Poista Globe Imposter virus (Poisto-opas) - elo 2017 päivitys

Globe Imposter viruksen Poisto-ohje

Mikä on Globe Imposter lunnasohjelma virus?

Esittelyssä Globe Imposter viruksen kasvava perhe

Globe Imposter virus

Globe Imposter virus on vaarallinen tiedostoja salaava virus, joka imitoi Globe lunnasohjelmaa ja salaa tietokoneen tiedostot, jotta kiristäjät voivat myydä salauksen poistoavaimen niiden omistajille ja ansaita hieman rahaa . Kun se on salannut tiedostot, virus merkitsee ne määrätyllä tiedoston päätteellä.

Viruksen versiosta riippuen, Globe Imposter haittaohjelma voi liittää tiedostoihin seuraavat liitteet:

.goro, .au1crypt, .s1crypt, .nCrypt, .hNcrypt, .legally, .keepcalm, .fix, .515, .crypt, .paycyka, .pizdec, .wallet, .vdulm, .2cXpCihgsVxB3, .medal, .3ncrypt3d .[byd@india.com]SON, .troy, .Virginprotection, .BRT92, .725, .ocean, .rose, .GOTHAM, .HAPP, .write_me_[btc2017@india.com] and .skunk.

Jatkuvat raportit uhreista, joihin nämä virukset ovat hyökänneet, näyttävät että lunnasohjelman kehittäjät muuttavat jatkuvasti yhteystietojaan ja antavat eri sähköposti tai BitMessage osoitteen lunnasviestissä (näiden dokumenttien nimenä voi olla HOW_OPEN_FILES.hta, how_to_back_files.html, RECOVER-FILES.html, !back_files!.html, #HOW_DECRYPT_FILES#.html) mukaan lukien:

 • write_me_[btc2017@india.com],
 • 511_made@cyber-wizard.com,
 • btc.me@india.com
 • chines34@protonmail.ch
 • decryptmyfiles@inbox.ru
 • garryweber@protonmail.ch
 • keepcalmpls@india.com
 • happydaayz@aol.com
 • strongman@india.com
 • support24@india.com
 • support24_02@india.com
 • oceannew_vb@protonmail.com
 • asnaeb7@india.com
 • asnaeb7@yahoo.com
 • i-absolutus@bigmir.net
 • laborotoria@protonmail.ch
 • filesopen@yahoo.com
 • openingfill@hotmail.com
 • crypt@troysecure.me
 • troysecure@yandex.by
 • troysecure@yahoo.com

Koska haittaohjelman kehittäjät eivät aina nimeä vaarallisia luomuksiaan, tietoyhteyskunta usein nimeää ne tiedoston päätteiden tai sähköpostien mukaan, joita käytetään uhrien kanssa kommunikointiin. Tehdäksemme asiasta yksinkertaisemman, nämä loiset on nimetty Globe Impostor tai Fake Globe. Meidän on pakko kertoa, että vaikka nämä versiot ovat kopioita alkuperäisestä loisesta, se ei vähennä niiden tuhovoimaa.

Fake Globe virus voi salata tiedostot yhtä onnistuneesti kuin mikä tahansa lunnasohjelma, joka on kehitetty ilman kopiointia. Kun pidetään mielessä, että tästä lunnasohjelmasta on useita versioita, me voimme sanoa määrättyjen virusten käyttävät RSA ja AES salausta, joita useimmat lunnasohjelmat käyttävät hyökkäyksissään . Kun joidenkin versioiden salaus voidaan murtaa, niin loput pysyvät todella vaarallisina.

Emsisoft turvallisuusasiantuntijat ovat onnistuneet luomaan salauksen poistajan lunnasohjelmalle – ilmainen GlobeImposter salauksen poistaja, joka auttaa lunnasohjelman uhreja palauttamaan tiedostonsa ja järjestyksen tietokoneeseensa . Tämän artikkelin kirjoitushetkellä, tämä pelastustyökalu on ladattu yli 11844 kertaa, joka todistaa loisen leviävän nopeasti ja kaikkien tulisi tarttua toimeen ja suojella laitteitaan sitä vastaan.

Jos on jo liian myöhäistä tarttua ehkäiseviin toimiin, niin sinun kannattaa mennä sivun alaosaan ja ladata salauksen poistaja sekä oppia miten poistaa Globe Imposter tietokoneelta. Meidän ehdotuksemme on käyttää maineikasta antivirus ohjelmaa, kuten FortectIntego laitteesi korjaamiseen kunnolla.

Globe Imposter lunnasohjelma viruksenGlobe Imposter lunnasohjelma tulee useassa muodossa ja eri kielillä. Voit nähdä muutaman esimerkin tästä lunnasohjelmasta alla.

GlobeImposter imitoi kaikkia alkuperäisen Globe viruksen periaatteita. Se liittää määrätyn tiedosto päätteen salattuihin tiedostoihin ja pudottaa .html tai .hta tiedoston lunnaiden maksuohjeilla jokaiseen saastuneeseen kansioon tietokoneella. Hyvä uutinen on, että virus ei yleensä ei sotke alkuperäistä tiedostonimeä, joten ne on helppo palauttaa, kun viruksen salaus on purettu.

Sinun tulee pitää myös mielessä, että viruksen kehittäjät käyttävät pelottelutaktiikkaa siirtämään käyttäjien huomion tiedostojen palautuksen mahdollisuuksista. Sinun kannattaa siis aina tarkistaa ovatko virus analyytikot kehittäneet ilmaisen salauksen poistajan. Tässä määrätyssä tapauksessa, olet todella onnekas, koska voit palauttaa tiedostosi ja suorittaa Globe Imposter poiston ilman vakavia seurauksia.

Tämän hetken aktiiviset Globe Imposter variantit:

GlobeImposter 2.0 virus

Jälleen yksi huonosti tehty, hieman kuitenkin paranneltu kopio Globe lunnasohjelmasta. Tämä versio liittää .FIX päätteen uhrien tiedostoihin, jotka se salaa tehokkaalla algoritmilla, tehden ne käyttökelvottomiksi.

Viruksen tunkeutumistavat vaihtelevat roskaposti kampanjoista drive-by latauksiin tai petollisiin mainoksiin. Ei ole oikeastaan mitään mahdollisuutta tietää milloin virus iskee. Vaikka alkuperäisen GlobeImposter viruksen salaus purettiin, haittaohjelma-asiantuntijat eivät onnistuneen version 2.0 kanssa, ja tämän loisen salausta ei ole purettu.

Siksi on aina hyvä pitää varmuuskopioita kaikkein tärkeimmistä tiedostoista jossain, missä vaarallinen lunnasohjelman skripti voi saavuttaa ne ja salata ne. Tällä tavalla sinulla on aina palautus suunnitelma, jos tiedostosi saastutetaan.

GlobeImposter Saksalainen versio

Saavuttaakseen useampia uhreja, lunnasohjelman kehittäjät usein muokkaavat vaaralliset luomuksensa kohdistamaan määrätyt maat ja puhuvat käyttäjille heidän omalla kielellä.

Saksalainen lunnasohjelman version on täydellinen esimerkki tästä strategiasta: lunnasviesti sekä selitys miten tiedostot palautetaan, on kerrottu Saksaksi. Rikolliset vaativat 0.5 Bitcoinia salauksen poistoavaimesta. Kun rahat on siirretty, niin uhreja vaaditaan lähettämään kuvankaappaus maksusta annettuun sähköpostiin – decryptmyfiles@inbox.ru.

Vaikka taivut rikollisten vaatimuksiin, niin se ei takaa, että tiedostosi palautetaan. Kiristäjät ovat arvaamattomia ja voivat vain kadota rahojesi kanssa. Siksi me suosittelemme pysymään turvassa ja suorittamaan GlobeImposter Saksalaisen version sen sijaan.

KeepCalm virus

Virus salaa tiedostot ja liittää niihin .keepcalm päätteen, joka on syy tämän viruksen nimeen. Loinen käyttää tehokasta salausta uhrien tiedostojen salaukseen ja sitten se tarjoaa salauksen poistoa, vein jos uhri on valmis maksamaan kohtalaisen suuren summan rahaa.

Kiristäjät antavat tarkemman kuvauksen salauksen poistosta lunnasviestissä, nimeltä HOW_TO_BACK_FILES.html. Periaatteessa, uhrien pitää ottaa yhteyttä rikollisiin keepcalmpls@india.com sähköpostiin. Lunnaiden maksun kuvankaappaus sekä henkilökohtainen ID tulee lähettää tähän sähköpostiin, jotta uhri saa salauksen poistotyökalun. Tämä ei valitettavasti usein tapahdu.

Rikollisilla on yleensä tapana kadota, heti kun he saavat rahat taskuunsa, tämä jättää uhrin täysin ilman apua ja käsissään kasa salattuja tiedostoja. Tässä tapauksessa, sinun pitää vain poistaa KeepCalm virus saastuneelta laitteelta ja koettaa ohittaa salaus jollain muulla, turvallisella tavalla.

Wallet GlobeImposter virus

Toukokuun 2017 alussa, uusi versio fake Globe viruksesta huomattiin. Tällä kertaa se käyttää .wallet tiedoston päätettä matkiakseen Dharma lunnasohjemaa, jonka tiedetään käyttävän .wallet tiedoston päätettä salattujen tiedostojen merkitsemiseen.

Lunnasohjelma pudottaa how_to_back_files.html lunnasviestin työpöydälle, jossa on uhrin ID sekä rikollisten BitMessage osoite, jos uhri haluaa ottaa heihin yhteyttä – BM-2cXpCihgsVxB31uLjALsCzAwt5xyxr467U[@]bitmessage.ch.

Virus poistaa tiedostojen Varjokopiot estääkseen tiedostojen palautuksen ilman lunnaiden maksua.

.s1crypt tiedoston pääte virus

Tämä loinen toimii jälleen yhtenä lunnasohjelman versiona. Se kertoo vaatimuksensa how_to_back_files.html lunnasviestissä. Se kertoo myös käyttäjille, että heidän tiedostonsa ja tietonsa on salattu.

Salauksen poistamiseksi, uhrin pitää ostaa määrätty salauksen poistaja, jonka hinta on 3 Bitcoinia. On sanomattakin selvää, että tämä työkalu ei paranna tiedoston palautuksen mahdollisuutta.

Tämän lisäksi, kehittäjät antavat kolme muuta linkkiä käyttäjille, jotka eivät tiedä miten Bitcoineja ostetaan. Jos uhrillä on teknisiä ongelmia, niin he voivat ottaa rikollisiin yhteyttä, osoitteessa laboratoria@protonmail.ch.

Osoitteen loppu voi ehdottaa, että verkkorikollisten domain voi olla jossain Sveitsissä. Jälleen kerran, se voi olla vain harhautus. Antivirus työkalua voi tunnistaa haittaohjelman nimellä Trojan.Generic.DB75052.

.au1crypt tiedoston pääte virus

Haittaohjelma on edellisen version vastakohta. Sen Graafinen Käyttöliittymä on myös erilainen. ID vaikuttaa olevan tulos AES ja RSA salausta. Lunnasviesti, how_to_back_files.html, kertoo käyttäjien tiedostojen olevan salattuja, koska ”PC:ssä on turvallisuusongelma.”

Aikaisemmasta versiosta eroten, joka antoi Bitcoin osoitteen, tämä versio pyytää uhreja ottamaan yhteyttä verkkorikollisiin osoitteissa summerteam@tuta.io sekä summerteam@india.com. Vaikka vaikuttaa siltä, että lunnasohjelma on hakkerien ”kesäviihdettä”, niin virtuaalisen yhteisön jäsenten tulee olla varuillaan.

Tällä hetkellä se on troijalainen, joka tunnetaan nimellä Variant.Adware.Graftor.lXzx.

.goro tiedosto pääte virus

Tämän viruksen kohteena on erityisesti heikko Remote Desktop Protocols (RDP). Koska tämä versio on täysin uusi, niin sille ei ole salauksen poistajaa vielä. Kehittäjät käyttävä myös samantyylistä .html lunnasviestiä ohjeiden antamiseen.

Voit lopettaa goro.exe prosessin Tehtävien Hallinnasta estääksesi haittaohjelman toiminnan. Tämä version on tekemisissä Wallet viruksen kanssa, joka tulee Dharma lunnasohjelma perheestä.

Tällä hetkellä tämä versio tunnetaan nimillä Trojan[Ransom]/Win32.Purgen, Arcabit Trojan.Ransom.GlobeImposter.1 useimpien turvaohjelmien toimesta. Mk.goro@aol.com sähköposti on myös merkki tästä versiosta.

.{email}.BRT92 tiedoston pääte virus

Tämä virus tekee mitä sen pääte ehdottaa – lisää .{email}.BRT92 päätteen salattuihin tiedostoihin. Uuden päätteen lisäksi, tämä Globe viruksen seuraaja näyttää lunnasviestin #HOW_DECRYPT_FILES#.html tiedostossa.

Tällä html tiedostolla uhrille annetaan henkilökohtainen ID numero, joka on määrätty koodi, joka auttaa rikollisia erottamaan uhrit toisistaan.

Hakkerit antavat kaksi sähköpostiosoitetta asnaeb7@india.com ja asnaeb7@yahoo.com uhrien kanssa kommunikointiin.

.ocean tiedoston pääte virus

Tämä on yksi Globe Virus versioista, jotka ilmaantuivat vuonna 2017. Virus lisää .ocean päätteen ja pudottaa viestin nimeltä !back_files!.html maksujen vaatimisekssi. Jotta he voisivat palauttaa tiedostonsa, uhrien pitää ottaa yhteyttä rikollisiin oceannew_vb@protonmail.com sähköpostin kautta.

Hakkerit väittävät, että tiedostojen salauksen poiston hinta riippuu, kuinka nopeasti uhri ottaa heihin yhteyttä. Yhteistyö rikollisten kanssa ei ole koskaan hyvä vaihtoehto, sillä voit joutua huijatuksi.

A1Lock virus

A1Lock on yksi menestyneimmistä versioista GlobeImposter viruksesta. Tästä loisesta löytyy useita versioita ja ne kaikki liittävät tiedostoihin eri päätteen. Tällä hetkellä me tiedämme versioista, jotka käyttävät .rose, .troy ja .707 päätteitä.

Lunnasvaatimukset kerrotaan yleensä dokumentissa, nimeltä How_to_back_files.html ja RECOVER-FILES.html. Uhrien kanssa kommunikointiin, rikolliset antavat seuraavat osoitteet: i-absolutus@bigmir.net, crypt@troysecure.me, troysecure@yandex.by sekä troysecure@yahoo.com.

.Write_me_[btc2017@india.com] tiedoston pääte virus

Kun katsotaan sen suunnittelua, tämä versio Fake Globe viruksesta eroaa muista versioista. Siitä huolimatta, se toimii täysin samalla tavalla: salaa tiedostot ja tarjoaa maksullisen salauksen poistajan ostoa. Uhrien, jotka haluavat maksaa tiedostoistaan, tulee ottaa yhteyttä btc2017@india.com sähköpostiin.

Tähän liittyy suuri riski, koska rikolliset voivat kadota, heti kun uhrit maksavat salauksen poistajasta. Tällä tavalla, tiedostot jotka loinen merkitsee .Write_me_[btc2017@india.com] päätteellä, voivat jäädä salatuiksi.

GlobeImposter tunkeutumistavat

GlobeImposter lunnasohjelma käyttää perinteisiä haittaohjelman levitystapoja ja leviää vaarallisten roskapostien avulla. Muut tunnetut hyökkäystavat ovat haittamainokset ja drive-by lataukset .

Kuten useimmat lunnasohjelmat, tämä versio piilottaa sen tuhoisan kuorman laillisen ohjelman tai Windows tiedostojen alle, jotta mahdolliset uhrit eivät epäile, että he lataavat vaarallisen tiedoston tietokoneelleen.

Suojellaksesi järjestelmään haittaohjelman hyökkäykseltä, hyvä ja päivitetty haittaohjelman poistaja on pakollinen, me suosittelemme myös käyttämään ulkoista tallennuslaitetta tiedoston kopioiden säilyttämiseen. Voit käyttää USB-tikkua, ulkoista kovalevyä tai muuta laitetta. Muista pitää se niin, että se ei ole kytketty tietokoneeseesi!

Päivitetty 23 Toukokuuta, 2017. Lunnasohjelma muuttaa sen hyökkäystekniikoita jatkuvasti ja viimeisten raporttien mukaan, tätä virusta levitetään Blank Slate roskapostin avulla, joka on myös vastuussa Cerber viruksen levityksestä.

Vaikuttaa siltä, että vaarallinen tiedosto tuli pakattuna .zip arkistossa, jonka nimi on satunnainen numerosarja, kuten 8064355.zip. Kun avattu ja käynnistetty, niin .js tai .jse tiedosto ottaa yhteyttä määrättyyn sivustoon ja lataa lunnasohjelman sieltä.

Rikollisilla on tapana vaihtaa jatkuvasti sivustoja lunnasohjelman lataamiseen, tällä hetkellä tunnetut sivustot ovat newfornz[.]top, pichdollard[.]top sekä 37kddsserrt[.]pw.

Päivitetty 1 Elokuuta, 2017: Uusi Globe Imposter roskaposti kampanja (perustuu luultavimmin Necurs bottiverkkoon) uudella otsikolla on huomattu. Alla näet listan sähköpostiosoitteista, otsikoista ja liitteistä, jotka ovat yhteydessä Fake Globe levitykseen:

 • donotreply@jennieturnerconsulting.co.uk — Payment Receipt_72537 — P72537.zip
 • donotreply@ritson.globalnet.co.uk — Payment 0451 — P0451.zip
 • donotreply@vintageplanters.co.uk — Payment Receipt#039 — P039.zip
 • donotreply@bowker61.fastmail.co.uk — Receipt 78522 — P78522.zip
 • donotreply@satorieurope.co.uk — Receipt#6011 — P6011.zip
 • donotreply@npphotography.co.uk — Payment-59559 — P59559.zip
 • donotreply@anytackle.co.uk — Receipt-70724 — P70724.zip
 • donotreply@gecko-accountancy.co.uk — Receipt#374 — P374.zip
 • donotreply@corbypress.co.uk — Payment Receipt#03836 — P03836.zip
 • donotreply@everythingcctv.co.uk — Payment_1479 — P1479.zip

malware-traffic-analysis.net sivuston mukaan, joka on tehnyt tämän listan, zip tiedosto sisältää vbs tiedoston, joka kantaa vaarallista kuormaa.

Tämän lisäksi, uusi otsikko on lisätty roskaposti kampanjaa, joka levittää FakeGlobe virusta .js tiedostona. Varo sähköposteja, joissa lukee ”Voice Message Attached, tai ”Scanned Image”.

Ehdotukset täydelliseen GlobeImposter viruksen poistoon

Jos sinulla sattuu olemaan Fake Globe virus, niin sinun pitää varoa, ettet vahingoita tietokonettasi enempää. Älä koeta poistaa virusta itse, jos tämä on ensimmäinen kerta, kun törmäät tällaiseen virukseen.

Viruksen kehittäjät koettavat tehdä Globe Imposter poistosta, niin vaikeaa kuin mahdollista, jättäen useita ansoja taakseen. Vain maineikas ja tehokas turvaohjelma voi ohittaa nämä esteet ja poistaa Globe Imposter viruksen saastuneelta järjestelmältä juuriaan myöten.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Globe Imposter viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Fake Globe virus on virus, joka ei katoa saastuneelta tietokoneelta ilman taistelua. Siksi se voi estää antiviruksen tai muun turvaohjelman käytön. Jos tämä tapahtuu, niin seuraa alla olevia ohjeita.

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Globe Imposter käyttäen System Restore

Lunnasohjelma loiset ovat vakavia verkkotartuntoja, siksi ne eivät ehkä vain salaa määrättyjä tiedostoja saastuneella tietokoneella, mutta estävät myös sovelluksia. Turvaohjelma ei ole poikkeus. Jos GlobeImposter häiritsee automaattista järjestelmän tarkistusta, lue seuraavat ohjeet.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Globe Imposter pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että Globe Imposter on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Globe Imposter tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Salauksen poistotyökalu, jonka Emsisoft tarjoaa, ei ehkä toimi sinulle, koska se voi purkaa vain tiedostot, jotka määrätty tämän ryhmän lunnasohjelma on salannut. Jos se ei auta sinua palauttamaan tiedostojasi, niin me ehdotamme vaihtoehtoisten tapojen käyttämistä:

Jos tiedostosi ovat joutuneet Globe Imposter salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Apu Data Recovery Pro ohjelmalta

Tämä tiedostojen palautusohjelma on todettu tehokkaaksi, kun ollaan tekemisissä saastuneiden tai poistettujen tiedostojen kanssa. Me ehdotamme tämä työkalun kokeilua, kun koetat palauttaa tiedostojasi.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Globe Imposter lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

ShadowExplorer kikka

Anna ShadowExplorer ohjelman tehdä kikkansa ja palauttaa tiedostosi Varjokopioita käyttäen. Lunnasohjelma virukset koettavat valitettavasti poistaa Varjokopiot, ja jos ne onnistuvat, niin ShadowExplorer ei voi auttaa sinua.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Ilmainen Globe Imposter salauksen poistaja

Tiedostosi voidaan palauttaa nopeasti, jos käytät Ilmaista Globe Imposter salauksen poistajaa Emsisoftilta. 

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Globe Imposter ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä