Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto ”Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Support Scam (Poisto-ohjeet) - syys 2020 päivitys

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Haittaohjelma

”Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Support Scam – tunnista se jos et halua tulla huijatuksi!

"Windows Defender Alert: Zeus Virus" Teknisen tuen huijaus

”Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech support scam virus on vaarallinen tietokone ohjelma, joka aiheuttaa uudelleenohjauksia verkkourkinta sivuille ja koettaa pelottaa uhria näyttämällä tekaistuja turvallisuusvaroituksia. Sivusto joka näyttää tällaista varoitusta, on yleensä varustettu sinisellä taustalla ja valkoisella tekstillä, soittaa ääniviestin ja jumittaa selaimen.

Sivustolla on Windows logoja vakuuttamaan uhrit, että viestit tulevat luotettavasta lähteestä. Sitten sivu avaa pop-up viestin, joka sanoo: “Windows Defender Alert: Zeus Virus Detected In Your Computer!!! Please Do Not Shut Down or Reset Your Computer.”

Tämä viesti on petollinen ja käyttäjän ei tule uskoa mitä se sanoo, järjestelmässä ei luultavasti ole Zeus virusta. Windows Defender ei koskaan varoita käyttäjiä selaimen kautta tällaisella tunkeilevalla tavalla ja se ei koskaan ehdota soittamaan teknikoille.

Tällaiset huijaukset yleensä uhkaavat, että jos uhri ei soita numeroon (tässä tapauksessa +1-844-313-7003), niin kuvitteelliset hyökkääjät varastavat uhrien salasanat, selaimen historian, luottokortti tiedot ja kovalevyn tiedostot. Tällaisia ilmoituksia käytetään vain luomaan paniikkia, jotta uhri soittaisi huijareille heti.

Jos olet huomannut tällaisia viestejä näytölläsi, niin voit poistaa Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech support scam viruksen haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego.

Huijarit odottavat sitten uhrien soittoa ja ovat valmiit kertomaan erilaisia valheita. Windows Defender Alert: Zeus Virus” Teknisen tuen huijarit saalistavat helppoja uhreja, jos huijarit vakuuttavat uhrin soittamaan huijareille, niin he luultavasti myös tottelevat näitä huijareita.

Älä lankea tällaiseen huijaukseen! Nämä huijarit ovat valmiita huijaamaan rahaa käyttäjiltä keinolla millä tahansa, ja yleensä he käskevät uhria tekemään useita turhia tehtäviä. Ensimmäiseksi he kysyvät mitä käyttäjä näkee tietokoneen näytöllä. Tällä tavalla he ymmärtävät millaisella teknisen tuen huijauksella käyttäjä on saastutettu, tämän jälkeen he käskevät uhria menemään määrätyille kansioille, painamaan näppäimiä ja tekemään muita asioita sekoittaakseen uhria lisää.

Lopuksi, he kertovat ongelman ja kehottavat uhria ostamaan ylihinnoitetun turvaohjelman tai, vieläkin pahempana, he ehdottavat käyttäjän ”auttamista” etäyhteydellä. Jos uhri antaa etäyhteyden, niin huijarit voivat asentaa lunnasohjelman tai muun vaarallisen ohjelman järjestelmään sekunneissa. Välttääksesi yhteyttä huijareihin ja pitääksesi tietokoneesi turvassa, sinun kannattaa suorittaa ”Windows Defender Alert: Zeus Virus” poisto heti.

”Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Support Scam"Windows Defender Alert: Zeus Virus" Tech Support Scam

Teknisen tuen huijaus virusten levitys

Teknisen tuen huijauksia levitetään ohjelma nipuissa, roskaposteissa ja ehkä muilla tekniikoilla. Onneksi uhri voi estää tällaisten vaarallisten ohjelmien asennuksen kohtalaisen helposti. Yleensä käyttäjän tulee vain välttää avaamasta hämäriä sähköpostin liitteitä ja asentamasta juuri ladattuja ohjelmia kiireessä. Ihmetteletkö mikä on oikea tapa asentaa ohjelmia? Anna meidän kertoa se sinulle.

Useat ihmiset valitettavasti luulevat, että riittää painaa ”Seuraava (Next)” painiketta useaan kertaan ja klikata sitten ”Valmis (Finish)” prosessin suorittamiseksi. Tällainen asennustapa valitettavasti antaa usein luvan asentaa useita potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia tietokoneelle huomaamatta.

Tästä syystä me suosittelemme aina lukemaan Yksityisyyden Suoja ja Käyttöehdot dokumentit sekä säätämään asennustavat heti. Sen tekemiseksi sinun tulee valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa, Pika tai Perus asennuksen sijaan. Sitten sinun pitää vain poistaa ruksi ei toivotuista sovelluksista ja laajennuksista, joita sinulle ehdotetaan.

Poista ”Windows Defender Alert: Zeus Virus” haittaohjelma

Jos kuvaillut pop-upit ilmaantuvat näytöllesi päivittäin, niin älä viivytä ”Windows Defender Alert: Zeus Virus” teknisen tuen huijauksen poistoa. Viruksen poistamiseksi, valitse kunnollinen haittaohjelman poistaja, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego. Koeta sulkea selain, joka näyttää näitä ärsyttäviä pop-uppeja sinulle ja, jos et onnistu siinä, seuraa alla annettuja ohjeita käynnistääksesi PC:si Vikasietotilaan Verkolla.

Kun olet tehnyt tämän, niin suorita järjestelmän tarkistus haittaohjelman poistajalla ja poista ”Windows Defender Alert: Zeus Virus” huijaus viruksen lopullisesti.

Voit poistaa viruksen vahingot Reimage Reimage Cleaner Intego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
"Windows Defender Alert: Zeus Virus" Tech Support Scam kuvankaappaus
"Windows Defender Alert: Zeus Virus" Tech Support Scam kuvankaappaus"Windows Defender Alert: Zeus Virus" Tech Support Scam kuvankaappaus
"Windows Defender Alert: Zeus Virus" Tech Support Scam kuvankaappaus
Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-windows-defender-alert-zeus-virus-tech-support-scam.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta ”Windows Defender Alert: Zeus Virus” Tech Support Scam