Poisto Ask

Ask Poisto-ohje

Mikä on Ask?

Mikä on Ask?

Ask on suosittu hakukone, joka tarjoaa ’parempaa verkkohakua’ käyttäjilleen. Tämä sivusto on LAILLINEN ja jos luulet sen auttavan nettiselaamistasi, se ei ole ongelma. Voit käyttää sen ask.com hakukonetta hakuihisi tai työkalupalkkia, jotka voidaan asentaa järjestelmään ja ne ovat yhteensopivia kaikkien nettiselainten kanssa, mukaanlukien Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox sekä muut. Ei ole mitään väliä vaikka se vaikuttaa turvalliselta, useat käyttäjät ovat kyseenalaistaneet sen luotettavuuden. Vaikuttaa siltä, että kaikki keskustelut tästä sivustosta ovat alkaneet koska tämä hakukone voidaan asentaa nipussa muiden ohjelmien valinnaisena komponenttina. Voit siis löytää tämän hakukoneen tietokoneeltasi täysin tyhjästä. Ennen kuin kutsut tätä ohjelmaa ’virukseksi’, sinun tulee tietää että Ask sovellusta, aivan kuten monia muita hakukoneita ja työkalupalkkeja, promotoidaan muiden ilmaisohjelmien mukana. Kun annat luvan (kyllä, voit tehdä sen jättämällä rukseja paikkoihin ’Tee Ask.com sivusta ensisijainen hakukoneeni (Make Ask.com my default search engine)’ tai ’Tee Ask.com sivusta aloitussivuni (make Ask.com my start page)) tällaisten ohjelmien asentamiseen, se muuttaa kotisivusi, ensisijaisen hakukoneesi, ensisijaisen kotisivusi sekä vastaavia asetuksia. Jos haluat välttää tämän niin sinun pitää alkaa valvomaan ilmaisohjelmien asennusta. Meidän pitää myös varoittaa sinua kaupallisista hakutuloksista joita tämä sivusto voi liittää hakuihisi. Jos et halua vierailla Ask sivuston yhteistyökumppanien sivustoilla, sinun pitää olla varovainen kun teet hakuja tällä hakukoneella. Jos se on jo ilmaantunut nettiselaimillesi, voit poistaa Ask sivun tietokoneeltasi aivan kuten minkä tahansa sovelluksen. Kun olet tehnyt tämän, me suosittelemme tietokoneesi tarkistusta FortectIntego ohjelmall (Windows OS) tai Webroot SecureAnywhere AntiVirus ohjelmalla (Mac OS X) varmistaaksesi, että kaikki virukset ja potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat ovat poissa.

KUINKA ASK VOI PÄÄSTÄ TIETOKONEELLENI?

Kuten jo edellä mainitsimme, Ask Työkalupalkki ja ask.com voivat päästä tietokoneellesi ilman selkeää merkkiä koska niitä promotoidaan freeware ja shareware ohjelmien avulla. Ole varuillasi sillä voit ladata sen tietokoneellesi nipussa Latausmanagereiden, PDF luojien, Videoiden Striimereiden ja vastaavien ohjelmien kanssa. Useimmiten käyttäjät lataavat tällaisia ohjelmia kun he eivät kiinnitä huomiota ilmaisohjelmien asennusprosessiin. Jos haluat pysyä erossa Ask sovelluksesta, sinun pitää valita ’Kustomoitu’ tai ’Edistynyt’ asennustapa kaikille ilmaisohjelmille ja poistaa ruksi kohdista jotka tarjoavat kotisivusi vaihtamista tia Työkalupalkin lataamista. Jos haluat päästä siitä eroon lopullisesti, sinun pitää poistaa Ask kaikilta nettiselaimilta manuaalisesti. Seuraa näitä ohjeita ja korjaa tietokoneesi:

KUINKA POISTAA ASK?

Poistaaksesi Ask sovelluksen, sinun kannattaa poistaa tämä sovellus Tehtävien Hallinnasta sekä kaikilta nettiselaimilta. Kun olet tehnyt tämän, sinun kannattaa mielestämme suorittaa järjestelmän täysi tarkistus päivitetyllä haittaohjelmaan poistajalla jotta voit olla varma tietokoneesi turvallisuudesta:

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä