Poisto Zbot

Zbot Poisto-ohje

Mikä on Zbot?

Zbot on vaarallinen troijalainen hevonen, jota käytetään varastamaan henkilökohtaisia tietoja, kuten salasanat, sisäänkirjautumistiedot sekä muita vastaavia arkaluontoisia tietoja. Heti kun tämä virus tunkeutuu tietokoneeseen, se muokkaa järjestelmää ja alkaa tallentamaan uhrin näppäin painallukset. Todellisuudessa, tämä uhka muodostuu kolmesta osasta: työkalupaketti, Troijalainen, sekä command & control serveri. Asiantuntijoiden mukaan, ensimmäistä komponenttia käytetään luomaan uhka, toista – muokkaamaan tartutettua tietokonetta, ja kolmatta – varmistamaan viruksen täysi kontrolli. Tästä syystä, hakkerit voivat helposti päivittää Zbotin ja saada jopa pääsyn tartutettuun järjestelmään.

Kuinka Zbot voi tartuttaa tietokoneeni?

Zbot troijalainen leviää useimmiten spämmin avulla. Sinut ehkä huijattiin lataamaan tämä virus tietokoneellesi jos lankeat väärennettyihin viesteihin jotka näyttävät siltä että ne tulevat joltain maineikkaalta yhtiöltä. Tällaiset väärennetyt sähköpostit tyypillisesti raportoivat sähköisistä lentolipuista joita ei ole olemassa, noutamattomista toimituksista tai posti paketeista sekä vastaavista asioista joilla on potentiaalia herättämään ihmisten kiinnostus. Tässä on esimerkki tällaisesta haitallisesta viestistä:

——– Original Message ——–
Subject: Ninja Killed – Postal Tracking #PSGMR64782BY2C2
Date: Wed, 15 Apr 2009 16:32:50 +0900
From: United Parcel Service of America ottorios@ibfd.com
To: recipient.com

Hello!
We were not able to deliver postal package you sent on the 14th of March in time because the recipient’s address is not correct.
Please print out the invoice copy attached and collect the package at our office.
Your United Parcel Service of America

What is more, Trojan-Spy.Win32.Zbot.gen has some backdoor functionality and may even record keystrokes.

Ole varovainen sillä tällaiset sähköpostit ovat myös täynnä linkkejä tai liitteitä, joiden pitäisi ladata troijalainen järjestelmään. Tämän lisäksi, Zbotia on myös levitetty tartutettujen verkkosivujen sekä drive-by lataushyökkäysten avulla.

Jos epäilet että tietokoneesi on Zbot troijalaisen tartuttama, sinun ei tulisi hukata hetkeäkään koska voit menettää henkilökohtaisia tietojasi sekä muuta tärkeää tietoa.

Kuinka poistaa Zbot?

Jos luulet että PC:si on Zbotin tai muun haitallisen ohjelman tartuttama, sinun pitää skannata tietokoneesi päivitetyllä haittaohjelman poistajalla. Tässä tapauksessa me suosittelemme näitä turvallisuus ratkaisuja: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Poisto-ohjeet muilla kielillä