun kannattaa tarkistaa Android laitteesi NotCompatible viruksen varalta.

Kuinka NotCompatible virus voi saastuttaa puhelimeni?

NotCompatible virus leviää samoilla tekniikoilla kuin useat muut virukset jotka on suunniteltu saastuttamaan PC:t ja muut laitteet. Voidaksesi pitää Android laitteesi turvassa niin sinun kannattaa jättää huomiotta epäilyttävät sähköpostit, pop-upit ja tekstiviestit jotka kertovat, että sinun pitää päivittää joitain ohjelmiasi. Useimissa tapauksissa se kertoo puuttuvista Flash Player, FLV Player, latausmangerin tai vastaavista päivityksistä ja se sisältää niihin linkin. ei ole väliä vaikka ne vaikuttavat kuinka luotettavilta, niillä on vain yksi päämäärä, koettaa huijata sinut lataamaan saastuneita tiedostoja. Jos tällainen viesti tulee tällainen viesti kun selaat nettiä niin on hyvin mahdollista, että se koettaa huijata sinut lataamaan mainosohjelmia tai haittaohjelmia. Kun keskustellaan Android järjestelmästä niin tällaiset ’päivitykset’ voivat johtaa NotCompatible viruksen tai muun Android viruksen pääsyyn tietokoneelle. Tämän lisäksi, NotCompatible voi myös latautua laitteellesi automaattisesti kun olet vieraillut laittomalla sivustolla joka on mukana tämän viruksen levittämisessä. Tämä löytö paljastaa sen tosiasian, että sinun ei kannata pitää Android puhelintasi tai muuta laitetta jossa on Internet yhteys suojaamattomana koska et voi koskaan tietää mitä piileskelee sovelluksissa, sähköposteissa ja tekstiviesteissä. Jos luulet, että laitteesi voi olla tämän uhan saastuttama niin sinun kannattaa seurata alla annettuja ohjeita.

Kuinka poistaa NotCompatible virus?

Jos akkusi käyttöaika on alkanut lyhenemään niin sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi NotCompatible viruksen varalta. Tämän tekemiseksi me suosittelemme käyttämään BullGuard Mobile Security ohjelmaa. Se on tehokas antivirus joka pystyy havaitsemaan vaaralliset tiedostot ja muut viruksen komponentit. Joskus virukset blokkaavat turvallisuusohjelmat voidakseen estää poistonsa. Jos tämä on tapahtunut sinulle niin sinun pitää käynnistää Android laitteesi Vikasietotilaan ennen kuin käynnistät BullGuard Mobile Security ohjelman:

  1. Etsi virtapainike ja paina sitä muutaman kerran kunnes näet valikon. Paina Power off.
  2. Kun näet keskusteluikkunan joka tarjoaa sinulle Android laitteesi käynnistystä Safe Mode (vikasietotilaan), valitse tämä vaihtoehto ja OK.

Jos tämä ei onnistu niin sammuta laitteesi ja käynnistä se. Kun se on aktiivinen niin koeta painaa ja pitää Menu, Volume Down, Volume Up tai Volume Down and Volume Up yhdessä ja näet Safe Mode (vikasietotilan).

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-notcompatible-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta NotCompatible virus