Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto RewardsArcade (Ilmaiset Ohjeet)

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Mainosohjelmat

RewardsArcade on selaimen laajennus jonka kehittäjä on 215 Apps (Awesome Apps / Red Online Marketing Group LP). Se sopii yhteen IE, Google Chrome, Safari ja Mozilla Firefox selainten kanssa. Tämän sovelluksen tarkoitus on itseasiassa olla viihdyttävä. Sen kehittäjien mukaan, sen pitäisi sallia “Pelien pelaamisen Facebook ystäviä vastaan! Taistella ystäviäsi vastaa moninpeleissä ilman Facebookista poistumista. (Play games agains your Facebook friends! Battle your friends over multiplayer games without having to leave Facebook.)” Löytyy kuitenkin erikoisuuskai jotka sinun pitää tietää koska ne ovat saaneet turvallisuusasiantuntija luokittelemaan RewardsArcade sovelluksen ’mainosohjelmaksi’ ja ’PUP’ (potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi).

RewardsArcade on mainosohjelma. Miksi?

Kun testasimme RewardsArcade lisäosaa, haittaohjelma asiantuntija saivat selville sen olevan mainosten tukema ja tärkeä DropInSavings selaimen laajennukselle. Jos siis lankeat tämä lisäosan asennukseen sen viralliselta verkkosivulta, saat DropInSavings sovelluksen valinnaisena komponenttina. Näiden kahden sovelluksen pitäisi näyttää mainoksia ihmisten selaamilla nettsivuilla. Tämä antaa kolmansille osapuolille mahdollisuuden luoda maksu-klikkauksesta tuloja ja luoda liikennettä yhteistyökumppanien sivustoille.

RewardsArcade mainoksia näytetään yleensä tekstiin sisällytettyinä linkkeinä. On kuitenkin huomattu, että se voi myös luoda pop-uppeja ja mainosjulisteita. Ne voidaan erottaa muista mainoksista merkinnöistään ,kuten “Ads by RewardsArcade,” “Brought by RewardsArcade,” “DropInSavings Ads,” jne. Ne voivat olla todella ärsyttäviä ja häiritä nettiselaamistasi todella vakavasti. Ne ovat kuitenkin todella ärsyttäviä.

On tärkeää miettiä kohdesivustoja joilla RewardsArcade haittaohjelman mainosket uudelleenohjaavat. Kaikkien mainosten pitää kuitenkin uudelleenohjata ihmiset jonnekkin. Useimmissa tapauksissa, mainosohjelman tyyppiset sovellukset on asetettu promotoimaan verkkokauppoja tai sivustoja jotka promotoivat kolmansien osapuolien palveluita. On todella valitettavaa, että RewardsArcade uudelleenohjaukset voivat paljastaa ihmiset sivustoille jotka voivat olla online huijauksia ja levittävät muita verkkouhkia. Estääksesi tämän tapahtumasta, sinun ei kannata koskaa klikata pop-up mainoksia jotka sanovat, että sinun pitää päivittää ohjelma (Java, Flash Payer, Latausmanagero, jne.) tai soittaa tekniseen tukeen jotta voit korjata PC ongelmat.

Displaying RewardsArcade ads

Tämän lisäksi, Rewards Arcade virusta syytetään seuranta evästeiden luvattomasta asennuksesta ja nettimajakoista. Näiden tiedostojen olemassaolo sallii kolmansien osapuolien kerätä käyttäjän hakusanat, vieraillut sivut, niille annetut tiedot, PC: IP-osoite, sijainti, sähköpostiosoite ja vastaavat ei henkilökohtaiset tiedot.

Kaiken kaikkiaan, kun pidetään kaikki nämä tosiasiat mielessä, ohita Rewards Arcade suite 2015 sovellus. Jos se on asennettu nettiselaimillesi ilman lupaasi, älä anna sen jäädä. Me suosittelemme käyttämään ReimageIntego sovellusta koska sen avulla poistat koko paketin.

Kuinka tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) kulkee ympäri nettiä?

RewardsArcade PUP voidaan asentaa manuaalisesti kun se ladataan sen viralliselta verkkosivulta. Tekemällä tämän suostut asentamaan DropInSavings ’ostosavustajan’ koska nämä kaksi sovellusta kulkevat AINA yhdessä.

Voit tämän lisäksi huomata rewardsarcade.exe tiedoston PC:llä aivan kuin tyhjästä. ämä on todella todennäköistä koska nykyisin Rewards Arcade sovellusta promotoidaan ohjelmistopakettien avulla. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä, se leviää FLV Player 3.0 sovelluksen kanssa. Se voidaan myös löytää liitettynä myös muihin ilmaisohjelmiin. Voidaksesi siis estää sen asennuksen, tarkista ilmaisohjelmat valitsemalla Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja poista kaikki ruksi joissa sanotaan “Klikkaamalla (By clicking) “Hyväksy (Accept),” Minä suostun Loppukäyttäjän Lisenssisopimukseen ja Yksityisyyden Suojaan ja suostun asentamaan RewardsArcades ja DropInSavingsin (I agree to End User License Agreement and Privacy Policy and consent to install RewardsArcade and DropInSavings).”

Helppo RewardsArcade poisto:

Helpoin tapa poistaa Rewards Arcade haittaohjelma on järjestelmän täysi tarkistus haittaohjelman poistajalla. Ole kuitenkin viisas ja valitse työkalu joka on luotettava ja testattu. Voit löytää meidän suosittelemat sovellukset alapuolelta.

Jos olet päättänyt poistaa RewardsArcade itse niin meidän tiimimme on valmistanut askel-askeleelta ohjeen joka selittää kaikki poistovaiheet täydellisesti. Kaikkein tärkeimpänä, varmista että teet kaikki askeleet oikeassa järjestyksessä.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen RewardsArcade Poisto-ohje:

Poista RewardsArcade Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista RewardsArcade sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi RewardsArcade tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista RewardsArcade Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi RewardsArcade tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista RewardsArcade Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi RewardsArcade sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi RewardsArcade poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista RewardsArcade Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin RewardsArcade pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista RewardsArcade Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse RewardsArcade sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita RewardsArcade poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista RewardsArcade Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse RewardsArcade sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi RewardsArcade poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista RewardsArcade Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi RewardsArcade tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi RewardsArcade poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-rewardsarcade.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta RewardsArcade