Poisto SlimCleaner Plus (loka 2018 päivitys) - Poisto-opas

SlimCleaner Plus Poisto-ohje

Mikä on SlimCleaner Plus?

SlimCleaner Plus – optimointityökalu, joka ei ehkä ole niin hyödyllinen miltä se vaikuttaa

SlimCleaner Plus kuva

SlimCleaner Plus on laillinen järjestelmän optimointi ohjelma, joka on väittämän mukaan suunniteltu auttamaan tavallisia tietokoneen käyttäjiä järjestelmän puhdistamisessa. Tämän ohjelman kehittäjät käyttävät kuitenkin petollisia tapoja huijatakseen sinisilmäisiä ihmisiä ja varmistaakseen, että he jatkavat ei-tehokkaasta palvelusta maksamista.

Tämä on syy, miksi SlimCleaner Plus luokitellaan potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi. Useat ihmiset voivat sekoittaa sen viruksiin. Todellisuudessa nämä järjestelmän ohjelmien optimoijat eivät ole vaarallisia. Ne voivat kuitenkin heikentää tietokoneen suorituskykyä huomattavasti, kuten hidastumisia, pitkiä ohjelman latausaikoja, jne.

Ensimmäiseksi, käyttäjät petetään lataamaan SlimCleaner Plus tavallisena ohjelmana tai he saavat sen houkuttelevan, mutta petollisen kuvauksen takia — hxxps://slimware.com/ sivulla. Pian asennuksen jälkeen, ihmisillä on mahdollisuus kokeilla ilmaista koeversiota.

Vaikka se näyttää luotettavalta, niin tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma näyttää petollisia järjestelmäraportteja. Toisin sanoen, SlimCleaner Plus huijaa ihmiset uskomaan, että heidän tietokoneensa on saastunut suurella määrällä vaarallisia tietokonetartuntoja. Siitä on myös olemassa ilmaisversio, nimeltä SlimCleaner. Sen tarkoitus on kuitenkin sama — huijata rahaa kokemattomilta tietokoneen käyttäjiltä.

Tällaisten petollisten raporttien seurauksena, ihmiset huijataan ostamaan Slim Cleaner Plus täysi versio, jolla korjataan väitetyt ongelmat. Vaikka tietokoneesi voi todellakin olla saastunut usealla muulla potentiaalisesti ei toivotulla ohjelmalla, kuten mainosohjelmalla, niin me voimme taata, että näytetyt hakutulokset eivät edusta järjestelmäsi tilaa tarkasti.

SlimCleaner Plus kuvitusSlimCleaner Plus on laillinen järjestelmän optimointi ohjelma, joka näyttää vääristeltyjä tarkistustuloksia huijatakseen ihmiset ostamaan sen täyden version.

Me myös suosittelemme hankkimaan luotettavamman ja maineikkaamman antiviruksen järjestelmäsi suojaukseen. Voit käyttää alla olevia ohjeita auttamaan SlimCleaner Plus poistossa, koska sen poistoprosessin kerrotaan olevan todella monimutkainen.

Tämän lisäksi, ole valmis vastaanottamaan useita ärsyttäviä ilmoituksia ja mainoksia, jos pidät niin kutsuttua SlimCleaner Plus virusta järjestelmässäsi. Ne kaikki ovat vain keino huijata sinut ostamaan ohjelman täysi versio ja ne eivät katoa ennen sitä.

Siksi me emme suosittele kuluttamaan rahojasi hyödyttömään järjestelmän optimointityökaluun, joka käyttää todella epäreiluja tekniikoita voittojen saamiseksi. Kun olet suorittanut SlimCleaner Plus poiston, voi tarkistaa järjestelmäsi ammattilaisten turvaohjelmalla, kuten FortectIntego ja tarkistaa tietokoneesi todellinen virustilanne. Me takaamme, että tulokset ovat todella erilaisia.

Epäluotettavat järjestelmän optimointityökalut voivat päästä järjestelmään myös salaa

Vaikka käyttäjät voivat halutessaan asentaa tämän hyödyttömän ohjelman viralliselta verkkosivulta, niin kehittäjät voivat käyttää myös useita viekkaita, mutta laittomia tapoja levittää tuotettaan. Yleensä he niputtavat potentiaalisesti ei toivotun ohjelman muiden ilmaisohjelmien kanssa ja tarjoavat niitä yhdessä.

Tällä tavalla ihmiset eivät huomaa ylimääräisiä ohjelmia, kun he valitsevat Pika- tai Suositellut asetukset. Järjestelmän optimointityökalu asennetaan järjestelmään myös ilman suoraa lupaa. Tämä voidaan kuitenkin välttää valitsemalla Kustomoitu/Edistynyt asennustapa ja poistamalla kaikki ennalta valitut ruksit.

Tämän lisäksi käyttäjät voidaan huijata lataamaan tämä vähemmän luotettava ohjelma promotoitujen mainosten kautta. Yleensä ne ilmaantuvat, kun selaat epäilyttävillä sivuilla. Me suosittelemme pysymään erossa näistä mainoksista, koska ne voivat asentaa PUPin sekä muita vaarallisia uhkia.

Opi poistamaan SlimCleaner Plus

eSolutions tiimin mukaan, löytyy useita raportteja, missä ihmiset valittavat, etteivät he voi poistaa SlimCleaner Plus sovellusta, kun ovat päättäneet tehdä sen. Pidä mielessäsi, että eliminointiprosessi on monimutkainen ja se voi aiheuttaa vaaran tietokoneellesi.

SlimCleaner Plus poisto pitää suorittaa todella varovasti, tai voit vahingossa vahingoittaa järjestelmääsi. Me myös suosittelemme käyttämään artikkelin lopussa olevia ohjeita. Muista lukea jokainen askel tarkasti ja vältä niiden ohittaminen.

Jos sinulla on epäilys poistaa SlimCleaner Plus ja haluat varmistaa sen epäluotettavuuden, asenna yksi alla olevista antivirus työkaluista ja tarkista tietokoneesi huolella. Myöhemmin voit vertailla tarkistustuloksia ja näet itse, että tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma on todella epäluotettava.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen SlimCleaner Plus Poisto-ohje

Poista Windowsista

Windows käyttäjät voivat poistaa SlimCleaner Plus sovelluksen alla olevien ohjeiden avulla.

Poistaaksesi SlimCleaner Plus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät SlimCleaner Plus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan SlimCleaner Plus rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä