Vakavuus luokka:  
  (47/100)

Poista Wise XMRig virus (Poisto-opas) - päivitetty maalis 2018

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Haittaohjelma

XMRig CPU Louhija – troijalainen hevonen, joka käyttää tietokoneen Prosessorin tehoa luodakseen kryptovaluuttaa

Wise XMRig CPU Louhija

XMRig CPU Louhija on vaarallinen troijalainen hevonen, joka suunniteltiin käyttämään hyväkseen tietokoneen resursseja ja luomaan kryptovaluuttaa uhrin tietämättä. Sen nimi tuli ”wise” merkinnästä, joka lisätään troijalaisen asennuksen yhteydessä. Tämän lisäksi, XMRig virus käynnistää AudioHD.exe prosessin, joka on suunniteltu käynnistymään automaattisesi, kun tietokone käynnistetään.

XMRig CPU Louhijaa käytetään yleensä kryptovaluutan louhimiseen, kuten Monero, Bitcoin, Dashcoin sekä muut. Se tekee tämän käyttämällä hyväkseen tietokoneesi resursseja, joten kaikkein selkein merkki tietokoneen saastumisesta on järjestelmän hidastuminen, jatkuvat kaatumiset tai hyytymiset.

Kryptovaluutan louhinta ilman käyttäjän lupaa on vaarallinen aktiviteetti, koska suuri prosessorin käyttö johtaa prosessorin lämpenemiseen ja heikentää sen suorituskykyä. Tämän lisäksi, käyttäjät joilla on XMRig CPU Louhija, eivät huomaa vaarallista aktiviteettia, jos he eivät avaa Tehtävienhallintaa.

Verkkorikolliset ovat kiintyneitä louhintaa, koska se on tuottavaa. He eivät käytä hyväkseen vain yhtä uhria. He luovat bottiverkon saastuneista tietokoneista ja laittomasti keräävät suuren määrän rahaa.

Jos huomaat suuria hidastumisia, tai muita ongelmia, avaa Tehtävienhallinta. Voit nähdä winserv.exe prosessin käynnissä – se on varoitus, joka kertoo tartunnasta. Poista XMRig virus heti Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla tai muulla luotettavalla turvaohjelmalla.

Wise XMRig virusWise XMRig on vaarallinen CPU louhija, joka luo tuloja rikollisille käyttämällä uhrien Prosessorin tehoa.

Mainosohjelma voi asentaa vaarallisen louhijan tietokoneellesi

Yleensä tämä troijalainen leviää nipussa lataus-/asennusprosessin mukana. Se tarkoittaa, että voit saada tartunnan asentaessasi muita tavallisia sovelluksia. Seuraamalla turvallista selaamista ja ohjelman asennussääntöjä voit välttää Wise XMRig poiston.

Useat tietokoneen käyttäjät ohittavat useita askeleita, jotta he voivat asentaa ohjelmat nopeasti. Sinun kannattaa välttää tämä, koska potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) on piilotettu tavallisen sovelluksen valinnaiseksi komponentiksi.

Kun valitset Pika-/Suositun asennuksen, niin et voi poistaa rukseja, jotka vahvistavat luvan asentaa troijalaisen. kehittäjät käyttävät kiireisiä käyttäjiä hyväkseen ja käyttävät heidän tietokoneen tehoa hyväkseen.

Sinun kannattaa valita Kustomoitu/Edistynyt asennustapa ja seurata askeleita tarkasti. Jos huomaat tarjouksia asentaa ei toivottuja ohjelmia, poista ruksi ja tarkista tietokoneesi maineikkaalla turvaohjelmalla.

Vältä myös mainosten klikkaamista, koska ne ohjaavat epäilyttäville sivuille. Tällä tavalla suojaat tietokonettasi saastumiselta, ei vain CPU Louhijaa vastaan, mutta myös muita haittaohjelmia vastaan. Lopuksi, tämä vaarallinen ohjelma voi saapua verkkourkinta posteissa, älä siis koskaan avaa kyseenalaista viesti sähköpostissasi. Löydät hyödyllisiä vihjeitä, miten tunnistaa vaaralliset sähköpostit, NoVirus.uk sivulta.

Helpot askeleet XMRig CPU Louhijan poistamiseen tietokoneeltasi

Kun yrität poistaa kuvattua haittaohjelmaa, on kaksi tapaa mistä valita – automaattinen tai manuaalinen Wise XMRig viruksen poisto.

Jos päätät valita automaattisen poistotavan, valitse luotettava turvaohjelma ja lataa se luotettavasta lähteestä. Käytä suoraa linkkiä, jos mahdollista, koska netti on täynnä petollisia mainoksia, joissa promotoidaan hyödyttömiä turvaohjelmia. Tekaistut mainokset voivat ohjata sinut sivuille, joissa on vaarallista materiaalia. Voit löytää luotettavat linkit suositeltujen vakoilu- tai haittaohjelman lataamiseksi artikkelin alta.

Käynnistä sitten tietokoneesi Vikasietotilaan ja tarkista järjestelmä. Se löytää ja poistaa XMRig CPU Louhijan nopeasti. Me todella suosittelemme valitsemaan automaattisen poiston, koska tietokoneesi voidaan saastuttaa muilla haittaohjelmilla, joista et vielä tiedä.

 

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Wise XMRig viruksen Poisto-ohje:

Poista Wise XMRig käyttäen Safe Mode with Networking

Poistaaksesi WiseXMRig Louhijan Windows laitteelta, valmistele tietokone käyttämällä Safe Boot ohjeita, jotka ovat alla.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Wise XMRig

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Wise XMRig poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Wise XMRig käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Wise XMRig pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Wise XMRig on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Wise XMRig ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-wise-xmrig-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Wise XMRig virus