Vakavuus luokka:  
  (90/100)

Dridex virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Haittaohjelma

Dridex herännyt uudelleen – miksi tämä virus on niin vaarallinen?

Aikaisemmin aktiivinen Dridex virus on jälleen liikkeellä. Tämä verkkouhka tuli tunnetuksi jo vuonna 2014 kun lukemattomat yritykset ympäri maailmaa raportoivat heidän varastetuista pankkitilien salasanoista. Tämän tuloksena ne kärsivät valtavia rahallisia tappioita. Sen monimutkaisesta ja ainutlaatuisesta rakenteesta sekä levitystavasta johtuen, haittaohjelma on onnistunut aiheuttamaan kaaosta IT-maailmassa. Sen tekniikat auttoivat sitä pitämään puolensa muiden aggressiivisten uhkien joukossa ja pysymään voittamattomana. Kun haittaohjelman pääkohteena oli Pohjois-Amerikka ja Läntinen Eurooppa niin nyt se liikkuu kohti itää. Baltian valtiot ovat tämän haittaohjelman uusi kohde. Nyt myös tavalliset käyttäjät voivat joutua sen uhriksi. Jos siis olet epäonninen ja kohtaat tämän viruksen niin sinun kannattaa poistaa Dridex heti. Turvallisuus ohjelma Reimage nopeuttaa prosessia. Aloita Dridex poisto heti koska virus voi jo vuotaa tärkeitä tietoja hakkereille.

Se tunnetaan myös nimillä Worm.Win32.Cridex tai Cridex, tämä uhka pystyy varastamaan kirjautumistiedot ja salasanat tekemällä useita merkittäviä muutoksia selaimiin. Koska se toimii sekä troijalaisena että matona niin se on onnistunut välttämään turvaohjelmien tunnistuksen menneisyydessä. Mitä tulee sen ominaisuuksiin matona, se voi saastuttaa järjestelmän linkin kautta tiedostojen jako sivulla. Kun tämä uhka asettuu onnistuneesti tietokoneelle, sen troijalainen ominaisuus aktivoidaan. Tämä haittaohjelma sekoittaa myös selaintesi asetukset uudelleenohjaamalla sinun tekaistuun versioon pankistasi alkuperäisen sivun sijaan. Tämän tuloksena se voit seurata ja tallettaa kaikki salasanasi ja vakoilla aktiviteettejasi ottamalla salaisia kuvankaappauksia tietokoneesi näytöstä. Tämän lisäksi, kun virus saa laitteesi hallintaan niin voit huomata järjestelmän virheitä ja ilmoituksia uudelleenkäynnistyksestä. Kun tarvitut tiedot on kerätty niin ne siirretään hakkereiden piilotetuille palvelimille. Tämä voi johtaa siihen, että uhrit kärsivät rahallisia tappioita jopa muutaman tunnin kuluttua.

 Dridex malware targets your banking data

Haittaohjelman toiminta ja levitystavat

Sen levitys ja toiminta ovat maininnan arvoisia koska ne ovat avustaneet haittaohjelmaa olemaan aktiivinen niin kauan. Ensimmäiset merkit Dridex pankkitroijalaisesta huomattiin jo vuonna 2014. Johtuen Bottiverkosta (koneiden ja laitteiden verkko jotka hallitsevat haittaohjelman levitystä), haittaohjelma on tunkeutunut onnistuneesti tuhansiin tietokoneisiin. Tavalliset käyttäjät eivät ehkä ole tietoisia tästä tartunnasta koska sen kohteena ovat olleet pankit ja rahalaitokset. Sen menestys perustuu ilkimyksen levitykseen makrojen avulla jotka on liitetty roskaposti viesteihin. Saadakseen uhrit aktivoimaan uhan, hakkerit ovat merkinneet sähköpostit laskuiksi tai raharaporteiksi. Jos kohdistettu käyttöjärjestelmä sallii makrot automaattisesti niin haittaohjelma voi aloittaa pahat aikeensa. 

Kun se on päässyt koneelle niin haittaohjelma aiheuttaa todellista tuhoa. Se luo takaoven jonka kautta se asentaa muita vaarallisia tiedostoja. Tämän lisäksi haittaohjelma on yhdistänyt voimansa useiden lunnasohjelmien kehittäjien kanssa. On huomattu, että virukset kuten, Bart auttavat myös levittämään Dridex virusta ja Locky lunnasohjelmaa. Kunnollinen verkkoturvallisuus on tärkeässä osassa kun halutaan taistella näitä verkkouhkia vastaan. Sen lisäksi, että lataat ja päivität turvaohjelmasi niin voit vähentää Dridex kaappaajan riskiä välttämällä P2P tiedoston jako sivuja ja tarkistamalla lähettäjän ennen kuin luet roskaposteja.

Dridex poiston askeleet

Troijalaiset ja tietokonemadot ovat todella tuhoisia ja turhauttavia viruksia. Voidaksesi poistaa Dridex viruksen kokonaan, päivitä anti-viruksesi ja asenna jokin muukin turvallisuusohjelma, kuten Reimage. Tämä haittaohjelman poistaja on luotu erityisesti taistelemaan tämän pankkitroijalaisen kaltaisia haittaohjelmia vastaan. Tämän lisäksi, se auttaa sinua estämään muut tämän kategorian esimerkit, kuten myös lunnasohjelmat. Dridex viruksen manuaalinen poisto ei ole suositeltavaa koska sen käynnistystiedostojen löytäminen voi olla todella vaikeaa. Sinun varovaisuutesi on myös suuressa roolissa verkkoturvallisuutesi parantamisessa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-dridex-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä