Poisto JSMiner-C (Poisto-ohjeet) - 2021 päivitys

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Haittaohjelma

JS:Miner-c on uusi Monero kryptovaluutan louhija, joka piileskelee verkkoavaruudessa

JSMiner-C tunnistuskuva

JS:Miner-c on termi, jota antivirus ohjelmat käyttävät tunnistamaan vaarallisen Troijalaisen hevosen. Tämän vaarallisen ohjelman tavoite on ohjata tietokoneen käyttäjät sivuille, joissa on Monero kryptovaluutan louhintaskripti ja luo voittoja kehittäjilleen. Asiantuntijat luokittelevat tämän tartunnan, kuten Minergate virus, sillä molemmat voivat vahingoittaa tietokoneen järjestelmää ja päästää myös muita verkkouhkia sisälle.

Nimi JS:Miner-C
Tunnetaan myös nimillä JSMiner-C; JS:Miner-C [Trj]; JS/Miner.C
Tyyppi Troijalainen hevonen
Pääaktiviteetit Monero ja vastaavien kryptovaluutoiden louhinta
Oireet Järjestelmän hidastumiset, kaatumiset
Levitys Leviää naamioituneena lailliseksi ohjelmaksi P2P sivuilla tai nipussa kolmansien osapuolien ohjelmien kanssa
Poisto Voit poistaa JS:Miner-c ja vastaavat kryptovaluutan louhija ReimageIntego ohjelmalla

Jos mietit mikä JS:Miner-c on, tämä on vain termi tartunnalle, jota antivirus ohjelmat käyttävät varoittamaan käyttäjiä. Tällä hetkellä voit saada hälytyksen tällä nimellä Avast ohjelman toimesta. Termi viittaa kryptolouhija haittaohjelmaan, joka on suunniteltu ohjaamaan käyttäjät saastuneelle sivulle, joka käyttää laillista skriptiä Coinhive — Monero JavaScript louhijasta. Coinhive Käyttöehtojen mukaan, sivuston kehittäjien PITÄÄ varoittaa käyttäjiä louhinnasta. On kuitenkin täysin selvää, etteivät hakkerit aio tehdä sitä.

Pidä aina mielessäsi, että JS:Miner-c ei vie sinua koskaan luotettaville sivuille, ne eivät voi vain käyttää tietokoneen tehoa kryptovaluutan louhintaan, mutta voivat saastuttaa järjestelmäsi myös seuraavilla potentiaalisesti ei toivotuilla ohjelmilla (PUP):

 • Selaimen kaappaajat;
 • Mainosohjelman tyyppiset sovellukset;
 • Troijalaiset hevoset.

Muista, että kun joudut tekaistulle sivulle, se käyttää suurta määrää CPU tehoa, kun sivu on auki. Väliaikainen tapa estää sivua käyttämästä tietokoneesi tehoja, on sammuttaa se heti. Tämä ei kuitenkaan poista JS:Miner-c louhijaa järjestelmästä, joka on pääsyy miksi sinua ohjataan tällaisille sivuille.

JSMiner-C viruksen kuva

Jos jätät JS:Miner-c Avast tunnistuksen huomiotta, voit törmätä useaan tietokone ongelmaan. Korkea CPU käyttö pakottaa tietokoneesi toimimaan kuumilla lämpötiloilla pitkiä aikoja kerrallaan. Jonkin ajan kuluttua huomaat merkittävät heikennyksen PC:n suorituskyvyssä.

Pidä myös mielessäsi, että kryptovaluutan louhinta vie 100% CPU tehoa ja sillä ei ole resursseja muilla tärkeille järjestelmän prosesseille. Tämän tuloksena ohjelmasi kaatuvat tai niiden lataaminen kestää kauan. Voit myös törmätä muihin ongelmiin:

 • Jatkuvat kaatumiset;
 • Hidastumiset;
 • Laiska järjestelmä.

Kaikkien yllä mainittujen syiden takia, me todella suosittelemme poistamaan JS:Miner-c Mac ja Windows järjestelmissä. Voit käyttää ammattilaisten turvaohjelmaa, kuten ReimageIntego tai Malwarebytes. Jos et halua ladata ylimääräisiä ohjelmia, niin voit käyttää alla olevia manuaalisen poiston ohjeita.

JSMiner-C troijalaisen kuvaJSMiner-C tartunta alkaa käyttämään uhrin tietokoneen tehoja digitaalisen valuutan louhintaan.

