Poista Wallet virus (Poisto-ohjeet) - huhti 2017 päivitys

Wallet viruksen Poisto-ohje

Mikä on Wallet lunnasohjelma virus?

Wallet lunnasohjelma jatkaa päivityksiään

Wallet lunnasohjelma virus syntyi, kun turvallisuusasiantuntijat huomasivat tämän tiedoston päätteen, jota se käyttää merkitsemään saastuneet tiedostot. Sen testaamisen jälkeen huomattiin, että tämä tiedostoja salaava lunnasohjelma tulee Dharma virusperheestä. Tämä todella tunnettu lunnasohjelmien ryhmä tunnetaan monimutkaisesta salauksesta, kuten AES ja RSA, kun se koettaa lukita tiedostot saastuneella tietokoneella. Tämän lisäksi, he vaativat rahaa uhreilta, jotka haluavat saada tiedostonsa. Vaikka Dharma ja Wallet viruksen koodit ovat melkein samanlaiset ja asiantuntijat eivät epäröi käyttää niiden nimiä yhdessä, tavalliset käyttäjät voivat tuntea eri tavalla. Ja me voimme ymmärtää miksi. Jokainen viruksen versio käyttää eri päätettä salattujen tiedostojen merkitsemiseen. Tämän lunnasohjelman uhrien mukaan, virus jättää .wallet tai [mk.scorpion@aol.com].wallet.lock tiedosto päätteen. Se antaa myös eri sähköpostiosoitteen, jolla tulee ottaa yhteyttä verkkorikollisiin. Tehdäkseen asiat helpommiksi ja säästääkseen sinun aikaasi, me keskustelemme Wallet version ominaisuuksista seuraavissa kappaleissa. Löydät artikkelin lopusta myös hyödylliset ohjeet, kuinka poistaa Wallet (Dharma) tietokoneelta.

Wallet lunnasohjelman kuvaWallet lunnasohjelma on Dharma viruksen version, joten sen lunnasviesti (näytetty päällä) ja ohjelmointi koodi on melko samanlainen kuin alkuperäinen virus.

Kun Wallet versio on järjestelmässä, niin se aktivoi sen vaarallisen käynnistystiedoston, joka käynnistää järjestelmän tarkistuksen. Tarkistuksen aikana, virus etsii määrättyjä tiedosto päätteitä, jotka ovat pääasiassa yhteydessä henkilökohtaisiin dokumentteihin, media tiedostoihin, arkistoihin, jne . Kun se löytää ne, nämä tiedostot salataan ja niihin lisätään .wallet tai [mk.scorpion@aol.com].wallet.lock pääte, jossa on myös kiristäjien sähköpostiosoite. Tämän lisäksi, virus muuttaa työpöydän taustakuvaksi lunnasviestin, joka antaa tiedoston palautusohjeet. Tässä lunnasviestin sisältö:

“//hallo, our dear friend!
//looks like you have some troubles with your security.
//all your files are now encrypted.
//using third-party recovering software will corrupt your data.
//you have only one way to get them back safely – using our decryption tool.
//to get original decryption tool contact us with email. in subject like write your ID, which you can find in name of every crypted file, also attach to email 3 crypted files.
lavandos@dr.com
//it is in your interest to respond as soon as possible to ensure the restoration of your files, because we won’t keep your decryption keys at our servers more than 72 hours in interest of our security.
//P.S. only in case you don’t receive a response from the first email address within 24 hours, please use this alternative email address.
amagnus@india.com

Kuten me olemme jo maininneet, lunnasviestissä olevat sähköpostiosoitteen voivat muuttua. Mmk.scorpion@aol.com, orlegionfromheaven@india.com, destroed_total@aol.com, stopper@india.com, bitcoin143@india.com, mkgoro@india.com, mkliukang@india.com, lavandos@dr.com ovat vain muutamia vaihtoehtoja. Lunnasviestit ja sähköpostit ovat kaikki Englanniksi, vaikka on selvää, että viruksen takana olevat hakkerit eivät ole Englannin kielisiä . Kömpelö kirjoitustapa ja kirjoitusvirheet paljastavat heidät. Heidän kohteena ovat kuitenkin käyttäjät, jotka puhuvat kieltä ja ymmärtävät tilanteen. Tarkemmat ohjeet tiedostojen palautuksesta saadaan vasta, kun rikollisiin otetaan yhteyttä suoraan, me uskomme rikollisten vaativan uhreja maksamaan määrätyn summan Bitcoineina ja tekemään maksun Tor verkossa. On sanomattakin selvää, että rikollisille maksaminen on viimeisenä listalla. Asiantuntijat suosittelevat sen sijaan suorittamaan Wallet poiston ja olemaan tukematta rikollisia antamalla heille rahaa.

.Wallet lunnasohjelman versiot

Joker_lucker@aol.com lunnasohjelma on yksi useasta Wallet lunnasohjelma viruksen versioista, joka luottaa AES ja RSA salaukseen. Näitä algoritmeja käytetään salaamaan word, pdf, excel ja vastaavat tiedostot, ja saamaan ne hyödyttömiksi. Voit tunnistaa tiedostot, jotka Joker_lucker@aol.com virus tai muu lunnasohjelma on salannut katsomalla niiden päätettä. Hakkerit käyttävät tätä sähköpostia usein merkitsemään kohde tiedostot ja varoittamaan uhreja, että he eivät voi käyttää niitä. Jos olet saanut tartunnan, niin voit palauttaa tiedostosi varmuuskopioista. Hakkereiden mukaan, sinun pitää ostaa erityinen salauksen poistoavain, joka lähetetään heille Command & Control palvelimen kautta heti kun salaus on valmis. Ole hyvä ja ÄLÄ tee hakkereiden toiveiden mukaan, sillä he voivat viedä sinulta kaiken!

