Vakavuus luokka:  
  (6/100)

Poisto Ask

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

Mikä on Ask?

Ask on suosittu hakukone, joka tarjoaa ’parempaa verkkohakua’ käyttäjilleen. Tämä sivusto on LAILLINEN ja jos luulet sen auttavan nettiselaamistasi, se ei ole ongelma. Voit käyttää sen ask.com hakukonetta hakuihisi tai työkalupalkkia, jotka voidaan asentaa järjestelmään ja ne ovat yhteensopivia kaikkien nettiselainten kanssa, mukaanlukien Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox sekä muut. Ei ole mitään väliä vaikka se vaikuttaa turvalliselta, useat käyttäjät ovat kyseenalaistaneet sen luotettavuuden. Vaikuttaa siltä, että kaikki keskustelut tästä sivustosta ovat alkaneet koska tämä hakukone voidaan asentaa nipussa muiden ohjelmien valinnaisena komponenttina. Voit siis löytää tämän hakukoneen tietokoneeltasi täysin tyhjästä. Ennen kuin kutsut tätä ohjelmaa ’virukseksi’, sinun tulee tietää että Ask sovellusta, aivan kuten monia muita hakukoneita ja työkalupalkkeja, promotoidaan muiden ilmaisohjelmien mukana. Kun annat luvan (kyllä, voit tehdä sen jättämällä rukseja paikkoihin ’Tee Ask.com sivusta ensisijainen hakukoneeni (Make Ask.com my default search engine)’ tai ’Tee Ask.com sivusta aloitussivuni (make Ask.com my start page)) tällaisten ohjelmien asentamiseen, se muuttaa kotisivusi, ensisijaisen hakukoneesi, ensisijaisen kotisivusi sekä vastaavia asetuksia. Jos haluat välttää tämän niin sinun pitää alkaa valvomaan ilmaisohjelmien asennusta. Meidän pitää myös varoittaa sinua kaupallisista hakutuloksista joita tämä sivusto voi liittää hakuihisi. Jos et halua vierailla Ask sivuston yhteistyökumppanien sivustoilla, sinun pitää olla varovainen kun teet hakuja tällä hakukoneella. Jos se on jo ilmaantunut nettiselaimillesi, voit poistaa Ask sivun tietokoneeltasi aivan kuten minkä tahansa sovelluksen. Kun olet tehnyt tämän, me suosittelemme tietokoneesi tarkistusta Reimage Reimage Cleaner ohjelmall (Windows OS) tai Webroot SecureAnywhere AntiVirus ohjelmalla (Mac OS X) varmistaaksesi, että kaikki virukset ja potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat ovat poissa.

KUINKA ASK VOI PÄÄSTÄ TIETOKONEELLENI?

Kuten jo edellä mainitsimme, Ask Työkalupalkki ja ask.com voivat päästä tietokoneellesi ilman selkeää merkkiä koska niitä promotoidaan freeware ja shareware ohjelmien avulla. Ole varuillasi sillä voit ladata sen tietokoneellesi nipussa Latausmanagereiden, PDF luojien, Videoiden Striimereiden ja vastaavien ohjelmien kanssa. Useimmiten käyttäjät lataavat tällaisia ohjelmia kun he eivät kiinnitä huomiota ilmaisohjelmien asennusprosessiin. Jos haluat pysyä erossa Ask sovelluksesta, sinun pitää valita ’Kustomoitu’ tai ’Edistynyt’ asennustapa kaikille ilmaisohjelmille ja poistaa ruksi kohdista jotka tarjoavat kotisivusi vaihtamista tia Työkalupalkin lataamista. Jos haluat päästä siitä eroon lopullisesti, sinun pitää poistaa Ask kaikilta nettiselaimilta manuaalisesti. Seuraa näitä ohjeita ja korjaa tietokoneesi:

KUINKA POISTAA ASK?

Poistaaksesi Ask sovelluksen, sinun kannattaa poistaa tämä sovellus Tehtävien Hallinnasta sekä kaikilta nettiselaimilta. Kun olet tehnyt tämän, sinun kannattaa mielestämme suorittaa järjestelmän täysi tarkistus päivitetyllä haittaohjelmaan poistajalla jotta voit olla varma tietokoneesi turvallisuudesta:

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage Cleaner tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Reimage Cleaner, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Reimage Cleaner on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Free scanner allows you to check your system for damaged and corrupted files. If you need to fix them, you may need to purchase the licensed version of Reimage Reimage Cleaner.
Ask kuvankaappaus
Ask kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-ask.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä