Vakavuus luokka:  
  (100/100)

Zeus virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Troijalaiset

Useat pahat puolet Zeus viruksesta

Zeus virus

Zeus virus on Troijalainen tartunta, joka keskittyy erityisesti keräämään uhrien pankkitietoja. Kun katsotaan niiden toiminnallisuutta, niin Troijalaiset eivät eroa paljon niiden alkuperäisestä käytöstä Kreikan mytologiassa : Ne tulevat tietokoneille naamioituneena laillisiksi ja hyödyllisiksi ohjelmiksi, mutta pinnan alla ne ovat ilkeitä loisia, jotka ovat valmiita käyttämään saastunutta järjestelmää hyväkseen. Zeus Troijalainen ei ole poikkeus.

Sillä on useita kasvoja, joita se käyttää uusia uhreja etsiessään. Tällaiset taktiikat auttavat sitä pääsemään tietokoneille huomaamatta, mutta ne aiheuttavat suurta päänsärkyä turvaohjelma kauppiaille, joiden pitää reagoida jokaiseen uuteen haittaohjelman versioon. Sen monipuolisuudesta johtuen, virus on käyttänyt useita nimiä, kuten ZeuS, Zbot ja sen viimeisin versio GameOver Zeus .

Riippumatta mikä tämän haittaohjelman versio on saastuttanut PC:si, se pitää poistaa tietokoneelta heti. Haittaohjelman poisto voidaan suorittaa vain parhaalla ja kaikkein edistyneimmällä antiviruksella, koska laitteen poistaminen ilkeästä bottiverkosta ei ole helppo tehtävä. Me suosittelemme käyttämään Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner ohjelmaa suorittamaan Zeus poiston, niin tarkasti kuin mahdollista.

Haittaohjelmien mittapuulla, Zeus on kohtalaisen vanha tartunta — Se huomattiin ensimmäisen kerran yli 10 vuotta sitten. Silloin sitä käytettiin pääasiassa Yhdysvaltain liikenneministeriötä vastaan ja sen tietojen keräämiseen. Mutta haittaohjelma on edistynyt paljon sen jälkeen, ja nyt se on keskittynyt enemmän online pankkitoiminnan hyväksi käyttöön. Nyt Zeus tunnetaan yhtenä kaikkein menestyneimpänä vaarallisena bottiverkkona, joka koskaan on luotu ja sen kehittäjät eivät anna FBI:n kaikkein etsityimpien listan kärkipaikkaa .

Miten tämä virus sitten toimii saastuneella tietokoneella? Ensimmäiseksi, se varmistaa että sen komponentit ovat turvassa ja piilossa järjestelmässä. Sijainti jonne Zeus lataa tiedostonsa riippuu haittaohjelman versiosta ja onnistuuko se saamaan PC:n järjestelmänvalvojan oikeudet. Jos se saa, niin virus täyttää %System% kansion pudottamalla yhden seuraavista käynnistystiedostoista: twext.exe, sdra64.exe, ntos.exe, oembios.exe tai pdfupd.exe.

Muussa tapauksessa viruksen käynnistystiedostot asennetaan %UserProfile%\Application Data kansioon ja piiloon käyttäjältä. Kun järjestelmään tunkeutuminen on suoritettu, niin virus sisällyttää sen vaarallisen skriptin laillisiin järjestelmä prosesseihin, kuten winlogon.exe, explorer.exe tai svchost.exe, tämä tekee haittaohjelman huomaamisesta vaikeampaa, ei vain manuaalisessa tarkistuksessa mutta myös, kun tarkistetaan laitetta automaattisella haittaohjelman poistajalla.

Kun se toimii järjestelmässä huomaamatta, virus tekee luvattomia järjestelmän muutoksia, luo uusia Rekisteri merkintöjä tai asentaa lisää ohjelmia ilman käyttäjän lupaa. Kaikkein tärkeimpänä, se kerää, varastoi ja siirtää henkilökohtaisia tietoja, online pankkitietoja, sosiaalisen media käyttäjätiedot ja salasanat, jne.

Ollaksemme reiluja, virus voidaan ohjelmoida keräämään melkein mitä tahansa tietoja sen luojat haluavat ja lähettämään ne suoraan viruksen Command and Control palvelimelle lisätoimien järjestämiseksi. Jos huomaat tietokoneen toimivan oudosti, kuten hidastumiset ja toimintahäiriöt estävät laitteen kunnollisen käytön, muista tarkistaa laitteesi luotettavalla antiviruksella. Jos olet saastunut, niin se löytää ja poistaa Zeus viruksen järjestelmästä.

Kuinka tämä loinen tunkeutuu tietokoneille?

Tällä hetkellä, Zeus Troijalainen ja useat sen seuraajat leviävät vaarallisen roskaposti kampanjan avulla. Yleensä virus käyttää tunnettujen toimituspalveluiden nimiä, kuten Fedex tai Royal Mail huijatakseen käyttäjät lataamaan saastuneen sähköpostin liitteen, jotka taas on naamioitu tavallisiksi Word tai PDF dokumenteiksi.

Zeus voi käyttää hyväkseen myös haittamainontaa ja tunkeutua tietokoneelle kätevänä ilmaisohjelmana. Lopuksi, asiantuntijat varoittavat, että virusta levitetään tietokoneille myös Sundown tai RIG exploit kittien avulla, jotka ovat suosittuja ja menestyneitä järjestelmään tunkeutumisen tapoja, joita lunnasohjelman ja muut vakavat virukset käyttävät.

Zeus poisto: nopea poistotapa

Mitä tulee Zeus viruksen poistoon järjestelmästä, pidä mielessä että se pitää tehdä nopeasti ja tarkasti. Se ei ole haittaohjelma jonka kanssa voit leikkiä, koska yksityisyytesi ja jopa rahasi ovat vaarassa jokaisena hetkeä, kun Zeus virus on tietokoneellasi. Siksi sinun kannattaa käyttää päivitettyä ja laillista antivirus ohjelmaa poistamaan Zeus tietokoneelta. Tämän artikkelin alla löydät suosituksia haittaohjelman poistoon, tämä takaa poisto sujuvan toiminnan. Muista kuitenkin, että tämä ei ole poisto-opas ja sinun pitää tarkistaa laitteesi haittaohjelman poistajalla, poistaaksesi viruksen kokonaan.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen Zeus viruksen Poisto-ohje:

Poista Zeus käyttäen Safe Mode with Networking

Varmistaaksesi, että Zeus viruksen toiminnot keskeytetään ja antivirus voi poistaa sen järjestelmästä, seuraa alla olevia ohjeita:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Zeus

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Zeus poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Zeus käyttäen System Restore

Zeus viruksen toiminnot voidaan keskeyttää alla olevien ohjeiden avulla:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Zeus pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että Zeus on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Zeus ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-zeus-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä