Poisto RegGenie

RegGenie Poisto-ohje

Mikä on RegGenie?

RegGenie on haittaohjelma, jota mainostetaan Windowsin rekisterin puhdistusohjelmana. Kun ohjelma on päässyt tietokoneeseesi, se alkaa näyttämään mainoksia, joiden tarkoitus on saada sinut ostamaan ohjelmalisenssi. Useimmiten kokoversion mainostaminen tämänkaltaisissa ohjelmissa on selvä merkki siitä, että ohjelman antamat virheraportit jne. eivät pidä paikkaansa. RegGenien testauksessa huomasimme, että ohjelman antama virheraportti oli täysin sama kaikilla tietokoneillamme, eikä ’virheiden’ korjaaminen vaikuttanut koneiden suorituskykyyn lainkaan. Älä siis erehdy ostamaan kokoversiota tai rahasi menevät suoraan Kankkulan kaivoon.

KUINKA REGGENIE VOI TUNKEUTUA TIETOKONEESEENI?

RegGenie leviää Internetin välityksellä, kuten kaikki muutkin mahdollisesti epätoivotut ohjelmat. Välttyäksesi näiltä ohjelmilta älä ikinä napsauta verkkosivuilla olevia mainoksia, joissa sinulle tarjotaan ilmaisia virustarkistuksia, testejä tai muuta vastaavaa, sillä jos klikkaat tällaista mainosta, huomaat pian ladanneesi tietokoneeseesi RegGenien tai jotain muuta turhaa. Nämä ohjelmat tekevät muutoksia järjestelmääsi ja useimmiten alkavat vielä häiritsemään sinua ärsyttävillä mainoksillaan. Tämä tarkoittaa, että RegGenien varoitukset sadoista rekisterivirheistä sekä mainokset sen kokoversion ostamisesta kannattaa jättää huomioimatta ja poistaa ohjelma tietokoneestasi.

MITEN POISTAN REGGENIEN?

Jos haluat poistaa RegGenien tietokoneestasi, kokeile seuraavaa:

  1. Napsauta Käynnistä-painiketta, valitse Ohjauspaneeli ja kaksoisnapauta sitten Lisää tai poista sovellus -kuvaketta.
  2. Etsi RegGenie listalta, valitse se ja napsauta Poista-painiketta.

Jos et vieläkään päässyt RegGeniestä eroon, tee täysi tietokoneen tarkistus käyttäen jompaakumpaa näistä ohjelmista: FortectIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä