Poisto CPU Miner (Poisto-opas) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Haittaohjelma

CPU Miner Poisto-ohje

Mikä on CPU Miner?

CPU Miner – Troijalainen hevonen, jota käytetään kryptovaluutan louhintaan

CPU Miner viruksen kuva

CPU Miner on vaarallinen ohjelma, joka käyttää reilusti CPU resursseja digitaalisen valuutan louhintaan. Rikolliset luovat useita viruksia, louhiakseen kryptovaluutta, kuten Bitcoin, Monero, Ethereoum, jne. Suurimpana ongelmana on, että käyttäjät eivät ole tietoisia tästä aktiviteetista ja kokevat vakavia tietokoneongelmia.

CPU Miner haittaohjelma leviää yleensä troijalaisena hevosena. Siksi käyttäjät voidaan huijata lataamaan se itse. Ne voivat levitä kuitenkin ohjelmanipuissa ja päästä järjestelmään huomaamatta.

Tämän lisäksi, viimeisten vuosien aikana turvallisuusasiantuntijat ovat varoittaneet useista kryptokaappauksista, kun vaarallisia kryptovaluutta koodeja lisättiin eri sivuille. Kun käyttäjä sitten vierailee tällaisella sivulla, niin CPU Miner virus aloittaa varastamaan heidän tietokoneen resursseja ja tekemään virtuaalirahaa.

Suosituimpia ja levinneimpiä louhijoita ovat:

Useista laittomista CPU louhijoista huolimatta, ne kaikki käyttäytyvät samalla tavalla. Kun ne pääsevät järjestelmään, ne käynnistävät vaarallisia prosesseja, jotka voidaan nähdä Windows Tehtävienhallinnassa, kuten minergate.exe, Intelmain.exe sekä muut.

Prosessit jotka kuuluvat kryptovaluutan louhijoille voivat käyttää jopa 90% tietokoneen resursseista. Tämä aktiviteetti voi johtaa vahingoittuneeseen grafiikkakorttiin, tietokoneen ylikuumenemiseen ja suurempaan sähkölaskuun. Korkean CPU käytön takia, tietokoneesta tulee hidas, ohjelmat eivät vastaa tai aukea.

dieviren.de asiantuntijat varoittavat, että korkea CPU käyttö on vaarallista tietokoneille. Jos et siis halua vahingoittaa laitettasi, niin sinun pitää poistaa CPU Miner heti.

Me todella suosittelemme käyttämään ReimageIntego ohjelmaa CPU Miner poistoon. Turvaohjelma voi poistaa troijalaisen hevosen laitteelta heti. Tämän lisäksi, meidän suosittelemamme työkalu voi korjata vahingot, jotka louhija on voinut tehdä järjestelmään.

Kuva CPU Miner viruksestaCPU Miner virus voi käyttää yli 90% tietokoneen resursseista.

Kryptovaluutan louhijat käyttävät viekkaita tapoja laitteisiin tunkeutumiseen

Rikolliset voivat levittää CPU Miner virusta laillisena ohjelmana, selaimen laajennuksena tai ohjelman päivityksenä. Käyttäjät siksi lankeavat helposti asentamaan niitä itse. Tästä syystä turvallisuusasiantuntijat suosittelevat olemaan varuillaan, kun ladataan ilmaisohjelmia.

Ennen kuin suostut asentamaan mitään ohjelmia, sinun pitää:

 1. Tarkistaa tiedot kehittäjästä;
 2. Ladata ohjelmat kehittäjän viralliselta sivulta;
 3. Lukea käyttäjien arvostelut ohjelmasta;
 4. Lukea EULA, Yksityisyyden Suoja tai vastaavat dokumentit kehittäjältä.

Kryptovaluutan louhijat voivat päästä järjestelmään myös salaa. Tällaisten vaarallisten ohjelmien luojat luottavat yleensä niputukseen – petollinen ohjelmien levitystapa, joka antaa lisätä louhijan freeware tai shareware pakettiin. Kun käyttäjä ei sitten ole tarkkana asennuksessa, niin hän päästää louhijan järjestelmään. Voit kuitenkin välttää tämän.

Ensimmäiseksi, muista valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ilmaisohjelmalle, jotta voit saada lisätietoja valinnaisista komponenteista. Kun olet tehnyt tämän, sinun kannattaa poistaa kaikki ruksit, jotka koettavat kertoa CPU Minerista ja muista epäilyttävistä komponenteista.

Uusi kryptokaappaustapa antaa varastaa CPU:n ilman ohjelman asennusta

Vaikka troijalaiset hevoset ovat kohtalaisen tehokas tunkeutumistapa, niin verkkorikolliset löysivät tehokkaamman tavan louhia digitaalista valuuttaa. Rikolliset hyökkäävät suosittuihin verkkosivuihin ja syöttävät vaarallisen JavaScript koodin, joka antaa louhia kryptovaluuttaa, heti kun vierailija saapuu saastuneelle sivulle.

Tällaisia kryptokaappaus hyökkäyksiä on tapahtunut Iso-Britannian, USA:n ja Australian hallituksen sivuilta, aikuissivuilta, viihdesivuilta ja useilta muilta sivuilta. Kun jotkin CPU Louhijat lopettavat aktiviteettinsa, kun käyttäjä poistuu saastuneelta sivulta, muut jatkavat töitään näyttämällä pop-up ikkunaan kellon takana Windows tehtäväpalkissa.

Jos siis huomasit selaimesi ja tietokoneesi hidastuneen, sinun kannattaa avata Tehtävienhallinta ja selata käynnissä olevat prosessit tarkasti. Pysäytä kaikki epäilyttävät merkinnät, jotka käyttävät paljon CPU tehoa. Jos korkea CPU käyttö tulee takaisin, niin sinun kannattaa tarkistaa järjestelmä vaarallisen ohjelman varalta.

Löydä ja poista CPU Miner tietokoneeltasi

Louhijan tunkeutuminen voi olla vaikeaa huomata. Jos törmäät näihin ongelmiin, niin sinun kannattaa aloittaa CPU Miner poisto:

 • tietokoneen yleinen hitaus;
 • kasvanut määrä pop-uppeja ja julisteita selaimellasi;
 • selaimen uudelleenohjaukset teknisen tuen huijauksille, tekaistuille päivityksille tai muille kyseenalaisille sivuille;
 • epäilyttävät ohjelmat käynnissä Tehtävienhallinnassa;
 • tuntemattomien ohjelmien tai laajennusten asennus.

Pysäyttääksesi nämä aktiviteetit ja poistaaksesi CPU Minerin tietokoneelta, sinun pitää käyttää maineikasta haittaohjelman poistajaa. Asentaa uusi tai päivittää nykyinen antivirus ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Kaikki parhaat turvaohjelmat pystyvät tunnistamaan ja poistamaan kryptovaluutan louhijat.

Meidän tiimimme suosittelee käyttämään ReimageIntego, Malwarebytes tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelmaa. Jos sinulla on vaikeuksia haittaohjelman poiston kanssa, ole hyvä ja seuraa alla olevia ohjeita. Joissain tapauksissa troijalainen voi estää asennuksen tai pääsyn turvaohjelmaan, jotta se voi estää poistonsa. Voit silti ottaa viruksen pois käytöstä.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen CPU Miner Poisto-ohje

Poista CPU Miner käyttäen Safe Mode with Networking

Jos CPU Miner virus estää turvaohjelman, seuraa näitä askeleita:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto CPU Miner

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita CPU Miner poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista CPU Miner käyttäen System Restore

Tämä tapa voi myös auttaa poistamaan louhijan PC:ltä automaattisesti:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen CPU Miner pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että CPU Miner on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi CPU Miner ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä