Vakavuus luokka:  
  (97/100)

Poista Hades Locker virus (Parannellut Ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Hades Locker ohittaa Wildfire lunnasohjelman ja yllättää haittaohjelma tutkijat

Hades Locker virus näyttää, että Wildfire lunnasohjelman kirjoittajat päättivät etteivät he tee enempää virheitä ja tekivät timantinkovan lunnasohjelman – Hades Locker viruksen. Menneisyydessä, haittaohjelma tutkijat onnistuivat laittamaan tämän viruksen kuriin kun he kaatoivat sen Command and Control palvelimen. Tästä huolimatta, Hades Locker lunnasohjelma on täysin uusi ohjelma jonka ihmiset WildFiren takana ovat julkaisseet ja vaikuttaa siltä, että rikolliset ovat onnistuneet kehittämään ohjelman huolellisesti, tällä kertaa ei ehkä ole mahdollista poistaa Hades Locker salausta. Kun se on asennettu niin tämä vaarallinen ohjelma lataa http://ip-api.com/xml sivun, joka päättelee mistä uhri on, mukaanlukien tiedot, kuten maakoodi, alueen nimi, kaupunki, postinumero, Internet palvelu, IP-osoite ja jopa koordinaatit missä saastunut tietokone on! Seuraavaksi se lähettää nämä tiedot C&C palvelimelle. Palvelin vastaa sitten tälle törkeälle virukselle ja lähettää ainutlaatuisen AES salausavaimen, jota käytetään lukitsemaan kaikki uhrin tiedostot. Salauksen aikana, Hades Locker haittaohjelma lisää määrätyn tiedostopäätteen jossa on .~HL ja salauksen salasanan viisi ensimmäistä merkkiä. On kerrottava, että ohjelma on asetettu kohdistamaan suurta määrää tiedosto tyyppejä, joten kun se löytää määrätyn tiedosto päätteen joka on kohde listalla, se salaa sen. On selvää, että virus ohittaa joitain kansioita pitääkseen tietokoneen käynnissä, nämä kansiot ovat:

 • Roskakori;
 • Windows;
 • Program Files;
 • Program files (x86);
 • System Volume Information.

Image of Hade Locker ransomware

Virus pudottaa sitten lunnasvieestin jokaiseen paikkaan tietokoneella jossa se on salannut joitain tiedostoja. Lunnasviesti tulee perinteisesti kolmessa eri muodossa:

 • README_RECOVER_FILES_[victim’s ID].html;
 • README_RECOVER_FILES_[victim’s ID].png;
 • README_RECOVER_FILES_[victim’s ID].txt.

Lunnasviesti aukeaa joko Muistiossa, media katselussa tai nettiselaimessa, riippuen tiedostomuodosta. Nämä viestit pitävät kaikki samat tiedot kuin muutkin lunnasohjelmat antavat, tiedot miten poistetaan tiedostojen salaus. Uhria pyydetään lataamaan Tor selain, menemään määrätylle sivustolle ja maksaa lunnaat saadakseen salauksen poistoavaimen. Hades Locker haluaa joko 600 USD, 500 EUR tai 400 GBP, ja verkkorikollisten mukaan, tämä Bitcoin summa (noin1 BTC) pitää siirtää annettuun Bitcoin osoitteeseen. Tämän lisäksi, Hades Locker maksusivu tarjoaa ylimääräisiä sivuja, kuten FAQ, Test Decrypt, Decryption Tutorial, sekä Helpdesk. Tässä mitä opimme näistä sivuista:

 • Kun tyypillinen lunnasohjelma antaa uhrin testata salauksen poistotyökalua niin oli mahdotonta ladata mitään tiedostoja Test Decryption sivulle, joka antaa meidän uskoa että salauksen poistajaa ei ole olemassa.
 • Help Desk sivu antaa mahdollisuuden lähettää viestin lunnasohjelman tekijöille.
 • Decryption Tutorial osio tarjoaa lyhyen opastuksen kuvilla kertoen kuinka poistaa tiedostojen salaus Hades Locker salauksen poistajalla.
 • FAQ sivu tarjoaa vastauksia suosittuihin kysymyksiin mitä uhrit kysyvät. Mikä on kiinnostavaa, rikolliset kertovat miksi uhrien kannattaa luottaa heihin ja maksaa lunnaat. Heidän mukaansa, jos he eivät anna salauksen poistotyökalua niin sana leviää nopeasti ja kukaan ei maksaisi lunnaita.

Jos tiedostosi ovat Hades Locker lunnasohjelman lukitsemia niin etsi kaikki varmuuskopiot mitä sinulla on ja palauta tiedostosi niistä, me emme suosittele lunnaiden maksamista. Ennen kuin tartut toimeen tiedostojen salauksen poistamiseksi, ole hyvä ja poista Hades Locker virus Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai muulla tehokkaalla haittaohjelman poistajalla. Sinun pitää tehdä Hades Locker poisto ennen kuin koetat salauksen poistoa!

Miten tämä virus leviää nopeasti?

Tämä virus on valitettavasti todella uusi ja ei ole tiedossa millä tavoilla tämä lunnasohjelma levittää käynnistystiedostoaan. Siksi me kehotamme tietokone käyttäjiä tarttumaan turvatoimiin, kuten:

Älä avaa epäilyttäviä sähköposteja tuntemattomilta lähettäjiltä, lunnasohjelmat leviävät usein roskaposti kampanjoiden avulla. Tällaiset saastuneet sähköpostit sisältävät inhottavia sähköpostin liitteitä tai linkkejä, jotka avattuna pudottavat lunnasohjelman järjestelmään.
Älä klikkaa epäilyttäviä mainoksia jotka aggressiivisesti ilmaantuvat näytölle aina kun selaat nettiä. Me todella suosittelemme ettet klikkaa mainoksia jotka tulevat aikuissivuilta, uhkapeli tai peli sivuilta.
Älä koskaan suostu asentamaan mitään ohjelmia tai sen päivityksiä sivuilta joilla ei ole mitään tekemistä ohjelman kehittäjän kanssa. Tällaiset tekaistut lataukset ovat yleensä täynnä vaarallisia käynnistystiedostoja.
Asenna haittaohjelman poistaja joka voi suojella sinua vaarallisilta sivuilta ja estää vaaralliset lataukset.

Kuinka poistaa Hades Locker lunnasohjelma?

Lunnasohjelmat, kuten Hades Locker virus ovat yleensä itsepäisiä ja eivät vain katoa, ne eivät myöskään anna poisto-ohjelmaa, niiden poistaminen vie siis paljon enemmän aikaa. Päivitetyn haittaohjelman poistajan avulla voit poistaa Hades Lockerin ja sen tiedostot nopeasti. Laukaistaksesi haittaohjelman poistajan tai ladataksesi sen netistä, sinun pitää käynnistää PC:si Vikasietotilassa Verkolla. Sen tekemiseksi ole hyvä ja seuraa näitä Hades Locker poisto-ohjeita:

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Hades Locker viruksen Poisto-ohje:

Poista Hades Locker käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Hades Locker

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Hades Locker poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Hades Locker käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Hades Locker pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Hades Locker on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Hades Locker tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Hades Locker salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro tiedostojesi pelastamiseksi

Voit palauttaa saastuneet tiedostot Data Recovery Pro ohjelman avulla. Tämä työkalu on helppokäyttöinen, ohjeet alla.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Hades Locker lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Hades Locker ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-hades-locker-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta Hades Locker ransomware virus