Vakavuus luokka:  
  (49/100)

Zbot. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Troijalaiset

Zbot on vaarallinen troijalainen hevonen, jota käytetään varastamaan henkilökohtaisia tietoja, kuten salasanat, sisäänkirjautumistiedot sekä muita vastaavia arkaluontoisia tietoja. Heti kun tämä virus tunkeutuu tietokoneeseen, se muokkaa järjestelmää ja alkaa tallentamaan uhrin näppäin painallukset. Todellisuudessa, tämä uhka muodostuu kolmesta osasta: työkalupaketti, Troijalainen, sekä command & control serveri. Asiantuntijoiden mukaan, ensimmäistä komponenttia käytetään luomaan uhka, toista – muokkaamaan tartutettua tietokonetta, ja kolmatta – varmistamaan viruksen täysi kontrolli. Tästä syystä, hakkerit voivat helposti päivittää Zbotin ja saada jopa pääsyn tartutettuun järjestelmään.

Kuinka Zbot voi tartuttaa tietokoneeni?

Zbot troijalainen leviää useimmiten spämmin avulla. Sinut ehkä huijattiin lataamaan tämä virus tietokoneellesi jos lankeat väärennettyihin viesteihin jotka näyttävät siltä että ne tulevat joltain maineikkaalta yhtiöltä. Tällaiset väärennetyt sähköpostit tyypillisesti raportoivat sähköisistä lentolipuista joita ei ole olemassa, noutamattomista toimituksista tai posti paketeista sekä vastaavista asioista joilla on potentiaalia herättämään ihmisten kiinnostus. Tässä on esimerkki tällaisesta haitallisesta viestistä:

——– Original Message ——–
Subject: Ninja Killed – Postal Tracking #PSGMR64782BY2C2
Date: Wed, 15 Apr 2009 16:32:50 +0900
From: United Parcel Service of America ottorios@ibfd.com
To: recipient.com

Hello!
We were not able to deliver postal package you sent on the 14th of March in time because the recipient’s address is not correct.
Please print out the invoice copy attached and collect the package at our office.
Your United Parcel Service of America

What is more, Trojan-Spy.Win32.Zbot.gen has some backdoor functionality and may even record keystrokes.

Ole varovainen sillä tällaiset sähköpostit ovat myös täynnä linkkejä tai liitteitä, joiden pitäisi ladata troijalainen järjestelmään. Tämän lisäksi, Zbotia on myös levitetty tartutettujen verkkosivujen sekä drive-by lataushyökkäysten avulla.

Jos epäilet että tietokoneesi on Zbot troijalaisen tartuttama, sinun ei tulisi hukata hetkeäkään koska voit menettää henkilökohtaisia tietojasi sekä muuta tärkeää tietoa.

Kuinka poistaa Zbot?

Jos luulet että PC:si on Zbotin tai muun haitallisen ohjelman tartuttama, sinun pitää skannata tietokoneesi päivitetyllä haittaohjelman poistajalla. Tässä tapauksessa me suosittelemme näitä turvallisuus ratkaisuja: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-zbot.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä