Vakavuus luokka:  
  (86/100)

Poista “The HoeflerText font wasn’t found” mainokset (Viruksen Poisto-ohjeet) - helmi 2017 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Haittaohjelma

Viimeisimmät uutiset “The HoeflerText font wasn’t found” huijauksesta

Niin kutsuttu “The HoeflerText font wasn’t found” virus leviää tällä hetkellä saastuneiden sivujen kautta. Nämä sivustot yleensä näyttävät pop-up viestiä, joka ilmoittaa kyvyttömyydestä näyttää sivuston materiaalia oikein, ”HoeflerTex font wasn’t found” viruksen takia tietokoneella. Käyttäjää pyydetään päivittämään “Chrome Fontti Paketti” vian korjaamiseksi. Kehittäjät saavat tämän virheen näyttämään vieläkin realistisemmalta kertomalla uusimpien fonttien nimen ja väittäen välittävänsä viestin Googlelta. Pidä aina mielessäsi, että Chrome ei tarvitse päivitettyjä fontteja epäilyttävältä päivitykseltä, joka on suunniteltu pettämään sinua ja saamaan sinut avaamaan vaarallinen käynnistystiedosto, joka voidaan ladata kuvaillusta pop-upista. Viimeisten raporttien mukaan, voit päätyä asentamaan Fleercivet Ad Clicking Troijalaisen tai jopa Spora lunnasohjelman tämän fontin sijaan.

Me suosittelemme, että pysyt erossa sivuista, jotka näyttävät määrätyn hälytyksen koska se on merkki, että ne ovat verkkorikollisten saastuttamia. Jos suostuit asentamaan kuvaillun päivityksen selaimillesi ja tietokoneellesi, niin sinun pitää aloittaa “The HoeflerText font wasn’t found” poisto. Se on ainoa tapa poistaa lunnasohjelma, joka tunkeutui PC:lle ja suojat tietokonettasi lisähyökkäyksiltä. Muista aina, että vaaralliset ohjelmat ovat vaarallisia verkkouhkia, jotka voivat ladata ja asentaa lisää haittaohjelmia saastuneelle järjestelmälle, siksi sinun pitää tarttua toimeen ja poistaa “The HoeflerText font wasn’t found” haittaohjelma järjestelmästä. Älä siis epäröi vaan poista “The HoeflerText font wasn’t found” virus Reimage Reimage Cleaner ohjelmalla.
The HoeflerText font wasn’t found”
“The HoeflerText font wasn’t found” mainokset

“The HoeflerText font wasn’t found” tekniikka sovellettu Spora lunnasohjelman levitykseen

Kun mietitään kuinka tehokas tämä tekniikka oli, niin ei ole yllättävää, että lunnasohjelman kehittäjät alkoivat kokeilla näitä haittaohjelman levitystapoja. Ensimmäinen, joka käytti “The HoeflerText font wasn’t found” huijausta oli Spora virus, surullisen kuuluisa lunnasohjelma, joka on tunnettu edistyneestä lunnaiden maksusivusta ja tarjoamistaan useista maksun vaihtoehdoista uhreilleen. Spora on todella vaarallinen virus, joka salaa tiedostot monimutkaisella algoritmilla ja ehdottaa lunnaiden maksamista salauksen poistajaa vastaan. Kun mietitään tosiasiaa, kuinka nopeasti Spora sopeutuu uusiin levitystapoihin ja kun mietitään kuinka ammattimaisesti tehty tämä virus on, niin me odotamme Spora hyökkäysten kasvua piakkoin. Raporttien mukaan, saastuneissa sivuissa on JavaScript koodi, jonka hyökkääjät ovat asettaneet sivulle. Tämä JavaScript koodi tunnistaa vieraat, jotka tulevat sivulle Cromen kautta ja ei näytä oikeaa, vaan saastuneen sivun ja laukaisee pop-up ilmoituksen joka väittää, että vierailija Chrome selaimessa ei ole HoeflerText fonttia ja ehdottaa sen asentamista sivuston materiaalin kautta. Viesti sanoo:

The ”HoeflerText” font wasn’t found.
The website you are trying to load is displayed incorrectly, as it uses the”HoeflerText” font. To fix the error and display the text, you have to update ”Chrome Font Pack”.
ManuFacturer: Google Inc. All Rights Reserved
Current Version: [version number]
Latest version: [version number]

Uusi kampanja, joka levittää lunnasohjelmaa promotoi Update.exe tiedostoa. Jos käyttäjä klikkaa Update (Päivitä) painiketta, lataa tämän tiedoston ja käynnistää sen, niin järjestelmä saastuu Spora haittaohjelmalla ja sitten uhri menettää pääsyn kaikkiin tiedostoihinsa.

Miksi nämä mainokset ilmaantuvat laillisille sivuille?

Kuten me olemme jo maininneet, voi törmätä näihin pop-uppeihin hakkerien saastuttamilla sivuilla, jotka laittavat sinne ylimääräisen palan JavaScript koodia sivun lähdekoodin loppuun. Tämän seurauksena, Chrome vierailijat näkevät saastuneen version sivustosta, oikean sijaan. Tämän lisäksi, ylimääräinen koodi käynnistää pop-up viestin joka sano, että “The HoeflerText font wasn’t found.” Jos uhri suostuu asentamaan ehdotetun päivityksen, niin hän lataa Chrome_Update.exe tiedoston, joka pitää avata haittaohjelman aktivoimiseksi. Päivitystä käytetään raporttien mukaan levittämään mainosohjelmaa nimeltä Fleercivet. Se mitä tähän asti tiedämme, viimeisin saastunut sivusto, joka näyttää “The HoeflerText font wasn’t found” hälytyksiä, levittävät Update.exe tiedostoa, joka on Spora lunnasohjelman asennustiedosto. Jos satut osumaan sivustolle, joka näyttää kuvailtua pop-uppia, niin on parasta lopettaa se heti ja ei palata. Sen korjaaminen voi viedä aikansa. Jos törmäät tällaiseen sivuun, niin voit raportoida siitä meille.

Poista “The HoeflerText font wasn’t found” virus

“The HoeflerText font wasn’t found” virus on todella vaarallinen tietokone virus. Kun se on päässyt koneelle, niin se aiheuttaa kaaosta selaimella näyttämällä harhaanjohtavia pop-uppeja ja se voi kaikessa hiljaisuudessa yhdistää kolmansien osapuolien sivuille Internet yhteytesi avulla. Pahimmassa tapauksessa voit kuitenkin saada lunnasohjelma tartunnan kun olet asentanut tämän tekaistun päivityksen, seuraukset tulevat olemaan tuhoisat. Jos olet siis vahingossa asentanut viruksen, niin seuraa näitä ohjeita ja poista “The HoeflerText font wasn’t found” virus turvallisesti.


Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage Cleaner tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Reimage Cleaner, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Reimage Cleaner ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Reimage Cleaner tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage Cleaner ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen “The HoeflerText font wasn’t found” mainosten Poisto-ohje:

Poista “The HoeflerText font wasn’t found” käyttäen Safe Mode with Networking

IJos olet asentanut viruksen ja tietokoneesi toimii nyt hitaasti tai, pahimmassa tapauksessa, et voi käyttää tiedostojasi, niin käynnistä PC:si uudelleen alla olevien ohjeiden avulla. Jos et voi käyttää tiedostojasi, niin lue tämä artikkeli.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto “The HoeflerText font wasn’t found”

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita “The HoeflerText font wasn’t found” poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista “The HoeflerText font wasn’t found” käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen “The HoeflerText font wasn’t found” pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner ohjelmalla ja varmista, että “The HoeflerText font wasn’t found” on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi “The HoeflerText font wasn’t found” ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner , SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-the-hoeflertext-font-wasnt-found-ads.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä