Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista WildFire Locker virus (Poisto-opas) - heinä 2016 päivitys

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mitä tulee tietää WildFiren viimeisimmästä versiosta?

WildFire Locker virus (tai WildFire) on vaarallinen lunnasohjelma joka leviää ympäriinsä Kelihos botnetin avulla. Venäläiset hakkerit jotka toimivat viruksen takana käyttävät botnettiä levittämään valtavaa määrää roskapostia, johon kuuluu saastunut Word tiedosto joka pyytää uhriaan sallimaan makrot. ÄLÄ lankea tähän huijaukseen koska tämä laukaisee WildFiren tietokoneellesi. Kun se on aktivoitu niin se yhdistää omaan Command and Control palvelimeen jossa se pyytää erikois ID:tä ja salasanaa. Tämä on avainominaisuus jota ei olla huomattu muissa lunnasohjelman versioissa. Kun ID ja salasana annetaan niin lunnasohjelma alkaa salaamaan uhrin tiedostoja AES-256 CBC salauskoodilla, se on edistynyt algorytmi joka monimutkaistaa salauksen poistoa. Se liittää .wflx laajennuksen jokaiseen kohdetiedostoon ja luo useita lunnasviestejä, nimeltä HOW_TO_UNLOCK_FILES_README_[VICTIM’S ID].txt.

Lunnasviesti otsikkona on: “All your files have been encrypted by WildFire Locker (WidFire Locker on salannut kaikki tiedostosi).” Sitten tulee tietoa salauksen tyypistä ja kuinka uhri voi poistaa salauksen. Valitettavasti ainoa tapa salauksen poistamiseen on lunnaiden maksu, tai kuten verkkorikolliset sanovat “buy a decryption password (ostamalla salauksenpoisto salasana),” tämä maksaa 299 Euroa tai Dollaria. Verkkorikolliset kertovat myös uhrille, että hänen pitää maksaa lunnaat niin pian kuin mahdollista, muuten hinta nousee 999 Euroon tai Dollariin. WildFire lunnasohjelma antaa myös linkin maksusivulle, jossa käyttäjä voi oppia kuinka ostaa Bitcoineja (koska verkkorikolliset haluavat maksunsa BitCoin järjestelmän kautta), nähdä maksutilanteen ja koettaa poistaa kahden tiedoston salauksen ilmaiseksi jotta he huomaavat tiedostojen salauksen poiston onnistuvan ja, että heillä on salauksen poistoavain. Jos kuitenkin olet valmis maksamaan lunnaan niin me haluamme ilmoittaa sinulle, että lunnaat vai auttavat verkkorikollisia rikastumaan ja valmistamaan uusia lunnasohjelma projekteja. Tämän lisäksi, meidän kokemuksemme ehdottavat, että joskus huijarit eivät tarjoa salauksen poistoavainta maksun saatuaan. Sinun kannattaa sen sijaan poistaa WildFire.
WildFire Locker ransomware leaves a note for the victim

On myös kiinnostavaa, että maksusivu tarjoaa WildFire Locker helpdeskin, jossa käyttäjä voi lähettää viestin rikollisille ja saada maksun 24 tunnin sisällä. Me kuitenkin haluamme varoittaa sinua ja sanoa, että rikolliset eivät anna sinulle armoa ja he eivät alenna lunnaiden hintaa sinulle, sinun ei siis kannata edes koettaa neuvotella heidän kanssaan. Jos tämä virus on salannut tiedostosi niin sinun pitää päättää haluatko maksaa summan vai et. Me emme suosittele sinua maksamaan, jos 300 Euroa on kuitenkin pieni summa sinulle niin voit koettaa salauksen poistoavaimen ostoa, muista että tämä voi johtaa rahojen menetykseen turhaan. Muista myös, että WildFire Lockerin poisto on todella monimutkainen prosessi, siksi me suosittelemme käyttämään haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego.

Kuinka voin välttää tämän viruksen?

Erilaiset lunnasohjelmat, mukaanlukien WildFire virus, voidaan toimittaa exploit kittien, roskapostin, haittamainosten ja drive-by latausten avulla. Voit suojella tietokonettasi tältä vaaralliselta tartunnalta asettamalla useita suojakerroksia:

 • Asenna tehokas haittaohjelman poistaja ja päivitä se aina kun valmistajat julkaisevat päivityksiä;
 • Päivitä myös kaikki ohjelmasi usein. Jos et halua tehdä tätä manuaalisesti niin ota Automaattiset päivitykset käyttöön;
 • ÄLÄ avaa sähköposteja jotka tulevat epäluotettavista tai tuntemattomista lähteistä, älä myöskään avaa hyperlinkkejä jotka ovat viestissä, älä avaa mitään epäilyttäviä liitteitä;
 • Tee varmuuskopioita. Lisätietoja löydät tästä artikkelista, Miksi tarvitsen varmuuskopioita ja mitä vaihtoehtoja minulla on niiden tekemiseen?

Jos haluat poistaa tämän viruksen mutta se ei anna sinun käyttää haittaohjelman poistajaa niin seuraa WildFire Locker poisto-ohjeita, jotka ovat alla.

WildFire Locker poisto-ohjeet

Yleensä vaaralliset virukset, kuten WildFire on ohjelmoitu estämään käyttäjää käynnistämään haittaohjelman poistaja. Jos kuitenkin olet tekemisissä yhden tämän uhan ensimmäisen version kanssa niin sinun pitäisi voida tarkistaa tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego tai Malwarebytes haittaohjelman poistajalla, ne ovat tuottaneen tuloksia auttaessaan ihmisiä pääsemään eroon lunnasohjelmista. Jos et kuitenkaan voi käynnistää yhtään tällaista ohjelmaa niin voit käyttää alla olevia ohjeita kuinka voit pysäyttää viruksen toiminnan hetkeksi ja käynnistää haittaohjelman poistajan. Seuraa ohjeita tarkasti ja poista Wildfire Locker virus. Voit palauttaa tiedostosi varmuuskopioista, jos sinulla ei ole niitä niin käytä yhtä näistä ohjelmista:

1. Palauta kaikkein tärkeimmät tiedostot Windows Previous Version ominaisuudella

Jos WildFire on salannut tiedostosi jotka eivät ole sinulle tärkeitä ja sinun pitää poistaa salaus vain määrätyistä tiedostoista, koeta käyttää Windows Previous Versions ominaisuutta. HUOMIO! Tämä tapa voi auttaa vain jos sinulla on Järjestelmän Palautus käytössä. Jos se on niin käytä näitä ohjeita:

 • Etsi salatut tiedostot jotka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä oikealla;
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedoston saatavilla olevat kopiot osiossa “Folder versions”. Valitse version jonka haluat palauttaa ja klikkaa “Restore”.

2. Palauta tiedostosi WildFire lunnasohjelman jäljiltä käyttäen ShadowExplorer ohjelmaa

Jos onnistut käsittelemään lunnasohjelmaa niin, että se ei poista tiedostojen Shadow Volume kopioita niin voit käyttää ShadowExplorer ohjelmaa tiedostojen palauttamiseen:

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa ShadowExplorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit kovalevyn jossa salattuja tiedostoja on. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa haluamaasi kansiota oikealla ja valitse “Export”. Voit myös valita minne haluat tiedostot palautettavan.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen WildFire Locker viruksen Poisto-ohje:

Poista WildFire Locker käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto WildFire Locker

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita WildFire Locker poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista WildFire Locker käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen WildFire Locker pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että WildFire Locker on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi WildFire Locker ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-wildfire-locker-ransomware-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta WildFire Locker ransomware virus