Poista Alma Locker virus (Opas)

Alma Locker viruksen Poisto-ohje

Mikä on Alma Locker lunnasohjelma virus?

Syitä poistaa Alma Locker virus:

Alma Locker virus on uusi tietokoneuhka joka on juuri ilmaantunut ja liittynyt suuren lunnasohjelma perheeseen. Koska Internetyhteisöön hyökkää koko ajan CryptXXX, Cerber 2.0, ja muita vaarallisia tiedoston salausohjelmia niin nykyinen virus vaikuttaa sisältävän uusia ominaisuuksia muihin verrattuna. Lunnasohjelma on IT-asiantuntijoiden tutkinnan kohteena mutta tavalliset käyttäjät pitävät sitä todellisena kiusankappaleena. Siksi on tärkeää poistaa Alma Locker niin pian kuin mahdollista. On saatu selville, että se käyttää Tor komento ja hallinta palvelinta. Kun muut samanlaiset virukset yleensä leviävät vaarallisten roskapostien liitteenä niin tämä käyttää yleensä exploit kittiä. Jos tietokoneesi ja arvokkaat tietosi ovat joutuneet uhriksi niin lue tämä artikkeli ja tunnet Alma Locker poistotavat. Säästääksesi aikaa, asenna RestoroIntego ohjelma ja aloita poistaminen.

Vaikuttaa siltä, että lunnasohjelma on jo ottanut ensimmäiset askeleensa virtuaalisessa yhteisössä. Onneksi IT-asiantuntija Darien Huss onnistui huomaamaan sen. Uhka on yhä tutkinnan kohteena, joten käyttäjät jotka odottavat ilmaista Alma Locker Decrypter ohjelmaa voivat joutua odottamaan. On epäiltävää, että viruksessa voi olla ohjelmointivirheitä tai bugeja jotka helpottavat sen purkua. Kun puhutaan teknisistä ominaisuuksista niin virus käyttää AES-128 algorytmiä. Tämän tekniikan ansiosta se pystyy lukitsemaan tärkeä tiedot. Myöhemmin se liittää viisikirjaimisen päätteen kaikkiin saastuneisiin tiedostoihin ja dokumentteihin.

Tämän lisäksi uhrille annetaan ainutlaatuinen tunnistuskoodi. Sitä käytetään lunnaiden maksamiseen. Tästä puheen ollen, kehittäjät eivät vaikuta olevan ahneita koska he vaativat vain 1 BitCoinin tiedostojen palautuksesta. Tässä tapauksessa on tyhmää maksaa lunnaat koska ei ole mitään takuita, että hakkerit pelastaisivat sinut ja palauttaisivat tiedostosi kun he ovat saaneet maksun. Lunnasohjelma on online liiketoimintaa joten ei ole paljon raportteja, että verkkorikolliset pitäisivät sanansa.

Tämän lisäksi, Alma Locker lunnasohjelma kohdistaa suuren määrän erilaisia tiedostoja. Se voi salata kuva, teksti ja musiikki tiedostot. Lyhyesti sanottuna, se uhkaa salata kaikki tiedostot joissa yleensä on tärkeää tietoa. Tämä uhka ohittaa useita kansioita, kuten Roskakori, Program Files, Internet Explorer, Mozilla, Chrome, Local Settings ja muutamat muut. Jos tiedostosi ovat siis niillä niin on mahdollista välttää Alma Locker haittaohjelma.

Kun puhutaan tiedostojen salauksesta niin hakkerit tarjoavat muutaman tiedoston salauksen poistoa ilmaiseksi. Uhreja kehotetaan lataamaan Alma Locker Decrypter. Tällä hetkellä tämä ohjelma ei vaikuta toimivan koska se tekee palvelinvirheen. Virus jättää lopuksi Unlock_files_[random_extension].html sekä Unlock_files_[random_extension].txt tiedostot joissa on ohjeet maksun suorittamiseen.

Kuinka tämä virus leviää?

Yleensä haittaohjelmat tunkeutuvat tietokoneille RIG exploit kitin avulla. Tämä on ilmaantunut tämän vuoden alussa. On paljastettu, että tämä Troijalainen oli osa suurta verkkokampanjaa. Tämän lisäksi, se saastutti miljoonien käyttäjien tiedostot. Se on myös sukua SmokeLoader haittaohjelmalle. Jälkimmäinen pystyy toimimaan järjestelmän taustalla ja lataamaan kaikki tarvittavat tiedostot. Kaiken kaikkiaan, löytyy tapa jolla voit suojella itseäsi haittaohjelmia ja Troijalaisia vastaan parantamalla tietokoneesi turvallisuutta. Lataa ja asenna oikeat turvallisuussovellukset. Paras yhdistelmä on Anti-virus ja haittaohjelman poistaja. Jälkimmäinen voi tunnistaa suuremman määrän uhkia.

Hyviä uutisia! Uhrit voivat nyt poistaa tiedostojen salauksen ilmaiseksi

Meillä on kiinnostavia uutisia kaikille jotka ovat joutuneet Alma Locker lunnasohjelman uhriksi. Vaikuttaa siltä, että tämän viruksen toiminnassa on muutamia virheitä jotka mahdollistivat, että haittaohjelmien tutkijat loivat ilmaisen Alma Locker salauksen poistotyökalun. Tämä lunnasohjelma käyttää AES avainta tiedostojen salaukseen ja samaa avainta voidaan käyttää salauksen poistamiseen. Vaikuttaa siltä, että rikolliset ovat unohtaneet korjata virheen viruksen koodissa, he lähettävät AES avaimen HTTP muodossa pelkkänä tekstinä ja se on helppo löytää. On sanomattakin selvää, että jos uhrit eivät tallenna verkkoaktiviteettien logeja niin voi olla mahdotonta saada tämä avain ilmaiseksi. Tiedostojen salauksen poistamiseksi, käyttäjän pitää ladata C# compiler, lisätä annettu koodi, koota ja käynnistää se. Voit löytää täydelliset ohjeet tiedostojen salauksen poistosta tämän artikkelin lopussa. Jos sinulla on kysyttävää salauksen poistosta niin ole hyvä ja lähetä kysymys meidän tukitiimille.

Lunnasohjelman poisto-ohjeet

Vaikka muut haittaohjelmat voidaan poistaa manuaalisesti niin me emme suosittele Alma Locker viruksen manuaalista poistoa. Tämä verkkouhka on todellinen palapeli IT-asiantuntijoille joten ei ole kovinkaan todennäköistä, että käyttäjät onnistuisivat poistamaan lunnasohjelman. Poista siis Alma Locker tehokkaalla haittaohjelman poistajalla, kuten RestoroIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner. Molemmat niistä poistavat uhan nopeasti. Kumpikaan niistä ei valitettavasti poista salausta. Voit käyttää tiedostojen palautusohjelmaa kun IT-asiantuntijat kehittävät salauksen poistajaa. Kun haittaohjelma on poistettu niin mieti tiedostojen tallennusta. Pidä ne useassa kohteessa ja suorita jatkuvia varmuuskopioita. Lopuksi, jos kohtasit ongelmia ja et voi poistaa Alma Locker virusta niin seuraa näitä palautusohjeita.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Restoro tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Restoro Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Restoro Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Restoro Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Restoro ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Alma Locker viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Alma Locker käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Alma Locker pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi RestoroIntego ohjelmalla ja varmista, että Alma Locker on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Alma Locker tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

On mahdollista poistaa tiedostojen salaus ilmaiseksi koska haittaohjelma-asiantuntijat ovat löytäneet virheen lunnasohjelman toiminnassa ja siksi he onnistuivat luomaan ilmaisen salauksen poistajan. Siksi sinun ei tarvitse maksaa lunnaita Alma Locker Decrypter ohjelmasta.

Jos tiedostosi ovat joutuneet Alma Locker salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Kuinka voit palauttaa tiedostosi Windows Aikaisempi Versio ominaisuudella?

Jos sinulla on Järjestelmän Palautus käytössä PC:llä jokin aika sitten niin voit käyttää tätä tapaa salattujen tiedostojen palauttamiseksi. Tämä tapa on hyödyllinen kun haluat poistaa määrättyjen tiedostojen salauksen, ei onnistu kaikkiin. Ole hyvä ja seuraa alla olevia ohjeita:

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Kuinka voit poistaa tiedostojen salauksen Alma Locker salauksen poistajalla?

Turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet työkalun joka antaa uhreille mahdollisuuden poistaa salauksen ilmaiseksi. Voidaksesi poistaa Alma Lockerin salaamien tiedostojen salauksen, toimi seuraavalla tavalla:

1. Lataa luotettava C# compiler (ohjelman joka kokoaa C# koodit).

2. Kopioi koodi joka on tässä linkissä.

3. Liitä koodi C# compiler ohjelmaan ja kokoa se. Käynnistä ohjelma. Ohjelma kertoo tiedot joita tarvitset salauksen poistamiseen.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Alma Locker ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten RestoroIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä