Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Cerber 2.0 lunnasohjelma virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Cerber lunnasohjelma virus versio 2 on julkaistu. Mitä sinun tulee siitä tietää?

Cerber2 lunnasohjelma virus on päivitetty versio Cerber lunnasohjelmasta. Tämän lunnasohjelma projektin kehittäjät ovat päättäneet kehittää lunnasohjelmaansa ja siksi he ovat luoneet monimutkaisemman version joka eroaa muista lunnasohjelmista ja, tietenkin, ohittaa ne. Tämän viruksen uuden version salausta ei voida poistaa Cerber Decryptor ohjelmalla, koska lunnasohjelman koodin aukot paikattiin. Tämä uhka on myös turvattu uudella pakkauksella vaikeuttamaan haittaohjelman tutkijoiden työtä ja estämään viruksen analysointia.

Aivan kuten sen aikaisempi versio, toinen versio salaa myös uhrien tiedostot ja sen sijaan, että se lisäisi .cerber tiedoston päätteen, se lisää niihin .cerber2 tiedoston päätteen. Toinen tärkeä tosiasia on, että tämä versio käyttää Microsoft API CryptGenRandom sovellusta salauksen poistoavaimen luomiseen, joka on tuplasti sen pituinen jota vtämän viruksen aikaisempi käytti, nyt avaimella on kokoa 32 bittiä. Meidän tutkijamme ovat huomanneet, että virus on ohjelmoitu jättämään salaamatta tietokoneet joissa on asetettuna yksi näistä kielistä:

Armenian, Azerbaijani, Belarusian, Georgian, Kirghiz, Kazakh, Moldovian, Russian, Turkmen, Tadjik, Ukrainian, Uzbek.

Jos se huomaa, että tietokone käyttää yhtä mainituista kielistä niin se tuhoaa itsensä, toisin sanoen, se suorittaa Cerber 2.0 poiston. Muussa tapauksessa se suorittaa salauksen. Virus on asetettu niin ettei se salaa järjestelmä kansiota ja jättämään perus ohjelmat salaamatta (kuten perus nettiselaimet, Flash Player, paikalliset asetukset, näyte musiikki, videot, kuvat ja vastaavat perustiedot). Loput uhrin henkilökohtaiset tiedostot salataan tehokkaalla salauksella ja ne ovat hyödyttömiä. Tiedostojen käytöstä tulee mahdotonta ellei uhrilla ole tiedostojen salauksen poistoavainta, joka, valitettavasti pitää ostaa verkkorikollisilta jotka viruksen ovat luoneet.

Cerber 2.0 ransomware virus

Cerber 2 virus luo # DECRYPT MY FILES #.txt ja # DECRYPT MY FILES #.html tiedostot ja jättää ne tietokoneelle, se myös muokkaa taustakuvaa ja aktivoi .vbs tiedoston, joka puhuu uhrille, kertoen että kaikki dokumentit, kuvat ja tietokanta on salattu. Näitä viruksen jättämiä tiedostoja kutsutaan lunnasviesteiksi. Molemmat .html ja .txt tiedostot alkavat näillä sanoilla:

Cannot you find the files you need? Is the content of the files that you looked for not readable? It is normal because the files’ names, as well as the data in your files, have been encrypted.

Lunnasviestin loppu tekstistä kertoo mitä on tapahtunut ja antaa ohjeet kuinka poistaa salaus .cerber2 tiedostoista. Kuten normaalia, uhria kehotetaan lataamaan Tor nettiselain ja maksamaan lunnaat Bitcoinena. Oli tilanne mikä tahansa niin sinun ai kannata maksaa lunnaita vaan poistaa Cerber 2.0 virus viivyttelemättä. Maksamalla lunnaat tulet tukemaan verkkorikollisia, jotka elävät jo leveästi uhrien rahoilla jotka maksavat salauksen poistoavaimesta. Viruksen poistamiseksi, käytä haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage.

Levitystavat

Lunnasohjelmien levitystavat vaihtelevat, suosituimpina ovat kuitenkin yhä nämä kaksi:

 • Roskapostikampanjat;
 • Haitalliset mainokset.

Ei ole mikään salaisuus, että rikolliset usein lähettävät petollisia sähköposteja tietokoneen käyttäjille, teeskennellen olevansa tunnetujen yritysten edustajia tai työstekijöitä. He yleensä liittävät useita liitteitä postiin ja pyytävät ystävällisesti avaamaan ne. On selvää, että tällaiset liitteet sisältävät vaarallisia osia ja ne voivat käynnistää viruksen välittömästi. Seuraava haittaohjelman levitystapa on haitalliset mainokset, se on tehokas tekniikka rikollisille jotka haluavat käyttäjien klikkaavan vaarallisia linkkejä ja aktivoivan koodeja jotka voivat asentaa haittaohjelmia uhrien tietokoneille. Me todella suosittelemme pysymään erossa tällaisista mainoksista jotka kehoittavat sinua asentamaan päivityksiä, sovelluksia tai jotka koettavat uhkailla sinua kertomalla, että tietokoneesi on pahasti saastunut. Kun olet klikannut tällaista mainosta niin voit ladata vaarallisen ohjelmisto nipun jossa on virus, kuten lunnasohjelma.

Kuinka poistaa Cerber 2.0 lunnasohjelma virus ja kuinka poistaa salaus?

Jos sinusta on tullut Cerber 2.0 lunnasohjelma viruksen uhri niin olet nähnyt ilmoituksen sen lunnasviestissä, jotka kertovat että sinun ei kannata luottaa enti-virus yrityksiin ja ei käyttää heidän tuotteittaan koska ne eivät voi poistaa tiedostojesi salausta. Se on totta, anti-virus ohjelmat eivat voi palauttaa salattuja tiedostoja, ne kuitenkin VOIVAT suojata tietokonettasi haittaohjelman hyökkäyksiltä (jos niissä on reaaliaikainen suojaus). Tämän viruksen poistamiseksi me suosittelemme käyttämään yhtä alla mainituista työkaluista. Me emme suosittele, että kokeilisit tiedostojesi salauksen poistoa satunnaisella salauksen poistajalla, voit saastuttaa tiedostosi tällä tavalla. Me suosittelemme odottamaan, että haittaohjelma tutkijat löytävät Cerber 2.0 salauksen poistotyökalun jotta voit poistaa tiedostojen salauksen turvallisesti. Voit tietenkin palauttaa tiedostosi varmuuskopioista; ennen tätä sinun pitää poistaa Cerber 2.0 kokonaan.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Cerber 2.0 lunnasohjelma virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Cerber 2.0 lunnasohjelma virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Manuaalinen Cerber 2.0 viruksen Poisto-ohje:

Poista Cerber 2.0 käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Cerber 2.0

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Cerber 2.0 poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Cerber 2.0 käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Cerber 2.0 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että Cerber 2.0 on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Cerber 2.0 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus tai Malwarebytes Anti Malware.

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä