Vakavuus luokka:  
  (20/100)

Poisto “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam (Tukihuijaus) - elo 2017 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Totuus “Windows Detected ZEUS virus” hälytysten taustalla

“Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam

Jos nettiä selatessasi olet nähnyt sivuston, joka sanoa “Windows Detected ZEUS virus” tai “You have a Zeus virus,” olet törmännyt teknisen tuen huijaukseen. Zeus virus  on ilmaantunut verkkoon jo muutama vuosi sitten. Onneksi sen bottiverkko viimein huomattiin ja ajettiin alas. Sen uhkaava kuva jatkaa kuitenkin hakkerien inspiroimista. Haittaohjelman kuvat on erityisen suosittu teknisen tuen huijareiden joukossa, sillä he usein pelottelevat käyttäjiä tällä tartunnalla. Tällaisen huijauksen tavoite on huijata rahaa sinisilmäisiltä käyttäjiltä, vakuuttamalla heidät soittamaan annettuun numeroon.

Tämän huijauksen viestin mukaan, sinun pitää soittaa numeroon 0800-014-8826. Väitetty teknikko auttaa sinua poistamaan haittaohjelman. Tällaisesta palvelusta veloitetaan kohtalaisen suuri summa rahaa. Tämä huijaus ei vaikuta olevan kovinkaan monimutkainen, joten ei ole vaikeaa poistaa Windows Detected ZEUS virusta. Anna ReimageIntego tai Malwarebytes ohjelman poistaa tämä haittaohjelma nopeasti.

Kun tutkitaan tätä huijausta tarkemmin, niin huijauksen heikkous on selvää. Viesti sisältää täysin naurettavia väittämiä, että ikkunasta poistuminen johtaa kaikkien tietojen menetykseen. Usein rikolliset hälyttävät, että käyttäjien luottokorttitiedot varastetaan ja sähköpostit hakkeroidaan painostamaan uhrit tottelemaan. Tämän lisäksi, huijaus vaikuttaa luovan bottiverkon, joka lähettää näitä ”Windows Detected ZEUS virus” huijauksen hälytyksiä useille sivuille.

Viestissä on tunnistuskoodi esim. “G3468D”, tai jokin muu. Se ilmeisesti toimii merkkinä, jolla käyttäjä tunnistaa huijauksen. On sanomattakin selvää, että ei kannata suostua vaatimuksiin, koska voit vain poistua huijauksen viestistä. Klikkaa alla olevaa painiketta “Prevent this page from creating additional dialogues (Estä tätä sivua luomasta lisäkeskustelua).”

Tämän jälkeen voit puhdistaa selaimesi manuaalisten ohjeiden avulla tai antaa haittaohjelman poistajan huolehtia “Windows Detected ZEUS virus” poistosta. Se puhdistaa kaikki skriptit ja piilotetut tiedostot, jotka laukaisevat näitä hälytyksiä. Älä soita annettuun numeroon, sillä voit menettää rahasi ja antaa huijareille etähallinnan tietokoneellesi. Tässä tapauksessa, ne voivat pudottaa tietokoneelle oikean viruksen, joka aiheuttaa pahaa tuhoa.

“Windows Detected ZEUS virus” kuvankaappaus“Windows Detected ZEUS virus” tyyppiset hälytykset ovat yleisiä teknisen tuen huijauksissa.

Miten voit välttää tällaiset huijaukset?

Suojaamattomat järjestelmät, päivittämätön selain ja tapa vierailla laittomilla elokuvien striimaussivuilla tai uhkapelisivuilla suurentaa Windows Detected ZEUS virus kaappauksen mahdollisuutta. Vaikka olisit kuinka varovainen, niin voit silti törmätä tähän huijaukseen. Onneksi tämä mainosohjelma huijaus ei ole suuri uhka laitteelle. Säännölliset, tämän tyyliset, hälytykset ovat kuitenkin aihe huoleen.

Tässä tapauksessa, tarkista onko järjestelmä saastunut vakavammalla haittaohjelmalla. Tämän huijauksen takana olevat rikolliset sisällyttävät määrätyn koodin sivuille. On siis parasta tarkistaa päivittäin vierailemasi sivut. Jos niissä on useita vilkkuvia mainoksia, niin sivusto luottaa kolmansien osapuolien tukeen. Paljon hienostuneemmat teknisen tuen huijaukset toimivat exploit kittien avulla, jos siis haluat estää tartunnat, suorita turvaohjelman tarkistuksia usein.

Valitse optimaalinen “Windows Detected ZEUS virus” poistotapa

Se toimii enemmän mainosohjelman tavoin, ei ole siis tarpeen suorittaa erikoisia poistotapoja. Haittaohjelman poistaja onnistuu poistamaan Windows Detected ZEUS viruksen nopeasti. Muista päivittää ohjelmaa jatkuvasti, niin se löytää kaikki kohteet ja skriptit. Tarkistuksen jälkeen, myös Windows Detected ZEUS viruksen manuaaliset ohjeet ovat hyödyksi. Ne toimivat kun käsitellään selaimen kaappaajia, mainosohjelmia ja muita selainpohjaisia potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam Poisto-ohje:

Poista “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam Mozilla Firefox (FF) selaimelta

On suositeltavaa resetoida selaimet, jotta voidaan poistaa ”Windows Detected ZEUS virus” teknisen tuen huijauksen elementit ja piilotetut skriptit.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam Google Chrome selaimelta

Suorita kaikki askeleet tarkkaan ja älä ohita yhtään yksityiskohtaa.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-windows-detected-zeus-virus-tech-support-scam.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta “Windows Detected ZEUS Virus” Tech support scam