Vakavuus luokka:  
  (97/100)

Svpeng virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Svpeng virus on vaarallinen lunnasohjelma, joka suunniteltiin uudelleen vuoden 2014 keskivaiheilla. Se julkaistiin noin vuosi sitten venäläisten hakkereiden toimesta jotka käyttivät tätä virusta varastaakseen ihmisten pankkitietoja. Tänä aikana se toimi Troijalaisena hevosena joka auttoi huijareita varastamaan tuhansia dollareita näyttämällä tekaistuja sisäänkirjautumis sivuja erilaisille rahalaitoksille. Kuitenkin viimeisten uutisten mukaan, tämä virus on nyt täytetty lunnasohjelma ominaisuudella sekä phishing toiminnolla. Tämä tarkoittaa, että Svpeng virus on tehty lukitsemaan tietokone ja, uhrin kuvien avulla, pelottelemaan heidät maksamaan keksitty FBI sakko. Se on jo vaikuttanut PC käyttäjiin USAssa, Englannissa, Sveitsissä, Saksassa sekä Intiassa. Ole hyvä ja pysy erossa tästä uhasta ja ÄLÄ maksa sakkoa!

Kuinka Svpeng virus voi saastuttaa tietokoneeni?

Svpeng leviää tekaistujen Flash päivitysten, roskapostin sekä laittomien ohjelmien avulla. Ole varuillasi sillä se voi helposti kaapata Windows JA Android järjestelmät täysin varoittamatta. Heti kun se pääsee laitteelle, se näyttää tekaistun tarkistuksen ja sulkee järjestelmän. Kun se on tehnyt tämän, se näyttää tekaistun viestin joka raportoi laittomasti vierailluista pornosivuista tai kielletyn materiaalin käytöstä ja vaatii sitten maksua väliltä $200 tai $500. Aivan kuten aikaisemmin julkaistut lunnasohjelmat, Svpeng virus pyytää maksua sovelluksen MoneyPak kautta joka löytyy paikoista kuten Walmart, Fred Mayer, kmart sekä muut supermarketit. Uhri voi myös nähdä kuvansa joka on yleensä otettu saastuneen laitteen webbikameran avulla. Ole hyvä ja ÄLÄ lankea tähän huijaukseen sillä voit helposti menettää rahasi. Korjataksesi laitteesi, sinun tulisi poistaa Svpeng virus järjestelmästäsi.

Kuinka poistaa Svpeng virus?

Ole hyvä ja ÄLÄ anna Svpeng viruksen jäädä tietokoneellesi tai muulle laitteellesi sillä sitä voidaan käyttää todella haitallisiin toimintoihin. Tämä virus voi helposti saada sinut menettämään henkilökohtaiset tietosi, rahasi jne. Jos haluat korjata tietokoneesi, tarkista se Reimage tai Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus ohjelmalla.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Svpeng virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Svpeng virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Svpeng virus kuvankaappaus
Svpeng virus kuvankaappaus
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-svpeng-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä