Vakavuus luokka:  
  (10/100)

"Windows Defender Alert: Zeus Virus" Tech Support Scam. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Haittaohjelma

”Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Support Scam – tunnista se jos et halua tulla huijatuksi!

"Windows Defender Alert: Zeus Virus" Teknisen tuen huijaus

”Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech support scam virus on vaarallinen tietokone ohjelma, joka aiheuttaa uudelleenohjauksia verkkourkinta sivuille ja koettaa pelottaa uhria näyttämällä tekaistuja turvallisuusvaroituksia. Sivusto joka näyttää tällaista varoitusta, on yleensä varustettu sinisellä taustalla ja valkoisella tekstillä, soittaa ääniviestin ja jumittaa selaimen.

Sivustolla on Windows logoja vakuuttamaan uhrit, että viestit tulevat luotettavasta lähteestä. Sitten sivu avaa pop-up viestin, joka sanoo: “Windows Defender Alert: Zeus Virus Detected In Your Computer!!! Please Do Not Shut Down or Reset Your Computer.”

Tämä viesti on petollinen ja käyttäjän ei tule uskoa mitä se sanoo, järjestelmässä ei luultavasti ole Zeus virusta. Windows Defender ei koskaan varoita käyttäjiä selaimen kautta tällaisella tunkeilevalla tavalla ja se ei koskaan ehdota soittamaan teknikoille.

Tällaiset huijaukset yleensä uhkaavat, että jos uhri ei soita numeroon (tässä tapauksessa +1-844-313-7003), niin kuvitteelliset hyökkääjät varastavat uhrien salasanat, selaimen historian, luottokortti tiedot ja kovalevyn tiedostot. Tällaisia ilmoituksia käytetään vain luomaan paniikkia, jotta uhri soittaisi huijareille heti.

Jos olet huomannut tällaisia viestejä näytölläsi, niin voit poistaa Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech support scam viruksen haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage.

Huijarit odottavat sitten uhrien soittoa ja ovat valmiit kertomaan erilaisia valheita. Windows Defender Alert: Zeus Virus” Teknisen tuen huijarit saalistavat helppoja uhreja, jos huijarit vakuuttavat uhrin soittamaan huijareille, niin he luultavasti myös tottelevat näitä huijareita.

Älä lankea tällaiseen huijaukseen! Nämä huijarit ovat valmiita huijaamaan rahaa käyttäjiltä keinolla millä tahansa, ja yleensä he käskevät uhria tekemään useita turhia tehtäviä. Ensimmäiseksi he kysyvät mitä käyttäjä näkee tietokoneen näytöllä. Tällä tavalla he ymmärtävät millaisella teknisen tuen huijauksella käyttäjä on saastutettu, tämän jälkeen he käskevät uhria menemään määrätyille kansioille, painamaan näppäimiä ja tekemään muita asioita sekoittaakseen uhria lisää.

Lopuksi, he kertovat ongelman ja kehottavat uhria ostamaan ylihinnoitetun turvaohjelman tai, vieläkin pahempana, he ehdottavat käyttäjän ”auttamista” etäyhteydellä. Jos uhri antaa etäyhteyden, niin huijarit voivat asentaa lunnasohjelman tai muun vaarallisen ohjelman järjestelmään sekunneissa. Välttääksesi yhteyttä huijareihin ja pitääksesi tietokoneesi turvassa, sinun kannattaa suorittaa ”Windows Defender Alert: Zeus Virus” poisto heti.

Teknisen tuen huijaus virusten levitys

Teknisen tuen huijauksia levitetään ohjelma nipuissa, roskaposteissa ja ehkä muilla tekniikoilla. Onneksi uhri voi estää tällaisten vaarallisten ohjelmien asennuksen kohtalaisen helposti. Yleensä käyttäjän tulee vain välttää avaamasta hämäriä sähköpostin liitteitä ja asentamasta juuri ladattuja ohjelmia kiireessä. Ihmetteletkö mikä on oikea tapa asentaa ohjelmia? Anna meidän kertoa se sinulle.

Useat ihmiset valitettavasti luulevat, että riittää painaa ”Seuraava (Next)” painiketta useaan kertaan ja klikata sitten ”Valmis (Finish)” prosessin suorittamiseksi. Tällainen asennustapa valitettavasti antaa usein luvan asentaa useita potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia tietokoneelle huomaamatta.

Tästä syystä me suosittelemme aina lukemaan Yksityisyyden Suoja ja Käyttöehdot dokumentit sekä säätämään asennustavat heti. Sen tekemiseksi sinun tulee valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa, Pika tai Perus asennuksen sijaan. Sitten sinun pitää vain poistaa ruksi ei toivotuista sovelluksista ja laajennuksista, joita sinulle ehdotetaan.

Poista ”Windows Defender Alert: Zeus Virus” haittaohjelma

Jos kuvaillut pop-upit ilmaantuvat näytöllesi päivittäin, niin älä viivytä ”Windows Defender Alert: Zeus Virus” teknisen tuen huijauksen poistoa. Viruksen poistamiseksi, valitse kunnollinen haittaohjelman poistaja, kuten Reimage. Koeta sulkea selain, joka näyttää näitä ärsyttäviä pop-uppeja sinulle ja, jos et onnistu siinä, seuraa alla annettuja ohjeita käynnistääksesi PC:si Vikasietotilaan Verkolla.

Kun olet tehnyt tämän, niin suorita järjestelmän tarkistus haittaohjelman poistajalla ja poista ”Windows Defender Alert: Zeus Virus” huijaus viruksen lopullisesti.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen ”Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Support Scam Poisto-ohje:

Poista ”Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Support Scam käyttäen Safe Mode with Networking

Viruksella on tapana hyydyttää tietokone, jotta uhri ei voi sulkea selaimen ikkunoita. Siksi sinun pitää käynnistää tietokoneesi Vikasietotilaan Verkolla, jotta lopetat viruksen toiminnan ja sitten voit käyttää haittaohjelman poistajaa sen poistamiseen.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto ”Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Support Scam

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita ”Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Support Scam poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi ”Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Support Scam ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-windows-defender-alert-zeus-virus-tech-support-scam.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä