Vakavuus luokka:  
  (50/100)

Poisto ”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam (Ilmaiset Ohjeet) - Paranneltu Opas

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Haittaohjelma

Uhkaako sinua Zeus Virus?

”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam

Hälytykset, kuten ”You Have A ZEUS Virus”, voi pelottaa käyttäjiä, jotka eivät ole kokeneita tietokoneiden kanssa ja eivät tiedä sen olevan rikollisten tavallinen strategia. Zeus virus aiheutti tuhoa verkossa muutama vuosi sitten. Se toimi pääasiassa troijalaisena.

Kuten voit tietää, viimeistä pidetään todella vakavana uhkana, koska se voi teeskennellä olevansa laillinen tiedosto, hiipiä laitteelle ja varastaa henkilökohtaisia tiedostoja. kuten kirjautumistiedot pankkitilille. Käyttäjät, jotka ovat kohdanneet sen voivat yhä pelätä tätä verkkotartuntaa. Tällainen pelottava uhka inspiroi uusia rikollisten sukupolvia.

Nykyiset Teknisen Tuen huijaukset hälyttävät päivittämättömistä tai saastuneista käyttöjärjestelmistä, toiset taas vakavista lunnasohjelmista. Kehittäjät valitsevat usein saman tekniikan rahan huijaukseen. Aloita “You Have A ZEUS Virus” poistoprosessi ja tutustu estotapoihin. ReimageIntego on yksi vaihtoehdoista joka helpottaa prosessia.

Kauhistuttava viesti viruksen hyökkäyksestä toimii aina manipulointi työkaluna huijaamaan rahaa luottavaisilta käyttäjiltä. Rikolliset koettavat myös lisätä pelkoa antamalla useita seuraamuksia järjestelmässä.

Siksi, jopa käyttäjät, jotka eivät tiedä kuinka vakava Zeus virus on, voivat langeta temppuun ja seurata rikollisten ohjeita kun he näkevät tekaistun BSOD näytön ja luulevat, että heidän tiedostonsa on poistettu. Verkkorikolliset yleensä pyytävät soittamaan annettuun numeroon.

WARNING! Your Hard drive will be DELETED if your close this page. You have a ZEUS Virus! Please call Support Now!. Call Toll-Free: 1-844-859-0337 To Stop This Process

Löytyy useita vaihtoehtoja miten keskustelu voi mennä jos päätät soittaa annettuun numeroon. Sinut voidaan vakuuttaa asentamaan tekaistu haittaohjelman poistaja, joka ei tee muuta kuin poistaa tekaistut “You Have A ZEUS Virus” ilmoitukset. Toiseksi, sinua voidaan pyytää maksamaan 300$ tällaisesta ratkaisusta.

”You Have A ZEUS Virus” Tech support scamYou Have A ZEUS Virus

Väitetty teknikko voi myös johdattaa sinut uuvuttavien askeleiden läpi, joiden pitäisi poistaa uhka. Sinua pyydetään myös antamaan rikollisille määrätty koodi. Vaikuttaa siltä, että se auttaa paljastamaan uhrien sijainnin. Voit kuitenkin saada raivokohtauksen kun näet seuraavan puhelinlaskusi.

Kolmanneksi, voit kohdata “You Have A ZEUS Virus” uudelleenohjauksia. Lyhyesti sanottuna, sinut voidaan ohjata epäilyttävälle sivulle, joka voi sisältää vakavan viruksen. Jos näet vastaavia viestejä, niin älä tottele viestejä vaan poista “You Have A ZEUS Virus” tai muu virus.

Kuinka tämä haittaohjelma saastuttaa laitteet?

Yllättävää kyllä, huijaus on voinut päästä järjestelmään kun olet käyttänyt asennusvelhon askeleita. Tämä seurauksena olet ohittanut lisäosat, jotka ovat johtaneet “You Have A ZEUS Virus” kaappaukseen. On tärkeää kuinka paljon kiinnität huomiota ohjelmien asennukseen.

Pidä mielessäsi, että ohjelmat joita levitetään luotettavien sivujen kautta voivat sisältää petollisia liitteitä. Tässä tapauksessa, jos olet asentanut Skypen tai muun sovelluksen, niin varo erilaisia promotoituja hakukoneita ja epäilyttäviä ohjelmia. Poista ruksi niiden kohdalta ja jatka asennusta vain jos olet varma, että mitään ei toivottuja ohjelmia ei asenneta.

“You Have A ZEUS Virus” poisto-ohjeet

Vaikka se ole monimutkainen uhka, niin me emme suosittele valitsemaan manuaalista ”You Have A ZEUS Virus” poistoa. Voit luottaa, että turvaohjelma tekee sen puolestasi. Asenna haittaohjelman poistaja, kuten ReimageIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner, ja anna sen poistaa ”You Have A ZEUS Virus”.

Tämä prosessi ei kestä kauaa, sen kesto riippuu tietokoneesi tehosta. Tämän lisäksi, me suosittelemme lukemaan alla olevat ohjeet jotta voit puhdistaa selaimesi vaarallisista elementeistä. Lopuksi, jos törmäät tällaiseen, niin älä mene paniikkiin vaan etsi vihjeitä, jotka voivat selittää tämän ilmiön alkuperän.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen ”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam Poisto-ohje:

Poista ”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam Windows järjestelmistä

Kaikkien selainten käyttäjiä suositellaan käyttämään edistyneitä PowerShell käynnistystapoja, jotka ovat Microsoft Edge ohjeissa. Ohjeet auttavat sinua poistamaan kaikki ”You Have A ZEUS Virus” teknisen tuen huijauksen elementit.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista ”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi ”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista ”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi ”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista ”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi ”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi ”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista ”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin ”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista ”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse ”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita ”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista ”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse ”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi ”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista ”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi ”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi ”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-you-have-a-zeus-virus-tech-support-scam.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta ”You Have A ZEUS Virus” Tech support scam