Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Bitcoin virus (Poisto-ohjeet) - marras 2020 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Troijalaiset

Potentiaaliset ongelmat, joita Bitcoin virus voi laukaista tietokoneellasi

Bitcoin virus

Bitcoin virus (voidaan myös löytää nimellä BitcoinMiner tai Bitcoin Mining virus) on vaarallinen troijalainen Hevonen, joka on asetettu tunkeutumaan tietokoneelle ja pakottaa ne tekemään monimutkaisia toimenpiteitä hankkiakseen Bitcoineja sen luojille.

Ne jotka eivät ole kuulleet siitä vielä, niin Bitcoin on virtuaali valuuttaa, joka on saavuttanut levinnäisyys arvon 11 miljoonaa. Sen markkina-arvon tiedetään olevan tällä hetkellä noin $1.4 miljardia ja löytyy yhä useampia maineikkaita yhtiöitä jotka hyväksyvät sen.

Vaikka tämä valuttaa ei ole keskeisen Raha viraston luoma, vaan tietokoneiden luoma jotka suorittavat CPU-keskeisiä cryptolaskelmia, huijarit ovat alkaneet käyttää viruksia Bitcoinien laittomaan haalimiseen. Periaatteessa, tuskin huomaat kun tietokoneesi on Bitcoin viruksen saastuttama.

Asiantuntijoiden mukaan, haittaohjelma työskentelee vain kun käyttäjä ei ole tietokoneella. Tästä huolimatta, voit kiinnittää huomiota PC:si nopeuteen sillä sanotaan, että CPU käyttö kasvaa merkittävästi kun Bitcoin virus on tietokoneella.

Bitcoin virus

Kuinka voin saada Bitcoin virus tartunnan?

Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, Bitcoin virusta levitetään enimmäkseen Skype verkoston kautta, mutta sen on myös huomattu leviävän muiden sosiaalisten verkostojen kautta, joten varo tätä. Tyypillisesti, tämä virus luottaa spämmi viestiin, joka väittää kotain tämän kaltaista ”this my favourite picture of you” ja sen mukana tulee vaarallinen tiedosto.

Tottakai, virus koettaa vakuuttaa uhrejaan lataamaan tiedoston tietokoneilleen. Jos haluat välttää Bitcoin virusta, pysy erossa tällaisista viesteistä. Kun uhri lataa ’valokuvan’, hän ei ainoastaan päästä vaarallisia tiedostoja sisään, mutta sallii viruksen ottaa yhteyden PC:hen sen komenna ja kontrolloi serverillä. Kun se on sisällä ja aktiivinen, Bitcoin virus muuttaa saastuneet tietokoneet Bitcoin luojiksi.

Kuitenkin, tämä virus voidaan suunnitella myös varastamaan pankkitietoja, tallentaa näppäinlyöntejä tai lataa lisää haittaohjelmia kohden PC:lle. Tämän vuoksi sinun pitää poistaa Bitcoin virus heti kun se pääsee PC:lle.

Kuinka poistaa Bitcoin virus?

Jos epäilet tietokoneesi olevan Bitcoin viruksen saastuttama, sinun tulisi tarkistaa se välittömästi päivitetyllä haittaohjelman poistajalla, kuten Malwarebytes tai ReimageIntego. Tarkista järjestelmä välittömästi kun huomaat, että tietokoneesi on hidastunnut ja sen tuulettimet toimivat aktiivisesti kun et käytä sitä.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Bitcoin virus kuvankaappaus
Bitcoin virus kuvankaappausBitcoin virus kuvankaappausBitcoin virus kuvankaappaus
Bitcoin virus kuvankaappaus

Manuaalinen Bitcoin viruksen Poisto-ohje:

Poista Bitcoin käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Bitcoin

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Bitcoin poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Bitcoin käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Bitcoin pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Bitcoin on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Bitcoin ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-bitcoin-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Bitcoin virus