Poisto MyTransitGuide Toolbar (Poisto-ohjeet) - päivitetty syys 2017

MyTransitGuide Toolbar Poisto-ohje

Mikä on MyTransitGuide Työkalupalkki?

MyTransitGuide Työkalupalkkia kritisoidaan sen hämäristä levitystavoista

MyTransitGuide Työkalupalkin asennus

MyTransitGuide, Mindspark Interactive yritykseltä on työkalupalkki, joka antaa pääsy junien, linja-autojen ja maanalaisten aikatauluihin. Vaikka tämä työkalu vaikuttaa hyödylliseltä henkilöille, jotka käyttävät julkisia kulkuneuvoja, turvallisuusasiantuntijat varoittavat, että se on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP).

Pääsyy miksi MyTransitGuide sovellusta ei pidetä täysin turvallisena, koska se voi asentua ilman suoraa käyttäjän lupaa. Se voi tapahtua, kun käyttäjä lataa freeware tai shareware ohjelman väärin.

Jos siis olet huomannut, että kotisivusi ja hakupalvelusi on muokattu MyTransitGuide Työkalupalkin toimesta, niin on täysin selvää, että sinun selaimesi on kaapattu. Tässä tapauksessa sinun pitää poistaa se manuaalisesti tai käyttää vakoiluohjelman poistajaa, kuten FortectIntego.

Käyttäjiä neuvotaan poistamaan My Transit Guide työkalupalkki, koska se voi suorittaa epäilyttäviä aktiviteetteja promotoidakseen kolmansien osapuolien sivustoja, parantaakseen niiden rankkausta tai saada voittoa mainostuksesta. Ensimmäinen merkki, joka kertoo tämän työkalupalkin piileskelevän PC:llä on kotisivun tai hakupalvelun muokkaus. Ollaksemme hieman tarkempia, Google, Bing tai Yahoo sivun sijaan voit löytää Ask Search tai hp.myway.com sivun.

Tämän lisäksi, näiden muokkausten lisäksi, huomaat MyTransitGuide Työkalupalkin sivun yläosassa. Jos olet tässä tilanteessa juuri nyt, valmistaudu jatkuviin uudelleenohjauksiin kolmansien osapuolien sivuille. Me sanomme näin, koska tämä hakupalvelu on asetettu toimittamaan muokattuja hakutuloksia, joiden prioriteetti on sponsoroidut linkit, joten aina kun teet nettihaun, niin saat muokattuja hakutuloksia, jotka voivat sisältää linkkejä tuntemattomille ostosivuille.

On siis sanomattakin selvää, että MyTransitGuide uudelleenohjaus ongelmasta voi tulla todella ärsyttävä ongelma. Tämän lisäksi, käyttäjät raportoivat, että heidät uudelleenohjataan teknisen tuen huijauksen sivulle tai muulle hämärälle sivulle, joka ei vaikuta lailliselta.

Tämän lisäksi, kun tämä työkalupalkki pääsee tietokoneellesi, se voi alkaa seuraamaan online aktiviteettejasi, kerätä selaushistoriaasi, ottaa henkilökohtaisia tietojasi ja koettaa saada sinut vierailemaan sen yhteistyökumppanien sivuilla. Jos siis pidät huolta yksityisyydestäsi, niin sinun kannattaa tarkistaa miten poistaa MyTransitGuide tämän artikkelin lopussa.

MyTransitGuide Työkalupalkin lataussivuKäyttäjät voivat ladata MyTransitGuide Työkalupalkin manuaalisesti. Se voi kuitenkin luikerrella koneelle myös ohjelmanippujen avulla.

EULA paljastaa toisen huolestuttavan ongelman MyTransitGuide Työkalupalkissa

Meillä ei ole mitään epäilystä, että nämä aikaisemmin mainitut ongelmat ovat tarpeeksi poistamaan MyTransitGuide Työkalupalkin tietokoneelta. Turvallisuusasiantuntija Suomesta kuitenkin osoittavat muita häiritseviä ominaisuuksia ohjelmasta. Kehittäjät varoittavat Loppukäyttäjän Lisenssisopimuksessa (EULA), että:

You hereby acknowledge and agree that by using an MS Product you may be exposed to Content that may be offensive, indecent or objectionable in your community […]

MS Products are exposed to various security issues, and should be regarded as insecure. By accepting this Agreement, you acknowledge and accept that the MS Products and any information you download or offer to share by means of an MS Product, may be exposed to unauthorized access, interception, corruption, damage or misuse, and should be regarded as insecure. You accept all responsibility for such security risks and any damage resulting therefrom.

Lyhyesti sanottuna se tarkoittaa, että kehittäjät eivät ota vastuusta materiaalista jolle voit paljastua, kun jotain sponsoroitua linkkiä klikataan. Kun siis pidetään tämä mielessä, päätä haluatko tämän työkalupalkin vai et. Jos päätät poistaa sen, niin löydät MyTransitGuide Työkalupalkin poisto-ohjeet alta.

Työkalupalkin levitystavat

Työkalupalkki on saatavilla Chrome Storessa ja sillä on virallinen verkkosivu, jossa on aktiivinen latauslinkki. Siksi käyttäjät voivat ladata sen suoraan. Tässä levitystavassa ei ole mitään väärää. Mutta kehittäjät luottavat myös niputukseen, joka sallii pääsyn tietokoneelle ilman käyttäjän lupaa.

Voidaksesi välttää MyTransitGuide kaappauksen, sinun pitää olla todella varovainen ilmaisohjelmien kanssa. Koska käyttäjät usein lataavat ja asentavat sen varomattomasti, esimerkiksi, klikkaamalla vai ”next” painiketta lukematta ilmoituksia, ei siis ole ihme, että he saivat tämän ei toivotun ohjelman.

Kun siis asennat ilmaisohjelmia, Pika ja Perus asennuksen sijaan, valitse Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja tarkista kaikki huolella. Jos huomaat laatikon, joka sanoo “I accept to set ask.com as a default search engine” tai “I accept to install MyTransitGuide Toolbar,” poista ruksi siitä edellä mainittujen ongelmien estämiseksi.

Äskettäin tämän ohjelman kehittäjät ottivat meihin yhteyttä ja pyysivät meitä poistamaan tämän julkaisun virukset.fi sivulta. Me uskomme, ettei meidän tulisi tehdä sitä niin kauan kuin tarjoamamme ohjelmat MyTransitGuide Työkalupalkin poistoon havaitsevat sen ja voivat auttaa käyttäjiä poistamaan sen järjestelmästä. Kuten jokaisen latauspainikkeen alla mainitaan, me OLEMME yhteistyössä näiden haittaohjelman poistajien kanssa, ja vaikka osa niistä on ilmaisia, niin muut voivat poistaa viruksia vain niiden ostamisen jälkeen. Nämä maininnat täyttävät kaikki FTC vaatimukset.

Me olemme kuitenkin päättäneet arvioida tämän ja muut tähän kehittäjään liittyvät julkaisut uudelleen. Me väitämme niiden olevan oikein kuvailtuja.

Kuinka poistaa My Transit Guide Toolbar Mac ja Windows tietokoneilla

Jos olet asentanut tämän ohjelman luotettavasta lähteestä (virallinen sivu, Chrome verkkokauppa) ja olet tyytyväinen siihen, voit pitää sen. Jos se ei täyttänyt toiveitasi ja haluat poistaa MyTransitGuide työkalupalkin nyt, seuraa näitä ohjeita:

Poista ohjelmat, jotka liittyvät MyTransitGuide Työkalupalkkiin Windows tietokoneelta:

 1. Klikkaa Start → Control Panel → Uninstall a Program.
 2. Kun olet Add/Remove Programs/Uninstall a Program listalla, etsi MyTransitGuide Työkalupalkki ja muut sinulle tuntemattomat ohjelmat.
 3. Klikkaa ”Uninstall” ja sitten OK tallentaaksesi muutokset.

MyTransitGuide poisto-ohjeet Mac OS X laitteelta ovat alla. Sinun pitää kuitenkin tehdä sama poistaa epäilyttävät sovellukset laitteelta. Kun se on tehty, sinun pitää resetoida selain.

Resetoi Google Chrome:

 1. Avaa Google Chrome, klikkaa menu kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse “Tools” -> “Extensions.”
 2. Täällä, etsi tuntemattomat lisäosat (MyTransitGuide Toolbar, MyWay, MyWebSearch, jne.) ja valitse roskakori ikoni näiden merkintöjen poistamiseksi.
 3. Voidaksesi vaihtaa kotisivusi, klikkaa menu kuvaketta, valitse “Settings” -> “On startup” osiossa -> “set pages.”
 4. Täällä, poista myway.com klikkaamalla ”X” ja antamalla haluamasi sivu.
 5. Voidaksesi vaihtaa ensisijaisen hakukoneesi, klikkaa menu kuvaketta -> “Settings” -> “Search” osio.
 6. Täällä, klikkaa ”Manage Search Engines…” ja lisää haluamasi hakukone.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen MyTransitGuide Toolbar Poisto-ohje

Poista Windowsista

Seuraa näitä askeleita poistaaksesi epäilyttävät ohjelmat Ohjauspaneelista:

Poistaaksesi MyTransitGuide Työkalupalkki Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät MyTransitGuide Työkalupalkki (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista MyTransitGuide Toolbar Mac OS X järjestelmästä

Nämä askeleet auttavat sinua poistamaan kaikki epäilyttävät sovellukset, jotka on asennettu Mac OS X laitteisiin:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi MyTransitGuide Toolbar tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy MyTransitGuide Työkalupalkki ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos MyTransitGuide Työkalupalkki ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa MyTransitGuide Työkalupalkki poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Nämä askeleet auttavat sinua poistamaan MyTransitGuide työkalupalkin sekä muut epäilyttävät laajennukset Google Chrome selaimelta:

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy MyTransitGuide Työkalupalkki ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan MyTransitGuide Toolbar rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä