Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto MyTransitGuide Toolbar (Poisto-ohjeet) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Järjestelmä työkalut

MyTransitGuide Työkalupalkkia kritisoidaan sen hämäristä levitystavoista

MyTransitGuide Työkalupalkin asennus

MyTransitGuide, Mindspark Interactive yritykseltä on työkalupalkki, joka antaa pääsy junien, linja-autojen ja maanalaisten aikatauluihin. Vaikka tämä työkalu vaikuttaa hyödylliseltä henkilöille, jotka käyttävät julkisia kulkuneuvoja, turvallisuusasiantuntijat varoittavat, että se on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP).

Pääsyy miksi MyTransitGuide sovellusta ei pidetä täysin turvallisena, koska se voi asentua ilman suoraa käyttäjän lupaa. Se voi tapahtua, kun käyttäjä lataa freeware tai shareware ohjelman väärin.

Jos siis olet huomannut, että kotisivusi ja hakupalvelusi on muokattu MyTransitGuide Työkalupalkin toimesta, niin on täysin selvää, että sinun selaimesi on kaapattu. Tässä tapauksessa sinun pitää poistaa se manuaalisesti tai käyttää vakoiluohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego.

Käyttäjiä neuvotaan poistamaan My Transit Guide työkalupalkki, koska se voi suorittaa epäilyttäviä aktiviteetteja promotoidakseen kolmansien osapuolien sivustoja, parantaakseen niiden rankkausta tai saada voittoa mainostuksesta. Ensimmäinen merkki, joka kertoo tämän työkalupalkin piileskelevän PC:llä on kotisivun tai hakupalvelun muokkaus. Ollaksemme hieman tarkempia, Google, Bing tai Yahoo sivun sijaan voit löytää Ask Search tai hp.myway.com sivun.

Tämän lisäksi, näiden muokkausten lisäksi, huomaat MyTransitGuide Työkalupalkin sivun yläosassa. Jos olet tässä tilanteessa juuri nyt, valmistaudu jatkuviin uudelleenohjauksiin kolmansien osapuolien sivuille. Me sanomme näin, koska tämä hakupalvelu on asetettu toimittamaan muokattuja hakutuloksia, joiden prioriteetti on sponsoroidut linkit, joten aina kun teet nettihaun, niin saat muokattuja hakutuloksia, jotka voivat sisältää linkkejä tuntemattomille ostosivuille.

On siis sanomattakin selvää, että MyTransitGuide uudelleenohjaus ongelmasta voi tulla todella ärsyttävä ongelma. Tämän lisäksi, käyttäjät raportoivat, että heidät uudelleenohjataan teknisen tuen huijauksen sivulle tai muulle hämärälle sivulle, joka ei vaikuta lailliselta.

Tämän lisäksi, kun tämä työkalupalkki pääsee tietokoneellesi, se voi alkaa seuraamaan online aktiviteettejasi, kerätä selaushistoriaasi, ottaa henkilökohtaisia tietojasi ja koettaa saada sinut vierailemaan sen yhteistyökumppanien sivuilla. Jos siis pidät huolta yksityisyydestäsi, niin sinun kannattaa tarkistaa miten poistaa MyTransitGuide tämän artikkelin lopussa.

MyTransitGuide Työkalupalkin lataussivuKäyttäjät voivat ladata MyTransitGuide Työkalupalkin manuaalisesti. Se voi kuitenkin luikerrella koneelle myös ohjelmanippujen avulla.

EULA paljastaa toisen huolestuttavan ongelman MyTransitGuide Työkalupalkissa

Meillä ei ole mitään epäilystä, että nämä aikaisemmin mainitut ongelmat ovat tarpeeksi poistamaan MyTransitGuide Työkalupalkin tietokoneelta. Turvallisuusasiantuntija Suomesta kuitenkin osoittavat muita häiritseviä ominaisuuksia ohjelmasta. Kehittäjät varoittavat Loppukäyttäjän Lisenssisopimuksessa (EULA), että:

You hereby acknowledge and agree that by using an MS Product you may be exposed to Content that may be offensive, indecent or objectionable in your community […]

MS Products are exposed to various security issues, and should be regarded as insecure. By accepting this Agreement, you acknowledge and accept that the MS Products and any information you download or offer to share by means of an MS Product, may be exposed to unauthorized access, interception, corruption, damage or misuse, and should be regarded as insecure. You accept all responsibility for such security risks and any damage resulting therefrom.

Lyhyesti sanottuna se tarkoittaa, että kehittäjät eivät ota vastuusta materiaalista jolle voit paljastua, kun jotain sponsoroitua linkkiä klikataan. Kun siis pidetään tämä mielessä, päätä haluatko tämän työkalupalkin vai et. Jos päätät poistaa sen, niin löydät MyTransitGuide Työkalupalkin poisto-ohjeet alta.

Työkalupalkin levitystavat

Työkalupalkki on saatavilla Chrome Storessa ja sillä on virallinen verkkosivu, jossa on aktiivinen latauslinkki. Siksi käyttäjät voivat ladata sen suoraan. Tässä levitystavassa ei ole mitään väärää. Mutta kehittäjät luottavat myös niputukseen, joka sallii pääsyn tietokoneelle ilman käyttäjän lupaa.

Voidaksesi välttää MyTransitGuide kaappauksen, sinun pitää olla todella varovainen ilmaisohjelmien kanssa. Koska käyttäjät usein lataavat ja asentavat sen varomattomasti, esimerkiksi, klikkaamalla vai ”next” painiketta lukematta ilmoituksia, ei siis ole ihme, että he saivat tämän ei toivotun ohjelman.

Kun siis asennat ilmaisohjelmia, Pika ja Perus asennuksen sijaan, valitse Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja tarkista kaikki huolella. Jos huomaat laatikon, joka sanoo  “I accept to set ask.com as a default search engine” tai “I accept to install MyTransitGuide Toolbar,” poista ruksi siitä edellä mainittujen ongelmien estämiseksi.

Äskettäin tämän ohjelman kehittäjät ottivat meihin yhteyttä ja pyysivät meitä poistamaan tämän julkaisun virukset.fi sivulta. Me uskomme, ettei meidän tulisi tehdä sitä niin kauan kuin tarjoamamme ohjelmat MyTransitGuide Työkalupalkin poistoon havaitsevat sen ja voivat auttaa käyttäjiä poistamaan sen järjestelmästä. Kuten jokaisen latauspainikkeen alla mainitaan, me OLEMME yhteistyössä näiden haittaohjelman poistajien kanssa, ja vaikka osa niistä on ilmaisia, niin muut voivat poistaa viruksia vain niiden ostamisen jälkeen. Nämä maininnat täyttävät kaikki FTC vaatimukset.

Me olemme kuitenkin päättäneet arvioida tämän ja muut tähän kehittäjään liittyvät julkaisut uudelleen. Me väitämme niiden olevan oikein kuvailtuja.

Kuinka poistaa My Transit Guide Toolbar Mac ja Windows tietokoneilla

Jos olet asentanut tämän ohjelman luotettavasta lähteestä (virallinen sivu, Chrome verkkokauppa) ja olet tyytyväinen siihen, voit pitää sen. Jos se ei täyttänyt toiveitasi ja haluat poistaa MyTransitGuide työkalupalkin nyt, seuraa näitä ohjeita:

Poista ohjelmat, jotka liittyvät MyTransitGuide Työkalupalkkiin Windows tietokoneelta:

 1. Klikkaa Start → Control Panel → Uninstall a Program.
 2. Kun olet Add/Remove Programs/Uninstall a Program listalla, etsi MyTransitGuide Työkalupalkki ja muut sinulle tuntemattomat ohjelmat.
 3. Klikkaa ”Uninstall” ja sitten OK tallentaaksesi muutokset.

MyTransitGuide poisto-ohjeet Mac OS X laitteelta ovat alla. Sinun pitää kuitenkin tehdä sama poistaa epäilyttävät sovellukset laitteelta. Kun se on tehty, sinun pitää resetoida selain.

Resetoi Google Chrome:

 1. Avaa Google Chrome, klikkaa menu kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse “Tools” -> “Extensions.”
 2. Täällä, etsi tuntemattomat lisäosat (MyTransitGuide Toolbar, MyWay, MyWebSearch, jne.) ja valitse roskakori ikoni näiden merkintöjen poistamiseksi.
 3. Voidaksesi vaihtaa kotisivusi, klikkaa menu kuvaketta, valitse “Settings” -> “On startup” osiossa -> “set pages.”
 4. Täällä, poista myway.com klikkaamalla ”X” ja antamalla haluamasi sivu.
 5. Voidaksesi vaihtaa ensisijaisen hakukoneesi, klikkaa menu kuvaketta -> “Settings” -> “Search” osio.
 6. Täällä, klikkaa ”Manage Search Engines…” ja lisää haluamasi hakukone.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen MyTransitGuide Toolbar Poisto-ohje:

Poista MyTransitGuide Toolbar Windows järjestelmistä

Seuraa näitä askeleita poistaaksesi epäilyttävät ohjelmat Ohjauspaneelista:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista MyTransitGuide Toolbar sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi MyTransitGuide Toolbar tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista MyTransitGuide Toolbar selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista MyTransitGuide Toolbar Mac OS X järjestelmästä

Nämä askeleet auttavat sinua poistamaan kaikki epäilyttävät sovellukset, jotka on asennettu Mac OS X laitteisiin:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi MyTransitGuide Toolbar tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista MyTransitGuide Toolbar Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi MyTransitGuide Toolbar sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi MyTransitGuide Toolbar poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista MyTransitGuide Toolbar Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin MyTransitGuide Toolbar pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista MyTransitGuide Toolbar Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse MyTransitGuide Toolbar sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita MyTransitGuide Toolbar poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista MyTransitGuide Toolbar Google Chrome selaimelta

Nämä askeleet auttavat sinua poistamaan MyTransitGuide työkalupalkin sekä muut epäilyttävät laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse MyTransitGuide Toolbar sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi MyTransitGuide Toolbar poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista MyTransitGuide Toolbar Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi MyTransitGuide Toolbar tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos MyTransitGuide Toolbar on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi MyTransitGuide Toolbar poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-mytransitguide-toolbar.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta MyTransitGuide Toolbar