Poisto Monero Miner (Paranneltu Opas) - Ilmaiset Ohjeet

Monero Miner Poisto-ohje

Mikä on Monero Miner?

Monero Miner haittaohjelma on yhä elossa

Monero Miner kuva

Monero Miner virus on ohjelmoitu louhimaan Monero krypto kolikkoja käyttäjän huomaamatta. Gplyra Miner, Vnlgp Miner sekä CPU Miner ovat vain muutamia verkkouhkia, jotka liittyvät tähän uhkaan. Niiden tarkoitus on sama – louhia kryptovaluuttaa. Kun muut louhivat Bitcoin, Dash tai Decred valuuttaa, Monero Miner – kuten sen nimi kertoo – perustuu Monero krypto kolikoiden louhintaan. Vaikka haittaohjelma oli enimmäkseen aktiivinen viime vuonna, äskettäin sen uusi versio – Vatico Monero (XMR) CPU Miner] – on löydetty.

Tämä haittaohjelma tulee tietokoneelle salaa, mutta se voidaan huomata NsCpuCNMiner32.exe tai Photo.scr nimellä Tehtävienhallinnassa. Hakkerit itse asiassa luovat Bottiverkkoja tällaisista tietokoneista, kaikki toimivat saman tarkoituksen hyväksi. On sanomattakin selvää, niiden omistajat eivät tiedä näistä aktiviteeteista ja huomaavat sen vain kuin laite alkaa toimimaan oudosti.

Koska louhijat käyttävät suurimman osan prosessorin kapasiteetista, tietokone alkaa tietenkin toimimaan paljon hitaammin kuin normaalisti tai se voi jopa kaatua kokonaan. Kaikki tämä käyttää resursseja, jotka eivät vain hidasta laitettasi, se voi myös johtaa laitevahinkoihin ylikuumenemisen johdosta.

Suoraan sanottuna, Troijalaisen luojat eivät välitä tietokoneesi suorituskyvystä ja käyttävät sitä vain voittojen luomiseen. Sinun ei onneksi tarvitse kärsiä näistä epämukavuuksista. Löytyy tapa poistaa ja eliminoida Monero Miner tietokoneelta. Ollaksemme tarkkoja, automaattiset virusohjelmat, kuten FortectIntego tai Malwarebytes voivat pitää huolen siitä. Jatka artikkelin lukemista saadaksesi lisäsuosituksia viruksen poistosta.

Päivitys Elokuu 2017: Vatico Monero (XMR) CPU Miner ilmaantuu

Haittaohjelman viimeisin version on asetettu louhimaan XMR, Monero sekä muita kryptovaluutoita. Kuten sen aikaisempi versio, haittaohjelma toimii myös Troijalaisen kautta. Toisaalta se voidaan löytää nimellä moloko.exe. Tiedostonimi antaa ymmärtää, että haittaohjelma tulee Venäjältä tai kohdistaa Venäläisiä käyttäjiä. Louhija troijalaiset valitettavasti ajankohtainen aihe maassa.

Tehtävien Hallinta havaitsee sen nimellä Monero (XMR) CPU miner. Suurin merkki, että louhija virus on koneella, on todella suuri prosessorin käyttö. Haittaohjelma yhdistää myös XMR louhintaryhmään, osoitteessa xmr-eu.dwarfpool.com:8050 ja aloittaa aktiviteettinsa.

Vaikka sinulla ei ole tapana tarkistaa Tehtävien Hallintaa, niin tulet huomaamaan PC:n heikentyneen suorituskyvyn. Jos huomasit tämän verkkouhan, poista se heti.

Kun tarkastellaan Monero Miner toimintatapaa, on tärkeää huomioida, että tämä tartunta tulee tietokoneelle Photo.scr tiedostona, joka sitten pudottaa saman tiedoston kopion kaikille kovalevyille. Lopulta Troijalainen purkaa käynnistystiedoston NsCpuCNMiner32.exe, joka on vastuussa louhimisesta.

Tämä tiedosto laitetaan %Temp% kansioon ja se toimii sieltä. Tämä prosessi alkaa myös automaattisesti, kun tietokone käynnistetään uudelleen. Hakkerit ovat onneksi avuttomia, jos laitteesi ei ole yhteydessä Internettiin, koska kaikki louhinta tarvitsee verkkoyhteyden toimiakseen kunnolla. On siis suositeltavaan suorittaa Monero Miner poisto offline tilassa. Oppiaksesi tekemään sen manuaalisesti, selaa hieman alaspäin. Kuva joka näyttää Monero Miner konseptinMonero Miner virus kohdistaa yhä arvaamattomia käyttäjiä.

Online paikat ovat todennäköisiä paikkoja haittaohjelmille

Enimmääkseen, Monero Mineria levitetään erilaisten epäilyttävien ja petollisten sivujen kautta. Käyttäjät jotka lataavat sen koneelleen, huijataan luulemaan, että he saavat hyödyllistä materiaalia. Todellisuudessa he lataavat saastuneen tiedoston, joka alkaa levittämään virusta tietokoneelle aloittaakseen louhinnan.

On erityisen tärkeää tarkistaa tietokone haittaohjelmien varalta säännöllisesti, erityisesti jos lataat ohjelmia usein. On viisasta myös pitää silmällä ohjelmia, jotka tulevat PC:lle ja tarkistaa ne luotettavalla antivirus ohjelmalla.

Tapoja poistaa Monero Miner

Vaikka Monero Miner virus on hieman monimutkaisempi kuin selaimen kaappaajat, mainosohjelmat ja vastaavat kevyet tartunnat, se voidaan poistaa tietokoneelta kohtalaisen vaivattomasti. Kuten me olemme jo maininneet, voit poistaa Monero Miner viruksen automaattisesti. Sinun pitää valita vain luotettava antivirus ohjelma sen tekemiseen.

Tarkista tietokoneesi valitsemallasi haittaohjelman poistajalla, vakoiluohjelman poistajalla tai antivirus ohjelmalla ja sinun ei tarvitse kärsiä järjestelmän hidastumisista ja tietokoneen kaatumisesta. Me haluamme muistuttaa, että Monero Miner poisto onnistuu paremmin, jos teet sen offline tilassa, käyttäen Vikasietotilaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Monero Miner Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja käynnistä verkkoturvaohjelma ja poista Monero Miner Troijalainen.

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Monero Miner käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Monero Miner pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että Monero Miner on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Monero Miner ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä