Vakavuus luokka:  
  (57/100)

Poisto Zeus Trojan (Poisto-opas) - syys 2020 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Virukset

Zeus Troijalainen on kaikkein vaarallisimpien haittaohjelmien listan kärjessä

Tekaistu Zeus tunnistus hälytys

Zeus Troijalainen, tunnetaan myös nimellä Zbot Troijalainen, on tehokas ja kaikessa hiljaisuudessa toimiva troijalainen hevonen , joka käyttää vaarallisia toimintojaan varastamaan arkaluontoisia, henkilökohtaisia ja pankkitietoja.

Tämä virus oli yksi ensimmäisistä haittaohjelma versioista, joka suunniteltiin varastamaan ihmisten pankkitietoja, ei siis ole yllättävää, että löytyy satoja lähteitä, jotka väittävät jokaisessa pankkiviruksessa olevan pala Zeus virusta. Kun muokataan asennustiedostoja Troijalaisen työkaluissa, niin tämä virus voidaan muokata keräämään periaatteessa mitä tahansa tietoja verkkorikolliset haluavat.

Ole varuillasi, sillä tämä virus on jo saastuttanut miljoonia tietokoneita ja se on auttanut hakkereita varastamaan satoja miljoonia dollareita. On yleisesti uskottu, että alkuperäisen Zeus troijalaisen omistajat peruuttivat vaaralliset toiminnot julkaisemalla sen lähdekoodin vuonna 2011. Kun haittaohjelman lähdekoodi vuotaa julkisuuteen, niin se kiihdyttää sen muokattujen versioiden kehitystä.

Ei ole yllättävää, että turvallisuusasiantuntijat raportoivat yhä sen tunkeutumisesta, muista siis pitää luotettava vakoiluohjelman poistaja tietokoneellasi, jos haluat suojata pankkitietojasi ja muita arkaluontoisia tietoja. Viruset.fi tiimi ehdottaa käyttämään Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmaa. Löytyy useita tapoja millä Zeus Troijalainen kerää tietojaa. Asiantuntijat ovat samaa mieltä kahdesta eniten käytetystä:

  • FTP, POP3 tai Internet Explorer salasanat kerätään automaattisesti Protected Storagesta (PStore), kun virus on saastuttanut tietokoneen.
  • Zeus valvoo myös sivuja joilla vierailet ja, vähän väliä, lisää ylimääräisen kentän täytettäviin kaavakkeisiin, joka vaatii käyttäjältä lisää tietoja, joita ei alkuperäisellä sivulla ole. Esimerkki, nämä ylimääräiset kentät voivat pyytää syntymäaikaasi tai puhelinnumeroa, normaalisti pyydetyn käyttäjänimen ja salasanan sijaan.

Näiden toimintojen lisäksi, Zeus Troijalainen voi ottaa myös yhteyttä command-and-control palvelimeen, joka antaa sen suorittaa muita vaarallisia aktiviteetteja saastuneella tietokoneella. Se voi ladata tiedostoja, sammuttaa ja käynnistää laitettasi, poistaa myös järjestelmä tiedostoja, jotka voivat johtaa käyttöjärjestelmän kaatumiseen. Tämän seurauksena uhri voidaan pakottaa koko käyttöjärjestelmän uudelleen asennukseen.

Zeus Troijalaisen kuvaZeus Troijalainen on vaarallinen troijalainen hevonen, joka hakkeroi tietokoneet ja varastaa yksityiset tiedot.

Zeus nimeä käyttävät myös teknisen tuen huijarit, pelottelemaan tietokoneen käyttäjiä

Haittaohjelma tutkijoina ja analyytikkoina, me olemme huomanneet uuden suuntauksen verkkorikosten maailmassa. Huijarit mainostavat tekaistuja teknisen tuen palveluita saastuttamalla uhrien laitteet pelotteluohjelmilla, joka näyttää pop-uppeja käyttäjien nettiselaimilla. Siksi selaimesi voi yhtäkkiä laukaista epäilyttävän URLin, joka laukaisee pop-upin, joka sanoo ”Windows huomasi ZEUS viruksen(Windows detected ZEUS virus)” tai ”Zeus on huomattu ja se on laitettu karanteeniin(Zeus has been detected and put in quarantine),” se on luultavasti vale, jota sinun ei kannata uskoa.

Ainoa ohjelma, joka voi päätellä onko PC:si saastunut Zeus viruksella vai ei, on tehokas haittaohjelman poistaja, eikä todellakaan selaimesi. Huijarit käyttävät Zeus nimeä, koska se on tunnettu haittaohjelma esimerkki ja useat käyttäjät ovat kuulleet siitä ainakin kerran elämässään. Toinen selvä merkki huijauksesta on teknisen tuen numero, joka pomppaa esille ja varoittaa sinua kuvitteellisesta Zeus viruksesta.

Zeus Trojan

Raporttien mukaan, haittaohjelma joka mainostaa tekaistua teknisen tuen palvelua näyttää numeroita, kuten: 1-800-014-8826, 1-844-324-6233, 1-844-680-1071 ja satoja muita. Älä soita näille huijareille! Järjestelmässäsi ei luultavasti ole Zeus virusta, ja kukaan ei kerää henkilökohtaisia tietojasi, käynnistä siis haittaohjelman poistaja ja poista tämä pelotteluohjelma. Huijarit haluavat pelotella sinua ja vakuuttaa sinut soittamaan heille ”avun” saamiseksi.

Uhrien raporttien mukaan me voimme sanoa, että nämä huijarit pyytävät ostamaan hyödyttömiä ohjelmia, palveluita tai jopa antamaan henkilökohtaisia tietoja tai etäpääsyn tietokoneelle. Älä jaa mitään näitä tietoja huijareiden kanssa, koska niitä tullaan taatusti käyttämään pahoihin tarkoituksiin! Voit lukea lisää teknisen tuen huijauksista täällä.

Zeus Trojan

Haittaohjelmia, jotka ovat sukua Zeus Troijalaiselle

Zeus virus tätä vaarallista ohjelmaa kutsutaan nimellä virus tai Troijalainen. Kun se on saastuttanut järjestelmän, niin se pysyy tietokoneella ja kaikessa hiljaisuudessa seuraa online aktiviteettejasi, varastaa järjestelmä tietoja, pankkitietoja ja muuta. Sen keylogging kyvyt antavat tallentaa kaikki näppäinten iskut ja lähettää ne hyökkääjien tietokantaan. Tällä tavalla haittaohjelma voi lopulta selvittää kaikki uhrin käyttämät salasanat, kuten luottokorttien koodit.

Ei ole mitään epäilystä, että hyökkääjät voivat käyttää tällaisia tietoja vaarallisiin tarkoituksiin ja pankkitietojen menetys voi johtaa tuhoisiin vaikutuksiin. On valitettavaa, että tällainen haittaohjelma toimii kaikessa hiljaisuudessa ja ei ole luultavaa, että huomaisit sitä järjestelmässäsi ilman tehokasta haittaohjelman poistajaa.

Zbot

Zbot toinen nimi Zeus Troijalaiselle, jota monet turvallisuusasiantuntijat käyttävät. Jos turvallisuusohjelmasi huomaa Zbotin järjestelmässäsi, niin sinulla on todella vaarallinen haittaohjelma, joka kaikessa hiljaisuudessa seuraa aktiviteettejasi, tallentaa salasanat ja muut arkaluontoiset tiedot. Sinun pitää poistaa Zbot heti ja muuttaa kaikki salasanasi niin pian kuin mahdollista!

Zeus Trojan

GameOver Zeus

Jälleen yksi vaarallinen Troijalainen hevonen, joka on perustanut komponenttinsa Zeus virukseen. Raporttien mukaan, tätä vaarallista ohjelmaa levitetään Cutwaii bottiverkolla. Troijalainen käyttää salattua peer-to-peer kommunikaatiota, jotta se voi kommunikoida sen C&C palvelimilla. Petollista haittaohjelmaa käytettiin usein levittämään pahamaineista CryptoLocker lunnasohjelmaa.

GameOver Zeus aktiviteetit keskeytettiin kesäkuussa 2014, kun kommunikaatio Troijalaisen ja C&V palvelinten kanssa keskeytettiin ja suljettiin. Vuosi myöhemmin, FBI julkaisi $3 miljoonan palkkion tiedoista Venäläisestä hakkerista nimeltä Evgeniy Mikhailovich Bohachev. Hakkeria ei vielä ole saatu kiinni.

Zeus Trojan

Windows detected Zeus virus

Tämän huijauksen toiminta perustuu verkkourkinta sivustoihin, jotka näyttävät petollisia tietoja kaikille niissä käyville. Yleensä uhrit kokevat uudelleenohjauksia tällaisille huijaus sivuille, kun he ovat saaneet määrätyn mainosohjelman tai teknisen tuen huijauksen.

Petollinen sivusto yleensä soittaa ääniviestin, näyttää varoituksen ja kehottaa soittamaan 0800-014-8826 numeroon, koska “Windows havaitsi ZEUS viruksen (Windows Detected ZEUS Virus)” järjestelmässä. Tällainen sivu näyttää varoituksia on tietokone saastunut haittaohjelmalla tai ei. Huijarit tämän huijauksen takana koettavat huijata rahaa tietokoneen käyttäjiltä vakuuttamalla heidät ostamaan tekaistun turvaohjelman tai antamaan arkaluontoisia tietoja.

Zeus Trojan

You have a Zeus virus

”You Have A ZEUS Virus” Teknisen tuen huijaus. Se on jälleen yksi huijaus, joka kehottaa uhrejaan soittamaan teknisen tuen huijareille, numeroon 1-844-859-0337 ja ehkä muihin numeroihin. Kun tällainen vaarallinen ohjelma saastuttaa järjestelmän, niin se alkaa aiheuttaa uudelleenohjauksia tekaistuille sivuille, jotka näyttävät eri hälytyksiä.

Yleensä ”You Have A ZEUS Virus” huijaus koettaa vakuuttaa uhrit soittamaan huijareille heti, kertomalla että koko kovalevy tullaan tuhoamaan, jos uhri sulkee sivun heti aloittaakseen haittaohjelman poiston maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä virus on samanlainen kuin ”Your Computer Has Been Infected With Virus” haittaohjelma.

Zeus Trojan

Windows Defender Alert: Zeus Virus

”Windows Defender Alert: Zeus Virus” Teknisen Tuen Huijaus. Tämä vaarallinen virus laukaisee uudelleenohjauksia tekaistuille sivuille, jotka on suunniteltu näyttämään Windows Blue Screen of Death sivulta; näillä sivuilla on Windows logo ja ne näyttävät listan tietoja, jotka Zeus virus varastaa, jos uhri ei ota heti yhteyttä tekniseen tukeen.

Löytyy satoja sivustoja, jotka näyttävät tällaisia petollisia varoituksia ja ehdottavat soittamaan numeroon +1-844-313-7003 sekä muihin numeroihin ”avun” saamiseksi. Jos tällaiset varoitukset alkavat vaivata sinua, niin suorita järjestelmän tarkistus haittaohjelman poistajalla ja poista teknisen huijauksen tuki. Luultavasti järjestelmässä ei ole Zeus virusta ja vaarallinen ohjelma koettaa saada sinut ottamaan yhteyttä huijareihin.

Zeus Trojan

Levitystavat

Zeus Troijalaista levitetään harhaanjohtavilla sähköposteilla, jotka kertovat toimittamattomista tavaroista. Ole varuillasi, sillä ne näyttävät todella luotettavilta ja esittävät olevansa Fedex, Royal Mail ja muilta luotettavilta palveluilta. Jos saat tällaisen sähköpostin, niin muista jättää se huomiotta ja älä koskaan klikkaa linkkiä, joka johtaa tietokoneen saastumiseen Zeus Troijalaisella. Tätä ohjelmaa kuitenkin levitetään usealla eri tekniikalla, kuten drive-by lataukset.

Tämän lisäksi, me suosittelemme välttämään laittomia sivustoja, lisensoimattomia ohjelmia ja harhaanjohtavia viestejä sosiaalisessa mediassa, sillä ne voivat olla mukana tämän Troijalaisen levityksessä. Heti kun se pääsee järjestelmään, se muokkaa asetuksia ja alkaa suorittaa vaarallisia aktiviteetteja. Jotta et menetä luottokortti tietojasi ja rahojasi, niin sinun ei kannata hukata aikaan vaan poistaa virus järjestelmästä.

Zeus Trojan

Poista Zeus Troijalainen saastuneelta tietokoneelta

Jos haluat poistaa Zeus Troijalaisen tietokoneeltasi, niin sinun kannattaa tarkistaa järjestelmäsi Reimage Reimage Cleaner Intego tai Malwarebytes ohjelmalla. Muista käyttää päivitettyä versiota, jotta nämä haittaohjelman poistajat eivät ohita tätä troijalaista. Kannattaa myös katkaista tietokoneen nettiyhteys, kun poistetaan viruksia.

Tämä strategia voi kesyttää vaarallisen viruksen prosesseja, joita se suorittaa tietokoneellasi ja se puolestaan voi johtaa nopeampaan Zeus Troijalaisen poistoon.

Voit poistaa viruksen vahingot Reimage Reimage Cleaner Intego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Zeus Troijalainen kuvankaappaus
Zeus Troijalainen kuvankaappausZeus Troijalainen kuvankaappausZeus Troijalainen kuvankaappaus
Zeus Troijalainen kuvankaappaus
Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-zeus-trojan.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Zeus Trojan