Vakavuus luokka:  
  (73/100)

Poista Minergate virus (Ilmaiset Ohjeet) - Viruksen Poisto-ohjeet

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Haittaohjelma

Minergate on suunniteltu louhimaan kryptovaluuttaa tietokoneesi resursseilla

Minergate louhijan kuva

Minergate on kryptovaluutta GUI louhija ja louhinta-allas, joka sallii Bitcoin, Monero, sekä muiden virtuaalisten rahojen louhinnan. Turvallisuusasiantuntijat ovat kuitenkin leimanneet sen riskiohjelmaksi, koska se tulee järjestelmään ilman käyttäjän lupaa ja käyttää tietokoneen resursseja (prosessoria) louhintaan.

Niin sanottu Minergate virus voi toimia Troijalaisena hevosena. Siksi se voi teeskennellä olevansa hyödyllinen ohjelma. Tästä syystä käyttäjät usein huijataan niiden asennukseen varoittamatta. Turvallisuusasiantuntijat kehottavat pysymään erossa kyseenalaisista latauksista haittaohjelmien välttämiseksi.

Tämän lisäksi, Minergate haittaohjelmaa voidaan promotoida ohjelmapaketeissa ja ne pääsevät järjestelmään, kun käyttäjä asentaa ilmaisohjelmia väärin. Kun se on sisällä, niin se tekee järjestelmän muutoksia aktivoituakseen, kun tietokone käynnistyy.

Louhijoiden suurin ongelma on niiden tapa käyttää tietokoneen prosessoria. Tämän tuloksena järjestelmä hidastuu. Uhrit voivat kärsiä hidastuvista tai kaatuvista ohjelmista. Minergate louhijan tunkeutuminen tietokoneelle voi johtaa myös ylikuumenemiseen, tai tietokoneen fyysiseen vahingoittumiseen.

Kuten olet ehkä jo ymmärtänyt, niin parhaita merkkejä louhijan saapumisesta tietokoneelle ovat:

 • tietokoneen heikentynyt suorituskyky;
 • järjestelmän hidastumiset;
 • kyvyttömyys avata tai käynnistää määrättyjä ohjelmia;
 • Tehtävienhallinnan prosesseja, jotka käyttävät enemmän prosessoria.

Jos huomasit näitä oireita, sinun kannattaa suorittaa täysi järjestelmän tarkistus maineikkaalla haittaohjelman poistajalla ja poistaa Minergate laitteelta. Meidän suosituksemme on ReimageIntego. Voit kuitenkin käyttää mitä tahansa luotettavaa haittaohjelman poistajaa tai antivirus ohjelmaa.

Jos kuitenkin mietit manuaalista Minergate poistoa, niin me emme suosittele tätä. Louhijat ovat hankalia löytää ja poistaa ilman turvaohjelmaa. Tämän lisäksi, yritykset poistaa niiden komponentit manuaalisesti, voivat johtaa järjestelmän vahingoittumiseen.

Minergate viruksen esimerkkiMinergate virusta käytetään kryptovaluutan louhimiseen saastuneen tietokoneen prosessorin avulla.

Louhijan pääsy tietokoneelle

Minergate louhijalla on virallinen verkkosivu. Ilkeillä ihmisillä on kuitenkin tapana käyttää sitä hyväkseen ja levittää ohjelman hämärää versioita freeware ja shareware nipuissa. Tässä tapauksessa rikolliset voivat helposti huijata varomaton tietokoneen käyttäjä lataamaan louhija.

Siksi sinun pitää olla todella varovainen, kun lataat ilmaisohjelmia netistä. avirus.hu turvallisuusasiantuntijat ehdottavat näiden yksinkertaisten vihjeiden noudattamista, jotta voit välttää vaaralliset ohjelmat:

 • valitse laillinen lähde ilmaisohjelmien lataukselle;
 • käytä Edistynyttä/Kustomoitua asennustapa Pika/Suositellun sijaan;
 • lue Yksityisyyden Suoja, EULA, sekä muut annetut dokumentit;
 • estä ”valinnaisten latausten” asennus, poistamalla ennalta merkityt ruksit.

Me haluamme muistuttaa, että suosittu Pika/Suositeltu asennustapa ei paljasta tietoja kolmansien osapuolien sovelluksista. Kun valitset yhden niistä, niin annat luvan kaikille sovelluksille päästä tietokoneelle. Ohjelmien asennus kiireessä voi siis johtaa lisäongelmiin.

Minergate poisto

Me todella suosittelemme automaattista Minergate poistoa ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes ohjelmalla. Nämä ohjelmat löytävät ja poistavat kaikki vaaralliset komponentit järjestelmästä. Jos koeta löytää louhijan merkinnät manuaalisesti, niin se ei ehkä onnistu.

Jos sinulla on ongelmia automaattisen poiston kanssa, esimerkiksi, et voi ladata turvaohjelmaa tai suorittaa tarkistusta, seuraa alla olevia ohjeita. Tällaiset verkkouhat voivat estää antiviruksen tai haittaohjelman poistajan käytön. Siksi sinun pitää ehkä tehdä lisää asioita Minergate poistamiseen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Minergate viruksen Poisto-ohje:

Poista Minergate käyttäen Safe Mode with Networking

Jos et voi suorittaa automaattista Minergate poistoa, seuraa näitä askeleita:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Minergate

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Minergate poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Minergate käyttäen System Restore

Jos aikaisempi tapa ei toimi, niin seuraa näitä ohjeita:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Minergate pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Minergate on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Minergate ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-minergate-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Minergate virus