Vakavuus luokka:  
  (97/100)

KillerLocker lunnasohjelma virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

KillerLocker lunnasohjelma on ulkona metsästämässä

Portugalilaiset käyttäjät ovat varmasti kuulleet uudesta lunnasohjelmasta – KillerLocker virus – joka uhkaa heidän tiedostojaan. Se toimii lunnasohjelmana joka käyttää tavallista salausta, erityisesti AES-256 algorytmiä. Vaikka lunnasohjelman nimi onkin klisee niin sinun kannattaa poistaa KillerLocker heti. Sen poistaminen on kohtalaisen helppoa kunnollisen haittaohjelman poistajan kanssa. Viruksen epäillään olevan sukua viimeaikaisille viruksille, kuten Alma Locker, CTB-Locker tai Wildfire malware. Jotkut virustutkijat epäilevät, että nämä variaatiot ovat vain CrytpoLocker viruksen jälkikasvua. Viimeisin onnistui huijaamaan huikeita summia rahaa. Siksi on parasta poistaa KillerLocker välittömästi.

Virustutkijat ovat vasta viime aikoina huomanneet tämän tiedostoja salaavan haittaohjelman. Myös sen levitysalueesta ja hyökkäyksen laadusta on vain hieman tietoa. Kun otetaan huomioon edellisen lunnasohjelman menestys niin ei ole viisasta jättää KillerLocker lunnasohjelmaa huomiotta. Verkkorikolliset ovat valitettavasti masteroineet levitystekniikat. Vaikka IT-asiantuntijat kuinka kehottavat tavallisia käyttäjiä olemaan tarkkana niin he silti joutuvat lunnasohjelmien uhriksi.

The ransom note of KillerLocker ransomware

Kun se on ottanut tietokoneen haltuun niin se ottaa hieman aikaa kun se suorittaa salauksen. Jotta se onnistuu niin lunnasohjelma käyttää epäsymmetristä salausta. Tämä tarkoittaa sitä, että se käyttää julkista avainta jossa on numeraalinen koodi tietojen lukitukseen. Jotta salaus voidaan purkaa ilman tiedostojen menetystä sinun pitää saada yksityinen avain. Jotta asiat olisivat vielä huonommin niin hakkerit asettavat koodin joka sisältää 32-koodin. Voit myös huomata, että tiedostoissasi on .rip pääte. Aivan kuten useimmat lunnasohjelmat, lunnasviesti asettaa 48 tunnin aikarajan maksun suorittamiseen. Muussa tapauksessa tiedostot poistetaan lopullisesti. Jos teet tiedostoistasi varmuuskopioita tai pidät ne ulkoisilla laitteilla niin sinä voit onnistua tiedostojen palauttamisessa. On sanomatta selvää, että tiedostojen takaisin saaminen ei ole varmaa vaikka teet maksun.

KillerLocker levitystavat

Kohtalaisen suuri määrä käyttäjistä saa tartunnan kun he klikkaavat saastuneita linkkejä joita he saavat sähköpostilla tai avaamalla roskapostin liitteen, joka on tullut väitetysti viralliselta yritykseltä. Ole varuillasi vaaroista joita voi olla tekaistuissa tulli-ilmoituksissa tai raha raporteista. Käyttäjät jotka eivät tiedä ilkiöistä jotka on naamioitu .doc tai .src tiedostoiksi avaavat tiedostot saadakseen selville, että he käynnistivät lunnasohjelma tiedoston. Voidakseen vähentää roskapostien määrää sinun pitää olla varovainen ja hankkia tehokas haittaohjelman poistaja, kuten Reimage. Se auttaa myös poistamaan KillerLocker lunnasohjelman. Ei ole vielä varmaa käyttääkö virus exploit kittejä jotka on todella vaikea havaita. Siksi kunnollinen turvallisuus on kaikkein tärkeintä.

Poista lunnasohjelma oikein 

Kun pidetään mielessä pahamaineiset lunnasohjelmat niin me emme suosittele poistamaan uhkaa manuaalisesti. On parempi antaa KillerLockerin poisto turvallisuusohjelmalle. Voit valita muutaman joukosta, kuten Reimage tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Nämä työkalut takaavat, että lunnasohjelma poistetaan kokonaan. Muista aina päivittää ohjelmasi jotta se voi poistaa KillerLockerin kokonaan sen tiedostoineen. Tämän lisäksi, sinun pitää ehkä käyttää palautusta koska virus on ehkä sekoittanut tietokonettasi, kuten sammuttanut anti-viruksen tai peruuttanut lataus toiminnon.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen KillerLocker viruksen Poisto-ohje:

Poista KillerLocker käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto KillerLocker

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita KillerLocker poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista KillerLocker käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen KillerLocker pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että KillerLocker on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan KillerLocker tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet KillerLocker salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro: kuinka tehokas se on?

Tämä ohjelma voi mahdollistaa joidenkin tiedostojen palauttamisen kun IT-asiantuntijat koettavat kehittää salauksen poistotyökalua.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka KillerLocker lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Windows Previous Versions toiminnon käyttö

Ota Järjestelmän Palautus käyttöön jotta tämä voisi toimia. Nämä askeleet auttavat sinua palauttamaan tiedostot entiseen muotoonsa. Voit samalla palauttaa jotkut, ellet jopa kaikkia tiedostojasi. 

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Shadow Explorer ja sen toiminta

Tämä sovellus palauttaa tiedot varjokopioista joita käyttöjärjestelmä on luonut. Kun CTB-Locker tai muut sukulaisvirukset poistavat nämä kopiot, ei ole tiedossa saako tämä virus pääsyn niihin. 

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi KillerLocker ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-killerlocker-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä