Vakavuus luokka:  
  (14/100)

Russian mainokset. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Syitä miksi Russian mainokset ilmaantuvat sivuilla joilla vierailet

Russian pop-up mainokset

Ärsyttävät Russian mainokset yleensä ilmaantuvat, kun tietokone saastuu mainosohjelmalla. IJos et puhu kieltä, mutta Russian mainokset ilmaantuvat näytöllesi, kun vierailet eri nettisivuille, sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi järjestelmän mainosohjelman varalta, jonka olet ehkä juuri asentanut.

Yleensä tällaiset mainokset mainostavat petollisia rahanteko strategioita, laihdutus pillereitä, aikuispelejä, treffisivuja, painonpudotus tuotteita, lisäravinteita tai vain klikkaushoukuttelu artikkeleja, joissa on houkuttelevia otsikoita. Useimmissa tapauksissa nämä mainokset sisältävät epämiellyttäviä tai järkyttäviä kuvia, joiden pitäisi saada käyttäjä klikkaamaan niitä.

Tutkimus on paljastanut joitain sivustoja, joita käytetään enimmäkseen häiritsemään tietokoneen käyttäjiä, kuten Traff-1.ru, Scearch-naitiy.ru, traffic-media.co, Thirafileb-uk.ru, tai Searchi-clan.ru. Yksi ärsyttävimmistä sivuista, jolle käyttäjää uudelleenohjataan, on Internetgazeta.cardvrmirrorr.ru, joka lupaa suuria tuloja joka päivä Binäärioptioilla.

Useat tietokoneen käyttäjät ovat ilmaisseet mielipiteensä, että sivusto on huijaus ja ehdottaa rahojen sijoittamista tyhjästä. Jos huomaat tällaisia mainoksia näytölläsi, niin me suosittelemme poistamaan Russian mainosohjelman haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage

Löytyy satoja ohjelmia, jotka näyttävät sinulle Russian pop-up mainoksia, kuten LoadLeader. Ohjelmat jotka näyttävät tällaisia mainoksia, usein pudottavat useita tiedostoja järjestelmään, mukaan lukien ohjelmat ja/tai laajennukset. Jotkut kriittiset mainosohjelmat voivat jopa muokata selaimen pikakuvakkeita tai Windows Rekisteriavaimia voidakseen yhdistää mainosverkkoon ja ladata mainoksia heti kun uhri avaa saastuneen nettiselaimen.

Ilman poikkeusta, tällaisia mainoksia voidaan näyttää Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer ja jopa muilla selaimilla. Pidä mielessäsi, että näiden mainosten klikkaaminen voi laukaista uudelleenohjauksia sivuille, jotka voivat aiheuttaa uhat PC:n ja yksityisyytesi turvallisuudelle.

Esimerkiksi, petolliset sivut, kuten Domflash.ru voivat vakuuttaa sinut asentamaa vaarallisia ohjelmapäivityksiä, kuten Flash Player. Muista kuitenkin aina, että tekaistut ohjelmistopäivitykset usein sisältävät kriittisiä haittaohjelmia, kuten Troijalaisia tai jopa lunnasohjelmia. Jos tietokoneesi toimii hitaasti ja näet ärsyttäviä mainoksia tai koet uudelleenohjauksia Venäläisille sivuille, niin tee Russian mainosohjelman poistosta ensisijainen tehtävä HETI.

Russian ads

Ohjelmat, jotka näyttävät ärsyttäviä mainoksia leviävät yleensä hämärällä tavalla

Russian mainokset alkavat yleensä ilmaantua tietokoneen näytölle, kun käyttäjä on asentanut mainosohjelman, joka on asetettu yhdistämään Venäläiseen mainosverkkoon. Voit asentaa tällaisen ohjelmat, kun vierailet tiedostonjako sivulla, klikkaat epäluotettavaa mainosta, tai kun asennat lisensoituja ohjelmia laittomasti.

Ole varuillasi, kun koetat ladata ilmaisohjelmia netistä, koska useat tiedostojako sivut promotoivat ohjelmanippuja, jotka näyttävät yksittäisiltä ohjelmilta. Tämän ongelman takia useat käyttäjät päätyvät asentamaan ei toivottuja ohjelmia huomaamattaan.

Todellisuudessa ongelma on kiire asentaa juuri ladattuja ohjelmia, niin pian kuin mahdollista, lukematta kaikkia annettuja tietoja. Välttääksesi asentamasta ei toivottuja ohjelmia, jotka näyttävät Russian mainoksia tai kaappaavat selaimet ilmoittaman, valitse Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ja etsi ehdotuksia asentaa ylimääräisiä ohjelmia. Jos mahdollista, poista ruksi niiden kohdalta.

Russian ads

Poista Russian mainokset Chrome, Firefox, ja muilta selaimilta

On täysin selvää, että kukaan ei halua mainoksia kielellä jota he eivät ymmärrä, siksi me uskomme sinun haluavan poistaa Russian mainoksia selaimiltasi niin pian kuin mahdollista.

Me olemme antaneet sinulle selityksen, miten poistaa epäilyttäviä ohjelmia, jotka avaavat uusia selaimen ikkunioita, välilehtiä tai asettavat ohjelmia sivuille joilla vierailet vain promotoidakseen hämäriä artikkeleita tai mainoksia. Suorittaaksesi Russian mainosten poiston, tarkista järjestelmäsi ammattilaisten haittaohjelman poistajalla.

Voit poistaa viruksen vahingot automaattisesti yhdellä näistä ohjelmista Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Me suosittelemme näitä sovelluksia, koska ne voivat tunnistaa potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat sekä virukset, kaikki niiden tiedostot ja rekisterimerkinnät, jotka niihin liittyvät.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Russian mainokset kuvankaappaus
Russian mainokset kuvankaappausRussian mainokset kuvankaappaus

Manuaalinen Russian mainosten Poisto-ohje:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Russian Windows järjestelmistä

Jos haluat estää Russian mainokset, sinun pitää tunnistaa ohjelma, joka luo niitä sinulle ja se ei aina ole helppoa. Ensimmäiseksi, ala poistamaan epäilyttävät ohjelmat, jotka asennettiin PC:lle ilman sinun lupaasi.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Russian sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Russian tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Russian selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Russian Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Russian tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Russian Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Russian sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Russian poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Russian mainokset Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Russian pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Russian Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Firefox pitää pelastaa hämäriltä lisäosilta, kun asennetaan epäluotettavia ilmaisohjelmia. Jos et tiedä mistä löydät nämä lisäosat ja kuinka poistaa ne, seuraa näitä askeleita.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Russian sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Russian poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Russian Google Chrome selaimelta

Kyseenalaisten selaimen laajennusten poistaminen on se mitä sinun pitää tehdä pysäyttääksesi nämä ärsyttävät mainokset ilmaantumasta yhä uudelleen ja uudelleen.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Russian sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Russian poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Russian Safari selaimelta

Estääksesi Russian mainokset Safari selaimella, suorita alla olevat ohjeet.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Russian tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Russian on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Russian poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-russian-ads.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä