Zeus Trojan. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Troijalaiset
12

Zeus Trojan on vaarallinen troijalainen hevonen, jota käytetään varastamaan ihmisten valtakirjoja. Tämä troijalainen kehitettiin pääasiassa valtaamaan ihmisten pankkitiedot, joten ei ole suuri yllätys että löytyy satoja lähteitä jotka väittävät melkein jokaisessa pankki troijalaisessa on osa Zeusta. Ole varovainen sillä tämä troijalainen hevonen on jo tartuttanut kymmeniä miljoonia tietokoneita ja on auttanut hakkereita varastamaan satoja miljoonia dollareita. Ennen uskottiin, että Zeus Troijalainen peruttiin kun sen luoja julkaisi sen lähdekoodin netissä vuonna 2011. Kuitenkin, turvallisuus asiantuntijat raportoivat jatkuvasti tartutus tapahtumista, joten pidä huolta että sinulla on luotettava haittaohjelman poistaja asennettuna tietokoneellasi jos haluat suojella pankkitietojasi sekä muita arkaluontoisia tietoja.

Kuinka Zeus Troijalainen tartuttaa tietokoneeni?

Kirjoitus hetkellä, Zeus Troijalaista levitetään aktiivisesti harhaanjohtavien sähköpostien välityksellä jotka ilmoittavat toimittamattomista esineistä. Ota huomioon, että ne näyttävät todella luotettavilta ja esittelevät itsensä yhtiöinä kuten Fedex, Royal Mail sekä muut maineikkaat kuuriiriyhtiöt. Jos sait tällaisen sähköpostin, varmista että jätät sen huomiotta ja älä koskaan klikkaa linkkiä, joka johtaa Zeus Troijalaisen tunkeutumiseen. Lisäksi, me myös suosittelemme välttämään laittomia verkkosivuja, lisensoimattomia ohjelmia sekä harhaanjohtavia viestejä sosiaalisilla verkostoilla koska ne voivat olla myös osa Zeus Troijalaisen levitystapaa. Heti kun se pääsee järjestelmään, se muokkaa sitä

How to remove Zeus Trojan?

Jos tarkistat tietokoneesi Zeus Troijalaisen varalta, sinun tulisi skannata se yhdellä näistä ohjelmista: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware. Varmista että käytät päivitettyjä versioita varmistaaksesi että nämä haittaohjelman poistajat huomaavat tämän troijalaisen hevosen.

tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Zeus Trojan suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
Reimage on suositeltu ohjelma Zeus Trojan poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Plumbytes Anti-Malware
Me olemme testanneen Plumbytes Anti-Malware:n tehokkuuden Zeus Trojan poistamisessa (2017-04-11)
Malwarebytes Anti Malware
Me olemme testanneen Malwarebytes Anti Malware:n tehokkuuden Zeus Trojan poistamisessa (2017-04-11)
Hitman Pro
Me olemme testanneen Hitman Pro:n tehokkuuden Zeus Trojan poistamisessa (2017-04-11)
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
Me olemme testanneen Webroot SecureAnywhere AntiVirus:n tehokkuuden Zeus Trojan poistamisessa (2017-04-11)

Zeus Trojan käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
sdra64.exe

Lähde: http://www.2-spyware.com/remove-zeus-trojan.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä