Poista Mysearch virus (Poisto-ohjeet) - päivitetty huhti 2018

Mysearch viruksen Poisto-ohje

Mikä on Mysearch virus?

Mysearch virus on pahamaineinen selaimen kaappaaja, joka on saastuttanut käyttäjien selaimia vuosien ajan

Mysearch uudelleenohjaus virus

Mysearch on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma ja selaimen kaappaaja, jonka kehittäjä ja julkaisija on APN, LLC vuonna 2014, mutta uhka on yhä ajankohtainen. Vaikka se esitellään tehokkaana hakukoneena, jonka vahvikkeena on Google, sitä ei voida todellakaan verrata tähän kuuluisaan hakupalveluun. Ensimmäiseksi, Mysearch viruksen tavoitteena on ohjata vieraat sen kumppanien sivuille ja luoda maksu-klikkauksesta tuloja kaapatun kotisivun kautta, joka yleensä on https://www.my-search.com/?aid=5156&zoneid=89123013. Tästä syystä useimmat kaappaajan hakutulokset ovat sponsoroituja ja täynnä linkkejä kolmansien osapuolien sivuille. My Search virus voi saastuttaa minkä tahansa selaimen, joka on asennettu järjestelmään, kuten Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, tai muut. Jos siis löysit Mysearch sivun kotisivunasi, niin on aika tarttua toimeen online turvallisuutesi suojaamiseksi.

Nimi Mysearch
Luokitus Selaimen kaappaaja, PUP
Versiot www-mysearch.com, My-search virus, Search.mysearch.com, hp.mysearch.com
Oireet Aloitussivu, hakukone, uuden välilehden URL muutetaan ilman lupaa, näytetään useita pop-up mainoksia, jatkuvia uudelleenohjauksia tuntemattomille sivuille
Levitys Ohjelmien niputus, vaaralliset päivitykset
Vaaran taso Matala. Ei vahingoita järjestelmää suoraan. Voi kuitenkin altistaa käyttäjät potentiaalisesti vaarallisille sivuille
Poisto Käytä turvaohjelmaa tai käytä alla olevia manuaalisen poiston ohjeita
Palautus Muista varmistaa, että kaikki vaaralliset komponentit poistetaan ja koneesi toimii halutulla tavalla, lataa ja suorita tarkistus FortectIntego ohjelmalla

Mysearch virus ei ole kaikkein vaarallisin uhka netissä. Vaikka se on asetettu verkkouhkien joukossa alhaiseen vaaran tasoon, niin älä aliarvioi sen kykyjä. Useimmiten tämä sivusto ilmaantuu käyttäjien selaimille odottamatta, kaapaten aloitussivun, hakukoneen ja uuden välilehden URLin ilman lupaa. Kun Mysearch.com tai https://www.my-search.com/?aid=5156&zoneid=89123013 sivustot on asetettu, niin huomaat nettiselainten hidastumista, jäätymistä ja vastaavia varoittavia merkkejä.

Yksi pääsyistä miksi me suosittelemme ihmisiä poistamaan MySearch viruksen Chrome ja muilta selaimilta heti, muuten olet vaarassa tulla ohjatuksi vaarallisille sivuille, mukaan lukien mutta ei rajoittuen:

 • Verkkourkinta sivut;
 • Tekaistut online kyselyt;
 • Teknisen tuen huijaukset;
 • Uhkapeli- ja pelisivut;
 • Sivuille, jotka ovat täynnä pornograafista materiaalia;
 • Vaarallisten ohjelmien lataussivut, jne.

Mysearch ei toivottu sovellus

Kyky ohjata nettiselaimet turhiin URL osoitteisiin, ei kuitenkaan ole ainoa ominaisuus, jota Mysearch virus käyttää. Virusi.hr tutkijat väittävät, että tämä epäilyttävä hakukone voi myös seurata nettiselaamistasi ja kerätä Hakutietoja sekä joitain henkilökohtaisia tietoja (sähköposti, PC:n sijainti tai jopa nimesi). Vaikka My search virus julkaisijat ilmoittavat, että kerättyjä tietoja ei jaeta kolmansille osapuolille, et voi koskaan olla varmaa siitä.

Vaikka ei ole mahdollista hallita kaikkia sivustoja, jota saavat pääsyn nettikansalaisiin hakukoneen kautta, maineikkaat sivut, kuten Google tai Bing tekevät parhaansa suojatakseen vieraita turhalta tai tunkeilevalta materiaalilta. Me emme voi taata, että My search haittaohjelma tekisi samoin. Kuten sen Käyttöehdoissa on sanottu:

A central part of the Site Services includes links to other World Wide Web (”Web”) sites or resources. Because APN has no control over such sites and resources, you acknowledge and agree that APN is not responsible for the availability of such external sites or resources, and does not endorse and is not responsible or liable for any content, advertising, products, or other materials on or available from such sites or resources.

Näiden väitteiden kautta Mysearch haittaohjelma kieltäytyy kaikesta vastuusta materiaalista, jota sen kumppanit voivat promotoida, on se sitten tunkeilevaa tai vaarallista. Pidä siis mielessäsi, että käytät tätä hakusivua omalla vastuullasi ja et voi syyttää ketään, jos se aiheuttaa uudelleenohjauksia verkkourkinta sivuillee ja huijaa sinut lataamaan vaarallisia ohjelmia. Siksi me suosittelemme lataamaan FortectIntego tai muun maineikkaan turvaohjelman ja suorittamaan täyden järjestelmän tarkistuksen Mysearch viruksen poistamiseen kokonaan.

Viimeinen mainittava asia, Mysearch Android versio on huomattu viime aikoina. Jotkut ovat raportoineet, että heitä on uudelleenohjattu mysearch.com sivulla hxxp://m.web-search.click kautta, kun he vierailivat satunnaisilla sivuilla Chrome selaimella. Android käyttäjien kannattaa myös suorittaa Mysearch poisto tarkistamalla laite Reimage Mobile ohjelmalla.

Mysearch virusMysearch on PUP, joka asettaa Mysearch.com sivun hakukoneeksi ja koettaa ottaa ihmisten nettiselaimet haltuunsa

Mysearch virus versiot

Kuten me mainitsimme yllä My Search virusta kutsutaan virukseksi, koska se on sitkeä ja koska se on terrorisoinut käyttäjiä vuosien ajan. Uhasta on näkynyt useita versioita viime aikoina. Ole hyvä ja tarkista niiden kuvaukset, jotta tiedät mikä version on saastuttanut laitteesi.

www-mysearch.com

www-mysearch.com on Mysearch versio, joka koettaa matkia Bing hakukonetta – ainakin ulkoisesti. Se antaa käyttäjien muokata taustakuvaan, joka näyttää miellyttävältä. Kaikki hakutulokset ohjataan sitten Bing hakukoneelle. Google on kuitenkin merkinnyt alkuperäisen sivun ”Ei turvallinen” merkillä:

Your connection to this site is not secure
You should not enter any sensitive information on this site (for example, passwords or credit cards), because it could be stolen by attackers.

Tämän lisäksi, vaikka tulokset ohjataan maineikkaalle hakukoneelle, niin se ei tarkoita niiden olevan turvallisia. Yleensä kaappaajien, kuten www-mysearch.com kehittäjät lisäävät kerroksen sponsoroituja linkkejä päälle, kehottaen käyttäjiä vierailemaan potentiaalisesti vaarallisilla sivuilla. Vältä siis käyttämästä, ensivilkaisulla, kauniita PUP ohjelmia, jotka voivat johtaa virustartuntaan tai arkaluontoisten tietojen vuotoon. Mysearch virus versiot

Search.mysearch.com

Search.mysearch.com on yksi viruksen versioista, joka on tavallisella selaimen kaappaajan sivustolla. Se väite on ”Enhanced by Google,” vaikka on täysin selvää, että selaimen kaappaaja käyttää vain teollisuuden jättiläisen nimeä, jotta se voi saada PUPin näyttämään luotettavammalta ja aidommalta.

Kuitenkin, kun Search.mysearch.com ei toivottu sovellus pääsee laitteelle ilman, että käyttäjä huomaa, niin se suorittaa useita muutoksia Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox tai muille selaimille ja alkaa ohjaamaan käyttäjiä epäilyttäville sivuille, näyttämään sponsoroituja linkkejä, lisätä kirjanmerkkejä ilman lupaa, tai asentaa jopa selaimen lisäosia automaattisesti.

Siksi käyttäjiä kehotetaan tarttumaan toimeen ja suorittamaan Search.mysearch.com viruksen poiston turvasovelluksella tai seuraamalla alla olevia ohjeita.

My-search virus

My-search virus on toinen selaimen kaappaaja, joka yleensä niputetaan freeware tai shareware ohjelmien kanssa ja tulee asennetuksi huomaamatta. Kun ei toivottu ohjelma on asennettu, uhrin kotisivuksi asetetaan heti hxxps://www.my-search.com/?, vaikka hakutulokset ohjataan Alpha Shoppers sivulle.

Tämän PUPin kaikkein vaarallisin osa on sen avoin tapa ilmoittaa, että kerättyjä henkilökohtaisia tietoja voidaan käyttää usealla eri tavalla:

Information collected through the Website may be transferred, used and stored in the United States and in foreign jurisdictions in which we, our users, or our agents for the Website are located now or at any time in the future. If you access the Website, you consent to the capture, storage, transfer, use and processing of your Personal Information (as defined below) in and between all of those jurisdictions.

Jos käyttäjä arvostaa yksityisyyttään ja ei halua paljastaa näitä tietoja tuntemattomille kolmansille osapuolille, hänen pitää heti poistaa My-search virus tietokoneelta.

Hp.mysearch.com

Hp.mysearch.com on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, joka muokkaa Google Chrome tai muiden selainten asetuksia ja asettaa kotisivun ja uuden välilehden osoitteeksi hxxp://hp.mysearch.com sivun. Siitä eteenpäin käyttäjän on pakko selata kaapatun hakukoneen kautta.

Hp.mysearch.com takaa myös, että kaikki näytetyt hakutulokset ovat tekaistuja, esim. ylimmät tulokset usein johtavat sponsoroiduille tai jopa potentiaalisesti vaarallisille sivuille. Tällainen prosessi vain takaa, että potentiaalisesti ei toivotun ohjelman kehittäjät saavat tuloja jokaisesta linkin klikkauksesta.

Käyttäjä voi valitettavan usein saastuttaa laitteensa muilla PUP ohjelmilla, tai jopa haittaohjelmilla. Tämän lisäksi, tietojen kattavan seuraaminen ja jakaminen voi johtaa rahojen menetykseen tai jopa identiteettivarkauteen. Jos siis huomaat kotisivun ja/tai uuden välilehden URLin muuttuneen, niin sinun pitää poistaa kaikki potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat tietokoneeltasi alla olevien poisto-ohjeiden avulla. Mysearch haittaohjelma

PUP levitystekniikat

Tämä ohjelma yleensä leviää epäilyttävällä tavalla, joka tunnetaan nimellä ”niputus”. Tämä tapa on todella suosittu mainosohjelman, selaimen kaappaajien ja vastaavien potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien (PUP) kehittäjien keskuudessa.

Useimmissa tapauksissa, ei toivottu ohjelma lisätään johonkin ilmaisohjelmaan, kuten latausmanageriin, PDF luojaan, videoiden striimeriin, jne. ylimääräisenä latauksena. Siihen liittyy pieni juoni. Nämä liitteet asennetaan automaattisesti, jos tietokoneen käyttäjä valitsee Pika- tai Perusasennuksen.

Suojellaksesi järjestelmää PUP hyökkäykseltä, ala tarkistamaan mitä ohjelmia lataat tietokoneellesi. Ennen uuden työkalun asentamista, lue ihmisten arvostelut, Loppukäyttäjän Lisenssisopimus sekä muut tiedot. Jos huomaat jotain epäilyttävää, valitse Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ja seuraa koko asennusprosessia tarkasta, jotta voit huomata ja poistaa ruksin selaimen lisäosista, työkalupalkeista tai muista ei toivotuista liitteistä.

Mysearch virus poisto-ohjeet

Mysearch.com poisto ei ole vaikea prosessi. PUP itsessään voidaan poistaa järjestelmästä minkä tahansa sovelluksen tavoin. Sillä voi olla kuitenkin useita tukikomponentteja, kuten päivitin tai helper objekti.

Mysearch selaimen kaappaaja

Poistaaksesi Mysearch viruksen vastaavien komponenttien kanssa, sinun kannattaa käyttää ammattilaisten turvatyökalua. Lataa se ja suorita tarkistus tai päivitä ohjelma, joka PC:llä on tällä hetkellä.

Heti, kun aloitat Mysearch poiston, sinun kannattaa nollata nettiselaimesi asetukset. Me todella suosittelemme muuttamaan kaikkien selainten asetukset, ei vain ensisijaista selainta. Löydät askel-askeleelta ohjeet selaimen kaappaajan poistoon ja selainten palautukseen tämän artikkelin alta.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Mysearch viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Seuraavat askeleet selittävät kuinka poistaa Mysearch search sekä Mysearch.com aloitussivu Windows OS järjestelmästä:

Poistaaksesi Mysearch virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Mysearch virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Mysearch Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Mysearch tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Jos haittaohjelma saastutti Mozilla Firefox selaimen, tässä ohjeet sen asetusten palauttamiseksi normaaliksi:

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Mysearch virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Mysearch virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Mysearch virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Jos mietit miten poistaa Mysearch viruksen Chrome selaimelta, sinun pitää vain nollata tämä selain sen korjaamiseksi:

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Mysearch virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Mysearch rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä