Poisto GameOver Zeus

GameOver Zeus Poisto-ohje

Mikä on GameOver Zeus?

GameOver Zeus (tunnetaan myös nimellä GameOver Trojan sekäP2PZeuS) on vaarallinen Troijalainen Hevonen, joka tulee Venäjältä sekä Ukrainasta. Sitä käytetään pääsääntöisesti antamaan hakkereille etäyhteys tietokoneille ja auttaa heitä varastamaan arkaluontoista tietoa, kuten pankkitunnukset, salasanat sekä muita pankkitietoihin liittyviä tietoja. Asiantuntijoiden mukaan, se kykenee päivittämään itsensä, poistamaan määrättyjä tiedostoja sekä lataamaan muita viruksia järjestelmään. Yleisesti uskotaan, että GameOver Zeus:ta on käytetty aktiivisesti saastuttamaan järjestelmiä lunnasohjelma viruksella joka tunnetaan nimellä Cryptolocker. heti kun se on asennettu, se salaa kaikki tärkeät tiedostot jotka tietokoneelle on tallennettu ja sitten pyytää maksua lukituksen poistamiseen. Viimeisten uutisten mukaan, FBI on ilmoittanut näiden uhkien eliminoimisesta. Tästä huolimatta, löytyy yhä satoja tietokoneita jotka ovat saastuneita. Jos luulet, että järjestelmäsi on edes yhden tällaisen uhan saastuttama, tarkista se GameOver Zeus viruksen sekä Cryptolockerin varalta käyttäen luotettavaa turvallisuusohjelmaa.

Kuinka GameOver Zeus voi saastuttaa tietokoneeni?

On yleisesti tunnettu, että GameOver Zeus virusta on levitetty aktiivisesti käyttäen roskaposti kampanjoita. Ne ovat täynnä haitallisia linkkejä, tällaiset sähköpostit ovat saavuttaneet miljoonia ihmisia maailmanlaajuisesti. useimmissa tapauksissa, ne näyttävät tärkeiltä viesteiltä tunnetuilta järjestöiltä, kuten FDIC, IRS, MySpace, Facebook, tai Microsoft. Ne yleensä ilmoittavat keksityistä ongelmista ja pyytävät klikkaamaan linkkiä joka on sisällytetty viestiin. Tottakai, kun olet klikannut tällaista linkkiä, tietokoneet jotka eivät ole haittaohjelman poistajan suojaamia saavat GameOver Zeus tartunnan. Ole hyvä ja tarkista, että tietokoneesi jos vastaanotit sähköpostin jonka kuvailimme yläpuolella ja klikkasit mukana olevaa linkkiä. Muussa tapauksessa, voit menettää henkilökohtaisia tietojasi sekä tärkeitä tiedostoja. Tähän tarkoitukseen voit käyttää ohjetta joka löytyy alta:

Kuinka poistaa GameOver Zeus?

Jos haluat olla varma, että PC:si ei ole Gameover Zeus viruksen saastuttama, sinun tulisi tarkistaa se joko FortectIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelmalla. Varmista että käytät päivitettyjä versioita jotta voit havaita kaikki tiedostot jotka kuuluvat tälle vaarallisella virukselle. Jos GameOver Zeus on jo saastuttanut PC:si Cryptolockerilla, koeta seurata näitä ohjeita:

  1. Käynnistä PC:si ’Vikasietotilaan Komentorivillä’ poistaaksesi viruksen käytöstä (tämän pitäisi toimia uhan kaikille versioille)
  2. Suorita Regedit
  3. Etsi WinLogon Merkinnät ja kirjoita muistiin kaikki jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. Korvaa ne explorer.exe:llä.
  4. Etsi muistiin kirjoittamasi tiedostot rekisteristä ja poista niihin viittaavat rekisteri avaimet.
  5. Käynnistä uudelleen ja suorita järjestelmän täysi tarkistus FortectIntego ohjelmalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Poisto-ohjeet muilla kielillä