Poisto CryptoDefense

CryptoDefense Poisto-ohje

Mikä on CryptoDefense?

CryptoDefense (tunnetaan myös nimellä HOW_DECRYPT.txt) on todella vaarallinen cybertartunta, joka kuuluu lunnasohjelmat kategoriaan. Tärkein asia tässä viruksessa on, että se voi salata kaikki teksti tiedostosi, videosi, office dokumentit sekä vastaavat tiedot. Asiantuntijoiden mukaan, CryptoDefense on edelleen kykenemätön hyökkäämään Mac tietokoneisiin mutta voi helposti hyökätä kaikkiin Windows versioihin, kuten Windows XP, Windows Vista,Windows 8, jne. Aivan kuten aikaisemmat lunnasohjelmat, tämä versio näyttää valtavan hälytyksen kun se on ottanut PC järjestelmän haltuunsa. Tämä varoitus väittää, että kaikki tiedostot on salattu CryptoDefense Ohjelmalla ja sanoo, että uhrin pitää hankkia yksityinen avain voidakseen poistaa niiden salauksen. Tottakai, tämä palvelu ei ole ilmainen – huijarit pyytävät maksamaan $500 bitcoineissa. Jos et maksa, he lupaavat lunnaan tuplaantuvan 4 päivän kuluessa.

Kuinka CryptoDefense voi saastuttaa tietokoneeni?

Valitettavasti, ei edelleenkään löydy tapaa jolla voisit poistaa salauksen jos tiedostosi salattiin CryptoDefense viruksella. Jopa tiedostojen palauttaminen turvakopioista epäonnistuu. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää, että tiedät miten voit välttää tämän lunnasohjelman. Tärkein asia tässä tilanteessa on jättää huomiotta kaikki tuntemattomat sähköpostit jotka yleensä raportoivat olemmattomista ostoksista, maksuista sekä vastaavista asioista jotka voivat saada ihmiset klikkaamaan saastunutta linkkiä. Aivan kuten CTB Locker [CTB Locker] sekä CryptoLocker [Cryptolocker] virukset, se voi myös tunkeutua PC:lle nipussa väärennettyjen Flash sekä Java päivitysten kanssa, joten jätä kaikki odottamattomat hälytykset huomiotta jotka tarjoavat niiden ilmaista latausta. Heti kun CryptoDefense virus pääsee järjestelmään, se salaa tiedostot ja alkaa näyttämään tätä ilmoitusta:

All files including videos, photos and documents on your computer are encrypted by CryptoDefense Software.

Encryption was produced using a unique public key RSA-2048 generated for this computer. To decrypt files you need to obtain the private key.

The single copy of the private key, which will allow you to decrypt the files, located on a secret server on the Internet;
the server will destroy the key after a month. After that, nobody and never will be able to restore files.

(…)

CryptoDefense opastaa ihmisiä kuinka he voivat maksaa lunnaan ja ostaa työkalun salauksen poistoon. Tähän tarkoitukseen, heidän pitää vierailla määrätyllä sivustolla, antaa heidän henkilökohtainen avaimensa ja täten paljastaa kuinka monta bitcoinia heidän tulee maksaa. Kuten olemme sanoneet, tämän viivyttäminen voi suurentaa lunnas summan 500:sta dollarista jopa 1000:n dollariin bitcoineissa.

Kuinka voin poistaa CryptoDefense viruksen?

Kuten me olemme jo maininneet, käyttäjät eivät voi palauttaa tiedostojaan käyttämällä Järjestelmän palautusta kun he ovat saaneet CryptoDefense virus tartunnan. He voivat vain välttää sen pääsemisen tietokoneelle asentamalla luotettavan haittaohjelma työkalun joka auttaa heitä estämään haitalliset sivustot sekä vaaralliset lataukset. Meidän suosittelemia sovelluksia ovat FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes. Ohittaaksesi järjestelmän sulkemisen, voit kokeilla näitä ohjeita:

  1. Käynnistä tietokoneesi ”Vikasietotilaan Komentorivillä” estääksesi viruksen toiminnan (tämä pitäisi toimia tämän uhan kaikissa versioissa)
  2. Suorita Regedit
  3. Etsi WinLogon Merkinnät ja kirjoita muistiin kaikki tiedostot jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. Korvaa explorer.exe tiedostolla.
  4. Etsi rekisteristä tiedostot jotka kirjoitit muistiin ja poista rekisteri avaimet jotka viittäävät niihin.
  5. Käynnistä tietokone uudelleen ja suorita järjestelmän täysi tarkistus päivitetyllä haittaohjelman poistajalla.

Ota huomioon, jos tämä toimii sinulle, se toimii vain tietokoneen eston poistamiseen..

Me suosittelemme vahvasti, että koetat välttää tällaisia tartuntoja. Tähän tarkoitukseen voit käyttää edellämainittuja ohjelmia. Tämän lisäksi, älä unohda tiedostojesi sekä varmuuskopioidesi immunniteettia. Tähän tarkoitukseen voit käyttää ulkoisia USB kovalevyjä, CD:tä, DVD:tä, tai sitten luottaa online varmuuskopioihin, kuten Google Drive, Dropbox, Flickr sekä vastaavat ratkaisut.

Lopuksi, lue tämä julkaisu jotta tiedät paremmin kuinka voit välttää Cryptolockerin sekä muut lunnasohjelmat:

Koetatko välttää lunnasohjelmia tai tehdä ne kyvyttömäksi?Tässä muutamia vihjeitä.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä