Poisto Win32.CoinMiner (Poisto-opas) - tammi 2018 päivitys

Win32.CoinMiner Poisto-ohje

Mikä on Win32.CoinMiner?

CoinMiner virus on yhä aktiivinen

Kuva jossa on Win32.CoinMiner

CoinMiner virus toimii komentona louhia bitcoineja käyttäjän tietokoneella. Ohjelma itsessään ei ole vaarallinen, mutta sitä voidaan pitää sellaisena, koska se yleensä tulee laitteelle ilman suoraa käyttäjän lupaa, toiseksi ohjelmaksi naamioituneena. Coin Miner on vaeltanut nettimaailmassa vuodesta 2011 alkaen.

CoinMiner voidaan onneksi löytää useiden turvaohjelmien avulla, kuten Windows Defender. Yleensä se raportoidaan nimellä trojan:win32/coinminer!bit tai win32/coinminer!bit. Jos tämä haittaohjelma sattuu tunkeutumaan käyttöjärjestelmääsi, se tulee blokata heti. Jos haluat kuitenkin tarkistaa järjestelmäsi tämän uhan varalta ja varmistaa, ettei se piileskele tietokoneellasi, niin voit luottaa kolmansien osapuolien sovelluksilla, kuten FortectIntego tai Malwarebytes, jotka voivat myös auttaa sinua CoinMiner poistossa.

Alkuperäisen version ilmaantumisesta lähtien, haittaohjelma on ilmaantunut eri versioissa. Tässä niistä muutama:

  • Win32/CoinMiner.EE
  • Win32/CoinMiner.DV
  • Win32/CoinMiner.BB

Louhija voi käynnistää myös cgminer.exe komennon järjestelmässä. Vaikka louhija ei jätä näkyviä merkkejä PC:n työpöydälle, voi epäillä sen olemassaoloa, kun laitteen suorituskyky laskee. Järjestelmän ohjelmat voivat alkaa hidastumaan avatessa tai kaatua kokonaan. Voit löytää CoinMiner haittaohjelman prosessin Tehtävien Hallinnassa. Usein se käyttää yli 40% CPU tehosta.

Hidas tietokoneen järjestelmän on taatusti yksi pääongelmista kryptovaluuttoihin liittyen. Parantaaksesi tietokoneesi toimivuutta ja käyttääksesi sitä kuin aikaisemmin, sinun pitää poistaa CoinMiner virus säästääksesi tietokoneesi resursseja. Jos olet kiinnostunut miten se pääsi Windows järjestelmääsi, jatka lukemista.

Louhijat – selaimen laajennukseksi naamioituneina

Kryptovaluutan louhinta on uusi aalto haittaohjelman kehityksessä. Löydät useita selaimen lisäosia Chrome Web kaupasta, sovelluksia Google Play sekä Apple kaupasta, tämä todistaa kyseisen väittämän. Voit onneksi välttää tällaiset ei toivotut ohjelmat louhinnan estävää selaimen lisäosaa. Valitse huolellisesti ennen kuin asennat sellaisen.

Tämän lisäksi, jos päivität antivirus työkalusi, niin se vois estää tämän tartunnan. Koska jotkut hakkerit kiinnittävät huomionsa kryptovaluuttojen louhijoihin tavallisten haittaohjelmien sijaan, on tuhoisa virhe jättää huomiotta mahdollisuus, että tällainen louhija voidaan toimittaa lunnasohjelman sijaan – tuplaamaan rikollisten voitot.

On siis todella tärkeää pitää järjestelmäsi päivitettynä. Tämän lisäksi, kiinnitä huomiota mitä ja mistä lataat uudet sovellukset. Pidä mielessäsi, että ilmaiset audio editoijat, media soittimet ja tiedoston muuntimet usein sisältävät ei toivottuja liitteitä ”Suositeltujen” tai jopa ”Kustomoitujen” asetusten alla. Tutki asennusvaiheet ennen kuin painat ”Asenna” painiketta.

Kuva joka imitoi Win32.CoinMiner CPU käyttöäWin32.CoinMiner olemassaolo vaikuttaa suoraan PC:n suorituskykyyn.

Win32.CoinMiner poisto-ohjeet

Päivitetty antivirus ohjelma estää uhan ennen kuin se asettuu järjestelmään. Joidenkin käyttäjien mukaan, Windows Defender ja muut kolmansien osapuolien ohjelmat eivät auttaneet heitä poistamaan CoinMiner virusta. Tässä tapauksessa sinun kannattaa suorittaa tarkistus haittaohjelman poistajalla.

Jos kryptovaluutan louhija on tullut yhdessä toisen troijalaisen tai takaoven kanssa, käynnistä tietokoneesi Vikasietotilaan ja suorita tarkistus antivirus ohjelmallasi ja haittaohjelman poistajalla. Voit toistaa tämän prosessin myös normaalissa tilassa. Näiden askeleiden pitäisi suorittaa CoinMiner poisto.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä