Poista Russian mainokset (Poisto-opas) - päivitetty kesä 2017

Russian mainosten Poisto-ohje

Mikä on Russian mainokset?

Syitä miksi Russian mainokset ilmaantuvat sivuilla joilla vierailet

Russian pop-up mainokset

Ärsyttävät Russian mainokset yleensä ilmaantuvat, kun tietokone saastuu mainosohjelmalla. IJos et puhu kieltä, mutta Russian mainokset ilmaantuvat näytöllesi, kun vierailet eri nettisivuille, sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi järjestelmän mainosohjelman varalta, jonka olet ehkä juuri asentanut.

Yleensä tällaiset mainokset mainostavat petollisia rahanteko strategioita, laihdutus pillereitä, aikuispelejä, treffisivuja, painonpudotus tuotteita, lisäravinteita tai vain klikkaushoukuttelu artikkeleja, joissa on houkuttelevia otsikoita. Useimmissa tapauksissa nämä mainokset sisältävät epämiellyttäviä tai järkyttäviä kuvia, joiden pitäisi saada käyttäjä klikkaamaan niitä.

Tutkimus on paljastanut joitain sivustoja, joita käytetään enimmäkseen häiritsemään tietokoneen käyttäjiä, kuten Traff-1.ru, Scearch-naitiy.ru, traffic-media.co, Thirafileb-uk.ru, tai Searchi-clan.ru. Yksi ärsyttävimmistä sivuista, jolle käyttäjää uudelleenohjataan, on Internetgazeta.cardvrmirrorr.ru, joka lupaa suuria tuloja joka päivä Binäärioptioilla.

Useat tietokoneen käyttäjät ovat ilmaisseet mielipiteensä, että sivusto on huijaus ja ehdottaa rahojen sijoittamista tyhjästä. Jos huomaat tällaisia mainoksia näytölläsi, niin me suosittelemme poistamaan Russian mainosohjelman haittaohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego.

Russian mainokset virusÄrsyttävät Russian mainokset yleensä alkavat ilmaantumaan tietokoneen näytölle, kun on asennettu potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, joka yhdistää mainosverkkoon ja avaa erilaisia mainoksia uhrien nettiselaimille.

Löytyy satoja ohjelmia, jotka näyttävät sinulle Russian pop-up mainoksia, kuten LoadLeader. Ohjelmat jotka näyttävät tällaisia mainoksia, usein pudottavat useita tiedostoja järjestelmään, mukaan lukien ohjelmat ja/tai laajennukset. Jotkut kriittiset mainosohjelmat voivat jopa muokata selaimen pikakuvakkeita tai Windows Rekisteriavaimia voidakseen yhdistää mainosverkkoon ja ladata mainoksia heti kun uhri avaa saastuneen nettiselaimen.

Ilman poikkeusta, tällaisia mainoksia voidaan näyttää Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer ja jopa muilla selaimilla. Pidä mielessäsi, että näiden mainosten klikkaaminen voi laukaista uudelleenohjauksia sivuille, jotka voivat aiheuttaa uhat PC:n ja yksityisyytesi turvallisuudelle.

Esimerkiksi, petolliset sivut, kuten Domflash.ru voivat vakuuttaa sinut asentamaa vaarallisia ohjelmapäivityksiä, kuten Flash Player. Muista kuitenkin aina, että tekaistut ohjelmistopäivitykset usein sisältävät kriittisiä haittaohjelmia, kuten Troijalaisia tai jopa lunnasohjelmia. Jos tietokoneesi toimii hitaasti ja näet ärsyttäviä mainoksia tai koet uudelleenohjauksia Venäläisille sivuille, niin tee Russian mainosohjelman poistosta ensisijainen tehtävä HETI.

Russian ads

Ohjelmat, jotka näyttävät ärsyttäviä mainoksia leviävät yleensä hämärällä tavalla

Russian mainokset alkavat yleensä ilmaantua tietokoneen näytölle, kun käyttäjä on asentanut mainosohjelman, joka on asetettu yhdistämään Venäläiseen mainosverkkoon. Voit asentaa tällaisen ohjelmat, kun vierailet tiedostonjako sivulla, klikkaat epäluotettavaa mainosta, tai kun asennat lisensoituja ohjelmia laittomasti.

Ole varuillasi, kun koetat ladata ilmaisohjelmia netistä, koska useat tiedostojako sivut promotoivat ohjelmanippuja, jotka näyttävät yksittäisiltä ohjelmilta. Tämän ongelman takia useat käyttäjät päätyvät asentamaan ei toivottuja ohjelmia huomaamattaan.

Todellisuudessa ongelma on kiire asentaa juuri ladattuja ohjelmia, niin pian kuin mahdollista, lukematta kaikkia annettuja tietoja. Välttääksesi asentamasta ei toivottuja ohjelmia, jotka näyttävät Russian mainoksia tai kaappaavat selaimet ilmoittaman, valitse Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ja etsi ehdotuksia asentaa ylimääräisiä ohjelmia. Jos mahdollista, poista ruksi niiden kohdalta.

Russian ads

Poista Russian mainokset Chrome, Firefox, ja muilta selaimilta

On täysin selvää, että kukaan ei halua mainoksia kielellä jota he eivät ymmärrä, siksi me uskomme sinun haluavan poistaa Russian mainoksia selaimiltasi niin pian kuin mahdollista.

Me olemme antaneet sinulle selityksen, miten poistaa epäilyttäviä ohjelmia, jotka avaavat uusia selaimen ikkunioita, välilehtiä tai asettavat ohjelmia sivuille joilla vierailet vain promotoidakseen hämäriä artikkeleita tai mainoksia. Suorittaaksesi Russian mainosten poiston, tarkista järjestelmäsi ammattilaisten haittaohjelman poistajalla.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Russian mainosten Poisto-ohje

Poista Windowsista

Jos haluat estää Russian mainokset, sinun pitää tunnistaa ohjelma, joka luo niitä sinulle ja se ei aina ole helppoa. Ensimmäiseksi, ala poistamaan epäilyttävät ohjelmat, jotka asennettiin PC:lle ilman sinun lupaasi.

Poistaaksesi Russian mainokset Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Russian mainokset (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Russian Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Russian tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Firefox pitää pelastaa hämäriltä lisäosilta, kun asennetaan epäluotettavia ilmaisohjelmia. Jos et tiedä mistä löydät nämä lisäosat ja kuinka poistaa ne, seuraa näitä askeleita.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Russian mainokset ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Russian mainokset ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Russian mainokset poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Kyseenalaisten selaimen laajennusten poistaminen on se mitä sinun pitää tehdä pysäyttääksesi nämä ärsyttävät mainokset ilmaantumasta yhä uudelleen ja uudelleen.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Estääksesi Russian mainokset Safari selaimella, suorita alla olevat ohjeet.

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Russian mainokset ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Russian rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä