Vakavuus luokka:  
  (97/100)

Poista GlobeImposter 2.0 virus (Poisto-ohjeet) - elo 2017 päivitys

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

GlobeImposter 2.0 voi ottaa yli 30 tiedostoa panttivangiksi ja vaatia lunnaiden maksua

GlobeImposter 2.0 lunnasohjelma viruksen lunnasviesti

GlobeImposter 2.0 uusi Globe Imposter versio, joka matkii Globe lunnasohjelma virusta. Haittaohjelman kohteena ovat Englantia ja Venäjää puhuvat tietokoneen käyttäjät. Se salaa tiedostot AES salauksella ja antaa ohjeet HOW_OPEN_FILES.hta tiedostossa.

Ensimmäinen huono Globe kopio päihitettiin helposti Emsisoft turvatiimin toimesta. Asiantuntijat löysivät vian viruksen koodista ja sitä käytettiin sen salauksen purkamiseen. Toinen versio lunnasohjelmasta jatkoi edeltäjien työtä. Rikolliset loivat kuitenkin useita päivityksiä Globe Imposter viruksesta.

GlobeImposter 2.0 virus kohdistaa 34 tiedostotyyppiä, kuten dokumentit, tekstitiedostot, kuvat, multimedia, jne. Käyttäen AES salausta, se lukitsee kohdetiedostot yhdellä näistä tiedostopäätteistä:

 • .bad;
 • .BAG;
 • .FIX;
 • .FIXI;
 • .legally;
 • .keepcalm;
 • .pizdec;
 • .virginlock[byd@india.com]SON;
 • .[xalienx@india.com];
 • .725;
 • .ocean;
 • .rose;
 • .GOTHAM;
 • .HAPP;
 • .write_me_[btc2017@india.com];
 • .726;
 • .490;
 • .skunk.

Lunnasviestissä rikolliset vaativat maksamaan 1 – 10 Bitcoinia ja lähettämään kuvankaappauksen alex_pup@list.ru osoitteeseen. Turvallisuusasiantuntija kuitenkin varoittavat, että verkkorikolliset käyttävät useita eri sähköposteja uhrien kanssa kommunikointiin. Jotkut niistä voivat olla:

 • keepcalmpls@india.com;
 • happydaayz@aol.com;
 • strongman@india.com;
 • byd@india.com;
 • xalienx@india.com;
 • 511_made@cyber-wizard.com;
 • btc.me@india.com.

GlobeImposter 2.0 lunnasohjelman hyökkäyksen jälkeen, me emme suosittele oppimaan kaikkia siitä miten ostat ja maksat vaaditut Bitcoinit. Me tietenkin ymmärrämme, että lunnaiden maksu vaikuttaa ainoalta mahdollisuudelta saada kaikki kuvat, musiikit ja elokuvat, tai muut tärkeät dokumentit takaisin. On kuitenkin useita tapauksia, kun lunnasohjelman kehittäjät ottivat rahat ja jättivät uhrit ilman tiedostoja.

Voidaksesi säästää rahaa, sinun tulee keskittyä GlobeImposter 2.0 poistoon tiedostojen palauttamisen sijaan. Aikaisempi versio purettiin nopeasti; siksi on todella todennäköistä, että toisen version salauksen poistaja voidaan myös luoda nopeasti. Tällä välin voit käyttää vaihtoehtoisia tiedoston palautustapoja.

Ainoa turvallinen tapa poistaa GlobeImposter 2.0 on käyttää ammattilaisten turvaohjelmaa. me todella suosittelemme antamaan tämän tehtävän Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalle. Jos et voi asentaa tai päivittää turvaohjelmaa, niin sinun pitää ottaa lunnasohjelman pois käytöstä ensin. Artikkelin alla on ohjeet sen tekemiseen.

GlobeImposter 2.0 lunnasohjelma viruksen kuvaGlobeImposter 2.0 lunnasohjelma virus on yksi Globe Imposter versioista.

Lunnasohjelman levitys- ja estotavat

Suurin osa tiedostoja salaavista viruksista käyttävät samoja levitystapoja, ja vaaralliset roskapostit ovat suosituin tapa. Useat tietokoneen käyttäjät eivät edelleen erota turvallisia ja saastuneita sähköposteja toisistaan. Joskus verkkorikolliset onnistuvat luomaan täydellisiä kopioita virallisista sähköposteista.

Turvalliset sähköpostit eivät usein joudu roskaposti kansioon. Tämän lisäksi, tekaistuissa sähköposteissa ei usein ole tietoja, niissä on kirjoitus- ja kielioppivirheitä, ja ne voivat tulla epäilyttävistä sähköposteista. Saastuneissa sähköposteissa on yleensä otsikko tai liitetty tiedosto nimeltä “Payment Receipt,” “Invoice,” “Voice Message Attached” tai “Scanned Image.” Muista siis aina tarkistaa tiedot kahdesti ennen näiden tiedostojen avaamista.

Globe Imposter 2.0, sekä useat muut lunnasohjelma virukset, voi levitä saastuneiden sivustojen, haittamainosten tai exploit kittien avulla. Siksi sinun ei kannata vierailla epäilyttävillä ja potentiaalisesti vaarallisilla sivuilla, vältä myös klikkaamasta mainoksia, jotka tarjoavat upeita tarjouksia ja erityisesti ohjelmien päivityksiä sekä latauksia. lopuksi, vahvista tietokoneesi yksityisyyttä asentamalla luotettava antivirus ohjelma.

Poista GlobeImposter 2.0 virus ammattilaisten turvaohjelmalla

Aivan kuten mikä tahansa tiedostoja salaava virus, tämä vaarallinen ohjelma voidaan poistaa maineikkaalla turvaohjelmalla. GlobeImposter 2.0 poistoon me suosittelemme Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes ohjelmaa. Nämä ammattilaisten työkalut voivat tunnistaa ja poistaa vaaralliset ohjelmat tehokkaasti.

Jos et voi asentaa tai käynnistää turvaohjelmaa, sinun kannattaa käynnistää tietokoneesi Vikasietotilaan Verkolla. Tämä tapa auttaa sinua poistamaan viruksen käytöstä ja suorittamaan automaattisen poiston. Me haluamme osoittaa, että vaarallisten komponenttien manuaalinen poisto voi johtaa vakaviin vahinkoihin järjestelmässä. Sinun kannattaa siis puhdistaa PC:si vain maineikkaalla ohjelmalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen GlobeImposter 2.0 viruksen Poisto-ohje:

Poista GlobeImposter 2.0 käyttäen Safe Mode with Networking

Jos haittaohjelma estää automaattisen poiston, seuraa alla olevia askeleita:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto GlobeImposter 2.0

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita GlobeImposter 2.0 poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista GlobeImposter 2.0 käyttäen System Restore

Nämä askeleet auttavat sinua käynnistämään automaattisen poiston.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen GlobeImposter 2.0 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että GlobeImposter 2.0 on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan GlobeImposter 2.0 tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet GlobeImposter 2.0 salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro voi auttaa sinua palauttamaan tiedostot, jotka GlobeImposter 2.0 lunnasohjelma virus on salannut

Seuraa askeleita käyttääksesi tätä ammattilaisten työkalua, joka voi auttaa palauttamaan osan salatuista tiedostoista:

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka GlobeImposter 2.0 lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Palauta yksittäisiä tiedostoja Windows Previous Versions ominaisuudella

Jos Järjestelmän Palautus oli käytössä ennen lunnasohjelman hyökkäystä, seuraa näitä ohjeita palauttaaksesi yksittäisiä tiedostoja:

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

ShadowExplorer voi auttaa palauttamaan tiedostoja, jotka GlobeImposter 2.0 virus on salannut

Jos haittaohjelma ei poistanut kohdetiedostojen Varjokopioita, niin seuraa näitä askeleita ja palauta tiedostot:

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi GlobeImposter 2.0 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-globeimposter-2-0-ransomware-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta GlobeImposter 2.0 ransomware virus