Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Mysearch virus (Poisto-ohjeet) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Mysearch virus on pahamaineinen selaimen kaappaaja, joka on saastuttanut käyttäjien selaimia vuosien ajan

Mysearch uudelleenohjaus virus

Kysymyksiä kohteesta

Mysearch on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma ja selaimen kaappaaja, jonka kehittäjä ja julkaisija on APN, LLC vuonna 2014, mutta uhka on yhä ajankohtainen. Vaikka se esitellään tehokkaana hakukoneena, jonka vahvikkeena on Google, sitä ei voida todellakaan verrata tähän kuuluisaan hakupalveluun. Ensimmäiseksi, Mysearch viruksen tavoitteena on ohjata vieraat sen kumppanien sivuille ja luoda maksu-klikkauksesta tuloja kaapatun kotisivun kautta, joka yleensä on https://www.my-search.com/?aid=5156&zoneid=89123013. Tästä syystä useimmat kaappaajan hakutulokset ovat sponsoroituja ja täynnä linkkejä kolmansien osapuolien sivuille. My Search virus voi saastuttaa minkä tahansa selaimen, joka on asennettu järjestelmään, kuten Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, tai muut. Jos siis löysit Mysearch sivun kotisivunasi, niin on aika tarttua toimeen online turvallisuutesi suojaamiseksi.

Nimi Mysearch
Luokitus Selaimen kaappaaja, PUP
Versiot www-mysearch.com, My-search virus, Search.mysearch.com, hp.mysearch.com
Oireet Aloitussivu, hakukone, uuden välilehden URL muutetaan ilman lupaa, näytetään useita pop-up mainoksia, jatkuvia uudelleenohjauksia tuntemattomille sivuille
Levitys Ohjelmien niputus, vaaralliset päivitykset
Vaaran taso Matala. Ei vahingoita järjestelmää suoraan. Voi kuitenkin altistaa käyttäjät potentiaalisesti vaarallisille sivuille
Poisto Käytä turvaohjelmaa tai käytä alla olevia manuaalisen poiston ohjeita
Palautus Muista varmistaa, että kaikki vaaralliset komponentit poistetaan ja koneesi toimii halutulla tavalla, lataa ja suorita tarkistus ReimageIntego ohjelmalla

Mysearch virus ei ole kaikkein vaarallisin uhka netissä. Vaikka se on asetettu verkkouhkien joukossa alhaiseen vaaran tasoon, niin älä aliarvioi sen kykyjä. Useimmiten tämä sivusto ilmaantuu käyttäjien selaimille odottamatta, kaapaten aloitussivun, hakukoneen ja uuden välilehden URLin ilman lupaa. Kun Mysearch.com tai https://www.my-search.com/?aid=5156&zoneid=89123013 sivustot on asetettu, niin huomaat nettiselainten hidastumista, jäätymistä ja vastaavia varoittavia merkkejä. 

Yksi pääsyistä miksi me suosittelemme ihmisiä poistamaan MySearch viruksen Chrome ja muilta selaimilta heti, muuten olet vaarassa tulla ohjatuksi vaarallisille sivuille, mukaan lukien mutta ei rajoittuen:

 • Verkkourkinta sivut;
 • Tekaistut online kyselyt; 
 • Teknisen tuen huijaukset;
 • Uhkapeli- ja pelisivut;
 • Sivuille, jotka ovat täynnä pornograafista materiaalia;
 • Vaarallisten ohjelmien lataussivut, jne.

Mysearch ei toivottu sovellus

Kyky ohjata nettiselaimet turhiin URL osoitteisiin, ei kuitenkaan ole ainoa ominaisuus, jota Mysearch virus käyttää. Virusi.hr tutkijat väittävät, että tämä epäilyttävä hakukone voi myös seurata nettiselaamistasi ja kerätä Hakutietoja sekä joitain henkilökohtaisia tietoja (sähköposti, PC:n sijainti tai jopa nimesi). Vaikka My search virus julkaisijat ilmoittavat, että kerättyjä tietoja ei jaeta kolmansille osapuolille, et voi koskaan olla varmaa siitä. 

Vaikka ei ole mahdollista hallita kaikkia sivustoja, jota saavat pääsyn nettikansalaisiin hakukoneen kautta, maineikkaat sivut, kuten Google tai Bing tekevät parhaansa suojatakseen vieraita turhalta tai tunkeilevalta materiaalilta. Me emme voi taata, että My search haittaohjelma tekisi samoin. Kuten sen Käyttöehdoissa on sanottu: 

A central part of the Site Services includes links to other World Wide Web (”Web”) sites or resources. Because APN has no control over such sites and resources, you acknowledge and agree that APN is not responsible for the availability of such external sites or resources, and does not endorse and is not responsible or liable for any content, advertising, products, or other materials on or available from such sites or resources. 

Näiden väitteiden kautta Mysearch haittaohjelma kieltäytyy kaikesta vastuusta materiaalista, jota sen kumppanit voivat promotoida, on se sitten tunkeilevaa tai vaarallista. Pidä siis mielessäsi, että käytät tätä hakusivua omalla vastuullasi ja et voi syyttää ketään, jos se aiheuttaa uudelleenohjauksia verkkourkinta sivuillee ja huijaa sinut lataamaan vaarallisia ohjelmia. Siksi me suosittelemme lataamaan ReimageIntego tai muun maineikkaan turvaohjelman ja suorittamaan täyden järjestelmän tarkistuksen Mysearch viruksen poistamiseen kokonaan.

Viimeinen mainittava asia, Mysearch Android versio on huomattu viime aikoina. Jotkut ovat raportoineet, että heitä on uudelleenohjattu mysearch.com sivulla hxxp://m.web-search.click kautta, kun he vierailivat satunnaisilla sivuilla Chrome selaimella. Android käyttäjien kannattaa myös suorittaa Mysearch poisto tarkistamalla laite Reimage Mobile ohjelmalla. 

Mysearch virusMysearch on PUP, joka asettaa Mysearch.com sivun hakukoneeksi ja koettaa ottaa ihmisten nettiselaimet haltuunsa

Mysearch virus versiot

Kuten me mainitsimme yllä My Search virusta kutsutaan virukseksi, koska se on sitkeä ja koska se on terrorisoinut käyttäjiä vuosien ajan. Uhasta on näkynyt useita versioita viime aikoina. Ole hyvä ja tarkista niiden kuvaukset, jotta tiedät mikä version on saastuttanut laitteesi.

www-mysearch.com

www-mysearch.com on Mysearch versio, joka koettaa matkia Bing hakukonetta – ainakin ulkoisesti. Se antaa käyttäjien muokata taustakuvaan, joka näyttää miellyttävältä. Kaikki hakutulokset ohjataan sitten Bing hakukoneelle. Google on kuitenkin merkinnyt alkuperäisen sivun ”Ei turvallinen” merkillä:

Your connection to this site is not secure
You should not enter any sensitive information on this site (for example, passwords or credit cards), because it could be stolen by attackers.

Tämän lisäksi, vaikka tulokset ohjataan maineikkaalle hakukoneelle, niin se ei tarkoita niiden olevan turvallisia. Yleensä kaappaajien, kuten www-mysearch.com kehittäjät lisäävät kerroksen sponsoroituja linkkejä päälle, kehottaen käyttäjiä vierailemaan potentiaalisesti vaarallisilla sivuilla. Vältä siis käyttämästä, ensivilkaisulla, kauniita PUP ohjelmia, jotka voivat johtaa virustartuntaan tai arkaluontoisten tietojen vuotoon. Mysearch virus versiot

Search.mysearch.com

Search.mysearch.com on yksi viruksen versioista, joka on tavallisella selaimen kaappaajan sivustolla. Se väite on ”Enhanced by Google,” vaikka on täysin selvää, että selaimen kaappaaja käyttää vain teollisuuden jättiläisen nimeä, jotta se voi saada PUPin näyttämään luotettavammalta ja aidommalta.

Kuitenkin, kun Search.mysearch.com ei toivottu sovellus pääsee laitteelle ilman, että käyttäjä huomaa, niin se suorittaa useita muutoksia Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox tai muille selaimille ja alkaa ohjaamaan käyttäjiä epäilyttäville sivuille, näyttämään sponsoroituja linkkejä, lisätä kirjanmerkkejä ilman lupaa, tai asentaa jopa selaimen lisäosia automaattisesti. 

Siksi käyttäjiä kehotetaan tarttumaan toimeen ja suorittamaan Search.mysearch.com viruksen poiston turvasovelluksella tai seuraamalla alla olevia ohjeita.

My-search virus

My-search virus on toinen selaimen kaappaaja, joka yleensä niputetaan freeware tai shareware ohjelmien kanssa ja tulee asennetuksi huomaamatta. Kun ei toivottu ohjelma on asennettu, uhrin kotisivuksi asetetaan heti hxxps://www.my-search.com/?, vaikka hakutulokset ohjataan Alpha Shoppers sivulle.

Tämän PUPin kaikkein vaarallisin osa on sen avoin tapa ilmoittaa, että kerättyjä henkilökohtaisia tietoja voidaan käyttää usealla eri tavalla:

Information collected through the Website may be transferred, used and stored in the United States and in foreign jurisdictions in which we, our users, or our agents for the Website are located now or at any time in the future. If you access the Website, you consent to the capture, storage, transfer, use and processing of your Personal Information (as defined below) in and between all of those jurisdictions. 

Jos käyttäjä arvostaa yksityisyyttään ja ei halua paljastaa näitä tietoja tuntemattomille kolmansille osapuolille, hänen pitää heti poistaa My-search virus tietokoneelta.

Hp.mysearch.com

Hp.mysearch.com on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, joka muokkaa Google Chrome tai muiden selainten asetuksia ja asettaa kotisivun ja uuden välilehden osoitteeksi hxxp://hp.mysearch.com sivun. Siitä eteenpäin käyttäjän on pakko selata kaapatun hakukoneen kautta.

Hp.mysearch.com takaa myös, että kaikki näytetyt hakutulokset ovat tekaistuja, esim. ylimmät tulokset usein johtavat sponsoroiduille tai jopa potentiaalisesti vaarallisille sivuille. Tällainen prosessi vain takaa, että potentiaalisesti ei toivotun ohjelman kehittäjät saavat tuloja jokaisesta linkin klikkauksesta.

Käyttäjä voi valitettavan usein saastuttaa laitteensa muilla PUP ohjelmilla, tai jopa haittaohjelmilla. Tämän lisäksi, tietojen kattavan seuraaminen ja jakaminen voi johtaa rahojen menetykseen tai jopa identiteettivarkauteen. Jos siis huomaat kotisivun ja/tai uuden välilehden URLin muuttuneen, niin sinun pitää poistaa kaikki potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat tietokoneeltasi alla olevien poisto-ohjeiden avulla. Mysearch haittaohjelma

PUP levitystekniikat

Tämä ohjelma yleensä leviää epäilyttävällä tavalla, joka tunnetaan nimellä ”niputus”. Tämä tapa on todella suosittu mainosohjelman, selaimen kaappaajien ja vastaavien potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien (PUP) kehittäjien keskuudessa.

Useimmissa tapauksissa, ei toivottu ohjelma lisätään johonkin ilmaisohjelmaan, kuten latausmanageriin, PDF luojaan, videoiden striimeriin, jne. ylimääräisenä latauksena. Siihen liittyy pieni juoni. Nämä liitteet asennetaan automaattisesti, jos tietokoneen käyttäjä valitsee Pika- tai Perusasennuksen. 

Suojellaksesi järjestelmää PUP hyökkäykseltä, ala tarkistamaan mitä ohjelmia lataat tietokoneellesi. Ennen uuden työkalun asentamista, lue ihmisten arvostelut, Loppukäyttäjän Lisenssisopimus sekä muut tiedot. Jos huomaat jotain epäilyttävää, valitse Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ja seuraa koko asennusprosessia tarkasta, jotta voit huomata ja poistaa ruksin selaimen lisäosista, työkalupalkeista tai muista ei toivotuista liitteistä. 

Mysearch virus poisto-ohjeet

Mysearch.com poisto ei ole vaikea prosessi. PUP itsessään voidaan poistaa järjestelmästä minkä tahansa sovelluksen tavoin. Sillä voi olla kuitenkin useita tukikomponentteja, kuten päivitin tai helper objekti. 

Mysearch selaimen kaappaaja

Poistaaksesi Mysearch viruksen vastaavien komponenttien kanssa, sinun kannattaa käyttää ammattilaisten turvatyökalua. Lataa se ja suorita tarkistus tai päivitä ohjelma, joka PC:llä on tällä hetkellä. 

Heti, kun aloitat Mysearch poiston, sinun kannattaa nollata nettiselaimesi asetukset. Me todella suosittelemme muuttamaan kaikkien selainten asetukset, ei vain ensisijaista selainta. Löydät askel-askeleelta ohjeet selaimen kaappaajan poistoon ja selainten palautukseen tämän artikkelin alta. 

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Mysearch viruksen Poisto-ohje:

Poista Mysearch Windows järjestelmistä

Seuraavat askeleet selittävät kuinka poistaa Mysearch search sekä Mysearch.com aloitussivu Windows OS järjestelmästä:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Mysearch sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Mysearch tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Mysearch selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Mysearch Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Mysearch tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Mysearch Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Mysearch sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Mysearch poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Mysearch virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Mysearch pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Mysearch Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Jos haittaohjelma saastutti Mozilla Firefox selaimen, tässä ohjeet sen asetusten palauttamiseksi normaaliksi:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Mysearch sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Mysearch poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Mysearch Google Chrome selaimelta

Jos mietit miten poistaa Mysearch viruksen Chrome selaimelta, sinun pitää vain nollata tämä selain sen korjaamiseksi:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Mysearch sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Mysearch poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Mysearch Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Mysearch tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Mysearch on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Mysearch poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-mysearch-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Mysearch virus