Vakavuus luokka:  
  (100/100)

GameOver Zeus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Troijalaiset

GameOver Zeus (tunnetaan myös nimellä GameOver Trojan sekäP2PZeuS) on vaarallinen Troijalainen Hevonen, joka tulee Venäjältä sekä Ukrainasta. Sitä käytetään pääsääntöisesti antamaan hakkereille etäyhteys tietokoneille ja auttaa heitä varastamaan arkaluontoista tietoa, kuten pankkitunnukset, salasanat sekä muita pankkitietoihin liittyviä tietoja. Asiantuntijoiden mukaan, se kykenee päivittämään itsensä, poistamaan määrättyjä tiedostoja sekä lataamaan muita viruksia järjestelmään. Yleisesti uskotaan, että GameOver Zeus:ta on käytetty aktiivisesti saastuttamaan järjestelmiä lunnasohjelma viruksella joka tunnetaan nimellä Cryptolocker. heti kun se on asennettu, se salaa kaikki tärkeät tiedostot jotka tietokoneelle on tallennettu ja sitten pyytää maksua lukituksen poistamiseen. Viimeisten uutisten mukaan, FBI on ilmoittanut näiden uhkien eliminoimisesta. Tästä huolimatta, löytyy yhä satoja tietokoneita jotka ovat saastuneita. Jos luulet, että järjestelmäsi on edes yhden tällaisen uhan saastuttama, tarkista se GameOver Zeus viruksen sekä Cryptolockerin varalta käyttäen luotettavaa turvallisuusohjelmaa.

Kuinka GameOver Zeus voi saastuttaa tietokoneeni?

On yleisesti tunnettu, että GameOver Zeus virusta on levitetty aktiivisesti käyttäen roskaposti kampanjoita. Ne ovat täynnä haitallisia linkkejä, tällaiset sähköpostit ovat saavuttaneet miljoonia ihmisia maailmanlaajuisesti. useimmissa tapauksissa, ne näyttävät tärkeiltä viesteiltä tunnetuilta järjestöiltä, kuten FDIC, IRS, MySpace, Facebook, tai Microsoft. Ne yleensä ilmoittavat keksityistä ongelmista ja pyytävät klikkaamaan linkkiä joka on sisällytetty viestiin. Tottakai, kun olet klikannut tällaista linkkiä, tietokoneet jotka eivät ole haittaohjelman poistajan suojaamia saavat GameOver Zeus tartunnan. Ole hyvä ja tarkista, että tietokoneesi jos vastaanotit sähköpostin jonka kuvailimme yläpuolella ja klikkasit mukana olevaa linkkiä. Muussa tapauksessa, voit menettää henkilökohtaisia tietojasi sekä tärkeitä tiedostoja. Tähän tarkoitukseen voit käyttää ohjetta joka löytyy alta:

Kuinka poistaa GameOver Zeus?

Jos haluat olla varma, että PC:si ei ole Gameover Zeus viruksen saastuttama, sinun tulisi tarkistaa se joko Reimage tai Malwarebytes Malwarebytes ohjelmalla. Varmista että käytät päivitettyjä versioita jotta voit havaita kaikki tiedostot jotka kuuluvat tälle vaarallisella virukselle. Jos GameOver Zeus on jo saastuttanut PC:si Cryptolockerilla, koeta seurata näitä ohjeita:

  1. Käynnistä PC:si ’Vikasietotilaan Komentorivillä’ poistaaksesi viruksen käytöstä (tämän pitäisi toimia uhan kaikille versioille)
  2. Suorita Regedit
  3. Etsi WinLogon Merkinnät ja kirjoita muistiin kaikki jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. Korvaa ne explorer.exe:llä.
  4. Etsi muistiin kirjoittamasi tiedostot rekisteristä ja poista niihin viittaavat rekisteri avaimet.
  5. Käynnistä uudelleen ja suorita järjestelmän täysi tarkistus Reimage ohjelmalla.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan GameOver Zeus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma GameOver Zeus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-gameover-zeus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä