Vakavuus luokka:  
  (93/100)

Poista Cezar virus (Viruksen Poisto-opas) - syys 2017 päivitys

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Cezar lunnasohjelma on uusi Dharma versio – pelottava ja säälimätön

Cezar lunnasohjelma virus

Cezar lunnasohjelma on Dharma lunnasohjelma perheen versio. Se on tiedostoja salaava virus, jota verkkorikolliset käyttävät hyökkäämään viattomiin tietokoneen käyttäjiin ja tekee heidän tiedostoistaan hyödyttömiö. Hyökkäyksen aikana, vaarallinen ohjelma lisää joko .cezar tai .cesar tiedoston päätteen salattuihin tiedostoihin.

Onnistuneen tietokoneelle tunkeutumisen ja tiedostojen salauksen jälkeen virus pudottaa lunnasviestin, jossa on lyhyt viesti rikollisilta uhreille:

To decrypt files, write to my email gladius_rectus@aol.com

On selvää miksi verkkorikolliset eivät halua paljastaa lunnaiden summaa – he ovat ehkä valmiita neuvottelemaan uhrien kanssa. Tämän lisäksi, eri versiot Cezar haittaohjelmasta voivat lisätä yhden seuraavista päätteistä salattuihin tiedostoihin:

 • .id-.[JasonStewem@aolonline.top].cesar;
 • .id-.[btc2017@india.com].cesar.

Jos tämä lunnasohjelma hyökkäsi sinun tietokoneellesi, me todella suosittelemme käyttämään kunnollista vakoiluohjelman poistajaa Cezar viruksen poistamiseen järjestelmästä. Voit olla kiinnostunut työkaluista, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego tai SpyHunter 5Combo Cleaner.

Sinun ei kannata siirtää Cezar viruksen poistoa, koska se on todella tärkeä tehtävä, joka sinun pitää suorittaa. Vasta kun olet poistanut viruksen järjestelmästä, voit käyttää sitä turvallisesti. Syy miksi me suosittelemme käyttämään automaattista haittaohjelman poistajaa, on joidenkin virusten leviävän yhdessä muiden vaarallisten haittaohjelmien kanssa, kuten Troijalaiset tai keyloggerit.

Jos et siis halua jättää mitään vaarallasia ohjelmia tietokoneellesi, niin etsi ne ja poista ne automaattisesti haittaohjelman poistajalla. Yrityksen poistaa vaarallisia viruksia manuaalisesti voivat johtaa epäonnistumiseen ja ne voivat tuoda jopa lisää turvaongelmia, sanovat LesVirus.fr asiantuntijat.

Cezar virusCezar lunnasohjelma on versio Dharma viruksesta, Virus lisää .cezar tai .cesar tiedoston päätteen tiedostoihin, sekä rikollisten sähköpostiosoitteen ja uhrin ID:n.

Juuri uusitun viruksen levitystavat

Dharma lunnasohjelman versiot (kuten Cezar lunnasohjelma) käyttävät yleensä perinteisiä haittaohjelman levitystapoja. Useimmiten se tulee vaarallisena sähköpostin liitteenä, jonka tietokoneen käyttäjän pitää avata toimiakseen. Vakuuttaakseen käyttäjän dokumentin avaamiseen, rikolliset salaavat lähettäjän nimen ja nimeävät vaarallisen tiedoston laskuksi, viestiksi kuljetuspalvelulta, kuitiksi ta muuksi tärkeäksi dokumentiksi, joka voi kiinnostaa uhria.

Tämän lisäksi, rikolliset voivat käyttää muita levitystapoja, kuten vaaralliset mainokset tai exploit kitit. Ne voivat helposti huijata käyttäjää ja saada heidät asentamaan ja lataamaan vaarallisia tiedostoja online mainosten takan. Suojataksesi PC:tä, me todella suosittelemme käyttämään haittaohjelman poistajaa, luomaan varmuuskopioita ja vierailemaan vain maineikkailla ja luotettavilla sivuilla. Tällä tavalla tartunnan riski pienenee.

Poista Cezar virus ja palauta menetetyt tiedostot

Jos sinun tarvitsemasi tiedostot on jo menetetty, niin poista Cezar virus niin pian kuin mahdollista. Verkkorikolliset eivät anna sinun käyttää tietokonettasi ilman ongelmia, kunnes olet poistanut vaarallisen ohjelman, joka piileskelee järjestelmässä. Tämän lisäksi, uhan tunnistaminen voi olla vaikeaa. Siksi me olemme valmistelleet Cezar poisto-ohjeet sinulle. Löydät ne artikkelin alta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Cezar lunnasohjelma virus kuvankaappaus
Cezar lunnasohjelma virus kuvankaappaus

Manuaalinen Cezar viruksen Poisto-ohje:

Poista Cezar käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Cezar

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Cezar poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Cezar käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Cezar pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Cezar on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Cezar tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

On valitettavaa, mutta .cezar tiedosto päätteellä varustetut tiedostot ovat voittamattomia ja tällä hetkellä tiedostojen palauttaminen ilmaiseksi ei onnisty. Jos sinulla ei ole varmuuskopioita, niin mahdollisuuden niiden palauttamiseen ovat hyvin pienet. Tästä huolimatta, voit kokeilla seuraavia tapoja:

Jos tiedostosi ovat joutuneet Cezar salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro auttaa sinua palauttamaan saastuneita tiedostoja

Data Recovery Pro ohjelmaa voidaan käyttää saastuneisiin tiedostoihin, ja se voi palauttaa myös poistettuja tiedostoja. Vaikka sitä ei luotu salattujen tiedostojen palauttamiseen, voit kokeilla sitä ja katsoa mitä se tekee.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Cezar lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Kokeile ShadowExplorer ohjelmaa

ShadowExplorer on ohjelma, joka auttaa sinua palauttamaan tiedostoja Volume Shadow Kopioista. Jos virus ei poistanut näitä kopioita, niin voit yhä palauttaa joitain tiedostojasi.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Cezar ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-cezar-ransomware-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Cezar ransomware virus