Mk.scorpion@aol.com lunnasohjelma virus voi salata useimmat tiedostosi, jotka tietokoneellasi ovat. Se toimii aivan kuten aikaisemmat versiot, jotka alkavat pyytämään lunnaita heti salauksen jälkeen. Yleensä tämä lunnasohjelma jättää .[Mk.scorpion@aol.com].wallet tiedosto päätteen saastuneisiin tiedostoihin ja pudottaa myös README.txt tiedoston, jonka pitäisi kertoa uhrille tiedostojen palautuksesta. Palautusaskeleet, jotka Mk.scorpion@aol.com lunnasohjelma antaa eivät ole niin tarkkoja kuin muiden lunnasohjelman kirjoittajien. Sinnun ei kuitenkaan kannata miettiä verkkorikollisille maksamista.

Kuinka tämä virus leviää?

Aivan kuten alkuperäinen virus, Wallet käyttää verkkourkintaa päästäkseen tietokoneille. Yleensä huijarit luottavat roskapostikampanjoihin toimittaakseen saastuneita tiedostoja potentiaalisille uhreille, suoraan heidän sähköpostiin. Käyttäjä pitää vain ladata tiedosto, joka on liitetty vakuuttavan näköiseen sähköpostiin ja virus on irti. Tänään löytyy vielä useita tietokoneen käyttäjiä, jotka lankeavat tällaiseen ansaan. On vaikeaa syyttää heitä, koska hakkerit käyttävät aina edistyneitä sosiaalisen manipuloinnin taitoja saadakseen uhrit uskomaan, että heidän pitää ladata väitettyjä lentolippuja, laskuja tai laskutus dokumentteja. Tämä kertoo meille, että meidän ei kannata pitää sähköposteja mitättöminä, vaikka se tulee joltain maineikkaalta organisaatiolta tai valtion instituutiolta. Sinun kannattaa aina tarkistaa sähköpostisi ennen kuin avaat liitteen ja voit estää Wallet virusta salaamasta tiedostojasi.

Wallet lunnasohjelma poistotekniikat

Lunnasohjelma on yksi johtavista viruksista, kun pidetään mielessä sen monimutkaisuus ja vaikutus järjestelmässä. Kun pidetään tämä mielessä, niin on sinisilmäistä odottaa helppoa Wallet poistoa. On sanomattakin selvää, että löytyy työkaluja joiden käyttäminen lunnasohjelmien poistoon on huomattavasti helpompaa. Täysi järjestelmän tarkistus ammattilaisten haittaohjelman poistajalla ei kestä kauempaa kuin 10 minuuttia ja kun se on tehty, sinun voit käyttää tietokonettasi jälleen normaalisti. Älä huolehdi, jos et onnistu poistamaan Wallet virusta heti. Kukaan ei sanonut, että virus ei taistele vastaan poiston aikana. Mene vain artikkelin loppuun missä me tarjoamme Wallet poisto-ohjeet ja seuraa niitä tarkasti.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Wallet viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Wallet sujuu mukavammin, jos teet sen kun laitteesi on Vikasietotilassa. Alla on ohjeet miten käynnistät PC:si tähän mainittuun moodiin.

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Wallet käyttäen System Restore

Taataksesi sulavan lunnasohjelman poiston, sinun pitää tehdä hieman töitä ja lopettaa viruksen toiminta, jonka voit tehdä alla annettujen ohjeiden avulla. Älä unohda tarkistaa laitettasi automaattisesti sen jälkeen!

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Wallet pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että Wallet on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Wallet tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Wallet salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Wallet salauksen poisto helposti Data Recovery Pro ohjelmalla

Kun olet poistanut Wallet viruksen tietokoneeltasi, niin muista myös poistaa tiedostojen salaus! Kokeile Data Recovery Pro ohjelmaa automaattiseen palautukseen.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Wallet lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Milloin Windows Previous Versions ominaisuus auttaa palauttamaan tiedostosi?

Windows Previous Versions ominaisuus on kätevä ja tehokas tapa palauttaa salattuja tiedostoja. Tämä ominaisuus auttaa vain, jos sinulle oli Järjestelmän Palautus ominaisuus käytössä ennen kuin virus hyökkää PC:lle. 

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

ShadowExplorer on hyvä valinta palauttamaan tiedostot, jotka Wallet on salannut

ShadowExplorer on ohjelma, joka käyttää salattujen tiedostojen Varjokopioita niiden palauttamiseen. Tämä palautustapa toimii vain jos Varjokopiot eivät ole vahingoittuneita tai virus ei ole poistanut niitä.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Käytä Dharma decrypter ohjelmaa poistamaan Wallet lunnasohjelman salaus tiedostoistasi

Dharma salauksen poistoavain julkaistiin muutama kuukausi sitten. Onneksi Kasperskyn asiantuntijat ovat julkaisseet Rakhni salauksen poistajan näillä avaimilla, sitä voidaan siis käyttää myös palauttamaan salatut Wallet tiedostot. Voit ladata sen täältä.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Wallet ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä