Poisto Zeus Trojan (Poisto-opas) - helmi 2019 päivitys

Zeus Trojan Poisto-ohje

Mikä on Zeus Troijalainen?

Zeus Troijalainen on kaikkein vaarallisimpien haittaohjelmien listan kärjessä

Tekaistu Zeus tunnistus hälytys

Zeus Troijalainen, tunnetaan myös nimellä Zbot Troijalainen, on tehokas ja kaikessa hiljaisuudessa toimiva troijalainen hevonen , joka käyttää vaarallisia toimintojaan varastamaan arkaluontoisia, henkilökohtaisia ja pankkitietoja.

Tämä virus oli yksi ensimmäisistä haittaohjelma versioista, joka suunniteltiin varastamaan ihmisten pankkitietoja, ei siis ole yllättävää, että löytyy satoja lähteitä, jotka väittävät jokaisessa pankkiviruksessa olevan pala Zeus virusta. Kun muokataan asennustiedostoja Troijalaisen työkaluissa, niin tämä virus voidaan muokata keräämään periaatteessa mitä tahansa tietoja verkkorikolliset haluavat.

Ole varuillasi, sillä tämä virus on jo saastuttanut miljoonia tietokoneita ja se on auttanut hakkereita varastamaan satoja miljoonia dollareita. On yleisesti uskottu, että alkuperäisen Zeus troijalaisen omistajat peruuttivat vaaralliset toiminnot julkaisemalla sen lähdekoodin vuonna 2011. Kun haittaohjelman lähdekoodi vuotaa julkisuuteen, niin se kiihdyttää sen muokattujen versioiden kehitystä.

Ei ole yllättävää, että turvallisuusasiantuntijat raportoivat yhä sen tunkeutumisesta, muista siis pitää luotettava vakoiluohjelman poistaja tietokoneellasi, jos haluat suojata pankkitietojasi ja muita arkaluontoisia tietoja. Viruset.fi tiimi ehdottaa käyttämään FortectIntego ohjelmaa. Löytyy useita tapoja millä Zeus Troijalainen kerää tietojaa. Asiantuntijat ovat samaa mieltä kahdesta eniten käytetystä:

 • FTP, POP3 tai Internet Explorer salasanat kerätään automaattisesti Protected Storagesta (PStore), kun virus on saastuttanut tietokoneen.
 • Zeus valvoo myös sivuja joilla vierailet ja, vähän väliä, lisää ylimääräisen kentän täytettäviin kaavakkeisiin, joka vaatii käyttäjältä lisää tietoja, joita ei alkuperäisellä sivulla ole. Esimerkki, nämä ylimääräiset kentät voivat pyytää syntymäaikaasi tai puhelinnumeroa, normaalisti pyydetyn käyttäjänimen ja salasanan sijaan.

Näiden toimintojen lisäksi, Zeus Troijalainen voi ottaa myös yhteyttä command-and-control palvelimeen, joka antaa sen suorittaa muita vaarallisia aktiviteetteja saastuneella tietokoneella. Se voi ladata tiedostoja, sammuttaa ja käynnistää laitettasi, poistaa myös järjestelmä tiedostoja, jotka voivat johtaa käyttöjärjestelmän kaatumiseen. Tämän seurauksena uhri voidaan pakottaa koko käyttöjärjestelmän uudelleen asennukseen.

Zeus Troijalaisen kuvaZeus Troijalainen on vaarallinen troijalainen hevonen, joka hakkeroi tietokoneet ja varastaa yksityiset tiedot.

Zeus nimeä käyttävät myös teknisen tuen huijarit, pelottelemaan tietokoneen käyttäjiä

Haittaohjelma tutkijoina ja analyytikkoina, me olemme huomanneet uuden suuntauksen verkkorikosten maailmassa. Huijarit mainostavat tekaistuja teknisen tuen palveluita saastuttamalla uhrien laitteet pelotteluohjelmilla, joka näyttää pop-uppeja käyttäjien nettiselaimilla. Siksi selaimesi voi yhtäkkiä laukaista epäilyttävän URLin, joka laukaisee pop-upin, joka sanoo ”Windows huomasi ZEUS viruksen(Windows detected ZEUS virus)” tai ”Zeus on huomattu ja se on laitettu karanteeniin(Zeus has been detected and put in quarantine),” se on luultavasti vale, jota sinun ei kannata uskoa.

Ainoa ohjelma, joka voi päätellä onko PC:si saastunut Zeus viruksella vai ei, on tehokas haittaohjelman poistaja, eikä todellakaan selaimesi. Huijarit käyttävät Zeus nimeä, koska se on tunnettu haittaohjelma esimerkki ja useat käyttäjät ovat kuulleet siitä ainakin kerran elämässään. Toinen selvä merkki huijauksesta on teknisen tuen numero, joka pomppaa esille ja varoittaa sinua kuvitteellisesta Zeus viruksesta.

Zeus Trojan

Raporttien mukaan, haittaohjelma joka mainostaa tekaistua teknisen tuen palvelua näyttää numeroita, kuten: 1-800-014-8826, 1-844-324-6233, 1-844-680-1071 ja satoja muita. Älä soita näille huijareille! Järjestelmässäsi ei luultavasti ole Zeus virusta, ja kukaan ei kerää henkilökohtaisia tietojasi, käynnistä siis haittaohjelman poistaja ja poista tämä pelotteluohjelma. Huijarit haluavat pelotella sinua ja vakuuttaa sinut soittamaan heille ”avun” saamiseksi.

Uhrien raporttien mukaan me voimme sanoa, että nämä huijarit pyytävät ostamaan hyödyttömiä ohjelmia, palveluita tai jopa antamaan henkilökohtaisia tietoja tai etäpääsyn tietokoneelle. Älä jaa mitään näitä tietoja huijareiden kanssa, koska niitä tullaan taatusti käyttämään pahoihin tarkoituksiin! Voit lukea lisää teknisen tuen huijauksista täällä.

Zeus Trojan

Haittaohjelmia, jotka ovat sukua Zeus Troijalaiselle

Zeus virus tätä vaarallista ohjelmaa kutsutaan nimellä virus tai Troijalainen. Kun se on saastuttanut järjestelmän, niin se pysyy tietokoneella ja kaikessa hiljaisuudessa seuraa online aktiviteettejasi, varastaa järjestelmä tietoja, pankkitietoja ja muuta. Sen keylogging kyvyt antavat tallentaa kaikki näppäinten iskut ja lähettää ne hyökkääjien tietokantaan. Tällä tavalla haittaohjelma voi lopulta selvittää kaikki uhrin käyttämät salasanat, kuten luottokorttien koodit.

Ei ole mitään epäilystä, että hyökkääjät voivat käyttää tällaisia tietoja vaarallisiin tarkoituksiin ja pankkitietojen menetys voi johtaa tuhoisiin vaikutuksiin. On valitettavaa, että tällainen haittaohjelma toimii kaikessa hiljaisuudessa ja ei ole luultavaa, että huomaisit sitä järjestelmässäsi ilman tehokasta haittaohjelman poistajaa.

Zbot

Zbot toinen nimi Zeus Troijalaiselle, jota monet turvallisuusasiantuntijat käyttävät. Jos turvallisuusohjelmasi huomaa Zbotin järjestelmässäsi, niin sinulla on todella vaarallinen haittaohjelma, joka kaikessa hiljaisuudessa seuraa aktiviteettejasi, tallentaa salasanat ja muut arkaluontoiset tiedot. Sinun pitää poistaa Zbot heti ja muuttaa kaikki salasanasi niin pian kuin mahdollista!

Zeus Trojan

GameOver Zeus

Jälleen yksi vaarallinen Troijalainen hevonen, joka on perustanut komponenttinsa Zeus virukseen. Raporttien mukaan, tätä vaarallista ohjelmaa levitetään Cutwaii bottiverkolla. Troijalainen käyttää salattua peer-to-peer kommunikaatiota, jotta se voi kommunikoida sen C&C palvelimilla. Petollista haittaohjelmaa käytettiin usein levittämään pahamaineista CryptoLocker lunnasohjelmaa.

GameOver Zeus aktiviteetit keskeytettiin kesäkuussa 2014, kun kommunikaatio Troijalaisen ja C&V palvelinten kanssa keskeytettiin ja suljettiin. Vuosi myöhemmin, FBI julkaisi $3 miljoonan palkkion tiedoista Venäläisestä hakkerista nimeltä Evgeniy Mikhailovich Bohachev. Hakkeria ei vielä ole saatu kiinni.

Zeus Trojan

Windows detected Zeus virus

Tämän huijauksen toiminta perustuu verkkourkinta sivustoihin, jotka näyttävät petollisia tietoja kaikille niissä käyville. Yleensä uhrit kokevat uudelleenohjauksia tällaisille huijaus sivuille, kun he ovat saaneet määrätyn mainosohjelman tai teknisen tuen huijauksen.

Petollinen sivusto yleensä soittaa ääniviestin, näyttää varoituksen ja kehottaa soittamaan 0800-014-8826 numeroon, koska “Windows havaitsi ZEUS viruksen (Windows Detected ZEUS Virus)” järjestelmässä. Tällainen sivu näyttää varoituksia on tietokone saastunut haittaohjelmalla tai ei. Huijarit tämän huijauksen takana koettavat huijata rahaa tietokoneen käyttäjiltä vakuuttamalla heidät ostamaan tekaistun turvaohjelman tai antamaan arkaluontoisia tietoja.

Zeus Trojan

You have a Zeus virus

”You Have A ZEUS Virus” Teknisen tuen huijaus. Se on jälleen yksi huijaus, joka kehottaa uhrejaan soittamaan teknisen tuen huijareille, numeroon 1-844-859-0337 ja ehkä muihin numeroihin. Kun tällainen vaarallinen ohjelma saastuttaa järjestelmän, niin se alkaa aiheuttaa uudelleenohjauksia tekaistuille sivuille, jotka näyttävät eri hälytyksiä.

Yleensä ”You Have A ZEUS Virus” huijaus koettaa vakuuttaa uhrit soittamaan huijareille heti, kertomalla että koko kovalevy tullaan tuhoamaan, jos uhri sulkee sivun heti aloittaakseen haittaohjelman poiston maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä virus on samanlainen kuin ”Your Computer Has Been Infected With Virus” haittaohjelma.

Zeus Trojan

Windows Defender Alert: Zeus Virus

”Windows Defender Alert: Zeus Virus” Teknisen Tuen Huijaus. Tämä vaarallinen virus laukaisee uudelleenohjauksia tekaistuille sivuille, jotka on suunniteltu näyttämään Windows Blue Screen of Death sivulta; näillä sivuilla on Windows logo ja ne näyttävät listan tietoja, jotka Zeus virus varastaa, jos uhri ei ota heti yhteyttä tekniseen tukeen.

Löytyy satoja sivustoja, jotka näyttävät tällaisia petollisia varoituksia ja ehdottavat soittamaan numeroon +1-844-313-7003 sekä muihin numeroihin ”avun” saamiseksi. Jos tällaiset varoitukset alkavat vaivata sinua, niin suorita järjestelmän tarkistus haittaohjelman poistajalla ja poista teknisen huijauksen tuki. Luultavasti järjestelmässä ei ole Zeus virusta ja vaarallinen ohjelma koettaa saada sinut ottamaan yhteyttä huijareihin.

Zeus Trojan

Levitystavat

Zeus Troijalaista levitetään harhaanjohtavilla sähköposteilla, jotka kertovat toimittamattomista tavaroista. Ole varuillasi, sillä ne näyttävät todella luotettavilta ja esittävät olevansa Fedex, Royal Mail ja muilta luotettavilta palveluilta. Jos saat tällaisen sähköpostin, niin muista jättää se huomiotta ja älä koskaan klikkaa linkkiä, joka johtaa tietokoneen saastumiseen Zeus Troijalaisella. Tätä ohjelmaa kuitenkin levitetään usealla eri tekniikalla, kuten drive-by lataukset.

Tämän lisäksi, me suosittelemme välttämään laittomia sivustoja, lisensoimattomia ohjelmia ja harhaanjohtavia viestejä sosiaalisessa mediassa, sillä ne voivat olla mukana tämän Troijalaisen levityksessä. Heti kun se pääsee järjestelmään, se muokkaa asetuksia ja alkaa suorittaa vaarallisia aktiviteetteja. Jotta et menetä luottokortti tietojasi ja rahojasi, niin sinun ei kannata hukata aikaan vaan poistaa virus järjestelmästä.

Zeus Trojan

Poista Zeus Troijalainen saastuneelta tietokoneelta

Jos haluat poistaa Zeus Troijalaisen tietokoneeltasi, niin sinun kannattaa tarkistaa järjestelmäsi FortectIntego tai Malwarebytes ohjelmalla. Muista käyttää päivitettyä versiota, jotta nämä haittaohjelman poistajat eivät ohita tätä troijalaista. Kannattaa myös katkaista tietokoneen nettiyhteys, kun poistetaan viruksia.

Tämä strategia voi kesyttää vaarallisen viruksen prosesseja, joita se suorittaa tietokoneellasi ja se puolestaan voi johtaa nopeampaan Zeus Troijalaisen poistoon.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Zeus Trojan Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Yksi tapa pysäyttää Zeus Troijalaisen prosessit on käynnistää tietokoneesi Vikasietotilaan. Alla asiantuntijamme selittävät miten sallia Vikasietotila kunnolla. Muista tarkistaa tietokoneesi sen jälkeen.

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Zeus Trojan käyttäen System Restore

Toinen tapa poistoprosessin suorittamiseen on alla oleva askel-askeleelta opastus:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa.
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter.
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen..
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Zeus Trojan pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next.
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että Zeus Trojan on poistettu onnistuneesti

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Zeus Trojan rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä