Vakavuus luokka:  
  (97/100)

Poista Svpeng virus

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Svpeng virus on vaarallinen lunnasohjelma, joka suunniteltiin uudelleen vuoden 2014 keskivaiheilla. Se julkaistiin noin vuosi sitten venäläisten hakkereiden toimesta jotka käyttivät tätä virusta varastaakseen ihmisten pankkitietoja. Tänä aikana se toimi Troijalaisena hevosena joka auttoi huijareita varastamaan tuhansia dollareita näyttämällä tekaistuja sisäänkirjautumis sivuja erilaisille rahalaitoksille. Kuitenkin viimeisten uutisten mukaan, tämä virus on nyt täytetty lunnasohjelma ominaisuudella sekä phishing toiminnolla. Tämä tarkoittaa, että Svpeng virus on tehty lukitsemaan tietokone ja, uhrin kuvien avulla, pelottelemaan heidät maksamaan keksitty FBI sakko. Se on jo vaikuttanut PC käyttäjiin USAssa, Englannissa, Sveitsissä, Saksassa sekä Intiassa. Ole hyvä ja pysy erossa tästä uhasta ja ÄLÄ maksa sakkoa!

Kuinka Svpeng virus voi saastuttaa tietokoneeni?

Svpeng leviää tekaistujen Flash päivitysten, roskapostin sekä laittomien ohjelmien avulla. Ole varuillasi sillä se voi helposti kaapata Windows JA Android järjestelmät täysin varoittamatta. Heti kun se pääsee laitteelle, se näyttää tekaistun tarkistuksen ja sulkee järjestelmän. Kun se on tehnyt tämän, se näyttää tekaistun viestin joka raportoi laittomasti vierailluista pornosivuista tai kielletyn materiaalin käytöstä ja vaatii sitten maksua väliltä $200 tai $500. Aivan kuten aikaisemmin julkaistut lunnasohjelmat, Svpeng virus pyytää maksua sovelluksen MoneyPak kautta joka löytyy paikoista kuten Walmart, Fred Mayer, kmart sekä muut supermarketit. Uhri voi myös nähdä kuvansa joka on yleensä otettu saastuneen laitteen webbikameran avulla. Ole hyvä ja ÄLÄ lankea tähän huijaukseen sillä voit helposti menettää rahasi. Korjataksesi laitteesi, sinun tulisi poistaa Svpeng virus järjestelmästäsi.

Kuinka poistaa Svpeng virus?

Ole hyvä ja ÄLÄ anna Svpeng viruksen jäädä tietokoneellesi tai muulle laitteellesi sillä sitä voidaan käyttää todella haitallisiin toimintoihin. Tämä virus voi helposti saada sinut menettämään henkilökohtaiset tietosi, rahasi jne. Jos haluat korjata tietokoneesi, tarkista se Reimage Reimage Cleaner Intego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelmalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Svpeng virus kuvankaappaus
Svpeng virus kuvankaappaus
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-svpeng-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Svpeng virus