Poista Wise XMRig virus (Poisto-opas) - päivitetty maalis 2018

Wise XMRig viruksen Poisto-ohje

Mikä on Wise XMRig virus?

XMRig CPU Louhija – troijalainen hevonen, joka käyttää tietokoneen Prosessorin tehoa luodakseen kryptovaluuttaa

Wise XMRig CPU Louhija

XMRig CPU Louhija on vaarallinen troijalainen hevonen, joka suunniteltiin käyttämään hyväkseen tietokoneen resursseja ja luomaan kryptovaluuttaa uhrin tietämättä. Sen nimi tuli ”wise” merkinnästä, joka lisätään troijalaisen asennuksen yhteydessä. Tämän lisäksi, XMRig virus käynnistää AudioHD.exe prosessin, joka on suunniteltu käynnistymään automaattisesi, kun tietokone käynnistetään.

XMRig CPU Louhijaa käytetään yleensä kryptovaluutan louhimiseen, kuten Monero, Bitcoin, Dashcoin sekä muut. Se tekee tämän käyttämällä hyväkseen tietokoneesi resursseja, joten kaikkein selkein merkki tietokoneen saastumisesta on järjestelmän hidastuminen, jatkuvat kaatumiset tai hyytymiset.

Kryptovaluutan louhinta ilman käyttäjän lupaa on vaarallinen aktiviteetti, koska suuri prosessorin käyttö johtaa prosessorin lämpenemiseen ja heikentää sen suorituskykyä. Tämän lisäksi, käyttäjät joilla on XMRig CPU Louhija, eivät huomaa vaarallista aktiviteettia, jos he eivät avaa Tehtävienhallintaa.

Verkkorikolliset ovat kiintyneitä louhintaa, koska se on tuottavaa. He eivät käytä hyväkseen vain yhtä uhria. He luovat bottiverkon saastuneista tietokoneista ja laittomasti keräävät suuren määrän rahaa.

Jos huomaat suuria hidastumisia, tai muita ongelmia, avaa Tehtävienhallinta. Voit nähdä winserv.exe prosessin käynnissä – se on varoitus, joka kertoo tartunnasta. Poista XMRig virus heti FortectIntego ohjelmalla tai muulla luotettavalla turvaohjelmalla.

Wise XMRig virusWise XMRig on vaarallinen CPU louhija, joka luo tuloja rikollisille käyttämällä uhrien Prosessorin tehoa.

Mainosohjelma voi asentaa vaarallisen louhijan tietokoneellesi

Yleensä tämä troijalainen leviää nipussa lataus-/asennusprosessin mukana. Se tarkoittaa, että voit saada tartunnan asentaessasi muita tavallisia sovelluksia. Seuraamalla turvallista selaamista ja ohjelman asennussääntöjä voit välttää Wise XMRig poiston.

Useat tietokoneen käyttäjät ohittavat useita askeleita, jotta he voivat asentaa ohjelmat nopeasti. Sinun kannattaa välttää tämä, koska potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) on piilotettu tavallisen sovelluksen valinnaiseksi komponentiksi.

Kun valitset Pika-/Suositun asennuksen, niin et voi poistaa rukseja, jotka vahvistavat luvan asentaa troijalaisen. kehittäjät käyttävät kiireisiä käyttäjiä hyväkseen ja käyttävät heidän tietokoneen tehoa hyväkseen.

Sinun kannattaa valita Kustomoitu/Edistynyt asennustapa ja seurata askeleita tarkasti. Jos huomaat tarjouksia asentaa ei toivottuja ohjelmia, poista ruksi ja tarkista tietokoneesi maineikkaalla turvaohjelmalla.

Vältä myös mainosten klikkaamista, koska ne ohjaavat epäilyttäville sivuille. Tällä tavalla suojaat tietokonettasi saastumiselta, ei vain CPU Louhijaa vastaan, mutta myös muita haittaohjelmia vastaan. Lopuksi, tämä vaarallinen ohjelma voi saapua verkkourkinta posteissa, älä siis koskaan avaa kyseenalaista viesti sähköpostissasi. Löydät hyödyllisiä vihjeitä, miten tunnistaa vaaralliset sähköpostit, NoVirus.uk sivulta.

Helpot askeleet XMRig CPU Louhijan poistamiseen tietokoneeltasi

Kun yrität poistaa kuvattua haittaohjelmaa, on kaksi tapaa mistä valita – automaattinen tai manuaalinen Wise XMRig viruksen poisto.

Jos päätät valita automaattisen poistotavan, valitse luotettava turvaohjelma ja lataa se luotettavasta lähteestä. Käytä suoraa linkkiä, jos mahdollista, koska netti on täynnä petollisia mainoksia, joissa promotoidaan hyödyttömiä turvaohjelmia. Tekaistut mainokset voivat ohjata sinut sivuille, joissa on vaarallista materiaalia. Voit löytää luotettavat linkit suositeltujen vakoilu- tai haittaohjelman lataamiseksi artikkelin alta.

Käynnistä sitten tietokoneesi Vikasietotilaan ja tarkista järjestelmä. Se löytää ja poistaa XMRig CPU Louhijan nopeasti. Me todella suosittelemme valitsemaan automaattisen poiston, koska tietokoneesi voidaan saastuttaa muilla haittaohjelmilla, joista et vielä tiedä.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Wise XMRig viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Poistaaksesi WiseXMRig Louhijan Windows laitteelta, valmistele tietokone käyttämällä Safe Boot ohjeita, jotka ovat alla.

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Wise XMRig käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Wise XMRig pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että Wise XMRig on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Wise XMRig ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä