Vakavuus luokka:  
  (9/100)

Poisto SlimCleaner Plus (syys 2019 päivitys) - Poisto-opas

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Järjestelmä työkalut

SlimCleaner Plus – optimointityökalu, joka ei ehkä ole niin hyödyllinen miltä se vaikuttaa

SlimCleaner Plus kuva

SlimCleaner Plus on laillinen järjestelmän optimointi ohjelma, joka on väittämän mukaan suunniteltu auttamaan tavallisia tietokoneen käyttäjiä järjestelmän puhdistamisessa. Tämän ohjelman kehittäjät käyttävät kuitenkin petollisia tapoja huijatakseen sinisilmäisiä ihmisiä ja varmistaakseen, että he jatkavat ei-tehokkaasta palvelusta maksamista. 

Tämä on syy, miksi SlimCleaner Plus luokitellaan potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi. Useat ihmiset voivat sekoittaa sen viruksiin. Todellisuudessa nämä järjestelmän ohjelmien optimoijat eivät ole vaarallisia. Ne voivat kuitenkin heikentää tietokoneen suorituskykyä huomattavasti, kuten hidastumisia, pitkiä ohjelman latausaikoja, jne.

Ensimmäiseksi, käyttäjät petetään lataamaan SlimCleaner Plus tavallisena ohjelmana tai he saavat sen houkuttelevan, mutta petollisen kuvauksen takia — hxxps://slimware.com/ sivulla. Pian asennuksen jälkeen, ihmisillä on mahdollisuus kokeilla ilmaista koeversiota.

Vaikka se näyttää luotettavalta, niin tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma näyttää petollisia järjestelmäraportteja. Toisin sanoen, SlimCleaner Plus huijaa ihmiset uskomaan, että heidän tietokoneensa on saastunut suurella määrällä vaarallisia tietokonetartuntoja. Siitä on myös olemassa ilmaisversio, nimeltä SlimCleaner. Sen tarkoitus on kuitenkin sama — huijata rahaa kokemattomilta tietokoneen käyttäjiltä.

Tällaisten petollisten raporttien seurauksena, ihmiset huijataan ostamaan Slim Cleaner Plus täysi versio, jolla korjataan väitetyt ongelmat. Vaikka tietokoneesi voi todellakin olla saastunut usealla muulla potentiaalisesti ei toivotulla ohjelmalla, kuten mainosohjelmalla, niin me voimme taata, että näytetyt hakutulokset eivät edusta järjestelmäsi tilaa tarkasti. 

SlimCleaner Plus kuvitus
SlimCleaner Plus on laillinen järjestelmän optimointi ohjelma, joka näyttää vääristeltyjä tarkistustuloksia huijatakseen ihmiset ostamaan sen täyden version.

Me myös suosittelemme hankkimaan luotettavamman ja maineikkaamman antiviruksen järjestelmäsi suojaukseen. Voit käyttää alla olevia ohjeita auttamaan SlimCleaner Plus poistossa, koska sen poistoprosessin kerrotaan olevan todella monimutkainen. 

Tämän lisäksi, ole valmis vastaanottamaan useita ärsyttäviä ilmoituksia ja mainoksia, jos pidät niin kutsuttua SlimCleaner Plus virusta järjestelmässäsi. Ne kaikki ovat vain keino huijata sinut ostamaan ohjelman täysi versio ja ne eivät katoa ennen sitä.

Siksi me emme suosittele kuluttamaan rahojasi hyödyttömään järjestelmän optimointityökaluun, joka käyttää todella epäreiluja tekniikoita voittojen saamiseksi. Kun olet suorittanut SlimCleaner Plus poiston, voi tarkistaa järjestelmäsi ammattilaisten turvaohjelmalla, kuten Reimage ja tarkistaa tietokoneesi todellinen virustilanne. Me takaamme, että tulokset ovat todella erilaisia. 

Epäluotettavat järjestelmän optimointityökalut voivat päästä järjestelmään myös salaa

Vaikka käyttäjät voivat halutessaan asentaa tämän hyödyttömän ohjelman viralliselta verkkosivulta, niin kehittäjät voivat käyttää myös useita viekkaita, mutta laittomia tapoja levittää tuotettaan. Yleensä he niputtavat potentiaalisesti ei toivotun ohjelman muiden ilmaisohjelmien kanssa ja tarjoavat niitä yhdessä.

Tällä tavalla ihmiset eivät huomaa ylimääräisiä ohjelmia, kun he valitsevat Pika- tai Suositellut asetukset. Järjestelmän optimointityökalu asennetaan järjestelmään myös ilman suoraa lupaa. Tämä voidaan kuitenkin välttää valitsemalla Kustomoitu/Edistynyt asennustapa ja poistamalla kaikki ennalta valitut ruksit.

Tämän lisäksi käyttäjät voidaan huijata lataamaan tämä vähemmän luotettava ohjelma promotoitujen mainosten kautta. Yleensä ne ilmaantuvat, kun selaat epäilyttävillä sivuilla. Me suosittelemme pysymään erossa näistä mainoksista, koska ne voivat asentaa PUPin sekä muita vaarallisia uhkia. 

Opi poistamaan SlimCleaner Plus 

eSolutions tiimin mukaan, löytyy useita raportteja, missä ihmiset valittavat, etteivät he voi poistaa SlimCleaner Plus sovellusta, kun ovat päättäneet tehdä sen. Pidä mielessäsi, että eliminointiprosessi on monimutkainen ja se voi aiheuttaa vaaran tietokoneellesi.

SlimCleaner Plus poisto pitää suorittaa todella varovasti, tai voit vahingossa vahingoittaa järjestelmääsi. Me myös suosittelemme käyttämään artikkelin lopussa olevia ohjeita. Muista lukea jokainen askel tarkasti ja vältä niiden ohittaminen.

Jos sinulla on epäilys poistaa SlimCleaner Plus ja haluat varmistaa sen epäluotettavuuden, asenna yksi alla olevista antivirus työkaluista ja tarkista tietokoneesi huolella. Myöhemmin voit vertailla tarkistustuloksia ja näet itse, että tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma on todella epäluotettava.

Voit poistaa viruksen vahingot automaattisesti yhdellä näistä ohjelmista Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Me suosittelemme näitä sovelluksia, koska ne voivat tunnistaa potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat sekä virukset, kaikki niiden tiedostot ja rekisterimerkinnät, jotka niihin liittyvät.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
SlimCleaner Plus kuvankaappaus
SlimCleaner Plus kuvankaappausSlimCleaner Plus kuvankaappausSlimCleaner Plus kuvankaappaus

Manuaalinen SlimCleaner Plus Poisto-ohje:

Poista SlimCleaner Plus Windows järjestelmistä

Windows käyttäjät voivat poistaa SlimCleaner Plus sovelluksen alla olevien ohjeiden avulla.

  1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
  2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
  3. Poista SlimCleaner Plus sekä siihen liittyvät ohjelmat
    Täällä, etsi SlimCleaner Plus tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
  4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-slimcleaner-plus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä