Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto Your Template Finder Toolbar (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Järjestelmä työkalut

Your Template Finder Tykalupalkki yritykseltä Mindspark. Mitä minun tulee tietää siitä?

Your Template Finder Työkalupalkki on sovellus jonka kehtittäjä on Mindspark Interactive Inc. Sen pitäisi tarjota käyttäjille nopea pääsy eisvalmisteltuihin kuponkeihin, lentolehtisiin, ansioluotteloihin, leimoihin ja vastaaviin. Tämä yritys tunnetaan ilmaisohjelmien kehittäjänä ja levittäjänä, kuten erilaiset selaimen lisäosat ja työkalupalkit. On valitettavaa, että suurin osa ohjelmista joiden kehittäjä on Mindspark on leimattu potentiaalisesti ei toivotuiksi ja sinun pitää välttää niitä.

Your Template Finder Työkalupalkki on myös leimattu potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP). Se on läheistä sukua ask.com hakusivustolle ja se voidaan liittää selaimen kaappaukseen. Se leviää yleensä nipussa ilmaisohjelmien kanssa koska se on helpoin tapa päästä käyttäjien tietokoneille huomaamatta. Jos sen tunkeutuminen onnistuu niin Your Template Finder asentaa MyWay:n, joka on kustomoitu Ask versio, ensisijaiseksi aloitussivuksi ja hakupalveluksi. Vaikka tämä hakukone onkin laillinen niin se ei ole luotettava, johtuen sen leviämistavasta ja koska sen tiedetään promotoivat sponsoroituja verkkosivuja. Me emme suosittele netin selaamista tämän hakusivun avulla koska sinulle voidaan näyttää muunneltuja hakutuloksia jotka ovat täynnä vaarallisia linkkejä ja mainoksia. Näiden mainosten klikkaus voi pakottaa sinun vierailemaan kyseenalaisella verkkosivulla tai asentamaan ei toivottuja ohjelmia.

Voit tämän lisäksi huomata, että nettiselaintesi suorituskyky on heikentynyt ja että Your Template finder Myway näyttää mainoksia jotka vastaavat viimeaikaisia hakujasi. Tämä johtuu siitä, että tämä työkalupalkki voi kerätä ei henkilökohtaisia tietoja nettiselaamisestasi ja jakaa ne kolmansien osapuolien mainostajille. Ole kuitenkinvaruillsi sillä edes henkilökohtaiset tietosi eivät ole turvassa, sinun ei kannata pitää tällaista harhaanjohtavaa ohjelmaa tietokoneellasi. KäynnistäReimageIntego ja suorita järjestelmän täysi tarkistus. Tällä tavalla poistat Your Template Finder Toolbar viruksen sekä kaikki muut potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat.

The screenshot of the official website where Your Template Finder Toolbar can be installed

Kuinka Your Template Finder Toolbar voi kaapata tietokoneeni?

Your Template Finder Toolbar hijacker pystyy saastuttamaan satunnaiset tietokoneet muiden freeware ja hareware ohjelmien avulla. Kun se on asennettu niin se voi saastuttaa kaikki nettiselaimet ilman lupaasi. Se voi tehdä järjestelmästä hitaahkon, alkaa seuraamaan nettiselaamistasi ja epäluotettavia hakutuloksia yrittäessään ohjata liikennettä yhteistyökumppanien sivustoille. Heti Your Template Finder Toolbar kaappaajan jälkeen voit huomata brbar.dll ja brsrcas.dll tiedostot käynnissä järjestelmän taustalla. Joten herää kysymys, mitä varotoimia voin ottaa välttääkseni Your Template Finder Toolbar viruksen? Sinun kannattaa:

 • Ei ole väliä vaikka olet asentamassa tuttua ja tunnettua ilmaisohjelmaa, sinun pitää aina olla varovainen niiden asennuksessa. Valitse Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja seuraa koko asennusprosessia tarkasti.
 • Tuski jokainen ruksi ja etsi ’valinnaisia latauksia’, kuten selaimen lisäosat, työkalupalkit tai laajennukset.
 • Muista poistaa ruksi niiden kaikkien kohdalta koska muussa tapauksessa voit saada potentiaalisesti ei toivotun ohjelman, kuten Your Template Finder Työkalupalkki virus.

Löytyy useita sovelluksia jotka ovat samanlaisia kuin tämä. Esimerkiksi, Total Dating Guide Työkalupalkki, Puzzle Games Daily Työkalupalkki, MyWeddingAdviser Työkalupalkki jne. Käytä siis yllä mainittuja askeleita kun asennat ilmaisohjelmia ja koeta estää nettiselaintesi kaappaus.

Selaimen kaappaajan poistaminen. Mitä vaihtoehtoja minulla on?

Voidaksesi poistaa Your Template Finder Työkalupalkki viruksen, voit asentaa luotettavan haittaohjelman poistajan tai tarkistaa ja puhdistaa järjestelmän itse. Jos haluat yksityiskohtaiset ohjeet jotka näyttävät poiston tarkasit niin sinun kannattaa kelata alas ja etsiä ”Manuaalinen Safer Browser viruksen poisto-opas.” Jotta voit tarkistaa koko järjestelmän ja palauttaa sen ennalleen niin me suosittelemme tekemään täyden järjestelmän tarkistuksen koska et voi olla varma mitä ohjelmia Your Template Finder Työkalupalkki uudelleenohjaus virus toi mukanaan.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Your Template Finder Työkalupalkki kuvankaappaus
Your Template Finder Työkalupalkki kuvankaappaus

Manuaalinen Your Template Finder Toolbar Poisto-ohje:

Poista Your Template Finder Toolbar Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Your Template Finder Toolbar sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Your Template Finder Toolbar tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Your Template Finder Toolbar Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Your Template Finder Toolbar tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Your Template Finder Toolbar Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Your Template Finder Toolbar sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Your Template Finder Toolbar poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Your Template Finder Toolbar Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Your Template Finder Toolbar pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Your Template Finder Toolbar Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Your Template Finder Toolbar sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Your Template Finder Toolbar poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Your Template Finder Toolbar Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Your Template Finder Toolbar sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Your Template Finder Toolbar poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Your Template Finder Toolbar Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Your Template Finder Toolbar tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Your Template Finder Toolbar poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-your-template-finder-toolbar.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Your Template Finder Toolbar