Tämän lisäksi me haluamme varoittaa, että onnistunut JS:Miner-c poisto vaatii poistamaan kaikki sen vaaralliset komponentit. Koska tässä haittaohjelmassa on mainosohjelman tyylisiä ominaisuuksia, on tärkeää poistaa kaikki epäilyttävät merkinnät selaimilta. Ohjeet sen tekemiseen ovat myös tämän artikkelin alla.

Ohjelmaniput: päätapa miten haittaohjelma pääsee PC:lle

Aivan kuin useat potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat (PUP), Monero miner leviää niputuksen avulla. Tämä levitystapa luottaa tosiasiaan, että käyttäjä kiiruhtavat ilmaisohjelman asennuksen läpi. Rikolliset niputtavat myös kolmansien osapuolien ohjelmat ja kryptovaluutan louhijat yhteen.

Onneksi löytyy tapa suojat järjestelmääsi useiden potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien tunkeutumisen varalta, kuten kryptolouhija haittaohjelmat. Voit tunnistaa ylimääräiset ohjelmat asennuksessa, jos valitset Edistyneen tai Kustomoidun asennustavan. Se ei ohita asennusaskeleita, ja haittaohjelma ilmaantuu valmiiksi merkittynä ruksina, kuten ”Get XXX now.”

On tärkeää poistaa nuo ruksit, jos haluat estää ylimääräisten ohjelmien asennuksen. Monero miner voi levitä myös haittamainoksien avulla, jotka näyttävät todella aidoilta. Sinun pitää valvoa ohjelman asennusprosessia sekä olla todella tarkkana, kun selaat nettiä.

Me ehdotamme, että pysyt erossa kaiken tyylisistä mainoksista, joihin törmäät verkossa. Pidä aina mielessäsi, että kehittäjien tavoitteena on saada ne näyttämään aidoilta ja huijata luottavaiset ihmiset klikkaamaan niitä. On valitettavaa, että usein lankeat huijareiden ansaan, jotka tarjoavat tekaistuja kalliita tuotteita tai haittaohjelman tunkeutumista.

Voit poistaa JS:Miner-c viruksen antivirus ohjelmalla

Jos mietit onko JS:Miner-c poisto tarpeen, me takaamme, että se on ainoa tapa suojella tietokoneesi hyvinvointia. Pidä mielessäsi, että tämä haittaohjelma ei heikennä vain suorituskykyä, mutta se voi tunkeutua järjestelmään myös muiden potentiaalisesti vaarallisten tartuntojen mukana. Siksi sinun kannattaa poistaa se niin nopeasti kuin mahdollista.

Sen tekemiseen me todella suosittelemme käyttämään yhtä alla mainituista työkaluista. ne on suunniteltu auttamaan sinua poistamaan erilaisia potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia muutamalla klikkauksella. Siksi tämä on helpoin tapa poistaa JS:Miner-c virus. Voit myös käyttää itse valitsemaasi haittaohjelman poistajaa.

Jos olet kokenut tietokoneen käyttäjä, niin me tarjoamme JS:Miner-c poistoa alla olevan manuaalisen poisto-ohjeen avulla. LosVirus.es tiimi kuitenkin sanoo, että sinun kannatta olla varovainen, kun koetat poistaa Monero louhijaa manuaalisesti, sillä se vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen JSMiner-C Poisto-ohje:

Poista JSMiner-C Windows järjestelmistä

Mainosohjelmilla on useita komponentteja, jotka auttavat niitä ohjaamaan käyttäjiä vaarallisille sivuille. Jos haluat poistaa J S:Miner-c viruksen ja estää sitä käyttämästä CPU tehoasi, seuraa alla olevia ohjeita. Ne on suunniteltu Windows OS käyttäjille.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista JSMiner-C sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi JSMiner-C tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista JSMiner-C Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi JSMiner-C tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista JSMiner-C Internet Explorer (IE) selaimelta

On tärkeää poistaa kaikki epäilyttävät merkinnät Internet Explorer selaimelta, jotta voit poistaa JS:Miner-c viruksen lopullisesti.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi JSMiner-C sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi JSMiner-C poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista JSMiner-C Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin JSMiner-C pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista JSMiner-C Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse JSMiner-C sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita JSMiner-C poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista JSMiner-C Google Chrome selaimelta

Sinun pitää poistaa vaaralliset selaimen laajennukset, jotta voit estää JS:Miner-c virusta ohjaamasta sinua sivuille, joissa Coinhive skripti Chrome selaimella.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse JSMiner-C sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi JSMiner-C poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista JSMiner-C Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi JSMiner-C tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi JSMiner-C poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan JSMiner-C rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä